2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım güle güle kullanın,bence eve erken gelmesi iyidir,hem de bahar mevsimi,açarsın camları iyice havalanır mobilya,sonuçta boyalı,işlenmiş malzeme,dinlenmesinde fayda var bence :44:

sağol canım teşekkür ederiz. erken değil dimi ya valla hep erken daha diyo herkez üzülüyorum öle dediklerinde de çok acele ettik diye
hafta sonu Allah kabul ederse mevlütümüz var evde atlatalım sonraki haftaa odasını boyarız hazırlarız mobilyayı bekleriz sonra da halı perde eksikelr o bu derken haziran olur heralde sağ salim gelsinlerde

kızlar merhaba şeker yükleme testi yaptıran var mı? bu testi devlet hastaneleri de yapıyor mu? özel de fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan varsa yanıtlarsanız sevinirim

benim çarşamba günü özel delta hastansinde yapılacak hemen fiyat bilgisi veririm çarşamba ancak devlettede yapılıyor diye biliyorum.

iyi diyelim iyi olalım cnm ya sen nasılsın kızcen nasıl bana %90 kız diyo bu dr ama karnım sivri benim yaww :44:

hb tatlimmmm ne guzel nasil gecti ayrintili ben 18+5im onumuzdeki haftalarda gidicem ins
İyi gecti cok sukur bi problem yok hicranim. Bi dahaki kontrolu bekliyoruz seker yuklemesi icin tabi ondan once aşı var

Hayirli olsun oglusunun odasi bencede erken degil yavas yavas yerlestirirsin canim. Bu arada temmuz annelerinin aldiklari ciciler diye topik var. Cicilerinizi bi ara oraya da koyun bakalim kizlarr

sabah burdan ekledim ben oda takımımızın resmini tel aktarma kablomu kaybettim yoksa aldıklarımı eklicemtim ekleyemiyorum şimdi

Doktora gidiyoruz ruyamda. Doktorum diyoki ben uzun sureli izne ayriliyorum dogumda olamicam seni baska bi doktora yonlendireyim. Ben bi aglamaya basliyoruuuuummm, ama madem bastan soyleseydin bu ayda neden birakyon beni diyorum doktorda aliyo cantasini cikiyo odadan, diger doktor alt katta diyo. Bi gidiyorum, odasi da kendsi de cok kotu. Ultrasona sokuyo beni ama hic ultrason gibi degildi. Ben burda dogurmam diye aglaya aglaya ciktim odadan

benimde sivri gobus yasli teyseler erkek yorumu yapti

valla hicrancım malum benim bir oğluşum var herkes kız diyo,bense bişey hissetmiyorum,doktor %90 kız diyo ve yine ben 3lü testteki endişeden sonra sadece sağlıklı olsun derdindeyim Rabbim hayırlısını versin hepsi evlat

Cnm mrb saglikla kullanmak nasip etsin insallah.bende boyle bi oda düşünüyorum ama yatak konusunda fikrim yok.daha canli bakmadim bile odalara netten bakiniyorum.bu buyuyennyatak dedikleri seymi. Yani ne kadar buyuyor buyusede beşik gibi mi kaliyor yoksa normal yatak mi oluyor anlamadim canli gormedigim icin ?

yok canım erken filan değil hem havalanır,hem içine de siner ohhhh,o diyenler insanı pimpiriklendirmekten başka işe yaramıyolarrr

iyi diyelim iyi olalım cnm ya sen nasılsın kızcen nasıl bana %90 kız diyo bu dr ama karnım sivri benim yaww :44:

çok şükür canım bazen halsizlik dışında iyiyiz,kızım da daha kıpırtı vermiyo,dürtüklüyom,ses yok cadıdannn

sabah burdan ekledim ben oda takımımızın resmini tel aktarma kablomu kaybettim yoksa aldıklarımı eklicemtim ekleyemiyorum şimdi
Onu gordum canim. Ben diger alisverslerden bahsediyorum, kiyafet vs.
şükür tatlım ya.... Ikinci tetanoz mu benim ilki 18. Haftada yapildi erken gibi geldi dr sorma firsatimda olmadı yaptirdim artik

Evet canim ikincisi haftaya, ilkini 19+0 da oldum bende.

evet canım bu büyeyen beşik bizimki sallanmıyo resimde gördüğünün aynısı olucak çok kapsamlı geldi bize beşiğin ayrılmış halini de gördüm ben bildiğin tek kişilik baza nasılsa aynısı oluyo altı da zaten bunun baza gibi çekmeli istersen orayada 90*190 yatak alıp koyuyosun ve iki kişilik baza oluyo sana çekmecesi iki parça bir parçası komidin gibi baş ucuna alıyosun ayırdın mı diğer parçası da üstten kapaklı kullanıyosun oyun kutusu gibi düşün sallanan beşikli olursa eğer ayırdığın zaman monte izleri kalırmış hoş gözükmezmiş zaten yatak odasına ayrı park yatak düşündüğüm için sallanmasına gerekte duymadım ben netten bakmak istersen meltemmodüler net sitesinden bakabilirsin bebek odalarına girdiğin zaman classy boy bebek odası genç odalarına girersende büyümüş hali orda var classy diye model aynı takım genç odasında açılmış hali

Günaydın bacılarımm,haydi bismillah

Günaydın kuşum

günaydın kızlarrr

hepinize günaydın yeni haftaya başladık güzel haberler duyarız sorunsuzca çabucak geçiverir inş.

günaydın herkeze hayırlı haftalar olsunnn

Günaydın güzeller..
İki gundur bir halsizliktir geri dondu. Asık suratla kalkmıştım bugun ama enerji dolu günaydınları görünce içim açıldı.
Şekersiniz daha da bişey demiyorum.. :)

canım bence 2 isimde ismin akışı cok önemli bir de soyisim var tabi ona da uyumlu olmalı. klivya'nın dediği gibi a ile bitip a ile başlaması ismini tam söylerken zor olabılır.

Buğra Kerem, Buğra Kaan aklıma gelenler. ama Ege Ve Efe de cok cok güzel.

Tanem ece istiyor babası.. aslında ege veya efe de sonuna konulabilir kız olunca da eceyle uyumlu olur

Ece, Ecem yıllardır listemin başındaydı. ama kv hıc alakası yokken Ece yi dillendirdiğinden sinir etti beni. amacına da ulaştı sanırım, vazgeçtim cunku.
Tanem de cok güzel :) Harika birleşim

Arkakadaşlar slm!

19+0ım bugün itibariyle.

Alışveriş işlerine giriştiniz mi?
Yatak konusunda fikirleriniz neler? Beşik türleri, parkyataklar vs. Bir de bebek nerede yatmalı. Napmalı ne etmeli:)

Nasıl bişey düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…