2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

slm canım biz alışverişe başladık yavaş yavaş odasını aldık dün 1 ay sonra gelicek eve yatak odasına da park yatak alıcaz onu da beğendik 10 15 gün sonra almaya gidicez nasip olursa bizim ilk bebişimiz tecrübemiz yok ama 1 yaşına kadar yatak odasında kalır diyorum 1 yaşına geldiklerinde de yaz olucak zaten ya odasında kalır yada üst katımda annemler oturuyo isterse onlarla kalır illa odasında yatsın diye bi baskı kurcamı sanmıyorum ama zaman ne göstericek bilmiyoruz tabi tacrübe de olmayıncca

Canım hiç erken değil. Bak gelmesi bile 1-2 ay sürecek. Güle güle kullansın, sağlıklı sağlıklı tosuncuk gibi uyusun buyuşun cicileriyle.

Ohh güle güle giyim hamile cicilerini.

Kendi odamıza olmazsa olmaz zaten. :)
Ben oda yapmıyorum ama gecen hafta gündüzleri ne olacak diye düşünürken, bir arkadaşıma misafirliğe gittik. onlar salonada bir park yatak yapmışlar, bebişide sese alıştırmışlar. biz sohpet ederken mışıl mışıl uyuyordu o da yanımızda.

Dedim madem oda yapmıyoruz simdi bizde 2 tane alalım yatağı biri salonda dursun. Salonumuz bayag buyuk rahat konur hem yaz zamanı olucak ıyıde olur serin serin yatar dedik kızımız. :)

Darısı başıma bir iki hissettim sonra pek olmadı. Canım benim maşallah ona.

çokkkk güzell maşallah bayıldım canım ya tekrar güle güle kullansın oğlusun. renk secımlerınde cok ıyı bende hep ikisininde kullanacıgı renklerı tercıh edıyorum. ikinci bebiş düşünürsek baştan alınmasın herşey diye.

Canım Cumartesiden beri o sola saplanan bıçak hıssı bende de var cumartesı yuruyuse çıkmıştım bır anda başladı. korkudan yuruyusu bıraktım zaten. dun de vardı hafıf hafıf. o ani ağrılar cok urkutucu oluyor ya. simdiye kadar cinsiyet heyecanından doktor randevularım rüya gıbı gecıyordu. bu defa soru yağmuruna tutucam doktoru. belki evham yapıyoruz ama açıklama duyup rahatlamak lazım :26:

Canım başınız sağolsun

Yalnız değilsin benim kızda pek miskin doğduklarında da bu uslu tavrı devam ettirirler umarım. :)))))

isyannnnnn ne zaman çıkıcam anne yaaaa isyanım var diye tekmelemiştir

Heheeee yazik oglusuma yaa erken basladi isyanlara

Canım odayı ne kadara yaptırıyorsunuz?

hahhaa çok sevineceksin demekki rüyanda ağladığına göre

Canım odayı ne kadara yaptırıyorsunuz?

canım biz bu modeli bi bebek mağazasından seçtik meltem de aynısı var tıpa tıp dışardaki yaklaşık fiyatları 4,500-6000 arası değişiyodu eşim ve görümcem mobilyacı onların vasıtasıyla özel yapıma girdik biz birkaç değiştirmek istediğimiz yerlerini de değiştirerk şaka gibi ama 3,000 tl ye anlaştık kulplarda içinde fiyattı ama ben kulpları dışardan alıcam dedim kendim oda çok para tutcanı sanmıyorum ama dediğim gibi bu fiyat tamamen bize olucak fiyattı geçen hafta bahsettiğim park yatağa da hafta sonu baktık onlada anlaştık 270 tl ye alıcaz çok kapsamlı gayet kaliteli siyahlı grili rengide maaşları alalım inş onu almaya gidicez
bu arada dileklerin için çok ama çok teşekkür ederiz oğluşumla sağolasın inş sizler daha güzellerini yaparsınız

oohhh hayırlı güzel günlerde kullanın inşallah :)
güzel güzel yatsın güzel güzel büyüsün

oohhh hayırlı güzel günlerde kullanın inşallah :)
güzel güzel yatsın güzel güzel büyüsün

amin canım inş bu kadar özeniyoruz herşey bebişler için inş sağlıkla gelirler inş iyi günlerde kullanmayı eskitmeyide nasip eder Rabbim

Rakamı cok iyi çekmişsiniz aşağıya. kulplar bencede çok tutmaz. eşim mobilyacı diyorsun. zaten bir dünya seçeneğiniz olur kulplarda.
ayrıca kulplarda mobilyayının duruşunu cok değiştiriyor, o seçimi kendine bırakman çok iyi olmuş.

bende çok hevesleniyorum oda için ama şuan yer ve maddiyattan dolayı yapmama kararı aldık. (gecen yaz yaptığımız tadılatı oduyoruz hala)
Evlendiğimizden beri bu evde oturuyoruz evimi seviyorum ama, geçen yıldan beri ev değiştirmeyi düşünüyoruz. şuana kadar bize yetiyordu ama çocukla bu eve sığmak zor olucak.
Önümüzdeki 1 yıl içinde belli olacak hatta belki İstanbul'a taşınma ihtimalimiz var. Bebiş içinde 1 sene sonra park yataklardan normal yatağa gecmemız gereken donemde Rabbim nasip ederse yeni evde yaparız diye düşündük.

Senin takım cok kullanışlı gözüküyor, dolaplar çekmeceler (bebişlerde en fazla çekmece ihtiyacı olur gibi geliyor bana) ve özellikle yatağın sonradan tek kişilik yatak olması cok güzel. ondan sordum detaylı. uzun soluklu kullanabilir oğluşun.

canım ev değiştirme ihtimaliniz varsa eğer bence de şuan oda takımı yapma yeni evinde odanın durumuna göre daha net takıma karar verirsiniz bizde evi 1 yıl olduk alalı ev sıfırdan tadilata girdi desem yeridir bebek odasına da bi baza koymuştuk eşya almamıştık başka bebiş olunca oda yaparız diye bizde krediyle aldık evi tadilatı falan baya bi masrafımız oldu ve baya bi yüksek rakam kredi ödüyoruz şuan Allah yardımcımız olsun hepimizinde Rabbim sağlık versin herşeyin üstesinden geliriz inş. bebek odası da ben istemedim aslında sıkışmayalım dedim ama eşim ve annem babam ısrarla isteyince onlarında gönlü olsun dedim
eğerki oğluş kendini bilmeye başlayınca başka oda takımı istemezse evleninceye kadar bile kullanılabilcek bi takım genç odası olarak bizimde şurda 2 sene bi sıkıntımız kaldı inş sağ salim atlatırız

Aynen bizde oyle duşunduk yeni eve girdiğimizde minnoşun odasına karar verir boyasına kâğıdına kadar bastan yapıp sıfırdan da eşyasını temiz temiz koyarız dedik. Malum eşyalar taşınırken ne hale geliyor.
Hayırlı olsun eviniz canım güle güle oturun ailecek. Her köşesinde tatlı tatlı anlarınız ve anılarınız olsun inşallah.
Rabbim yardımcımız olsun bitsin borçlarımız inşallah tez zamanda.
Kredi cok yoruyor insanı, kaldıki tadilat işi 10 diyorsun 20 oluyor, 20 dıyorsun 30 oluyor... hiç planlanıldıgı gıbı gıtmıyor.
Tabi herşeyden önce bebişlerimiz sağlıkla gelsin.

buffy benim kalkmaya çalışırken oldu ama dedim ya haftasonu çok yorucuydu ondan oldu sanırım :44: cumartesi çok yürüdüm hamile pantolonu vs aldım lcwden aldığımın ağzı biyana gözü bi yana gidiyo biraz pahalı oldu ama resmen psikolojim düzeldi üstümde süper duruyo ama üst bluz konusunda paraya kıyamadım penyeler 80-90 tl bu mudur yani göğüs altından bollaşıyo diye bu kadar para penyeye verilmez diktirirm diye düşündüm

amin canım en önemlisi tabiki de bebişlerimiz sağlıklan gelsinlerde Allah sağlık versin borçlar ödeneir bi şekilde
tadilat ilşi tamda dediğin gibi biz evi 2 katlı aldık zemin katı hiç ellemedik ustayla baştan anlaştık onun bize çıkarttığı tadilat ücretine göre evi aldık zaten 2. kat komple sıfırdan tadilata girdi + 3. katı yaptık biz ustanın bize verdiği rakamın inan hiç abartmıyorum iki katından daha fazla masraf gitti eve oda bizi sıkıntıya soktu biraz halan daha evde yaptırmak değiştirmek istediğim şeyler var biz 3 yıllık krediye girdik kaldı 2 yıl inş 2 yılıda atlatalım tekrardan tadilata sokcaz eve Allah nasip ederse
taşınırkende dediğin gibi eşyalar çok yıpranıyo biz taşınırken eşim fabrikadan kurulumcuları getirdi baya kalabalık bir gruptular herşey paketlendi yeni gibi hazırlandı vs. ona rağmen yıpranma oldu inş sizde gönlünüze göre ev bulursunuz bebişin odasını da gönlünüze göre en güzelinden yaparsınız

oldu mu bilmiyorum ama ben ilerde böyle bişey düşünüyorum Eki Görüntüle 993663

abimizin şuan arabalı yatağı dolabı vs var kısmetse odayı boyarken 2 duvar mavi iki duvar da kırmızı mavi karışık duvar kağıdı yapıcam çünkü dolabımız kırmızı beyaz biraz kızada uyumlu hale getirmeyi planlıyoruz (tabi miniğim kız ise)
evim 2+1 olduğu için mecburen bir süre aynı odayı paylaşacaklar ben eşyadan çok oyun alanı kalsın istiyorum onun için böyle ranza dolap şekilli modellere bakıyorum ki sadece bir duvarla halledeyim

nagişim bende haftasonu lcv dan üst bluz aldım 2 tane çokta beğendim ya fiyatlarıda 25 ve 20 tl indirimliydi bugün hemen giydim birini ilk defa hamile bluzu giymiş oldum bugün işyerinde herkez fark etti büyüyosunuz artık diyolar çok mutlu oldum bugün nedense
80-90 lar çok para ya bi bluz için vermem o kadar para valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…