2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canimmm allah razi olsun ne yalan soyliyim ilk army yazmıştın icimden keşke bana da ozel dua etse demistim dua yerine gecmis rabbim binlerce defa razi gelsin cok mutlu oldummm:)
senden de Allah razı olsun canım aslında dürüst olmak gerekirse ben ilkinde de seni yazdım sanıyordum telden giriyorum nasıl olduysa armmy olmuş( tabiki sende hep duamdasın ama ayuzlu şu günleri sıkıntılı diye biraz torpilli ) sonra üzerinden zaman geçtiği için düzenleme yapamadım tekrar yayınladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım bende proluton kullanıyorum dördüncüyü oldum iki gün sonra ölçüm de 5 çıktı seninki de öyle olur inşallah :)

Çok Sağol canım umarım dörtlü taramam iyi çıkar ama çok can sıkıcı değil senin sonucun sınır 200 senin sınırın biraz altında çıkmış seninle aynı değerlere sahip 180 kadından bir tanesinin bebeği hasta olur anlamında benim 1:50 çıktı direk amniyosrntez demişti tüp bebek doktoruma gittim de çok şükür için rahatladı en iyi ölçüm de ayrıntılı ultrason dedi doktorum onu da mutlaka yaptır sende :) inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Son düzenleme:
41 kere maasallah ıkınızede canlar :):) kılo falan yok cok fitsiniz Rabbim sonuna kadar goturmeyı nasıp etsın...
Ay ben bu gazlarla sabah hamurisi oglen pasta borek aksam fast food seklinde yemek duzeni olusturdum.bugun full sagliksizdim.6 aydir ilk defa bu kadar sagliksiz beslendim ve ne yalan soyleyeyim hic pisman degilim

Afiyet olsun arkadasim sana da bebise de yarasin :)
Ay ben bu gazlarla sabah hamurisi oglen pasta borek aksam fast food seklinde yemek duzeni olusturdum.bugun full sagliksizdim.6 aydir ilk defa bu kadar sagliksiz beslendim ve ne yalan soyleyeyim hic pisman degilim
Bu arada kizlar bugun annemdeydim be benim bebek esyalarimi cikartti annem. Bunu da oglusum icin kullanmaya karar verdim. Anneden ogula

sağolun teyzeleri, daha iyisi arkadaşlarına olsun :)) alırız cantan3m teyzesi. bu arada yeleği ben ördüm :))
Maşallah ne güzel hamarat bir annesi Var ben yemekte iyiyim
Yesinler cicilerini :) donatmissin pasayi annesi :) çok güzeller güle ggüle giydir hepsini

Yarin buyuk gobegimi sizlerle paylasicam kizlaaarrrr
Büyük gün yarın demek sabırsızlıkla bekliyor olacağım

Yemek tarzımız çok uyumlu aynen bende öyleyim öyleydim ve öyle olmak istiyorum içimdeki kurabiye canavarı dışarı çıkacak en iyisi biz uyuyalim

Afiyet olsun arkadasim sana da bebise de yarasin :)

Bu arada kizlar bugun annemdeydim be benim bebek esyalarimi cikartti annem. Bunu da oglusum icin kullanmaya karar verdim. Anneden ogula Eki Görüntüle 1405680
Ayyy cok guzel.cok tatli cok anlamli cok duygusal.cok begendim iyi gunlerde giysin insallah

Yemek tarzımız çok uyumlu aynen bende öyleyim öyleydim ve öyle olmak istiyorum içimdeki kurabiye canavarı dışarı çıkacak en iyisi biz uyuyalim
Valla bir guncuk.baska yok.6 aydir asiri saglikli olusuma bir gunluk kacamaktan bisey olmaz.senide yoldan cikarmayayim ama.hadi siz uyuyun bakalim.opuldunuz cok

Insallah canim rabbim edilen duaların yüzüsuyu hurmetine sonumuzu hayredecek insallah:)ben 20.haftaya kadar ne prolutan ne progestan kullanmamistim bu problemlerden sonra başladi dr 3 hafta daha kullan dedi bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…