2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Aynen ben de oyleyim. Bazen disari gitmek icin hazirlanirken unutuyorum soyunup tekrar giyiniyorum.gerci kilolu degilim ama saatten sonra da sarkmasini filan da dusunemeyecegim valla

Benim gözümden kaçmaz canım. Bende sutyensiz duramam faydası olduğunu bilmiyordum. .

Mervecim geçmiş olsun cnm benimde ikili testte biochemistry risk: 1:180 cikmisti dr.um bebekle alakali degil senle alakali demisti cok korkuyorum bende dortlu test yapilacak banada. Benle alakali neymiski detayli da anlatmadi allah yardimcimiz olsun bende senin gibi rahatlarim insallah. Pzrtesi kismetse kontrol var.

Allaj razi olsun arkadaşlar benim sizin gibi dua eden arkadaşlarım olduktan sonra ayağım dahada tasa degmez

Aynen ben de oyleyim. Bazen disari gitmek icin hazirlanirken unutuyorum soyunup tekrar giyiniyorum.gerci kilolu degilim ama saatten sonra da sarkmasini filan da dusunemeyecegim valla

Ben de artık sadece dışarı çıkarken takıyorum. eve gelir gelmez de hemen çıkarıyorum. bu aralar göğüslerimin alt kısmı önceden ağrı yapan yerler şimdi yara gibi acımaya başladı. bu bağların genişlemesi daha ne kadar sürecek acaba? artık rahatlamak istiyorum. Ama herşeye rağmen oğluşumu ve hamileliğimi çok seviyorum

Maşallah canım size hadi bakalım, gönlüne göre bir şeyler bulursun inşallah

ben de kilolu değilim ama göğüslerim birdenbire çok büyüdü :))) karnım büyümeden önce göğüslerim büyüdü sanki. acayip kaşıntılar falan oldu. gerçi şu an o aşırı şişliği yok normal boyutundan biraz büyük ama işte o sıkıntı devam ediyor. sarkma olayına ben de çok takılmıyorum zaten emzirmeyi düşünüyorsak el mahkum sarkacak.

Iyi oglenler kizlaaarr napiyosunuz bakim istanbuldada hava ruzgarli ve soguk ama biz iyiyiz Allah a sukur

ay kolay gelsin onu benim de yapmam gerek bir ara bir de sanırım taşınmamız gerekecek ancak ondan sonra yapabileceğim
nerelere bakacaksınız mobilya?

Çilek mobilyaya bakıcam canım.
http://www.cilek.com/softy
bu takımı cok begendim ama biraz pahalı geldi iki tane karyola alıcam çünkü.
bu modeli iyi bir imalatcı bulursam başka bir yere yaptırabilirim de belki daha uyguna gelir..
bir fiyat araştırması yapıcam bakalım, sizinle paylaşırım zaten..

Benim gözümden kaçmaz canım. Bende sutyensiz duramam faydası olduğunu bilmiyordum. .
Biz fora ettik valla 6 aydir hic aramiyorum

aynen canim. Bu kadar beklemisiz ammaaannn sarkan sarksin kiloymus gobekmis bosveer. Bebekler bizle olsun saglikli olsun haftalarinda gelsin gerisi bos. Bir arkadas yazmisti hamilelik surprizlerle dolu diye gercekten oyle. Bir kalkiyorsun heryerin agriyor ertesi gun cok mutlusun sonraki gun sirt agrisi filan derken bitrcek ins. Cogu gitti azi kaldi

Evet canım, bir günün bir gününü tutmuyor. Nasıl olsa doğumdan sonra geçicek unutacağız hepsini. Hep iyi olarak hatırlayacağız

inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Peki adjusted risk kaç çıkmıştı önemli olan o. İkili test sonucunda papp-a mom ve free b-hcg mom sonuçların kaç çıkmıştı?

güzel takımmış. ben ikeadan bakmayı planlıyorum daha uygun oluyor öyle. sen de bir bak istersen madem gezeceksiniz bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…