2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cnm cok cok gecmis olsun. O goz goze gelmek ne kotu birsey buraya kadarmis gibisine ayyy allah bu kanamalari kimseye yasatmasin. Bende cok buyuk kanamalar atlattim sukurler olsun suan iyim. Banada dr.um hic yatis vermedi yatinca psikolojin bozulur diye. Bu cicilerde Ayaz beye ne yakisir annesi :) iyi gunlerde giydirmek nasip olsun inşallah.

Cnm bebeklerin insallah zamaninda ve gununde gelsinler guzel annelerini uzmesinler. Allah sizi korusun kollassin inşallah zamaninda dunyaya getirirsin.

günaydın kızlar
saglık ocagından geliyorum proluton iğnemi vuruldum biraz acıyor..
bu iğneyi her hafta olacakmışım inşallah bebeklerimiz erken doğmazlar
allah hepimize saglıklı doğumlar versin
Amiin cnm hepimize. Eve gelince popişine masaj yap cnm sonra topak topak oluyor :) yagli igne oldugu icin dagilmiyor. Hemsire bana banyoya girince sabunlu ilik suyla masaj yap demisti. Gecmis olsun cnm.

Canim sakin uzme kendini.dr tabii ki seni en kotusune hazirlamak istemis.ona gore anlatmis.ama sikinti yok demis.sikinti olsaydi onuda cok net soylerdi gibi geldi bana.yapacak bisey yok.hepimiz dua edecegiz.sende yatmaya devam edeceksin.ciger gelistirici igneyle ilgili veya nidilat adalat gibi haplarla ilgili birsey soyledi mi

Kızlar merhaba üçlü testim kötü çıkmıştı ve moralim bozuldu testi özelde tüp bebek merkezimde tekrar yaptırdım çok şükür sonuçlar çok iyi iki test birbiri ike tezat ben bunu doğru kabul ediyorum Rabbimin izni ile soru işaretim var ayrıntılı ultrasona kadar ama yine de sıkıntımın büyük kısmını atlattım, yeni arkadaşlara örnek olsun diye yazmak istedim , Rabbim kimseyi darda bırakmasın dualarım tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere ARMYY sen biraz torpillisin bu ara

Ara ara değil benim baya sık oluyor bazen geceleri fitil kullanıyorum doktoruma sor mutlaka benim rahim kasılmalarımdan kaynaklanıyormuş
Aa cnm dun aksam gittim ben yoktu bu ama kasik agrim vardi sadece bisey yok dedi bugun biraz yoruldum ondanmi acaba yoktu cunku bi tane progestan fitil koydum dinlensem gcermiki

O OzlTzk benim msj senin iletinin icinde yayinlanmis kendi iletinin icine bak:)
Hahahaa.okudum simdi.aynen tatlim olumlu dusun icindeki yaramazlara soyle yok oyle erken gelmek diye.yani ikiz tamam erken kabulumuz ama ben hep diyorum 32 den once dogurmayacagim sizi.ayaklarimi duvara yasliyorum gelmek yokkkkk diye bagiriyorum

Kızlar merhaba üçlü testim kötü çıkmıştı ve moralim bozuldu testi özelde tüp bebek merkezimde tekrar yaptırdım çok şükür sonuçlar çok iyi iki test birbiri ike tezat ben bunu doğru kabul ediyorum Rabbimin izni ile soru işaretim var ayrıntılı ultrasona kadar ama yine de sıkıntımın büyük kısmını atlattım, yeni arkadaşlara örnek olsun diye yazmak istedim , Rabbim kimseyi darda bırakmasın dualarım tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere ayuzlu sen biraz torpillisin bu ara

Yalnız Johnson baby şampuanı göz yakıyor haberin olsun da şampuanı falan mustela al olmadı.
bulabilirsem olabilir küçük bir ilçede yim ve eczacıya danışmayı ona göre almayı düşünüyorum yada bi ankara ya merkeze gittiğimde büyük bir alış veriş merkzlerin den bakıp alıcağım ama son haftalarda alyım daha vakit var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…