2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Atess88
Hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullansın yavrun...

Bakıyım ne aldın göstersene.)

aynen canım kira ödemek çok zor Rabbim herkezi ev sahibi yapsın inş. bizde evlendiğimizde kiraya çıktık 1,5 sene kirada kaldık baya bi koydu bize her ay dünya para veriyosun geri dönüşümü yok sadece o aya ait bi ödeme kredili falan aldık bizde 3 yıllık Allah tan kremiz yüksek ödemeler ama cabucak bitcek inş.
inş gönlünüze göre güzel bi ev bulursunuz
bende lcv dan 2 tayt bir pantolon almıştım bana çok rahat geliyo zaten tayt giyiyorum genelde arada bi değişiklk olsun diye pantolonu giyiyorum Allah tan önceden de hep tayt giydiğim için gömleklerim ve kazaklarım hep uzun uzundu üst sıkıntısı yaşamıyodum ama dayanamadım artık 2 bluz daha aldım başka da bişey almayı düşünmüyorum oğluşumun o kadar eksiği varken kendime giyim almak gelmiyo pek içimden

kız deli benimde boyum 1,60 çok bişey yok aramızda çok uzun tuniklere gitme sende benim aldıklarımın biri kısa zaten tayt giydiğim içinde uzun uzun olsun daha iyi geliyo bana tabi arkadan koca popo çıkmasa daha iyi oclakta neyse o kısım vahim biraz

canım benimde saçlarım röfle ve en son yanlış hatırlamıyosam temmuz ağustos gibi dip yaptırmıştım dediğin gibi röfle kalmadı artık uclar sarı kaldı sadece ama ben yaptırmayı düşünmüyorum doğumdan sonra yaptırıcam zararı olmaz deniyo bebek için ama ben korkarım yaptırmaya kendi saçımda beyazım yok çok şükür rengide kahve siyah değil kötü duruyo ama çokta kötü değil napalım artık

Önceki mesajlara gözgezdirdim ve gördüm şimdi aldığın odanın resmini. Gayet güzel! Beyaz her zaman favori!
Güle güle eskitin)
amin canım teşekkür ederiz mobilyada benimde her zaman favorimdir beyaz yatak odam yemek odam yaşam üni. evde tüm mobilyam beyaz bebişede beyaz aldık hem ikinci kız olursa onuda düşünmüş olalım dedik

Ya cok kafam karıştı bu konuda ıyıkı konusunu açmışım. En olmadı yaptırmam artık.
kıyamam bebişime ondan kıymetlı değil süsüm çevremde de hamile arkadaşlar çok yaptırmıştı hem ondan hem doktorumun izninden dolayı rahattım ama şimdi sizler böyle diyince ? oldu bana.

canım sorma normal kıyafetler hep göbekten tepeye cıktı cok komık gorunuyorlar yaza hakıkaten don atlet modası başlatırız sıcakta dar şeyler çekilmez, bollarda hiç olmuyor. :) evde cok onemsemıyorum zaten rahat olayım cok paçavra olmayayım yeter. dışarı çıkarken bır ıkı duzgun bısey olsun yeter. bir kaç ay için yazık verilen paralara.

Kızlar yaa şimdi salam, sucuk tarzı şeyler yiyemiyoruzya, benmde tam aksine canm çok kumru çekiyor yiyen varmı hani birkere yesem bişe olur mu acaba:)))

Selam kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır topiğe girmiyorum..

Kızlar ayrıntılı ultrasonda alttanmı muayene ediyorlar?????

18. Haftada görünüyorsun canım takvimde. Ben 19 da az hissettim 20 de biraz daha çok. şuan 21 ve hergün net bir şekilde hissediyorum. Sabır biraz canım inşallah hissedeceksin :)

pınarım aramızda az gün var ikimizin bebişin hareketleri nasıl hissediyosun yani hareketi nasıl anlatabilirsin
hani balık kayması kelebek kanat çırpması falan deniyo ya ben öyle hiç hissetmedim ama son 2 3 gündür böle garip bi şekilde sanki içimde geriliyo sağa sola dönüyo akşamları elim karnımda uzanıyorum yumuşakken karnım bianda sertleşiyo totosunumu dönüyo acaba diyorum o an bide otururken falan böle sanki karnımın her hangi bi yerini içerde dokunuyo hissi ağrı değil de garip bişey oluyo sende de böyle oluyomu

18. Haftada görünüyorsun canım takvimde. Ben 19 da az hissettim 20 de biraz daha çok. şuan 21 ve hergün net bir şekilde hissediyorum. Sabır biraz canım inşallah hissedeceksin :)
canım bi kere doktorum cinsiyetini görmek için karnıma o ultrason cihazıyla pıt pıt vurmuştu,akşam uzandığımda ben de dürtükledim cadı hareket etsin diyeee,tığğğ yooğğğ

kızlar nisan sonunda evliliğim 1 yıl olduğu için nisana kadar işten ayrılırsam 10-12 bin tazminatım var. ev almayı düşünüyoruz. bir ev bulduk. beğendik. eşimle konuştuk ve ben diyorum ki işyerime söylesem. böyle böyle ev almayı düşünüyoruz açıkta tutarımız kalıyor tamamına kredi çıkmadığı için. kendi isteğimle işten ayrılsamda tazminat hakkım var ama bu yüzden ayrılmak istemiyorum. siz beni girdi çıktı yapıp tazminatımı ödeseniz doğumdan sonra çalışmaya devam etsem desem sizce yardımcı olurlar mı. yada ne yapmalıyım. en azından hayır veremeyiz derse o zaman ben nisan sonunda işten ayrılıyorum bilginiz olsun demeliyim. vakit daralıyor çünkü. hadi bir fikir verin.

Kızlar yaa şimdi salam, sucuk tarzı şeyler yiyemiyoruzya, benmde tam aksine canm çok kumru çekiyor yiyen varmı hani birkere yesem bişe olur mu acaba:)))

canımcım ben yedim valla 2 kez falan evde kendim pişirip yedim 1 kezde karışık sand. yemiştim (çok özür dilerim canınız çekmez inş.)
çok abartmamak şartıyla yenebilir bence iyi pimesine dikkat et bence ayrıca bi kere adını vermeyim bu tars bi yicek yine azda olsa çiğ pişirmeden onuda yedim

canım valla benim odamda çalışma arkadaşım 3 haftada bir dip boyası röfle yaptırdı,topukludan vazgeçmedi o karda kışta bile,onun doktoru çok istiyorsan boyat demiş,o da sürekli boyattı,benim saçlar yndı geçen sene(mavi siyahtan dönerkene,kalça hizasındaki saç omuzlara düştü) neyse düğünümden sonra açık kahveye boyadım eylül ayında,saç rengimi tutturmuşum ne dip var ne biley,doktor da ne gerek var beyaz yok dip yok dedi,adam haklı,ben değişiklik yapmak istemiştim,ama yeterince değişiklik var zaten,pırtlamış bir göbüş,kırmızı kırmızı sivilceler
ayrıca bu gün kumaş pantolonun altına siyah spor ayakkabılarımı giydim kuruma öle geldim ohhh kim ne diyecek

Normalde alışverişe bayılırım, ama aynen benimde içimden gelmiyor hiç. aldığım pantolon likralı olduğundan o beni idare eder. ev içinde 2 eşofman almıştım, devamlı onlar ustumde cok rahatlar. onlarda goturur benı havalar aşırı ısınana kadar. ondan sonrada ev ıcın bol ev elbıselerı iş gorur diye düşünüyorum çarşı pazar yıkılıyor onlardan zaten 10tlye. :) kızıma almak varken kendime bişey almak külfet geliyor artık. :)

şimdiye kadar cok pozitif şeyler duymuştum röfle ıcın ama bakalım hemen yaptırmıcam zaten. zaman gecsın de ıyıce emın olmazsam bende rafa kaldırırım artık.

canım patronunun insiyatifine kalmış bişey sen daha iyi tanırsın bu tars konularda yardımcı olan bi tipse sanada yardımcı olur bizim patronumuz mesela böyle şeylerde destek olmayı sever 12 yıllık bi personele daha geçen ay girdi çıktı yaptı tazminatını ödedi çalışmaya devam ediyo oda siz gibi ev alıcaktı anlattı durumu kabul etti. sende şansını bi dene bence yok veremeyiz derlerse de oturup tekrardan plan program yaparsın ya nisanda ayrılırsın yada doğumu bekler rapor ücretini alırsın öyle ayrılırsın ama benim fikrim zamanın iyice daralmadan git bi konuş derim inş kabul eder inş gönlünüze göre bebişin şansına güzel bi ev alırsınız

selamlar yok tatlım yine normal ultrason gibi sadece makinalar değişik ve kapsamlı

ohh bende rahatladım :))) acaba acaba dye düşünüyordum. :) bugun doktoru aradım mart ortasında gıt dedi bana da.

o diğeri cok sevımsız bısey ya :18:

canım ben öyle kelebek kanat çırpması gibi hareketler yakalayamadım hiç. geçen haftaya kadar tık diye dokunup gidiyordu. bir daha ses çıkmıyordu. düzenli değildi yani. şimdi hergün mutlaka hissettiriyor. içerden bir şey olduğu besbelli yani. ittiriyor gibi. çarpıyor gibi. iki gündür eşimde hissediyor bazen. güçlü olursa. bende elimi karnıma koyunca hissediyorum. hatta doktorda ultrasondayken ayaklarını topladı ve ittirdi doktor hissettin mi ben makinadan hissettim dedi evet dedim. aramızda 5 gün var galiba. sende önümüzdeki hafta çok net hissedersin bence canım .

valla deidğin gibi külfet aynı fikirdeyiz bu konuda kendime hiç bişey alasım yok dıaşrı çıktım mı gözlerim bebek mağazalarını arıyo resmen
ev için çok çok fazla giyim aldı annem eşortman pijama sağolsun evde hiç sıkıntı yaşamıyorum bende dışarda da erkeklere uygun fiyat bulmak zor eşim için mecbur mağazalardan alışveriş yapıyoruz ama bayanlara çarşı pazar 5-10-15 tl bir dünya giyim var kendime mağaza alışverişi yapmaya kıyamıyorum niyese :))) dün bile bluzları aldım oğlum daha güzel gözüksün diye aldım diyorum karnım büyüdüğü belli olsun artık dedim
sankim bu annelik iç güdüsü sarmaya başladı bile bizleri

tatlım inşallah olur diyim öncelikle . biraz iş yerine bağlı sormakta fayda var. bizim iş yerinde öyle yapmazlar ama mesela avans veya o tutar kadar çıkarken ödemek üzere avans veya borç çekebiliyorsun . karşılıklı iyi niyet çerçevesinde iş yerlerinde yapılır die düşünüyorum. doğumdan sonra çalışmayı düşünüyorsan alıştığın yeri bırakma derim. ama bi süre çalışmam zaten bebişe bakarım diyosan ayrıl en azından hakkını kullanır evini rahat yerleştirirsin

bende senin gibi oluyorum o zaman kelebek kanatı falan hiç hissetemdim dediğin gibi içerde bişeyler oluyo geriliyo gibi ittiriyo gibi bende emin olamadığımdan annemle eşiminde eli akşamları sürekli karnımda annem cuma günü al işte tekme atıyo çocuk elimi resmen ittirdi falan diyince eşimde baktı heemn oda aynılarını sölüyo ilk inanmadım pek sonra annem bunun şakası olurmu seni mi kandırıyoruz biz falan diyince inandım :))) bnde artık elimi koyuyorum çok derinden hareketleri algılayabiliyorum elimlede yavru ceylanlarım benim ya neler yapıyolar orda acaba

evet cesaretimi toplayıp yarın konuşucam canım ya. çok sıkıntı yaptım kendime. nisan sonunda evlendiğimiz için en kötü ihtimal nisan sonunda ayrılıp tazminatımı yine alıcam. evide yine alıcaz. ama ben 5 yıldır buradayım ya. hadi düzenim bozulmasın diye böyle bir fikir sunayım dedim. sonuçta ben işten ayrılınca gelen elemanada maaş ödeyecekler. ister kabul etsin ister etmesin yani ben tazminatımı alıcam ama bir şansımı deneyeyim diyorum. cesaretimi toplarsam inşallah :)

sardı sardı hemde cok fena :) normalde de değil müsrif oldukça tutumluyumdur ama, artık herşeyi daha cok dusunmeye başladım.
hep dilimde, oooo o paraya kızımıza sunu alırız bunu alırız vs vs :))

her gun konuşuyoruz burda ben artık anne adayı gormuyorum burda. artık anneler var cok belli konuşmalardan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…