2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
çok güzel bir isim Rabbim isimleriyle yaşatsın kızlar babaya düşkün olurmuş çevremde de hep buna şahit oldum erkeklerde anneye :)))

oğlum oluırsa da annesinin aşkı fark etmez bizim için canımm bi doğsun da

maşaallah aslında bende mobilya meselesini şimdiden halletmek istiyorum, kıyafet vs. yavaş yavaş alınır da, mobilyalara cesaret edemedim, kafam karmakarışık.. bi tane yatak odama küçük- yapacağım odasına da 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi beşik düşünüyorum, oda takımı bulmak kolay da, yatak odama nasıl bişey alcam bilemedim ne zormuş bu işler yahu .. Siz nasıl bişey aldınız mobilyalarını? fotoğrafı var mı?

Ben net görebiliyorum canm ama oldukca silik.şimdi kan versem çok düşük değer cıkarsa,süpheli derse dr..oyle olsn istemiyorum.bide düşerse degerim..yarına det gelirse diye korkuyorm bi yandan

Ben net görebiliyorum canm ama oldukca silik.şimdi kan versem çok düşük değer cıkarsa,süpheli derse dr..oyle olsn istemiyorum.bide düşerse degerim..yarına det gelirse diye korkuyorm bi yandan

Korkma canım olsun değerin muhtemelen 100 civarı bişey çıkar, ama sen yine de adetim geçsin diyosan ki; doktorlar erkenden gitmeye kızıyolar bir iki gün daha bekle

Günaydınlae diğer topiklerde kimse yok.adet günüm yarın.çok silik 2. Cizgi var.sizce .. Kan vermeye gitmeli miyim?..lütfenyardımcı olunn:44:

güzelim bi test daha yap yine cikarsa hic bekleme kan testi yaptır. ben adet gunumde yapmistim testi cikmisti 2. çizgi :))) rabbim gönlüne göre versin

Cvp verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Rabbim hrpinize hayırlı doğum,hayırlı evlat versin...

tekme hissetmek nasıl güzel bir şey böyle kızlar ya :) ağzım açık mutlu mutlu geziyorum ortaklıkta. cumartesi günü randevumuz vardı doktor da. kaç defadır yüzünü göstermeyen kızım gülerek poz verdi. o kadar belli ki güldüğü. doktor hayret ne kadar mutlu bir bebek gibi görünüyor dedi :)

Son düzenleme:
güzelim bi test daha yap yine cikarsa hic bekleme kan testi yaptır. ben adet gunumde yapmistim testi cikmisti 2. çizgi :))) rabbim gönlüne göre versin
Canım cumrtesi adetime 3 ün varken başladım test yapmaya ogunde bundan daha silikti ama ben görebliodm.bu yaptıgım 4-5 test falan.hep aynı çıkıyor

oda takımımız resimdeki fakat 4 kapaklı dolabını aldık biz bebiş odamız geniş 2. bebişide düşünerekten 4 kapaklı olsun dedik
yatak odasına park yatak alıcaz onuda c.tesi günü gittik beğendik ay başı maaşlarımızı aldık mı almaya gidicez Alalh nasip ederse park yatak siyahlı grili beğendim ben hem kıza hem erkeğe uygun renk oslun dedim ve kullanış açısından park yatak istedim yoksa küçük beşikler çok beğeniyorum ama 6 ay gibi bi süre kullanılacak sonra tekrar almak gerekcek
dediğin gibi kıyafetler alınıyo şimdiden bir sürü takımlar aldık büyük parçaları artık yavaş yavaş çıkartalım aradan diyoruz son aylarda ağırlaşcaz zaten iyice ben pek gezebilceğimi düşünemiyorum haziran girdimi evin temizliğine başlarız diyoruz haziran ortalarında herşey hazır olsun ne olur ne olmaz

kurban olrum ben onun gülümsemesine ahh o tekmeler bizi bizden alan :))) ben hissetmiyorum derken cuma günü eşim seyahatten geldi ve oğluşum sürekli hareket halindeydi uydurmacamı bilmiyorum ama babasına oyun yapmaya başladı sanırım bizimki de

evet gördümmm :) ikinci çizği var canım. bence koş kan ver güzel haberler al inşallah.
Görmene cookk sevindim...ysrın gidiyimdiyorum.adet günüm diye.ama çok ta merak ediyorum.değerim 100 cıksa havalara uçarım ...ama bnce 30falan cıkar bu şekilde.Allah hepinizden razı olsun yardımcı oldgunz içinn

hemde ne mutlu oluyor insan dün hiç kıpırdamadı, elim karnımda bekledim saatlelrce :26: daha şimdi ben burdayım dedi çok şükür hareketlerini hissedince herşey yolunda hissediyoruz

Çok cici duruyor canım güle güle büyüsün içinde hem oğluşun, hemde sonrasında gelecek kardeşleri inş bende böyle bi takım alcam da yatak odasına alacağımı park yatak istiyordum eşim anne yanı yatak yaptıralım diyor.. ikide bir bebeği çıkarıp emzir tekrar koy zor olur diyor.. bakalım soracağız ne kadar fiyat isteyecekler

masallahh :)) sen mutlu olunca kızında annemi mutlu ettim diye mutlu olmus musmutlu olun herzaman

sağol canım Allah razı olsun senin kızçeye de çok güzel şeyler alıcana eminim bizim takımda birkaç oynama yaptık bizde kullanış açısından daha iyi olsun diye kulpları değiştircez birde rengini beyaz yaptık
bizim yatak odamızı tadilat yapılırken geçen sene bi bölme yer açtırdık bebişi düşünerekten oraya cuk diye oturcak park yatak inş sende bi araştırırsın odanızın durumuna göre en güzeli alırsınız bizimlede paylaşırsın ahşap park yatak yaptırmayı düşündük bizde ama park yataklar daha kullanışlı geldi gözümüze bide şunu düşündük açıkcası tatile veya yatılı bi gezemeğe gidicek olursak park yataklar çok basit katlanabilir taşınabilir

günaydın, ben mobilya beşik karyola vs yaptırmıcam, odama park yatak alıcam bi tane, odası içinde büyüyüncede kullanabileceği hemde şimdi alacağım kıyafetlerini koymak için gardrop yaptırıcam sadece, park yataklarda en az iki yaşına kadar yatabiliyomuş. sonrada odasını ayırıp hiç kullanılmamış tek kişilik bir yatağım var evde ona başlık alırım belki bide düşme ihtimaline karşı yataklar için koruyucu parmaklıklar oluyo duruma göre onlardan alırım. zaten çocuk odası diye yaptıkları şey benim evimde minicik 9 m2. park yataklarda iyice hareketlendikten sonra alt kademeye indiririm hem içim rahat eder düştümü kalktımı diye düşünmem, sonrasındada oyun evi olarak kullanılıyo bide katla kaldır olayı bana cazip geliyo açıkçası istediğim yere götürebilirim. bu arada evde kullanmak için sallanan ana kucağı bakıyorum çok pahalı geldi mağazalarda 300 tl civarı, daha uygun istanbulda nerde bulabilirim acaba

aynen öyle :) oyy kurban olsunlar gülen yüzüne hep mutlu olun inşallah ailecek hep beraber

Gunaydin anneler hepinize iyi haftalarr pazartesi gunlerini coook seviyorum dogum haftamiz azaliyo mutlu oluyorumm :)
Huhuuuu nasilsiniz kizlaaar uyku tutmadi da ben geldimm..

Zeynep evet harika bi duyguu hele esim havalara ucuyo tekmeleyincee
Selam canim seni uyku tutmamis bende dayanamamis uyumusum :)
Günaydınlae diğer topiklerde kimse yok.adet günüm yarın.çok silik 2. Cizgi var.sizce .. Kan vermeye gitmeli miyim?..lütfenyardımcı olunn:44:

Günaydın canim ben adet tarihimden 10 gun once erken belirtilerle direk kan testi yaptirdim ve degerim 62 lerde cikti eger gebelik varsa ki insallah vardir seninde çıkar hatta deger 30 100 falan degil daha yuksek cikar :) hayirlisi olsun inşallah hemen test yaptir haberlerini bekliyorum :) sonuc negatif cikarsa sakin moralini bozma Allah im en hayirli zamanda en hayirlisindan versin

Gunaydin güzel temmuz anneleri.... Nasilsiniz uzun zamandır takip edemedim.... Uc hafta önce kv kaybettik... Ani oldu o yüzden çok etkilendim yeni yeni toparliyorum.... En son ikili test icin dr gitmistim son kontrolume gidemedim bugun devlete dr genel bi kontrole gideyim dedim ameliyattaymis tum gun ozele merkeze gidip gelmek sikinti benim icin yol ve esimin izin durumu artik ayrintili ultrason zamani ozele gidicem tabi bebegimin cinsiyetini bilmiyorum halda bu gidişle dogurana kadar ogrenemicem galiba

canım vlla korkumdan diyorum adet günümde gideyim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…