2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli değil ama, kız olursa zaten adı hazır, erkek olursa diye isim arayışındayız.. Buğrahan' istiyor eşim.. bende buğra güzel ama yanına kısa öz başka bi isim koymaktan yanayım.. siz ne dersiniz? Mesela Alp yakışırmı yanına?

hepinize günaydın yeni haftaya başladık güzel haberler duyarız sorunsuzca çabucak geçiverir inş.

bence buğra a ile bitiyor alp a ile başlıyor sanki olmmuyor gibi buğrap deniyor kız olursa ne düşünüyosunuz

Günaydın bacılarımm,haydi bismillah

Günaydın kuşum

günaydın kızlarrr

günaydın herkeze hayırlı haftalar olsunnn

hepinize günaydın yeni haftaya başladık güzel haberler duyarız sorunsuzca çabucak geçiverir inş.

Gunayyyydiiinnnn annecikler :) Inşallah inşallah :))

buğra alp daha güzel sanki ismin sonundaki han eklentileri pek hoşuma gitmiyor ama buğra alp isterse ilerde sadece buğra ve sadece alp ismini de kullanabilir kız olursa ne düşünüyosunuz merak ettim

buğra alp daha güzel sanki ismin sonundaki han eklentileri pek hoşuma gitmiyor ama buğra alp isterse ilerde sadece buğra ve sadece alp ismini de kullanabilir kız olursa ne düşünüyosunuz merak ettim

Tanem ece anlamı bitenecik kraliçe.. Babasının bitanecik kraliçe'si olacakmış şimdiden kıskanıyorum

kızlar dün oğluşumun mobilya siparişini verdik mart sonunda teslim olur dediler ama belki nisanı da bulur sabırsızlıkla mobiyalarımızın eve gelmesini bekliyorum bir yandan çok erken gelmesin diyorum bir yandan da biran önce gelsin diyorum Rabbim sağlıkla oğluşumu odasını kullanmayı nasip etsin inş. çok başka bi heycanmış bebiş alışverişleri ya bu arada dün bütün gün temizlik yaptık çok yorulduk ama bugün bi enerjiğim çok şükür ilk defa hamile kıyafeti giydim bugün kendimi tam bir hamile gibi hissediyorum koca göbişimle :))) inş huzurlu mutlu sağlık dolu bir hafta geçiririz hafta ptesi de ayrıntılıya gidicez bir yandan da onun heycanı üstümde inş herşey güzel olur

Tanem ece anlamı bitenecik kraliçe.. Babasının bitanecik kraliçe'si olacakmış şimdiden kıskanıyorum

çok güzel bir isim Rabbim isimleriyle yaşatsın kızlar babaya düşkün olurmuş çevremde de hep buna şahit oldum erkeklerde anneye :)))

Günaydınlae diğer topiklerde kimse yok.adet günüm yarın.çok silik 2. Cizgi var.sizce .. Kan vermeye gitmeli miyim?..lütfenyardımcı olunn:44:

Eklentiler

• $image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 77
Günaydınlae diğer topiklerde kimse yok.adet günüm yarın.çok silik 2. Cizgi var.sizce .. Kan vermeye gitmeli miyim?..lütfenyardımcı olunn:44:

canım fotoğraftan sanırım ben silik çizgiyi göremedim ama bende de adetime 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı.. kan vermeye gidebilirsin azıcık bile silik çizgi varsa bebiş var demektir. foto olduğu için göremiyorum ama sen daha net anlarsın

canım benim hayırlı uğurlu olsunnnnn ne mutlu ya idrar testi yaptığım gün aklıma geldi şimdi bence kesinlikle gitmelisin benim adet geçiminn 3. günü silik çizgi çıkmıştı kanda değer gayet iyi çıkmıştı ama erkenden gidip bi kan ver bence inş güzel haberler verirsin

ikinci çizği biraz kalın gibi mi sanki ? yoksa ben mi yanlış gördüm. eger ikinci çizği var diyorsan kana git canım.

bende bugün ilk defa hamile badilerinden giydim canım. o yüzden herhalde bir mutluluk var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…