Hmmm Sağol canım :)canım bebeği olan arkadaşlarım mustelanın pişik ve pişik önleyici kremini önerdiler ben onu alacağım :)
canım allahım yardımcın olsun :) allahım bebebişlerini zamanında kucağında sevdirsin :)
Canm bi komsum var bitane kizi var kadinin ayy dedi keske seninde kizin olsaydi benimki her isimi yapiyo kizim dedi. Kadin 40li yaslarinda baska cocugu yok dusunmuyorda. Bide sana benzese cok guzel olurdu dedi. Sarisin sayilirim gozlerimde renkli. Aman ne gerek var dedim. Bana benzeyen kizla ugrasilir mi pesinden erkekler eksik olmaz dedimBu sene erkek senesi sanirimpasalar cogaldi bi suruuu asker yetisecek insallah hepimizin evlatlari vatana millete hayirli evlatlar olsun :)
Yok canim ben osmaniyedeyim ilcesinde. Burasi da coook sicak. Ama ben dogumdan 20 gunsonra filan annemlerin yaylasina gidcem kismet olursa orasi serin. Burda yani kendi evimde kalirken ilk dogdugu gunler sadece uzun kollu zibinlardan giydirrim diye dusunuyorum. Sonra yani bi hafta sonra filan bebis dis dunyaya alisinca kisa kolluya geceriz tek zibin yeter bnce. Cunku hakkaten sicak oluyo. Yaylaya gidersem o uzun kollu ustleri giydirrim artik zibinin uzerine. Alta da hem patikli hem patiksiz pijamalardan aldim duruma gore kullanirim ama tecrubeli bi abla agustosta dogm yapmisti hep patikli alt giydirdim dedi.çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallah... canım bu arada bişey sorucam bizim doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı olacak neredeyse gerçi sen İstanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam kıyafet konusunda nasıl seçimler yapıyosun uzun kolul kısa kollu, tam yaz başlangıcı ben ne alacağımı şaşırdım bide Adıyaman çok sıcak olur uzun penye alt üst takım aldım genelde patiksiz ama bunları ne kadar giydiririz acaba ??
ya 3lu zibinlar vardi cok tatliydi. Beyaz lacivert gri. Ben nette gormustum burda fenerium yok ama esimin bi arkadasi ben alirim yenge dedi. Bende gicigina kici kirik zibinla kurtaramazsin ceyregimizi de uzerine ilistir zibinin oyle getir dedim. Ayip ediyon yenge lafimi olur dedi. alir buyuk ihtimalleAYY MAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH :) BİZDE ŞİMDİDEN FENERİUMDAN EŞYALARINI ALMAYA BAŞLADIK YAVRUMA :)
Normaldir canim bende tam adet olacagim gunlerde aynen adet olmus gibi agri cektim. Parol almistim bi kac gun. Bacagim sizliyordu. Hatta aynen senin gibi uykudan uyandirmisti agri.Arkadaşlar şimdi ağrıya uyandım sol kasıgım ağrıyor ayağım. bile ağrıyor normal mi sizce
Canm bi komsum var bitane kizi var kadinin ayy dedi keske seninde kizin olsaydi benimki her isimi yapiyo kizim dedi. Kadin 40li yaslarinda baska cocugu yok dusunmuyorda. Bide sana benzese cok guzel olurdu dedi. Sarisin sayilirim gozlerimde renkli. Aman ne gerek var dedim. Bana benzeyen kizla ugrasilir mi pesinden erkekler eksik olmaz dedimhem bende ogluma guzel kiz alirim bi de kizim olur dedim hayirli evlatlar yetistirebilirsek kiz erkek hic farketmezz. Allahim bizlere bagislasin kuzularimizi
Canim senin sıkıntın yanlis hatirlamiyorsam kasilmalardi dr bana kasilmalarin cok onemli olmadigini ilaclarla kasilmalarin giderilebilinecegini soyledi onemli olan tek sey suyun gelmemesiymis korkma yaniGecmis olsun kotu dusunmek yok. Bak ne guzel seyler soylemis dr.um bana ilk hedefim 28 dedi. Dusun sen 30a gelirsin diyor o da kotu ihtimallerle.
bebeklerin aralarinda bastan beri fark var miydi.
benim de var bir haftaya yakin basindan beri vardi bir ara kapanmisti sonra yine biri geriden geliyor diyor ama o ilk bastaki mi yoksa o onu gectimi bilmiyorum. Dr. Da belli olmaz birbirlerini gecebilir demisti zaten. Canim yatarken sol tarafina mi yatiyorsun. Sola yatinca daha rahatliyoruz ya o zaman bebeklere daha fazla kan gidiyormus daha iyi besleniyorlarmis.
ins. Canim ins. Inaniyorum Rabbim gosterevek o gunleri de. Ben simdi 25 deyim 3 ayim var demiyorum 12 haftam var diye haftadan geri sayiyorum. Kulaga daha hos daha yakin geliyor
Allah razi olsun canim dualarin acamayacagi hicbir kapi yok :)ayuzlu gecmis olsun cnm kotu dusunme insallah hersey yolunda gitsin dualarimiz seninle valla hep dua ediyorum ben ederken Allahim topikteki arkadaslara ... Diye basliyorum
Canim senin sıkıntın yanlis hatirlamiyorsam kasilmalardi dr bana kasilmalarin cok onemli olmadigini ilaclarla kasilmalarin giderilebilinecegini soyledi onemli olan tek sey suyun gelmemesiymis korkma yani
Yalnız Johnson baby şampuanı göz yakıyor haberin olsun da şampuanı falan mustela al olmadı.dalin almayında ne alırsanız alın bebek yağını aldım kullanıyordum acayip kaşıntı yaptı çocuk dr da kullanmayın demişti eltimin çocuklarına
bende cansın bybi alıcam şampuan ve bebek yağını bide sebametin pişik kremini düşünüyorum losyonu filan
Bu sene erkek yılı herhalde :))Hayirli olsun canim bu sene cogu anne erkek dogurucak desenekiz erkek farketmez hepsi saglikli olsun Allah uzun omur versin hepsine insallah
dün eşim ve oğlum için feneriumdan baba oğul pijama takımı aldım :) eşime sürpriz yaptım. sevincini görmeliydiniz :) Rabbim isteyen herkeze kucağına almayı nasip etsin inşallahhh......ya 3lu zibinlar vardi cok tatliydi. Beyaz lacivert gri. Ben nette gormustum burda fenerium yok ama esimin bi arkadasi ben alirim yenge dedi. Bende gicigina kici kirik zibinla kurtaramazsin ceyregimizi de uzerine ilistir zibinin oyle getir dedim. Ayip ediyon yenge lafimi olur dedi. alir buyuk ihtimalle
hayırlı olsun canım oğluşlarımız çoğalıyo :):)Kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek :)
Allah' ın izniyle hiçbişey olmaz inşallah dualarımız seninle..Kizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
canım ben de ilk ay uzun kollu takımlar giydirmeyi düşünüyorum işte ama çok sıcak olursa artık klimayı açıcam aşağıya sabitliycem bebeği de klimadan etkilenmeyeceği bi yerde yatırırım diye düşünüyorum çünkü bizim ev üst kat olduğu için de yazın ayrı bi sıcak.. ilk ay % 100 pamuk takımlar giydiricem 30 günün sonunda kolsuz zıbınlar giydirmeyi düşünüyorum ...Yok canim ben osmaniyedeyim ilcesinde. Burasi da coook sicak. Ama ben dogumdan 20 gunsonra filan annemlerin yaylasina gidcem kismet olursa orasi serin. Burda yani kendi evimde kalirken ilk dogdugu gunler sadece uzun kollu zibinlardan giydirrim diye dusunuyorum. Sonra yani bi hafta sonra filan bebis dis dunyaya alisinca kisa kolluya geceriz tek zibin yeter bnce. Cunku hakkaten sicak oluyo. Yaylaya gidersem o uzun kollu ustleri giydirrim artik zibinin uzerine. Alta da hem patikli hem patiksiz pijamalardan aldim duruma gore kullanirim ama tecrubeli bi abla agustosta dogm yapmisti hep patikli alt giydirdim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?