Arkakadaşlar slm!
19+0ım bugün itibariyle.
Alışveriş işlerine giriştiniz mi?
Yatak konusunda fikirleriniz neler? Beşik türleri, parkyataklar vs. Bir de bebek nerede yatmalı. Napmalı ne etmeli:)
Nasıl bişey düşünüyorsunuz?
kızlar dün oğluşumun mobilya siparişini verdik mart sonunda teslim olur dediler ama belki nisanı da bulur sabırsızlıkla mobiyalarımızın eve gelmesini bekliyorum bir yandan çok erken gelmesin diyorum bir yandan da biran önce gelsin diyorum Rabbim sağlıkla oğluşumu odasını kullanmayı nasip etsin inş. çok başka bi heycanmış bebiş alışverişleri ya bu arada dün bütün gün temizlik yaptık çok yorulduk ama bugün bi enerjiğim çok şükür ilk defa hamile kıyafeti giydim bugün kendimi tam bir hamile gibi hissediyorum koca göbişimle :))) inş huzurlu mutlu sağlık dolu bir hafta geçiririz hafta ptesi de ayrıntılıya gidicez bir yandan da onun heycanı üstümde inş herşey güzel olur
oğlum oluırsa da annesinin aşkıfark etmez bizim için canımm bi doğsun da
maşaallah aslında bende mobilya meselesini şimdiden halletmek istiyorum, kıyafet vs. yavaş yavaş alınır da, mobilyalara cesaret edemedim, kafam karmakarışık.. bi tane yatak odama küçük- yapacağım odasına da 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi beşik düşünüyorum, oda takımı bulmak kolay da, yatak odama nasıl bişey alcam bilemedimne zormuş bu işler yahu .. Siz nasıl bişey aldınız mobilyalarını? fotoğrafı var mı?
tekme hissetmek nasıl güzel bir şey böyle kızlar ya :) ağzım açık mutlu mutlu geziyorum ortaklıkta. cumartesi günü randevumuz vardı doktor da. kaç defadır yüzünü göstermeyen kızım gülerek poz verdi. o kadar belli ki güldüğü. doktor hayret ne kadar mutlu bir bebek gibi görünüyor dedi :)
Eki Görüntüle 993000
oda takımımız resimdeki fakat 4 kapaklı dolabını aldık biz bebiş odamız geniş 2. bebişide düşünerekten 4 kapaklı olsun dedik
yatak odasına park yatak alıcaz onuda c.tesi günü gittik beğendik ay başı maaşlarımızı aldık mı almaya gidicez Alalh nasip ederse park yatak siyahlı grili beğendim ben hem kıza hem erkeğe uygun renk oslun dedim ve kullanış açısından park yatak istedim yoksa küçük beşikler çok beğeniyorum ama 6 ay gibi bi süre kullanılacak sonra tekrar almak gerekcek
dediğin gibi kıyafetler alınıyo şimdiden bir sürü takımlar aldık büyük parçaları artık yavaş yavaş çıkartalım aradan diyoruz son aylarda ağırlaşcaz zaten iyice ben pek gezebilceğimi düşünemiyorum haziran girdimi evin temizliğine başlarız diyoruz haziran ortalarında herşey hazır olsun ne olur ne olmaz
günaydınlar herkese
işlerimi ancak bitirdim inş herkes iyidirçarşamba devlette kontrolüm var gitmeyeyim diyodum ama bir kaç gündür karnımda ağrım var gibi hele sabah kalkayım derken resmen soluma bıcak saplandı gibi oldu aklım gitti bu arada dışardan hissedilmesede son birkaç gündür içerden beni dürttüğünü hissediyorum miniğimin
Gunaydin güzel temmuz anneleri.... Nasilsiniz uzun zamandır takip edemedim.... Uc hafta önce kv kaybettik... Ani oldu o yüzden çok etkilendim yeni yeni toparliyorum.... En son ikili test icin dr gitmistim son kontrolume gidemedim bugun devlete dr genel bi kontrole gideyim dedim ameliyattaymis tum gun ozele merkeze gidip gelmek sikinti benim icin yol ve esimin izin durumu artik ayrintili ultrason zamani ozele gidicem tabi bebegimin cinsiyetini bilmiyorum halda bu gidişle dogurana kadar ogrenemicem galiba
tatlım selam,yaaaa ben de hissetmek istiyom ya,uzanıyom akşam,elimi tişörtün altından kasığıma koyuyom,bekliyom bekliyom,sonra kızıyom amaaaa diyom kalkıyom,anlayacağın daha bişey yok bizim kızın totosu ağırrr
Kizlaaar oglumun hareketleri sanki duzenli artikbu haftada artik duzenli uyur yaziyo heryerde. Gunduz duzenini daha cozemedim ama aksam hic sesi cikmiyo, gece 10-11 den sonra dort dönuyo resmen uc gundur hep ayni saatlerde hissediyoruz esimle. İlk gece tepkisini cuma gunu beyaz showu izlerken halil sezainin sarkisinda verdi
Canım Cumartesiden beri o sola saplanan bıçak hıssı bende de varcumartesı yuruyuse çıkmıştım bır anda başladı. korkudan yuruyusu bıraktım zaten. dun de vardı hafıf hafıf. o ani ağrılar cok urkutucu oluyor ya. simdiye kadar cinsiyet heyecanından doktor randevularım rüya gıbı gecıyordu. bu defa soru yağmuruna tutucam doktoru. belki evham yapıyoruz ama açıklama duyup rahatlamak lazım :26:
Canım başınız sağolsun
Yalnız değilsin benim kızda pek miskindoğduklarında da bu uslu tavrı devam ettirirler umarım. :)))))
isyannnnnnne zaman çıkıcam anne yaaaa isyanım var diye tekmelemiştir
evet canım bu büyeyen beşik bizimki sallanmıyo resimde gördüğünün aynısı olucak çok kapsamlı geldi bize beşiğin ayrılmış halini de gördüm ben bildiğin tek kişilik baza nasılsa aynısı oluyo altı da zaten bunun baza gibi çekmeli istersen orayada 90*190 yatak alıp koyuyosun ve iki kişilik baza oluyo sana çekmecesi iki parça bir parçası komidin gibi baş ucuna alıyosun ayırdın mı diğer parçası da üstten kapaklı kullanıyosun oyun kutusu gibi düşün sallanan beşikli olursa eğer ayırdığın zaman monte izleri kalırmış hoş gözükmezmiş zaten yatak odasına ayrı park yatak düşündüğüm için sallanmasına gerekte duymadım ben netten bakmak istersen meltemmodüler net sitesinden bakabilirsin bebek odalarına girdiğin zaman classy boy bebek odası genç odalarına girersende büyümüş hali orda var classy diye model aynı takım genç odasında açılmış hali
demi ya bende biraz tez canlıyımdır ondan dedim erken mi acaba zaten mart sonu gelir dediler ama nisanı bulur gelmesi eve anca sonrada sağol canım içimi rahatlattın
Heheeeeyazik oglusuma yaa erken basladi isyanlara
Doktora gidiyoruz ruyamda. Doktorum diyoki ben uzun sureli izne ayriliyorum dogumda olamicam seni baska bi doktora yonlendireyim. Ben bi aglamaya basliyoruuuuummm, ama madem bastan soyleseydin bu ayda neden birakyon beni diyorumdoktorda aliyo cantasini cikiyo odadan, diger doktor alt katta diyo. Bi gidiyorum, odasi da kendsi de cok kotu. Ultrasona sokuyo beni ama hic ultrason gibi degildi. Ben burda dogurmam diye aglaya aglaya ciktim odadan
Babasi gitar caliyo ordan kapacak herhalde bizimkiçocuğun müzik kulağı anne karnında başlamış sanatçı ruhlu :)))
hahhaa çok sevineceksin demekki rüyanda ağladığına göre
Canım odayı ne kadara yaptırıyorsunuz?
canım biz bu modeli bi bebek mağazasından seçtik meltem de aynısı var tıpa tıp dışardaki yaklaşık fiyatları 4,500-6000 arası değişiyodu eşim ve görümcem mobilyacı onların vasıtasıyla özel yapıma girdik biz birkaç değiştirmek istediğimiz yerlerini de değiştirerk şaka gibi ama 3,000 tl ye anlaştık kulplarda içinde fiyattı ama ben kulpları dışardan alıcam dedim kendim oda çok para tutcanı sanmıyorum ama dediğim gibi bu fiyat tamamen bize olucak fiyattı geçen hafta bahsettiğim park yatağa da hafta sonu baktık onlada anlaştık 270 tl ye alıcaz çok kapsamlı gayet kaliteli siyahlı grili rengide maaşları alalım inş onu almaya gidicez
bu arada dileklerin için çok ama çok teşekkür ederiz oğluşumla sağolasın inş sizler daha güzellerini yaparsınız
oohhh hayırlı güzel günlerde kullanın inşallah :)
güzel güzel yatsın güzel güzel büyüsün
canım biz bu modeli bi bebek mağazasından seçtik meltem de aynısı var tıpa tıp dışardaki yaklaşık fiyatları 4,500-6000 arası değişiyodu eşim ve görümcem mobilyacı onların vasıtasıyla özel yapıma girdik biz birkaç değiştirmek istediğimiz yerlerini de değiştirerk şaka gibi ama 3,000 tl ye anlaştık kulplarda içinde fiyattı ama ben kulpları dışardan alıcam dedim kendim oda çok para tutcanı sanmıyorum ama dediğim gibi bu fiyat tamamen bize olucak fiyattı geçen hafta bahsettiğim park yatağa da hafta sonu baktık onlada anlaştık 270 tl ye alıcaz çok kapsamlı gayet kaliteli siyahlı grili rengide maaşları alalım inş onu almaya gidicez
bu arada dileklerin için çok ama çok teşekkür ederiz oğluşumla sağolasın inş sizler daha güzellerini yaparsınız
canım ev değiştirme ihtimaliniz varsa eğer bence de şuan oda takımı yapma yeni evinde odanın durumuna göre daha net takıma karar verirsiniz bizde evi 1 yıl olduk alalı ev sıfırdan tadilata girdi desem yeridir bebek odasına da bi baza koymuştuk eşya almamıştık başka bebiş olunca oda yaparız diye bizde krediyle aldık evi tadilatı falan baya bi masrafımız oldu ve baya bi yüksek rakam kredi ödüyoruz şuan Allah yardımcımız olsun hepimizinde Rabbim sağlık versin herşeyin üstesinden geliriz inş. bebek odası da ben istemedim aslında sıkışmayalım dedim ama eşim ve annem babam ısrarla isteyince onlarında gönlü olsun dedimRakamı cok iyi çekmişsiniz aşağıya. kulplar bencede çok tutmaz. eşim mobilyacı diyorsun. zaten bir dünya seçeneğiniz olur kulplarda.
ayrıca kulplarda mobilyayının duruşunu cok değiştiriyor, o seçimi kendine bırakman çok iyi olmuş.
bende çok hevesleniyorum oda için ama şuan yer ve maddiyattan dolayı yapmama kararı aldık. (gecen yaz yaptığımız tadılatı oduyoruz hala)
Evlendiğimizden beri bu evde oturuyoruz evimi seviyorum ama, geçen yıldan beri ev değiştirmeyi düşünüyoruz. şuana kadar bize yetiyordu ama çocukla bu eve sığmak zor olucak.
Önümüzdeki 1 yıl içinde belli olacak hatta belki İstanbul'a taşınma ihtimalimiz var. Bebiş içinde 1 sene sonra park yataklardan normal yatağa gecmemız gereken donemde Rabbim nasip ederse yeni evde yaparız diye düşündük.
Senin takım cok kullanışlı gözüküyor, dolaplar çekmeceler (bebişlerde en fazla çekmece ihtiyacı olur gibi geliyor bana) ve özellikle yatağın sonradan tek kişilik yatak olması cok güzel. ondan sordum detaylı. uzun soluklu kullanabilir oğluşun.
canım ev değiştirme ihtimaliniz varsa eğer bence de şuan oda takımı yapma yeni evinde odanın durumuna göre daha net takıma karar verirsiniz bizde evi 1 yıl olduk alalı ev sıfırdan tadilata girdi desem yeridir bebek odasına da bi baza koymuştuk eşya almamıştık başka bebiş olunca oda yaparız diye bizde krediyle aldık evi tadilatı falan baya bi masrafımız oldu ve baya bi yüksek rakam kredi ödüyoruz şuan Allah yardımcımız olsun hepimizinde Rabbim sağlık versin herşeyin üstesinden geliriz inş. bebek odası da ben istemedim aslında sıkışmayalım dedim ama eşim ve annem babam ısrarla isteyince onlarında gönlü olsun dedim
eğerki oğluş kendini bilmeye başlayınca başka oda takımı istemezse evleninceye kadar bile kullanılabilcek bi takım genç odası olarak bizimde şurda 2 sene bi sıkıntımız kaldı inş sağ salim atlatırız
Canım Cumartesiden beri o sola saplanan bıçak hıssı bende de varcumartesı yuruyuse çıkmıştım bır anda başladı. korkudan yuruyusu bıraktım zaten. dun de vardı hafıf hafıf. o ani ağrılar cok urkutucu oluyor ya. simdiye kadar cinsiyet heyecanından doktor randevularım rüya gıbı gecıyordu. bu defa soru yağmuruna tutucam doktoru. belki evham yapıyoruz ama açıklama duyup rahatlamak lazım :26:
Canım başınız sağolsun
Yalnız değilsin benim kızda pek miskindoğduklarında da bu uslu tavrı devam ettirirler umarım. :)))))
isyannnnnnne zaman çıkıcam anne yaaaa isyanım var diye tekmelemiştir
Aynen bizde oyle duşunduk yeni eve girdiğimizde minnoşun odasına karar verir boyasına kâğıdına kadar bastan yapıp sıfırdan da eşyasını temiz temiz koyarız dedik. Malum eşyalar taşınırken ne hale geliyor.
Hayırlı olsun eviniz canım güle güle oturun ailecek. Her köşesinde tatlı tatlı anlarınız ve anılarınız olsun inşallah.
Rabbim yardımcımız olsun bitsin borçlarımız inşallah tez zamanda.
Kredi cok yoruyor insanı, kaldıki tadilat işi 10 diyorsun 20 oluyor, 20 dıyorsun 30 oluyor... hiç planlanıldıgı gıbı gıtmıyor.
Tabi herşeyden önce bebişlerimiz sağlıkla gelsin.
oldu mu bilmiyorum ama ben ilerde böyle bişey düşünüyorum Eki Görüntüle 993663
buffy benim kalkmaya çalışırken oldu ama dedim ya haftasonu çok yorucuydu ondan oldu sanırım :44: cumartesi çok yürüdüm hamile pantolonu vs aldım lcwden aldığımın ağzı biyana gözü bi yana gidiyobiraz pahalı oldu ama resmen psikolojim düzeldi üstümde süper duruyo ama üst bluz konusunda paraya kıyamadım penyeler 80-90 tl bu mudur yani göğüs altından bollaşıyo diye bu kadar para penyeye verilmez diktirirm diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?