merhaba kızlar bugünlerde canım çok sıkkın birileriyle dertleşmeye iğtiyacım var arada kaldım ne yapacağım bilmiyorum dün ağlamaktan sinirden çatladım sıkılmadan okursanız sevinirim ben hamile değilken eşim bir oğlum olursa ismini abdulkadir koyacağım dedi benim babamın ismi oluyor bende çok şaşırdım sevindim inşallah hayrlısı dedim aradan bir iki ay geçti hamile olduğumu öğrendik cinsiyeti de erkek eşim abdulkadir geliyor diye sevinip söyleyip duruyordu neyse bende anneme söyledim babamın ismini koyacaz diye onlarda mutlu oldular tabi kayınbabamın ismini eltim felan koydu eşimde benim babamın ismini söyledi rüyamda gördüm abdulkadir olacak diye tabi biz kaynanamgile söylemedik benim babamın isminin olacağını.meğer benim kaynanamgil benim cocuğuma başka isim düşünmüşler oda büyük kaynımın ismi yani eşimin abisinin ismi mehmet illa mehmet olacak diyorlar bende oldu bitti istemiyorum kaynana kayınbaba ismi bitti bu sefer kendi çocuklarının ismi olacakmış ben burda ağrı sancı çekiyorum kendileri bize sormadan kaynımın ismini düşünüyorlar deli oldum.eşimde biz abimin ismini koymayacaz dedi tabi küstüler bu sefer eşim diyorki annengile söyle abdulkadirde koyamayız diyor koyarsak bizimkiler daha çok kızar ayaklanır diyor başka bir isim bulup koyarız diyor bende dedim babamın haberi var adam umutlandı kücük kadir doğacak diye seviniyor ben nasıl aileme vazgeçtim diyecem kızlar nasıl anlatıcam annemgile. bu sefer kaynanamgille kötü olmazmı annemgil yaptıklarını duyacaklar babam üzülmezmi ya ka aydan beri haberi var bende kayınbabamı arayıp konuşmak istiyorum eşim kötü olmamı istemiyor cünkü geri kafalılar of çok sinir oldum ama yardım edin lütfen...
bu isim konusunda aileler neden karışır bilmiyorum bence isim annenin hakkı sonuçta bütün zorluğa o katlanıyo sonra biri çıkıyo bu isim olacak diyo..... seni anlaya biliyorum cnm hiç canını sıkma sen zaten 'anlamazlar geri kafalılar' diyorsun o zaman dediklerini hiç kafana takma koyacağın isimdende vazgeçme 2 gün küser sonra düzelirler bence kayınbiraderinin ismini koyma mecburiyetinde değilsin niye o senin eşinin isminimi koymuş..... eşinin sinri geçsin oturun sakin bi şekilde konuşun siz zaten çok önceden karar vermişsiniz bence sende kendini üzme sakin ol inşaallah gönlündeki ismi koyarsın ailenide kırmassın
ayyyyyyyy senin ikinci bebek geliyo tecrübelisin tabi benim ilk olunca nasıl olcak napcam diye düşünüyorum. Tecrübelerine dayanarak daha bu zaman da karnımın içi acıyo bide kasıklarıma doğru olabiliyo bu acı normalmidir acabatekme yemeye alışsam iyi olacak
bacılarım eeyyyiii ağşamlar nasılsınız bakalım
yok canım eltim koymadı eşimin ismini bize gelincede abinin ismi olacakmış yani kaynımın kaynana kayınbaba bitti birde kayınbirader ismi çıktı
ya işte eşimi ikna edemiyorum bu seferde ikisinide koymuyorum diyor senin babanın ismini koyarsak diyo onuda laf ederler diyo eşim. arada kaldım başka isim diye tutturdu eşim ama annemgile söylemek zorluyor beni.
canım lafa bakacaksanız laf hep olur tecrübeliyim o yüzden biliyorum onlar mehmet istiyor sonuçta başka ismede laf ederler neyse sen bilirsin ama biraz daha düşünün ailende seni anlar bence
Bugun evdeki işlerden yürüyeşe çıkamadım ama çok yoruldum.
Daha kaç ay var kızlar sizde şimdiden çabuk yorulmaya başladınız mı?
Ben normalde sabahtan akşama arı gibi iş yapar off demezdim. Ama şimdi hemen tırtlamaya başladım
Birde ne sorucam hep bebişciklerimize cici bakıyoruz doğal olarak kıpır kıpırızLakin kendimizede hastane takımı alıcaz ya.
Ya ben şimdi şaşırdım o mevzuda onu ne zaman almak lazım. Göbüşler hızlandı buyumeye, ama biz onları doğumdan sonra giyinicez.
Son zamanlara bırakırsak ne denesek olmaz. Ne yapmak lazım ki?
aynen bende çok yoruluyorum önceden yorulmak bilmezdim şimdi bir iş yapsam tıslıyorum
ben kızımda ara beden almıştım yani önceden ne giyiyorsam öyle aldım kızımda kilo almamıştım tamda üstüme olmuştu sende önceki giydiğinin bir üst bedenini alabilirsin ilk zaman kilo kalıyor bakalım benim bu bebişde ne olacak sanki kilo cabuk alıyorum gibi geliyor bana...
Rabbim güç kuvvet versin bizlere. Şimdiden böyle zorlanınca, doğumdan önceki temizliği düşünmeden edemiyorum nasıl olacak diye.
Bir de yaz off ki off..
Ama herşey bir yana her günde bugünde bitti ve 1 gun daha gitti diye nasıl seviniyorum. :) Kavuşmaya az kaldı diye.
Hepimiz aynıyız zaten okudukça birebir aynı duyguları yaşadığımız biliyorum ve o da ayrı bir hoşuma gidiyor.
Hem zorluklarına rağmen keyif alıyoruz bebişlerimizle olan yolculuktan hem de gun bitsin gelsinler diye kucağımıza içimiz içimize sığmıyor.
Ben baştan hızlı kilo aldım, o yüzden şaşkın ördek gibi kaldım bu konuda. Ama şimdi düzenle beslenmeye gectım. Tabi diyet gibi olmadığı gibi pek hızlı gitmiyor ama 1 haftada 700gr gibi atmışım şukur. Acaba sabahlıktan bedenimi anlayabılırmıyım diye düşünüyorum ama off ne biliyim ya ne zormuş tecrübesizlik..
nasıl besleniyorsun canım benim kilo almam durmuyor çok almadm ama bana çok geliyor topLAM 3 kilo aldım bu hamileliğimde nasıl kilo atacam.
evet günler hızlı geçiyor şükür yavaş yavaş yaklaşyoruz hayırlısıyla kucaklarımız alırız inş.temizlikde yavaş yavaş yaparız artık o gün gelsin halledilir elbet.iyiki kışa denk geldik şimdiden tıslıyoruz biz birde yaz olsaydı nasıl dayanırdık...
hamdolsun canım,haftasonu klasik işleri,çamaşır,ütüiyi akşamlar hoş geldin iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın cnm...
Bugun evdeki işlerden yürüyeşe çıkamadım ama çok yoruldum.
Daha kaç ay var kızlar sizde şimdiden çabuk yorulmaya başladınız mı?
Ben normalde sabahtan akşama arı gibi iş yapar off demezdim. Ama şimdi hemen tırtlamaya başladım
Birde ne sorucam hep bebişciklerimize cici bakıyoruz doğal olarak kıpır kıpırızLakin kendimizede hastane takımı alıcaz ya.
Ya ben şimdi şaşırdım o mevzuda onu ne zaman almak lazım. Göbüşler hızlandı buyumeye, ama biz onları doğumdan sonra giyinicez.
Son zamanlara bırakırsak ne denesek olmaz. Ne yapmak lazım ki?
canım aynı yorgunluk bende de var sorma,2 basamakta kesiliyom,beslenme şeklin de ayrıca güzel,ben öğün arttırmadığım,porsiyon arttırmadığım halde büyüyomCanım beyaz ekmek yemiyorum ve günde en fazla 4 dılım yıyorum. bol bol yeşillik, sebze yiyorum. süt ve süt ürünleri, meyve. yani hiçbirşeyi eksik etmiyorum. aslında sadece abur cubur yada yağlı yemek yemıyorum. porsiyonlarımıda kontrollü yıyorum. tıka basa değilde doyacak kadar.
aslında bende normal besleniyorum ama bu sefer kilo alıyorum ekmeği azaltmam gerek benimde zaten fuzuli ekmek yani bebeğe besini yok bence.Canım beyaz ekmek yemiyorum ve günde en fazla 4 dılım yıyorum. bol bol yeşillik, sebze yiyorum. süt ve süt ürünleri, meyve. yani hiçbirşeyi eksik etmiyorum. aslında sadece abur cubur yada yağlı yemek yemıyorum. porsiyonlarımıda kontrollü yıyorum. tıka basa değilde doyacak kadar.
aynen bende büyüdüm şimdiden:))ım tıslayıp duruyorum hemen yoruluyorum ben şimdiden böyle olursam yandım:)hamdolsun canım,haftasonu klasik işleri,çamaşır,ütü
ayy o işlere elimi sürmek istemiyorum ütüm birikti yapmak gelmiyor içimden çok üşengeç olmuşum ben ya...
canım aynı yorgunluk bende de var sorma,2 basamakta kesiliyom,beslenme şeklin de ayrıca güzel,ben öğün arttırmadığım,porsiyon arttırmadığım halde büyüyom
hamdolsun canım,haftasonu klasik işleri,çamaşır,ütü
canım aynı yorgunluk bende de var sorma,2 basamakta kesiliyom,beslenme şeklin de ayrıca güzel,ben öğün arttırmadığım,porsiyon arttırmadığım halde büyüyom
aslında bende normal besleniyorum ama bu sefer kilo alıyorum ekmeği azaltmam gerek benimde zaten fuzuli ekmek yani bebeğe besini yok bence.
ayyyyyyyy senin ikinci bebek geliyo tecrübelisin tabi benim ilk olunca nasıl olcak napcam diye düşünüyorum. Tecrübelerine dayanarak daha bu zaman da karnımın içi acıyo bide kasıklarıma doğru olabiliyo bu acı normalmidir acabatekme yemeye alışsam iyi olacak
Acir canim cunku buyuyor bide karin icin darsa ondanda olabilir normal bu sancilar ama bazen idrar yolu enfeksiyonundanda olabilir test yaptir saglik ocaginda eger idrr yolu temizse karnin buyudugu icindir bende ilk dogumumu yaptim sezeryan oldum eve geldim allahimm karnimin ici bi aciyor bi aciyor yeni pijamalarimi giyemedim eskilrrini giydim ust lastiklerini hep kesmistik ben hep karnim buyudu cocukta cikti oyuzdn zannederdm megerse sezeryanda neler neler yapmislar sonradan netten izleyince bi anlam verdim agriya sanciya
zaten kaynanamgil isim için seveceklerse çocuğumu hiç sevmesinler daha iyi...
ayrıca o maddi sıkıntı bizdede var canım kafanı yorma biz bide kaynımgilede yardım ediyoruz hiç düşünmüyorlar bunların bir çocuğu daha olacak masraf dahada artacak diye bir kızım var 4 yaşında sanıyorlar biz burda para doğuruyoruz rabbim bolluk bereket verir inşallah kafanı yorma sende bosver hem bebişler rızkıyla gelir annesi:))
yok canım eltim koymadı eşimin ismini bize gelincede abinin ismi olacakmış yani kaynımın kaynana kayınbaba bitti birde kayınbirader ismi çıktı
ya işte eşimi ikna edemiyorum bu seferde ikisinide koymuyorum diyor senin babanın ismini koyarsak diyo onuda laf ederler diyo eşim. arada kaldım başka isim diye tutturdu eşim ama annemgile söylemek zorluyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?