2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bu sene erkek senesi sanirim pasalar cogaldi bi suruuu asker yetisecek insallah hepimizin evlatlari vatana millete hayirli evlatlar olsun :)
Canm bi komsum var bitane kizi var kadinin ayy dedi keske seninde kizin olsaydi benimki her isimi yapiyo kizim dedi. Kadin 40li yaslarinda baska cocugu yok dusunmuyorda. Bide sana benzese cok guzel olurdu dedi. Sarisin sayilirim gozlerimde renkli. Aman ne gerek var dedim. Bana benzeyen kizla ugrasilir mi pesinden erkekler eksik olmaz dedim hem bende ogluma guzel kiz alirim bi de kizim olur dedim hayirli evlatlar yetistirebilirsek kiz erkek hic farketmezz. Allahim bizlere bagislasin kuzularimizi

Yok canim ben osmaniyedeyim ilcesinde. Burasi da coook sicak. Ama ben dogumdan 20 gunsonra filan annemlerin yaylasina gidcem kismet olursa orasi serin. Burda yani kendi evimde kalirken ilk dogdugu gunler sadece uzun kollu zibinlardan giydirrim diye dusunuyorum. Sonra yani bi hafta sonra filan bebis dis dunyaya alisinca kisa kolluya geceriz tek zibin yeter bnce. Cunku hakkaten sicak oluyo. Yaylaya gidersem o uzun kollu ustleri giydirrim artik zibinin uzerine. Alta da hem patikli hem patiksiz pijamalardan aldim duruma gore kullanirim ama tecrubeli bi abla agustosta dogm yapmisti hep patikli alt giydirdim dedi.

AYY MAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH :) BİZDE ŞİMDİDEN FENERİUMDAN EŞYALARINI ALMAYA BAŞLADIK YAVRUMA :)
ya 3lu zibinlar vardi cok tatliydi. Beyaz lacivert gri. Ben nette gormustum burda fenerium yok ama esimin bi arkadasi ben alirim yenge dedi. Bende gicigina kici kirik zibinla kurtaramazsin ceyregimizi de uzerine ilistir zibinin oyle getir dedim. Ayip ediyon yenge lafimi olur dedi. alir buyuk ihtimalle

Arkadaşlar şimdi ağrıya uyandım sol kasıgım ağrıyor ayağım. bile ağrıyor normal mi sizce
Normaldir canim bende tam adet olacagim gunlerde aynen adet olmus gibi agri cektim. Parol almistim bi kac gun. Bacagim sizliyordu. Hatta aynen senin gibi uykudan uyandirmisti agri.

İyi demissin :) guzel bi geliinin olsun ins.
Hicc farketmez saglikli olsunlarda kiz erkek cinsiyeti asla problem edilecek bisey gormuyoruz yeterki saglikli olsunlar dr dan geldik bizde agrilar icin gitmistik bisey yok dedi dr elinden gelse tasincan buraya dedi bu dr lar niye bole yapiyo anlamiyorumki bende dedim agrim olmasa bu saate zaten randevu alip gelmem haftaya renkli ult. Var cok merak ediyoruz yuzunu gosterecekmi bize :)

ayuzlu gecmis olsun cnm kotu dusunme insallah hersey yolunda gitsin dualarimiz seninle valla hep dua ediyorum ben ederken Allahim topikteki arkadaslara ... Diye basliyorum

TE="sensizim89, post: 39271761, member: 625169"]Normaldir canim bende tam adet olacagim gunlerde aynen adet olmus gibi agri cektim. Parol almistim bi kac gun. Bacagim sizliyordu. Hatta aynen senin gibi uykudan uyandirmisti agri.[/QUOTE]
öyle mi diyorsun canım ben çok korkuyorum hala ya bişe olacak diye çok korkuyorum canim ya

Canim senin sıkıntın yanlis hatirlamiyorsam kasilmalardi dr bana kasilmalarin cok onemli olmadigini ilaclarla kasilmalarin giderilebilinecegini soyledi onemli olan tek sey suyun gelmemesiymis korkma yani

Korkum kalmadi arkadasim sagolasin. Artik surekli oluyor napiyim yapacaklarimi yapiyorum. Kendime kahvalti hazirlamak ve yemek yemek disinda yaptigim hic birsey yok gerisi Rabbime kalmis. Sukur nst de bisey cikmiyor oyle olunca da ilac da veremiyor. Hayirlisi
Canim senin sıkıntın yanlis hatirlamiyorsam kasilmalardi dr bana kasilmalarin cok onemli olmadigini ilaclarla kasilmalarin giderilebilinecegini soyledi onemli olan tek sey suyun gelmemesiymis korkma yani

Yalnız Johnson baby şampuanı göz yakıyor haberin olsun da şampuanı falan mustela al olmadı.

dün eşim ve oğlum için feneriumdan baba oğul pijama takımı aldım :) eşime sürpriz yaptım. sevincini görmeliydiniz :) Rabbim isteyen herkeze kucağına almayı nasip etsin inşallahhh......

Kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek :)
hayırlı olsun canım oğluşlarımız çoğalıyo :):)

Allah' ın izniyle hiçbişey olmaz inşallah dualarımız seninle..

canım ben de ilk ay uzun kollu takımlar giydirmeyi düşünüyorum işte ama çok sıcak olursa artık klimayı açıcam aşağıya sabitliycem bebeği de klimadan etkilenmeyeceği bi yerde yatırırım diye düşünüyorum çünkü bizim ev üst kat olduğu için de yazın ayrı bi sıcak.. ilk ay % 100 pamuk takımlar giydiricem 30 günün sonunda kolsuz zıbınlar giydirmeyi düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…