canım ben de iki şey sorabilirmiyim sana :)
sezeryandan sonra ne kadar zamanda ağrıların bitti? ve sezeryanın dikiş izleri ne kadar belli oluyor?
Canim aksam 5de doguma girdim 45dk sonra ciktim belden uyusturdular ayaklarim uyusuktu malum gaz cikmasi icin buyuk ugras var gaz cikmadan eve gondermiyolar gece saat 1de serumlarim bitti hasta bezide takiyolar sondada ben serum bitince ikisinide cikarttrdm ve gece afedersiniz lavaboya gittim geldim biraz dolastim oglen 12ye kadar ne agri ne sanci hicbisi yok ama ogleden sonrA o agri o sanci bi vurduki dik yuruyemiyodum resmen iki buklum oldum zaten aksam 6da ciktim eve gelirken esim 30la 40la geldi araba sallandikca agrim oluyodu 4gun cok agrim oldu annem bir hafta kaldi yanimda ve 1hafta sonra tamamen iyilestim ilk 4gun kotuydu 1hafta sonra esimle bebegin testlerini falan yaptirdik iyiydim yani ama agir kaldiramiyodum bebegimi bile yikiyodum suyu kv deme yada esimi bekliyldm kaldirsn diye sezeryan izine gelince bende okadar kotu iz kldiki doku yogunlugu yapmis biraz kabarik duruyor ama iki yengemde sezeryanli ufacik iz bile yok kisiden kisiye degisiyor ama normal dogum gercektn cok guzel cok cekiyosun ama dogana kadr bizd dogumdan sonra cekiyoruz ve iki sene sezeryan yerinin oldugu yer uyusuktu daha yeni duzelmisti uyusuklugu oglum 3yasinda simdi ikinci olcak bakalim sezeryan ama korkusu simdiden sariyor allah hepimizin yrdimcisi olsun
slm kızlar nasılsınız ismine kesin kararımızı verdik oğlumuzun YUSUF KAĞAN olacak iinşallah:) sizce nasıl? 8 yıldır bu ismin hayalini kuruyorduk eşimle:) 3 senedir evliyiz bakalım inşallah hayallerimize kavuşuruz:) kız olsaydı da İKRA BETÜL KOYACAKTIK:)))
teşekkür ederim canım. hayırlı olsun kzıınız ne koyacaksınız adını?canım cok güzel hayırlı olsun bıdığınızın adı :)bizde erkek olsaydı Kağan için kararlaşmıştık. :)
teşekkür ederim canım. hayırlı olsun kzıınız ne koyacaksınız adını?
Ayy canim valla kusura bakmayin ya ciddi anlamda pişman oldum nickten dolayi ama degistirilmiyodahosgeldin kirazlıpastammmseni gördükçe canım cekıyor yaa
Ayy canim valla kusura bakmayin ya ciddi anlamda pişman oldum nickten dolayi ama degistirilmiyodaneyseki bebisler olana kadar cikacak :)
canım gerçekten cok gereksiz ekmek. çok zor yakılıyor, ben ekmek düşmanıyım aslında o yüzden.
ama o bulantı donemlerınde bende oldukça yedım. bır ara peynır-ekmek-salatalıkla gectı gunlerım. Çogumuzda bitti o bulantılar. Birkaç arkadaşımızda var sanırım, tez zamanda onlarda atlatır inşallah. çok kotu bır durum ya.
Cnm valla herkes bi laf soyler bosver sen babanin ismini koy gitsin esinede anlat bende ilk gebeligimde esimin ailesiyle cok sorun yasadim hamileymisim onlarin isini yapamiyomusum falan filaan daha neler neler yapmadiklarini birakmadilar bana baktim dogum yaklasirken gorumcem kv falan hepsi bi isim dusunuyor dedimki esime kimse isim dusunmesin ben neler cektim neler cektirdiler simdi onlarin benim cocuguma isim koymasi haram dedim kimseyide dinlemedik valla..simdi kizimin ismini kararlastirdk bakalim daha kimler ne isimler soylicek daha ogunlere gelmrdik oglum miraç kizimda eslem mira olcak insallah
Kızımızın adı Elif olacak teyzesi :)
allah bağışlasın inşallah:)
Cok güzel bir isim.yigenimin ismi yusuf.babam kağan koyacakdi yusuf kağan olacakdi abimler koymadi yusuf arda oldu.simdi benimde oglusum olacak nasipse ben de enes kağan koyacağım. Bahtlari güzel olsun insallah cnm.slm kızlar nasılsınız ismine kesin kararımızı verdik oğlumuzun YUSUF KAĞAN olacak iinşallah:) sizce nasıl? 8 yıldır bu ismin hayalini kuruyorduk eşimle:) 3 senedir evliyiz bakalım inşallah hayallerimize kavuşuruz:) kız olsaydı da İKRA BETÜL KOYACAKTIK:)))
Ankarada detaylı ulturasyona girenler varmı acaba ? Nerede girdiniz ve fiyatları neler ? Söyleyebilirseniz çok sevinirm :)
doğumda memlekete gidecektim ondanda vazgeçtim tek başıma yaparım doğumumu dedim hazır canımı sıkacaklar gidersem
annemgile nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum işte artık aldırmamaya calışıyorum hazır hasta olacağım küs kalamazlar biraz burun bükerler yine konuşur kaynanamgil ama öyle saçma geliyorki bana burda ağrıyı çeken benim çocuğa isim düşünen onlar büyük elitime güçleri yetmez bizede zorla yaptırırlar allahtan eşim bu sefer yok dedi kaynımın isminden dolayı.annemgil yanlış anlarmı o kafamı kurcalıyor işte gerçi anlayışsız insan değil ailem
Günaydın ahali,bebişlerimizle mutlu,güzel,sağlıklı bir gün olsun :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?