- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
- 113
Atess88
Hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullansın yavrun...
Bakıyım ne aldın göstersene.)
aynen canım kira ödemek çok zor Rabbim herkezi ev sahibi yapsın inş. bizde evlendiğimizde kiraya çıktık 1,5 sene kirada kaldık baya bi koydu bize her ay dünya para veriyosun geri dönüşümü yok sadece o aya ait bi ödeme kredili falan aldık bizde 3 yıllık Allah tan kremiz yüksek ödemeler ama cabucak bitcek inş.Benimde hareketten oldu gibi geliyor. evde bayag iş yaptım. sonra dışarı çıktım yuruyuse bır anda geldı. simdi de 2 gundur halsizlik varsabah kahvaltıdan once mutfakta tansyonumda dustu. geçmişti bunlar nerden çıktılar yıne dıye canım sıkıldı açıkçası. yarın eşim izinli çarşıya gidicez. ciciş bakmaya ve almaya. inşallah yarın böyle olmam.
Aaa ben bir kot aldım lcwden cok güzel duruyor, belide cok rahat. Ama bir sor kaçıncı denediğindi diye :)))) şans işte likralı dar paça çok hoş kesimi. ki tek kalmıştı o modeleden, lcw iyi hoşda herzaman istediğin gibi denk gelmiyebiliyor. Ama cidden dısardada cok pahalı hamile giyimi. Çok haince bence bu hamile giyimlerinin bu kadar pahalı olması. Üst penye 2-3 tane aldım lcw den memnunum ozellikle ilk aldığımdan :)
bencede verme oyle paralar az daha bekleyelim yenı sezonlar çıkar bakarız yıne lcwye
Masarfı buyuk olmuş ama maşallah nazar değmesin sizin ev keyifliymiş.Bizde tadilatı evi büyütmek ve değerini yükseltmek için yaptık. Bulundugumuz yer son yıllarda maşallah iyi rant yaptı, ama bu tadilatta daha fazla değer kattı. Burda veya İst'de artık nerde olursa Rabbim ferah bir yuva nasip etsin diyorum hep. Hepimizin gönlüne gore versin. Ama en çok ev sahibi olmayanlara hep dua ederim Rabbim herkese kendi evini nasip etsin. Daha once cok kira odedim cok zor kirada olmak.
Kesinlikle ne kadar güzel paketlense de arabanın içinde getirirken zarar vermeyi başarıyorlar.
inş gönlünüze göre güzel bi ev bulursunuz
bende lcv dan 2 tayt bir pantolon almıştım bana çok rahat geliyo zaten tayt giyiyorum genelde arada bi değişiklk olsun diye pantolonu giyiyorum Allah tan önceden de hep tayt giydiğim için gömleklerim ve kazaklarım hep uzun uzundu üst sıkıntısı yaşamıyodum ama dayanamadım artık 2 bluz daha aldım başka da bişey almayı düşünmüyorum oğluşumun o kadar eksiği varken kendime giyim almak gelmiyo pek içimden
kız deli benimde boyum 1,60 çok bişey yok aramızda çok uzun tuniklere gitme sende benim aldıklarımın biri kısa zaten tayt giydiğim içinde uzun uzun olsun daha iyi geliyo bana tabi arkadan koca popo çıkmasa daha iyi oclakta neyse o kısım vahim birazvalla canlar ben de hamile kıyafeti için o kadar para vermek istemiyom,ucuz penyecilerden evde giymek için alıyom da,işte de şöyle göğüsten itibaren bol şeyler olaydı lcw de hamile gömlekleri bile sünnet elbisesi gibi,zaten 1,5m boy var o gömleğin altına ancak külotlu çorap giyerim
canım benimde saçlarım röfle ve en son yanlış hatırlamıyosam temmuz ağustos gibi dip yaptırmıştım dediğin gibi röfle kalmadı artık uclar sarı kaldı sadece ama ben yaptırmayı düşünmüyorum doğumdan sonra yaptırıcam zararı olmaz deniyo bebek için ama ben korkarım yaptırmaya kendi saçımda beyazım yok çok şükür rengide kahve siyah değil kötü duruyo ama çokta kötü değil napalım artıkKızlar.... :)
Birazda kokoşluğu sorayım ya kaç gundur sorucam unutuyorum hep.
Saçlar başlar ne alemde planlar ne ? :)))
Benim saçlarım röfleli, diplerim çok çıktı hatta artık onlar dip bile sayılmazama röfle pahalı diye olabildiğince geç gitme derdindeyim. Dogumda yine çıkmasın iki kere gitmiyim diye. :)
Siz ne durumdasınız??
amin canım teşekkür ederiz mobilyada benimde her zaman favorimdir beyaz yatak odam yemek odam yaşam üni. evde tüm mobilyam beyaz bebişede beyaz aldık hem ikinci kız olursa onuda düşünmüş olalım dedikÖnceki mesajlara gözgezdirdim ve gördüm şimdi aldığın odanın resmini. Gayet güzel! Beyaz her zaman favori!
Güle güle eskitin)