2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canimmm allah razi olsun ne yalan soyliyim ilk army yazmıştın icimden keşke bana da ozel dua etse demistim dua yerine gecmis rabbim binlerce defa razi gelsin cok mutlu oldummm:)

Insallah canim. Bidaha yasamayiz insallah. Hayirlisiyla kucaklarimiza alsaydik kuzulari :)

TE="sensizim89, post: 39271761, member: 625169"]Normaldir canim bende tam adet olacagim gunlerde aynen adet olmus gibi agri cektim. Parol almistim bi kac gun. Bacagim sizliyordu. Hatta aynen senin gibi uykudan uyandirmisti agri.
öyle mi diyorsun canım ben çok korkuyorum hala ya bişe olacak diye çok korkuyorum canim ya[/QUOTE]
Canim benim o korkular dogurâna kadar gecmiycek hcbirimizde... ama dedigim gibi aynilrini yasadim bende.. hatta bana kizin olur demisti yasli bi teyze kizda agri kasiklara erkekte bele vurur demisti gerci tutmadi Ama normal yni sikma canini.. biliyosun biz ne yasarsak hissedersek bebelerimiz de aynisini yasiyo hissesiyo cok stres yapmamamiz lazim yani.

Kizlar dun tetenoz asimi yptirdim da kolum cenaze gibi Allah etmesin ya. gece uyuyamadim AgridAn. ama cook guzel de bise var... pasamin keyfi yetti sonunda dun geceden beri net hareketler hissettiriyo annecigine. Hatta karnimda distan bakinca belli oldu bi kerede bu arada kocacik isim konusunda tartismiyo benimle. Adem Ayaz olacak oglum

öyle mi diyorsun canım ben çok korkuyorum hala ya bişe olacak diye çok korkuyorum canim ya
Canim benim o korkular dogurâna kadar gecmiycek hcbirimizde... ama dedigim gibi aynilrini yasadim bende.. hatta bana kizin olur demisti yasli bi teyze kizda agri kasiklara erkekte bele vurur demisti gerci tutmadi Ama normal yni sikma canini.. biliyosun biz ne yasarsak hissedersek bebelerimiz de aynisini yasiyo hissesiyo cok stres yapmamamiz lazim yani.[/QUOTE]
evt canim dogurana kadar bitmicek sanirimda canım şu 3 aydan sonra bu kadar korkum kalmaz belkide..banada dün biri söyledi kasık ağrısı olursa kız olur falan diye hayırlısı olsun dedim kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olur ins

evt canim dogurana kadar bitmicek sanirimda canım şu 3 aydan sonra bu kadar korkum kalmaz belkide..banada dün biri söyledi kasık ağrısı olursa kız olur falan diye hayırlısı olsun dedim kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olur ins[/QUOTE]
hafta ici yeni Dr. baslicaz hayirlisiyla canım tüp bebek Dr önerdi..teşekkür ediyorum cevapladigin için içimi rahatlattı Sağol canim

Hahahaa.okudum simdi.aynen tatlim olumlu dusun icindeki yaramazlara soyle yok oyle erken gelmek diye.yani ikiz tamam erken kabulumuz ama ben hep diyorum 32 den once dogurmayacagim sizi.ayaklarimi duvara yasliyorum gelmek yokkkkk diye bagiriyorum

Hahahaa.okudum simdi.aynen tatlim olumlu dusun icindeki yaramazlara soyle yok oyle erken gelmek diye.yani ikiz tamam erken kabulumuz ama ben hep diyorum 32 den once dogurmayacagim sizi.ayaklarimi duvara yasliyorum gelmek yokkkkk diye bagiriyorum
Cekicem kulaklarini bundan sonra beni korkuturlarsa:))

benim burada var ama ben internetten söylüyorum hep çatlak kremlerini de öyle aldım dermoeczanem.com ve eczanemizde.com var onlardan söyleyebilirsin sen de hem de daha uygun fiyatla almış olursun.

keyifli bir cumartesi gününden herkese merhaba
umarım hepiniz iyisinizdir.
ankarada bugün bahar havası var.
eşimle mobilya bakmaya gidicez inş.
ayuzlu canım benimmm inşallah hersey yolunda gidecek kalbini ferah tut arkadasım dualarım seninle..
bugün sabah 6 dan beri kıpır kıpırız
hepinizi öptük teyzelerimiz

Maşallah canım dikkatimi çekti ic çamaşırı niye giymedin ki
masallah kiz ne goz var sende. Senin yazdigini okuyunca donup bidaha baktim
Ben de kullanmiyorum canim mumkunse de kullanmayin. Gogusler buyudugu icin sarkar sekli degisir kullanin filan diyorlar da biyerde okumustum hamilelikteki sebebini hatirlamiyorum sikmamasi gerekiyormus falan da bir de doguma yakin ve dogumdan sonra gogus uclari uyarilsin birakin kiyafetinjze surtunsun filan yaziyordu. Sut gelimi icin iyiymis.
Ben de bu kadarini bu hafizayla kafamda tutmusum ya masallah bana

ay kolay gelsin onu benim de yapmam gerek bir ara bir de sanırım taşınmamız gerekecek ancak ondan sonra yapabileceğim
nerelere bakacaksınız mobilya?

ben zaten istesem de kullanamıyorum hemen göğüslerim ve kemiklerim ağrımaya başlıyor dışarı çıktığımda takıyorum tek ama tam eziyete dönüşüyor. hafif sporcu üstlerinden aldım sütyen gibi değil sırf o bölgeyi tutan atletin bir üst modeli gibi ancak onlardan takıyorum bazen onlar bile daraltıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…