- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
çok güzel bir isim Rabbim isimleriyle yaşatsın kızlar babaya düşkün olurmuş çevremde de hep buna şahit oldum erkeklerde anneye :)))
kızlar dün oğluşumun mobilya siparişini verdik mart sonunda teslim olur dediler ama belki nisanı da bulur sabırsızlıkla mobiyalarımızın eve gelmesini bekliyorum bir yandan çok erken gelmesin diyorum bir yandan da biran önce gelsin diyorum Rabbim sağlıkla oğluşumu odasını kullanmayı nasip etsin inş. çok başka bi heycanmış bebiş alışverişleri ya bu arada dün bütün gün temizlik yaptık çok yorulduk ama bugün bi enerjiğim çok şükür ilk defa hamile kıyafeti giydim bugün kendimi tam bir hamile gibi hissediyorum koca göbişimle :))) inş huzurlu mutlu sağlık dolu bir hafta geçiririz hafta ptesi de ayrıntılıya gidicez bir yandan da onun heycanı üstümde inş herşey güzel olur
Ben net görebiliyorum canm ama oldukca silik.şimdi kan versem çok düşük değer cıkarsa,süpheli derse dr..oyle olsn istemiyorum.bide düşerse degerim..yarına det gelirse diye korkuyorm bi yandancanım fotoğraftan sanırım ben silik çizgiyi göremedimama bende de adetime 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı.. kan vermeye gidebilirsin azıcık bile silik çizgi varsa bebiş var demektir. foto olduğu için göremiyorum ama sen daha net anlarsın
Ben net görebiliyorum canm ama oldukca silik.şimdi kan versem çok düşük değer cıkarsa,süpheli derse dr..oyle olsn istemiyorum.bide düşerse degerim..yarına det gelirse diye korkuyorm bi yandan
evet gördümmm :) ikinci çizği var canım. bence koş kan ver güzel haberler al inşallah.Canım o gördüğün değildde mavi olantarafa bak oraya yskın 2. Cizgi gölge gibi
Günaydınlae diğer topiklerde kimse yok.adet günüm yarın.çok silik 2. Cizgi var.sizce .. Kan vermeye gitmeli miyim?..lütfenyardımcı olunn:44:
Cvp verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Rabbim hrpinize hayırlı doğum,hayırlı evlat versin...canım benim hayırlı uğurlu olsunnnnn ne mutlu ya idrar testi yaptığım gün aklıma geldi şimdi bence kesinlikle gitmelisin benim adet geçiminn 3. günü silik çizgi çıkmıştı kanda değer gayet iyi çıkmıştı ama erkenden gidip bi kan ver bence inş güzel haberler verirsin
Canım cumrtesi adetime 3 ün varken başladım test yapmaya ogunde bundan daha silikti ama ben görebliodm.bu yaptıgım 4-5 test falan.hep aynı çıkıyorgüzelim bi test daha yap yine cikarsa hic bekleme kan testi yaptır. ben adet gunumde yapmistim testi cikmisti 2. çizgi :))) rabbim gönlüne göre versin
oğlum oluırsa da annesinin aşkıfark etmez bizim için canımm bi doğsun da
maşaallah aslında bende mobilya meselesini şimdiden halletmek istiyorum, kıyafet vs. yavaş yavaş alınır da, mobilyalara cesaret edemedim, kafam karmakarışık.. bi tane yatak odama küçük- yapacağım odasına da 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi beşik düşünüyorum, oda takımı bulmak kolay da, yatak odama nasıl bişey alcam bilemedimne zormuş bu işler yahu .. Siz nasıl bişey aldınız mobilyalarını? fotoğrafı var mı?
Canım cumrtesi adetime 3 ün varken başladım test yapmaya ogunde bundan daha silikti ama ben görebliodm.bu yaptıgım 4-5 test falan.hep aynı çıkıyor
tekme hissetmek nasıl güzel bir şey böyle kızlar ya :) ağzım açık mutlu mutlu geziyorum ortaklıkta. cumartesi günü randevumuz vardı doktor da. kaç defadır yüzünü göstermeyen kızım gülerek poz verdi. o kadar belli ki güldüğü. doktor hayret ne kadar mutlu bir bebek gibi görünüyor dedi :)
Görmene cookk sevindim...ysrın gidiyimdiyorum.adet günüm diye.ama çok ta merak ediyorum.değerim 100 cıksa havalara uçarım ...ama bnce 30falan cıkar bu şekilde.Allah hepinizden razı olsun yardımcı oldgunz içinnevet gördümmm :) ikinci çizği var canım. bence koş kan ver güzel haberler al inşallah.
tekme hissetmek nasıl güzel bir şey böyle kızlar ya :) ağzım açık mutlu mutlu geziyorum ortaklıkta. cumartesi günü randevumuz vardı doktor da. kaç defadır yüzünü göstermeyen kızım gülerek poz verdi. o kadar belli ki güldüğü. doktor hayret ne kadar mutlu bir bebek gibi görünüyor dedi :)
Eki Görüntüle 993000
oda takımımız resimdeki fakat 4 kapaklı dolabını aldık biz bebiş odamız geniş 2. bebişide düşünerekten 4 kapaklı olsun dedik
yatak odasına park yatak alıcaz onuda c.tesi günü gittik beğendik ay başı maaşlarımızı aldık mı almaya gidicez Alalh nasip ederse park yatak siyahlı grili beğendim ben hem kıza hem erkeğe uygun renk oslun dedim ve kullanış açısından park yatak istedim yoksa küçük beşikler çok beğeniyorum ama 6 ay gibi bi süre kullanılacak sonra tekrar almak gerekcek
dediğin gibi kıyafetler alınıyo şimdiden bir sürü takımlar aldık büyük parçaları artık yavaş yavaş çıkartalım aradan diyoruz son aylarda ağırlaşcaz zaten iyice ben pek gezebilceğimi düşünemiyorum haziran girdimi evin temizliğine başlarız diyoruz haziran ortalarında herşey hazır olsun ne olur ne olmaz
masallahh :)) sen mutlu olunca kızında annemi mutlu ettim diye mutlu olmustekme hissetmek nasıl güzel bir şey böyle kızlar ya :) ağzım açık mutlu mutlu geziyorum ortaklıkta. cumartesi günü randevumuz vardı doktor da. kaç defadır yüzünü göstermeyen kızım gülerek poz verdi. o kadar belli ki güldüğü. doktor hayret ne kadar mutlu bir bebek gibi görünüyor dedi :)
hemde ne mutlu oluyor insandün hiç kıpırdamadı, elim karnımda bekledim saatlelrce :26: daha şimdi ben burdayım dedi çok şükür hareketlerini hissedince herşey yolunda hissediyoruz
Çok cici duruyor canım güle güle büyüsün içinde hem oğluşun, hemde sonrasında gelecek kardeşleri inşbende böyle bi takım alcam da yatak odasına alacağımı park yatak istiyordum eşim anne yanı yatak yaptıralım diyor.. ikide bir bebeği çıkarıp emzir tekrar koy zor olur diyor.. bakalım soracağız ne kadar fiyat isteyecekler
oğlum oluırsa da annesinin aşkıfark etmez bizim için canımm bi doğsun da
maşaallah aslında bende mobilya meselesini şimdiden halletmek istiyorum, kıyafet vs. yavaş yavaş alınır da, mobilyalara cesaret edemedim, kafam karmakarışık.. bi tane yatak odama küçük- yapacağım odasına da 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi beşik düşünüyorum, oda takımı bulmak kolay da, yatak odama nasıl bişey alcam bilemedimne zormuş bu işler yahu .. Siz nasıl bişey aldınız mobilyalarını? fotoğrafı var mı?
Selam canim seni uyku tutmamis bende dayanamamis uyumusum :)Huhuuuu nasilsiniz kizlaaaruyku tutmadi da ben geldimm..
Zeynep evet harika bi duyguuhele esim havalara ucuyo tekmeleyincee
Günaydınlae diğer topiklerde kimse yok.adet günüm yarın.çok silik 2. Cizgi var.sizce .. Kan vermeye gitmeli miyim?..lütfenyardımcı olunn:44:
Ben net görebiliyorum canm ama oldukca silik.şimdi kan versem çok düşük değer cıkarsa,süpheli derse dr..oyle olsn istemiyorum.bide düşerse degerim..yarına det gelirse diye korkuyorm bi yandan
Görmene cookk sevindim...ysrın gidiyimdiyorum.adet günüm diye.ama çok ta merak ediyorum.değerim 100 cıksa havalara uçarım ...ama bnce 30falan cıkar bu şekilde.Allah hepinizden razı olsun yardımcı oldgunz içinn
canım vlla korkumdan diyorum adet günümde gideyim diye...Gunaydin anneler hepinize iyi haftalarr pazartesi gunlerini coook seviyorum dogum haftamiz azaliyo mutlu oluyorumm :)
Selam canim seni uyku tutmamis bende dayanamamis uyumusum :)
Günaydın canim ben adet tarihimden 10 gun once erken belirtilerle direk kan testi yaptirdim ve degerim 62 lerde cikti eger gebelik varsa ki insallah vardir seninde çıkar hatta deger 30 100 falan degil daha yuksek cikar :) hayirlisi olsun inşallah hemen test yaptir haberlerini bekliyorum :) sonuc negatif cikarsa sakin moralini bozma Allah im en hayirli zamanda en hayirlisindan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?