2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sabret bak ben gittim 1 ay sonra tekrar gel dedi

Günaydın annişler benimde aklim bebişte carsamba olsada doktoru görsek şu kistler çok canımı sıkıyor bütün gece uyuyamadim aglamaktan

o bulantıları bende çok çektim şükür geçti serumlarla idare ettim inşşallah bulantısı olan arkadaşlarda tez zamanda atlatır...çok zor gerçekten...ekmeğe daha dikkat edecem bundan sonra sağol cnm

selam hemşo =) nasılsın? dr işini ne yaptın? bi de papatya buralarda mı ya? ikinizi merak edip geldim... Facete var mısın sen?

Günaydın ahali,bebişlerimizle mutlu,güzel,sağlıklı bir gün olsun :):)

Günaydın annişler Hepimiz ve bebişlerimiz için güzel sağlıklı bir gün olsun

günaydın anneler Herkese keyifli pazarlar

Günaydın şekerliler
Sağlıklı, ağrısız karnımızdaki minişler kadar tatlı bir gun olsun..

Günaydın annişler benimde aklim bebişte carsamba olsada doktoru görsek şu kistler çok canımı sıkıyor bütün gece uyuyamadim aglamaktan

Günaydın canım. Bak herkes geçici bir şey olduğu duymuş ama canım. niye uzuyorsun kendini. Aklına kötü şeyler getirme, dua et rahatla. Rabbim hep yanımızda unutma. Bizimde dualarımız seninle bebişinle. Ağlamak yok

Gunaydin kizlaaar.
Nasilsiniz bugun?

Bende sebepsiz bi gerginlik bezginlik var hormonlarim ayaklandi herhalde

Günaydın
Canım hemen çıkmaya bak o moddan. bir başladımı gitmiyor, hormanlarımız tavanda şuan :26: kendine iyi gelecek birşeyler yap at ustunden gergınlıgı. Temmuzu düşün mesela :) oğluşun kucağında

Cok sağolun insallah güzel olur tamam aglamak yok :)

cok güzel bir isim.yigenimin ismi yusuf.babam kağan koyacakdi yusuf kağan olacakdi abimler koymadi yusuf arda oldu.simdi benimde oglusum olacak nasipse ben de enes kağan koyacağım. Bahtlari güzel olsun insallah cnm.
senin isminde çok güzel:) babamın adı enes:) allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin yavrularımıza...

:) iyiyim canim bebisim cok sukur iyimis gecen gün doktordaydik resmen spor yapiyodu yavrusum :):):) alisverisiyle mesgulum bu aralar :) sen ve bebisin nasilsiniz :)

maşallah ona ayyy cicileri aldıkça paylaş ama merak ediyorum ben :)

bizde iyiyiz cok şükür. :) ama bu doktor günleri iyice gözümde buyumeye başladı ya 10 gun oldu en son kontrol merak ediyorum cimcimem ne yapıyor. 4boyutlu ultrasonu bekliyorum. mart sonuna doğru dedi bana ama çok geç gibi geldi ay başında bir sorayım dıyorum. o kadar beklıceksem bır normal kontrole gıdıyım dıyorum.

cicişleri bekliyorum

Onemli degil canim yasadiklaramizi paylasmaliyiz senindemi sezeryan olcak

Onemli degil canim yasadiklaramizi paylasmaliyiz senindemi sezeryan olcak

Şuan normal yada sezeryan durumunda netlik yok. Ama gunumuzde doktorlar cok fazla sezeryana yonelıyor ve doğumda eşim ancak 3-5 gun yanımda olabilecek. sonrasında tek başıma. bu nedenle sezeryan ürkütüyor beni ki anlattıklarına gore ürkmekte haklıymışım. Rabbim buyuk sağlıkla dogsunlarda, Rabbim o gucu verir inşallah diyorum.

Ay evet ya 1 ayi gececek sanki cok zor oluyo ben mecbur 5 hafta bekledim son kontrolume kadar ama cok tedirgindim gorunce rahatladim meleğimi :) 4boyutluya 17 martta cagirdi bizi doktorumuz telefondan giriyorum yazdinmi bilmiyorum kacinci haftadaydin canim sen? Bi ara fotolari ceker yuklerim :)

19.haftadayım canım. (18+5)
yanlış anlaşılmamı oldu acaba doktorla konuşmamızda herkes daha erken gidiyor.

19.haftadayım canım. (18+5)
yanlış anlaşılmamı oldu acaba doktorla konuşmamızda herkes daha erken gidiyor.

Bilemiyorum ki canim bi sor istersen kontrolede giderim diyosan o zamanda sorarsin bazen karisikliklar olabiliyo belkide belli bi haftaya kadar zamani varsa ondan martin sonu demiştir

Kızlar nasılsınız durumlar nasıl bebeklerinizi hissetmeye başladınızmı ben 3 gündür hissetmeye başladım sanki:) maşallah ya çok güzel bir duyguymuş allahım herkese nasip etsin..

Bilemiyorum ki canim bi sor istersen kontrolede giderim diyosan o zamanda sorarsin bazen karisikliklar olabiliyo belkide belli bi haftaya kadar zamani varsa ondan martin sonu demiştir

Kızlar nasılsınız durumlar nasıl bebeklerinizi hissetmeye başladınızmı ben 3 gündür hissetmeye başladım sanki:) maşallah ya çok güzel bir duyguymuş allahım herkese nasip etsin..

Huhuuuu nasilsiniz kizlaaar uyku tutmadi da ben geldimm..

Zeynep evet harika bi duyguu hele esim havalara ucuyo tekmeleyincee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…