Cnm cok cok gecmis olsun. O goz goze gelmek ne kotu birsey buraya kadarmis gibisine ayyy allah bu kanamalari kimseye yasatmasin. Bende cok buyuk kanamalar atlattim sukurler olsun suan iyim. Banada dr.um hic yatis vermedi yatinca psikolojin bozulur diye. Bu cicilerde Ayaz beye ne yakisir annesi :) iyi gunlerde giydirmek nasip olsun inşallah.Eki Görüntüle 1401785 Eki Görüntüle 1401786 kizlar esimde bunlari almis bugun. Kanama beni cok germisti. Mutlu etmek istemis beni aklina da bebise kiyafet almaktan baska bise gelmemisikimizde fenerbahceliyiz sanirim Ayazimin da baska secenegi olmiycak Allahim bunlari uzerinde gormeyi nasip eder insallah.... bu arada babamiz oglusuma mavi ve lacivert almamakta israrci
Cnm bebeklerin insallah zamaninda ve gununde gelsinler guzel annelerini uzmesinler. Allah sizi korusun kollassin inşallah zamaninda dunyaya getirirsin.Kizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
Amiin cnm hepimize. Eve gelince popişine masaj yap cnm sonra topak topak oluyor :) yagli igne oldugu icin dagilmiyor. Hemsire bana banyoya girince sabunlu ilik suyla masaj yap demisti. Gecmis olsun cnm.günaydın kızlar
saglık ocagından geliyorum proluton iğnemi vuruldum biraz acıyor..
bu iğneyi her hafta olacakmışım inşallah bebeklerimiz erken doğmazlar
allah hepimize saglıklı doğumlar versin
Canim sakin uzme kendini.dr tabii ki seni en kotusune hazirlamak istemis.ona gore anlatmis.ama sikinti yok demis.sikinti olsaydi onuda cok net soylerdi gibi geldi bana.yapacak bisey yok.hepimiz dua edecegiz.sende yatmaya devam edeceksin.ciger gelistirici igneyle ilgili veya nidilat adalat gibi haplarla ilgili birsey soyledi miKizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
Teklifi sunan atsın ilk devamı gelir belkiheyy kızlar hani göbiş fotoğraflarımızı atacaktık ne oldu ??? hala çıkmadı bir yiğit
Evett guzell bi fikiir ne dicem kizlar hic sizdede ara ara makata sanci vuruyomu ?heyy kızlar hani göbiş fotoğraflarımızı atacaktık ne oldu ??? hala çıkmadı bir yiğit
Ara ara değil benim baya sık oluyor bazen geceleri fitil kullanıyorum doktoruma sor mutlaka benim rahim kasılmalarımdan kaynaklanıyormuşEvett guzell bi fikiir ne dicem kizlar hic sizdede ara ara makata sanci vuruyomu ?
Canim sakin uzme kendini.dr tabii ki seni en kotusune hazirlamak istemis.ona gore anlatmis.ama sikinti yok demis.sikinti olsaydi onuda cok net soylerdi gibi geldi bana.yapacak bisey yok.hepimiz dua edecegiz.sende yatmaya devam edeceksin.ciger gelistirici igneyle ilgili veya nidilat adalat gibi haplarla ilgili birsey soyledi mi[/QUOTE yok canim benim cok sukur hissettigim sancim yok o yuzden vermedi sanirim sancin olursa ilaclarla giderebiliriz dedi.birde bi sonraki kontrol icin 3 hafta yani 21 gun sonraya randevu verdi dusunuyorum kendimi teselli etmek adina benim durumum cok kotu olsa niye 21 gun sonraya randevu versinki 10 gune 1 verir ozel muayenehanesi daha cok para alir ozaman benim durumum çokta kötü degil diyip teselli ediyorum kendimi:)
Aa cnm dun aksam gittim ben yoktu bu ama kasik agrim vardi sadece bisey yok dedi bugun biraz yoruldum ondanmi acaba yoktu cunku bi tane progestan fitil koydum dinlensem gcermikiAra ara değil benim baya sık oluyor bazen geceleri fitil kullanıyorum doktoruma sor mutlaka benim rahim kasılmalarımdan kaynaklanıyormuş
Evet canım en iyi tedavisi de dinlenmek bol bol dinlen :)Aa cnm dun aksam gittim ben yoktu bu ama kasik agrim vardi sadece bisey yok dedi bugun biraz yoruldum ondanmi acaba yoktu cunku bi tane progestan fitil koydum dinlensem gcermiki
Hahahaa.okudum simdi.aynen tatlim olumlu dusun icindeki yaramazlara soyle yok oyle erken gelmek diye.yani ikiz tamam erken kabulumuz ama ben hep diyorum 32 den once dogurmayacagim sizi.ayaklarimi duvara yasliyorum gelmek yokkkkk diye bagiriyorum
bulabilirsem olabilir küçük bir ilçede yim ve eczacıya danışmayı ona göre almayı düşünüyorum yada bi ankara ya merkeze gittiğimde büyük bir alış veriş merkzlerin den bakıp alıcağım ama son haftalarda alyım daha vakit var diye düşünüyorumYalnız Johnson baby şampuanı göz yakıyor haberin olsun da şampuanı falan mustela al olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?