- 27 Mart 2012
- 200
- 19
- 68
kızlar ya bizim randevumuz 3 martta ayrıntılıya ama ben o güne kadar dayanamıcam sanırım dr arıcam birazdan inş kızmazda p.tesi sabahtan gidip iki dakka da olsa bi oğluşumu göreyim dicem 20. haftalık olduk halan tam anlamıyla bişey hissedemiyorum buda beni her geçen gün daha da huzursuzlaştırıyo yalvarıyorum artık hadi oğlum anneye hissettir kendini diye ama yok dinlemiyo beni
gerçekten çok huzursuzlanşmaya başladım artık herkez hissediyo ya
o bulantıları bende çok çektim şükür geçti serumlarla idare ettim inşşallah bulantısı olan arkadaşlarda tez zamanda atlatır...çok zor gerçekten...ekmeğe daha dikkat edecem bundan sonra sağol cnm
Ben girmedim henüz ama bi arkadaşım baya araştırdı,en uygun 150 liraya çağ hastanesinde buldu..
Günaydın ahali,bebişlerimizle mutlu,güzel,sağlıklı bir gün olsun :):)
Günaydın annişlerHepimiz ve bebişlerimiz için güzel sağlıklı bir gün olsun
günaydın annelerHerkese keyifli pazarlar
Günaydın annişler benimde aklim bebişte carsamba olsada doktoru görsek şu kistler çok canımı sıkıyor bütün gece uyuyamadim aglamaktan
Gunaydin kizlaaar.
Nasilsiniz bugun?
Bende sebepsiz bi gerginlik bezginlik varhormonlarim ayaklandi herhalde
Günaydın şekerliler
Sağlıklı, ağrısız karnımızdaki minişler kadar tatlıbir gun olsun..
Günaydın canım. Bak herkes geçici bir şey olduğu duymuş ama canım. niye uzuyorsun kendini. Aklına kötü şeyler getirme, dua et rahatla. Rabbim hep yanımızda unutma. Bizimde dualarımız seninle bebişinle.Ağlamak yok
Günaydın
Canım hemen çıkmaya bak o moddan. bir başladımı gitmiyor, hormanlarımız tavanda şuan :26: kendine iyi gelecek birşeyler yap at ustunden gergınlıgı. Temmuzu düşün mesela :) oğluşun kucağında
Canın sağolsun tatlım temmuzda artık herkese birer dilim yollarsın
nasılsın bebişin nasıl
senin isminde çok güzel:) babamın adı enes:) allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin yavrularımıza...cok güzel bir isim.yigenimin ismi yusuf.babam kağan koyacakdi yusuf kağan olacakdi abimler koymadi yusuf arda oldu.simdi benimde oglusum olacak nasipse ben de enes kağan koyacağım. Bahtlari güzel olsun insallah cnm.
:) iyiyim canim bebisim cok sukur iyimis gecen gün doktordaydik resmen spor yapiyodu yavrusum :):):) alisverisiyle mesgulum bu aralar :) sen ve bebisin nasilsiniz :)
Canım cok zormuş yaaradan 3 sene geçmiş ama yınede gecmıs olsun dıyesım geldı. sezeryan ın sonrası gerçekten uzunmuş. ağrısına mı yanarsın, bebişe bakamadığına mı yanarsın. Rabbim yardımcımız olsun, güç kuvvet versin hepimize.
ayrıca detaylı cevabın ıcın de cok teşekkür ederım.
Onemli degil canim yasadiklaramizi paylasmaliyiz senindemi sezeryan olcak
Ay evet ya 1 ayi gececek sanki cok zor oluyo ben mecbur 5 hafta bekledim son kontrolume kadar ama cok tedirgindim gorunce rahatladim meleğimi :) 4boyutluya 17 martta cagirdi bizi doktorumuz telefondan giriyorum yazdinmi bilmiyorum kacinci haftadaydin canim sen? Bi ara fotolari ceker yuklerim :)maşallah onaayyy cicileri aldıkça paylaş ama merak ediyorum ben :)
bizde iyiyiz cok şükür. :)ama bu doktor günleri iyice gözümde buyumeye başladı ya 10 gun oldu en son kontrol merak ediyorum cimcimem ne yapıyor. 4boyutlu ultrasonu bekliyorum. mart sonuna doğru dedi bana ama çok geç gibi geldi ay başında bir sorayım dıyorum. o kadar beklıceksem bır normal kontrole gıdıyım dıyorum.
cicişleri bekliyorum
Ay evet ya 1 ayi gececek sanki cok zor oluyo ben mecbur 5 hafta bekledim son kontrolume kadar ama cok tedirgindim gorunce rahatladim meleğimi :) 4boyutluya 17 martta cagirdi bizi doktorumuz telefondan giriyorum yazdinmi bilmiyorum kacinci haftadaydin canim sen? Bi ara fotolari ceker yuklerim :)
19.haftadayım canım. (18+5)
yanlış anlaşılmamı oldu acaba doktorla konuşmamızda herkes daha erken gidiyor.
Bilemiyorum ki canim bi sor istersen kontrolede giderim diyosan o zamanda sorarsin bazen karisikliklar olabiliyo belkide belli bi haftaya kadar zamani varsa ondan martin sonu demiştir
Kızlar nasılsınız durumlar nasıl bebeklerinizi hissetmeye başladınızmı ben 3 gündür hissetmeye başladım sanki:) maşallah ya çok güzel bir duyguymuş allahım herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?