2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

pantolona verdim canım o parayı çünkü lcwden aldığım pantolon cidden kötü duruyo
bluzlarıda beğenmedim hamile giyim mağazında süper modeller vardı ama paraya kıyamadım şÖyle A kesim bişeyler buldum aldım işte

Atess88
Hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullansın yavrun...

Bakıyım ne aldın göstersene.)

Benimde hareketten oldu gibi geliyor. evde bayag iş yaptım. sonra dışarı çıktım yuruyuse bır anda geldı. simdi de 2 gundur halsizlik var sabah kahvaltıdan once mutfakta tansyonumda dustu. geçmişti bunlar nerden çıktılar yıne dıye canım sıkıldı açıkçası. yarın eşim izinli çarşıya gidicez. ciciş bakmaya ve almaya. inşallah yarın böyle olmam.

Aaa ben bir kot aldım lcwden cok güzel duruyor, belide cok rahat. Ama bir sor kaçıncı denediğindi diye :)))) şans işte likralı dar paça çok hoş kesimi. ki tek kalmıştı o modeleden, lcw iyi hoşda herzaman istediğin gibi denk gelmiyebiliyor. Ama cidden dısardada cok pahalı hamile giyimi. Çok haince bence bu hamile giyimlerinin bu kadar pahalı olması. Üst penye 2-3 tane aldım lcw den memnunum ozellikle ilk aldığımdan :)

bencede verme oyle paralar az daha bekleyelim yenı sezonlar çıkar bakarız yıne lcwye

Masarfı buyuk olmuş ama maşallah nazar değmesin sizin ev keyifliymiş. Bizde tadilatı evi büyütmek ve değerini yükseltmek için yaptık. Bulundugumuz yer son yıllarda maşallah iyi rant yaptı, ama bu tadilatta daha fazla değer kattı. Burda veya İst'de artık nerde olursa Rabbim ferah bir yuva nasip etsin diyorum hep. Hepimizin gönlüne gore versin. Ama en çok ev sahibi olmayanlara hep dua ederim Rabbim herkese kendi evini nasip etsin. Daha once cok kira odedim cok zor kirada olmak.

Kesinlikle ne kadar güzel paketlense de arabanın içinde getirirken zarar vermeyi başarıyorlar.

valla canlar ben de hamile kıyafeti için o kadar para vermek istemiyom,ucuz penyecilerden evde giymek için alıyom da,işte de şöyle göğüsten itibaren bol şeyler olaydı lcw de hamile gömlekleri bile sünnet elbisesi gibi,zaten 1,5m boy var o gömleğin altına ancak külotlu çorap giyerim

Kızlar.... :)

Birazda kokoşluğu sorayım ya kaç gundur sorucam unutuyorum hep.

Saçlar başlar ne alemde planlar ne ? :)))

Benim saçlarım röfleli, diplerim çok çıktı hatta artık onlar dip bile sayılmaz ama röfle pahalı diye olabildiğince geç gitme derdindeyim. Dogumda yine çıkmasın iki kere gitmiyim diye. :)

Siz ne durumdasınız??

aynen katılıyorum bendeki boyda 1,62 olunca o gömlekler tayt üstü oluyo onada eşim izin vermiyo,halbuki ilk gebeliğimi taytla geçirmiştim üstüne giydiğim uzunca olunca bişey demiyodu ne olduki bu adamceğize :26:

yaza ne yapıcaz bilmem bende şu önünde bebek olan tşörtlerden nefret ediyorum ama yazlıkta ucuza başka ne bulunur ki :44:

oh güle güle kullan :)
ben o konuda şanslıydım çok yakın iki arkadaşım geçen sene doğum yaptı normalde aynı bedendik.
benim hamileleğimi öğrenince ikisi birden pantolon etek elbise bluz neleri varsa getirdiler sağolsunlar .
bi yane oxxo dan pantolon aldım bol o kadar

merhabalar benim 21 haftaya giriyorum ve oğlum olacak bir kere hissettim oynadığını acaba normal mi sizce herkes erkek bebeklerin geç oynadığını söylüyor.ve çalışıyorum ben acaba sıkıntı bende mi odaklanamıyormuyum:2:

hakikaten lcwde bazı modeller cok alem :)))) gömlekler komple elbise tipi. bide kesimleri cok fena tam yarım dünya gostermelık. hiç zariflik yok

ust olarak penyeden başka bisey bulamadım ben orda.

hımm sadece pahalı diyemi geç gitme derdindesin ben senin yerinde olsam hiç yaptırmam zira açıcıdaki kimyasal oranını göze alamam boyada belki biraz daha masum düşünebilirim ki oda beyazlar falan çok çok kötü durumdaysa

merhaba benimde röfleli ve doktorum 5 aydan sonra boyatabilirsin demişti fakat korkuyorum bu forumlarda arkadaşlar boyatmayın diyorlardı sence sıkıntı olabilirmi ama boyatanlarda vardı tabikiii

Önceki mesajlara gözgezdirdim ve gördüm şimdi aldığın odanın resmini. Gayet güzel! Beyaz her zaman favori!
Güle güle eskitin)

4 aydan sonra gidebilirsin demişti doktorum. Saç diplerine değimiyor ki kimyasal. derime değecek olsa değil açıcı boya bile sürdürmem açıkçası. sacımın beyazı ayrı iki renk olması ayrı cirkin duruyor.

ben basta doktorun dediği zamanı bekliyordum. ama sonra hem 5.ayı doldurayım hemde ne kadar gec o kadar ıyı dıye duşundum. hem havalarda ısınıyor salonun ıcınde durmam dışarı çıkarım rahat ederım dıye duşundum.

merhaba benimde röfleli ve doktorum 5 aydan sonra boyatabilirsin demişti fakat korkuyorum bu forumlarda arkadaşlar boyatmayın diyorlardı sence sıkıntı olabilirmi ama boyatanlarda vardı tabikiii

canım bana 4den sonra gıdebılırsın dedı. doktorumda bayag once sağlık gerısı bos modunda. o yüzden guvenıyorum ona. cinsiyetini bile kendi doktorum söylemedi. ''bana cinsiyet sorma sadece bebeğin sağlığını sor'' diye homurdanıyor hep :)
yaptıracağım işlemide açıkça söyledim. Bir sakınca görse katı olurdu.

valla buffycim cnm herkesin kendi kararı kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun

Kızlar saç konusunda gebe kalmadan 2 3 ay önce kendi saç rengime dönmüştüm boyatmayıda düşünmüorum ama sanki doğal karışımlı bitkisel olanlarda var tercih edebilir yada araştırabilirsiniz ...

hakikaten lcwde bazı modeller cok alem :)))) gömlekler komple elbise tipi. bide kesimleri cok fena tam yarım dünya gostermelık. hiç zariflik yok

ust olarak penyeden başka bisey bulamadım ben orda.

parasını düşünme canım sen başına saç bandı fular filan tak bence,çok da sevimli olur,benim dr saçını organik boyayla bile boyatma 30.haftaya kadar dedi,bence sen de bekle canımm,göbüş biraz daha büyüsün alırım geniş bişeyler,hava da sıcak olunca ancak don atlet gezeriz evde

kız seninki kıskandı mı heyt beee ben de oldum olası tayt sevmem rahat diyolar ama bilemedim,1-2 keten pantolon alsam işte de giyerim bari bakcam da az daha büyümeyi bekliyom

bende taytı öyle kısa şeylerle giyemem (eşim izin versede ) üstümdeki epey uzun olmalı ama evet gerçekten rahat

18. Haftada görünüyorsun canım takvimde. Ben 19 da az hissettim 20 de biraz daha çok. şuan 21 ve hergün net bir şekilde hissediyorum. Sabır biraz canım inşallah hissedeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…