- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
ben zaten istesem de kullanamıyorum hemen göğüslerim ve kemiklerim ağrımaya başlıyordışarı çıktığımda takıyorum tek ama tam eziyete dönüşüyor. hafif sporcu üstlerinden aldım sütyen gibi değil sırf o bölgeyi tutan atletin bir üst modeli gibi ancak onlardan takıyorum bazen onlar bile daraltıyor beni
Benim gözümden kaçmaz canımmasallah kiz ne goz var sende. Senin yazdigini okuyunca donup bidaha baktim
Ben de kullanmiyorum canim mumkunse de kullanmayin. Gogusler buyudugu icin sarkar sekli degisir kullanin filan diyorlar da biyerde okumustum hamilelikteki sebebini hatirlamiyorum sikmamasi gerekiyormus falan da bir de doguma yakin ve dogumdan sonra gogus uclari uyarilsin birakin kiyafetinjze surtunsun filan yaziyordu. Sut gelimi icin iyiymis.
Ben de bu kadarini bu hafizayla kafamda tutmusum ya masallah bana
Mervecim geçmiş olsun cnm benimde ikili testte biochemistry risk: 1:180 cikmisti dr.um bebekle alakali degil senle alakali demisti cok korkuyorum bende dortlu test yapilacak banada. Benle alakali neymiski detayli da anlatmadi allah yardimcimiz olsun bende senin gibi rahatlarim insallah. Pzrtesi kismetse kontrol var.Kızlar merhaba üçlü testim kötü çıkmıştı ve moralim bozuldu testi özelde tüp bebek merkezimde tekrar yaptırdım çok şükür sonuçlar çok iyi iki test birbiri ike tezat ben bunu doğru kabul ediyorum Rabbimin izni ile soru işaretim var ayrıntılı ultrasona kadar ama yine de sıkıntımın büyük kısmını atlattım, yeni arkadaşlara örnek olsun diye yazmak istedim , Rabbim kimseyi darda bırakmasın dualarım tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlereARMYY sen biraz torpillisin bu ara
Allaj razi olsun arkadaşlar benim sizin gibi dua eden arkadaşlarım olduktan sonra ayağım dahada tasa degmezkeyifli bir cumartesi gününden herkese merhaba
umarım hepiniz iyisinizdir.
ankarada bugün bahar havası var.
eşimle mobilya bakmaya gidicez inş.
ayuzlu canım benimmm inşallah hersey yolunda gidecek kalbini ferah tut arkadasım dualarım seninle..
bugün sabah 6 dan beri kıpır kıpırız
hepinizi öptük teyzelerimiz
Aynen ben de oyleyim. Bazen disari gitmek icin hazirlanirken unutuyorum soyunup tekrar giyiniyorum.gerci kilolu degilim ama saatten sonra da sarkmasini filan da dusunemeyecegim valla
keyifli bir cumartesi gününden herkese merhaba
umarım hepiniz iyisinizdir.
ankarada bugün bahar havası var.
eşimle mobilya bakmaya gidicez inş.
ayuzlu canım benimmm inşallah hersey yolunda gidecek kalbini ferah tut arkadasım dualarım seninle..
bugün sabah 6 dan beri kıpır kıpırız
hepinizi öptük teyzelerimiz
ben de kilolu değilim ama göğüslerim birdenbire çok büyüdü :))) karnım büyümeden önce göğüslerim büyüdü sanki. acayip kaşıntılar falan oldu. gerçi şu an o aşırı şişliği yok normal boyutundan biraz büyük ama işte o sıkıntı devam ediyor. sarkma olayına ben de çok takılmıyorum zaten emzirmeyi düşünüyorsak el mahkum sarkacak.Aynen ben de oyleyim. Bazen disari gitmek icin hazirlanirken unutuyorum soyunup tekrar giyiniyorum.gerci kilolu degilim ama saatten sonra da sarkmasini filan da dusunemeyecegim valla
ay kolay gelsin onu benim de yapmam gerek bir ara bir de sanırım taşınmamız gerekecek ancak ondan sonra yapabileceğim
nerelere bakacaksınız mobilya?
Biz fora ettik valla 6 aydir hic aramiyorumBenim gözümden kaçmaz canım. Bende sutyensiz duramam faydası olduğunu bilmiyordum. .
aynen canim. Bu kadar beklemisiz ammaaannn sarkan sarksin kiloymus gobekmis bosveer. Bebekler bizle olsun saglikli olsun haftalarinda gelsin gerisi bos. Bir arkadas yazmisti hamilelik surprizlerle dolu diye gercekten oyle. Bir kalkiyorsun heryerin agriyor ertesi gun cok mutlusun sonraki gun sirt agrisi filan derken bitrcek ins. Cogu gitti azi kaldiBen de artık sadece dışarı çıkarken takıyorum. eve gelir gelmez de hemen çıkarıyorum. bu aralar göğüslerimin alt kısmı önceden ağrı yapan yerler şimdi yara gibi acımaya başladı. bu bağların genişlemesi daha ne kadar sürecek acaba? artık rahatlamak istiyorum.Ama herşeye rağmen oğluşumu ve hamileliğimi çok seviyorum
Biz fora ettik valla 6 aydir hic aramiyorum
aynen canim. Bu kadar beklemisiz ammaaannn sarkan sarksin kiloymus gobekmis bosveer. Bebekler bizle olsun saglikli olsun haftalarinda gelsin gerisi bos. Bir arkadas yazmisti hamilelik surprizlerle dolu diye gercekten oyle. Bir kalkiyorsun heryerin agriyor ertesi gun cok mutlusun sonraki gun sirt agrisi filan derken bitrcek ins. Cogu gitti azi kaldi
inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Peki adjusted risk kaç çıkmıştı önemli olan o. İkili test sonucunda papp-a mom ve free b-hcg mom sonuçların kaç çıkmıştı?Mervecim geçmiş olsun cnm benimde ikili testte biochemistry risk: 1:180 cikmisti dr.um bebekle alakali degil senle alakali demisti cok korkuyorum bende dortlu test yapilacak banada. Benle alakali neymiski detayli da anlatmadi allah yardimcimiz olsun bende senin gibi rahatlarim insallah. Pzrtesi kismetse kontrol var.
güzel takımmış. ben ikeadan bakmayı planlıyorum daha uygun oluyor öyle. sen de bir bak istersen madem gezeceksiniz bugün.Çilek mobilyaya bakıcam canım.
http://www.cilek.com/softy
bu takımı cok begendim ama biraz pahalı geldi iki tane karyola alıcam çünkü.
bu modeli iyi bir imalatcı bulursam başka bir yere yaptırabilirim de belki daha uyguna gelir..
bir fiyat araştırması yapıcam bakalım, sizinle paylaşırım zaten..
41 kere maasallah ıkınızede canlar :):) kılo falan yok cok fitsinizRabbim sonuna kadar goturmeyı nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?