2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım ben de iki şey sorabilirmiyim sana :)

sezeryandan sonra ne kadar zamanda ağrıların bitti? ve sezeryanın dikiş izleri ne kadar belli oluyor?

Canim aksam 5de doguma girdim 45dk sonra ciktim belden uyusturdular ayaklarim uyusuktu malum gaz cikmasi icin buyuk ugras var gaz cikmadan eve gondermiyolar gece saat 1de serumlarim bitti hasta bezide takiyolar sondada ben serum bitince ikisinide cikarttrdm ve gece afedersiniz lavaboya gittim geldim biraz dolastim oglen 12ye kadar ne agri ne sanci hicbisi yok ama ogleden sonrA o agri o sanci bi vurduki dik yuruyemiyodum resmen iki buklum oldum zaten aksam 6da ciktim eve gelirken esim 30la 40la geldi araba sallandikca agrim oluyodu 4gun cok agrim oldu annem bir hafta kaldi yanimda ve 1hafta sonra tamamen iyilestim ilk 4gun kotuydu 1hafta sonra esimle bebegin testlerini falan yaptirdik iyiydim yani ama agir kaldiramiyodum bebegimi bile yikiyodum suyu kv deme yada esimi bekliyldm kaldirsn diye sezeryan izine gelince bende okadar kotu iz kldiki doku yogunlugu yapmis biraz kabarik duruyor ama iki yengemde sezeryanli ufacik iz bile yok kisiden kisiye degisiyor ama normal dogum gercektn cok guzel cok cekiyosun ama dogana kadr bizd dogumdan sonra cekiyoruz ve iki sene sezeryan yerinin oldugu yer uyusuktu daha yeni duzelmisti uyusuklugu oglum 3yasinda simdi ikinci olcak bakalim sezeryan ama korkusu simdiden sariyor allah hepimizin yrdimcisi olsun

slm kızlar nasılsınız ismine kesin kararımızı verdik oğlumuzun YUSUF KAĞAN olacak iinşallah:) sizce nasıl? 8 yıldır bu ismin hayalini kuruyorduk eşimle:) 3 senedir evliyiz bakalım inşallah hayallerimize kavuşuruz:) kız olsaydı da İKRA BETÜL KOYACAKTIK:)))

Canım cok zormuş ya aradan 3 sene geçmiş ama yınede gecmıs olsun dıyesım geldı. sezeryan ın sonrası gerçekten uzunmuş. ağrısına mı yanarsın, bebişe bakamadığına mı yanarsın. Rabbim yardımcımız olsun, güç kuvvet versin hepimize.
ayrıca detaylı cevabın ıcın de cok teşekkür ederım.

canım cok güzel hayırlı olsun bıdığınızın adı :) bizde erkek olsaydı Kağan için kararlaşmıştık. :)

o bulantıları bende çok çektim şükür geçti serumlarla idare ettim inşşallah bulantısı olan arkadaşlarda tez zamanda atlatır...çok zor gerçekten...ekmeğe daha dikkat edecem bundan sonra sağol cnm

çok güzelmiş isimleri ALLAH bağışlasın cnm haklısın eşimde ortada kaldı iki tarafında ismi olmasın diyor bende şaştım inanki zaten kaynımın ismini koymam istedikleri kadar alınsın konuşsunlar biz çekelim ağrısını oh ne güzel kendi kafalarına göre isim koysunlar...hem sana laf ediyorlar hemde isime karışıyorlar hayret birşey ya...

Cok güzel bir isim.yigenimin ismi yusuf.babam kağan koyacakdi yusuf kağan olacakdi abimler koymadi yusuf arda oldu.simdi benimde oglusum olacak nasipse ben de enes kağan koyacağım. Bahtlari güzel olsun insallah cnm.

Ankarada detaylı ulturasyona girenler varmı acaba ? Nerede girdiniz ve fiyatları neler ? Söyleyebilirseniz çok sevinirm :)

Ailen seni anlar ama hayal kirikligi olur iki isim koy. Biz esinle iki isim koymaya karar verdik birbirimizin düşündüğü isme karismiyoruz KV kerede öyle dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…