nagişim bende haftasonu lcv dan üst bluz aldım 2 tane çokta beğendim ya fiyatlarıda 25 ve 20 tl indirimliydi bugün hemen giydim birini ilk defa hamile bluzu giymiş oldum bugün işyerinde herkez fark etti büyüyosunuz artık diyolar çok mutlu oldum bugün nedense
80-90 lar çok para ya bi bluz için vermem o kadar para valla
slm canım biz alışverişe başladık yavaş yavaş odasını aldık dün 1 ay sonra gelicek eve yatak odasına da park yatak alıcaz onu da beğendik 10 15 gün sonra almaya gidicez nasip olursa bizim ilk bebişimiz tecrübemiz yok ama 1 yaşına kadar yatak odasında kalır diyorum 1 yaşına geldiklerinde de yaz olucak zaten ya odasında kalır yada üst katımda annemler oturuyo isterse onlarla kalır illa odasında yatsın diye bi baskı kurcamı sanmıyorum ama zaman ne göstericek bilmiyoruz tabi tacrübe de olmayıncca
buffy benim kalkmaya çalışırken oldu ama dedim ya haftasonu çok yorucuydu ondan oldu sanırım :44: cumartesi çok yürüdüm hamile pantolonu vs aldım lcwden aldığımın ağzı biyana gözü bi yana gidiyobiraz pahalı oldu ama resmen psikolojim düzeldi üstümde süper duruyo ama üst bluz konusunda paraya kıyamadım penyeler 80-90 tl bu mudur yani göğüs altından bollaşıyo diye bu kadar para penyeye verilmez diktirirm diye düşündüm
amin canım en önemlisi tabiki de bebişlerimiz sağlıklan gelsinlerde Allah sağlık versin borçlar ödeneir bi şekilde
tadilat ilşi tamda dediğin gibi biz evi 2 katlı aldık zemin katı hiç ellemedik ustayla baştan anlaştık onun bize çıkarttığı tadilat ücretine göre evi aldık zaten 2. kat komple sıfırdan tadilata girdi + 3. katı yaptık biz ustanın bize verdiği rakamın inan hiç abartmıyorum iki katından daha fazla masraf gitti eve oda bizi sıkıntıya soktu biraz halan daha evde yaptırmak değiştirmek istediğim şeyler var biz 3 yıllık krediye girdik kaldı 2 yıl inş 2 yılıda atlatalım tekrardan tadilata sokcaz eve Allah nasip ederse
taşınırkende dediğin gibi eşyalar çok yıpranıyo biz taşınırken eşim fabrikadan kurulumcuları getirdi baya kalabalık bir gruptular herşey paketlendi yeni gibi hazırlandı vs. ona rağmen yıpranma oldu inş sizde gönlünüze göre ev bulursunuz bebişin odasını da gönlünüze göre en güzelinden yaparsınız
nagişim bende haftasonu lcv dan üst bluz aldım 2 tane çokta beğendim ya fiyatlarıda 25 ve 20 tl indirimliydi bugün hemen giydim birini ilk defa hamile bluzu giymiş oldum bugün işyerinde herkez fark etti büyüyosunuz artık diyolar çok mutlu oldum bugün nedense
80-90 lar çok para ya bi bluz için vermem o kadar para valla
valla canlar ben de hamile kıyafeti için o kadar para vermek istemiyom,ucuz penyecilerden evde giymek için alıyom da,işte de şöyle göğüsten itibaren bol şeyler olaydı lcw de hamile gömlekleri bile sünnet elbisesi gibi,zaten 1,5m boy var o gömleğin altına ancak külotlu çorap giyerimpantolona verdim canım o parayı çünkü lcwden aldığım pantolon cidden kötü duruyo
bluzlarıda beğenmedim hamile giyim mağazında süper modeller vardı ama paraya kıyamadımşÖyle A kesim bişeyler buldum aldım işte
valla canlar ben de hamile kıyafeti için o kadar para vermek istemiyom,ucuz penyecilerden evde giymek için alıyom da,işte de şöyle göğüsten itibaren bol şeyler olaydı lcw de hamile gömlekleri bile sünnet elbisesi gibi,zaten 1,5m boy var o gömleğin altına ancak külotlu çorap giyerim
pantolona verdim canım o parayı çünkü lcwden aldığım pantolon cidden kötü duruyo
bluzlarıda beğenmedim hamile giyim mağazında süper modeller vardı ama paraya kıyamadımşÖyle A kesim bişeyler buldum aldım işte
valla canlar ben de hamile kıyafeti için o kadar para vermek istemiyom,ucuz penyecilerden evde giymek için alıyom da,işte de şöyle göğüsten itibaren bol şeyler olaydı lcw de hamile gömlekleri bile sünnet elbisesi gibi,zaten 1,5m boy var o gömleğin altına ancak külotlu çorap giyerim
Kızlar.... :)
Birazda kokoşluğu sorayım ya kaç gundur sorucam unutuyorum hep.
Saçlar başlar ne alemde planlar ne ? :)))
Benim saçlarım röfleli, diplerim çok çıktı hatta artık onlar dip bile sayılmazama röfle pahalı diye olabildiğince geç gitme derdindeyim. Dogumda yine çıkmasın iki kere gitmiyim diye. :)
Siz ne durumdasınız??
Benim saçlarım röfleli, diplerim çok çıktı hatta artık onlar dip bile sayılmazama röfle pahalı diye olabildiğince geç gitme derdindeyim. Dogumda yine çıkmasın iki kere gitmiyim diye. :)
Siz ne durumdasınız??
slm canım biz alışverişe başladık yavaş yavaş odasını aldık dün 1 ay sonra gelicek eve yatak odasına da park yatak alıcaz onu da beğendik 10 15 gün sonra almaya gidicez nasip olursa bizim ilk bebişimiz tecrübemiz yok ama 1 yaşına kadar yatak odasında kalır diyorum 1 yaşına geldiklerinde de yaz olucak zaten ya odasında kalır yada üst katımda annemler oturuyo isterse onlarla kalır illa odasında yatsın diye bi baskı kurcamı sanmıyorum ama zaman ne göstericek bilmiyoruz tabi tacrübe de olmayıncca
hımm sadece pahalı diyemi geç gitme derdindesin ben senin yerinde olsam hiç yaptırmam zira açıcıdaki kimyasal oranını göze alamamboyada belki biraz daha masum düşünebilirim ki oda beyazlar falan çok çok kötü durumdaysa
merhaba benimde röfleli ve doktorum 5 aydan sonra boyatabilirsin demişti fakat korkuyorum bu forumlarda arkadaşlar boyatmayın diyorlardı sence sıkıntı olabilirmi ama boyatanlarda vardı tabikiii
4 aydan sonra gidebilirsin demişti doktorum. Saç diplerine değimiyor ki kimyasal. derime değecek olsa değil açıcı boya bile sürdürmem açıkçası. sacımın beyazı ayrı iki renk olması ayrı cirkin duruyor.
ben basta doktorun dediği zamanı bekliyordum. ama sonra hem 5.ayı doldurayım hemde ne kadar gec o kadar ıyı dıye duşundum. hem havalarda ısınıyor salonun ıcınde durmam dışarı çıkarım rahat ederım dıye duşundum.
canım bana 4den sonra gıdebılırsın dedı. doktorumda bayag once sağlık gerısı bos modunda. o yüzden guvenıyorum ona. cinsiyetini bile kendi doktorum söylemedi. ''bana cinsiyet sorma sadece bebeğin sağlığını sor'' diye homurdanıyor hep :)
yaptıracağım işlemide açıkça söyledim. Bir sakınca görse katı olurdu.
valla buffycim cnm herkesin kendi kararı kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun
Siz ne durumdasınız??
hakikaten lcwde bazı modeller cok alem :)))) gömlekler komple elbise tipi. bide kesimleri cok fena tam yarım dünya gostermelık. hiç zariflik yok
ust olarak penyeden başka bisey bulamadım ben orda.
kız seninki kıskandı mı heyt beeeaynen katılıyorum bendeki boyda 1,62 olunca o gömlekler tayt üstü oluyo onada eşim izin vermiyo,halbuki ilk gebeliğimi taytla geçirmiştim üstüne giydiğim uzunca olunca bişey demiyodu ne olduki bu adamceğize :26:
yaza ne yapıcaz bilmem bende şu önünde bebek olan tşörtlerden nefret ediyorumama yazlıkta ucuza başka ne bulunur ki :44:
parasını düşünme canım sen başına saç bandı fular filan tak bence,çok da sevimli olur,benim dr saçını organik boyayla bile boyatma 30.haftaya kadar dedi,bence sen de bekle canımm,göbüş biraz daha büyüsün alırım geniş bişeyler,hava da sıcak olunca ancak don atlet gezeriz evde
kız seninki kıskandı mı heyt beeeben de oldum olası tayt sevmem rahat diyolar ama bilemedim,1-2 keten pantolon alsam işte de giyerim bari bakcam da az daha büyümeyi bekliyom
tatlım selam,yaaaa ben de hissetmek istiyom ya,uzanıyom akşam,elimi tişörtün altından kasığıma koyuyom,bekliyom bekliyom,sonra kızıyom amaaaa diyom kalkıyom,anlayacağın daha bişey yok bizim kızın totosu ağırrr
canım hoşgeldin,başınız sağolsun,rabbim sizlere uzun güzel ömür versin...
selam canım hoşgeldinn,nasılsın bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?