hepsi birbirinden güzel bunlarınAnneler oğluşumun cicişleriEki Görüntüle 1405390
senden de Allah razı olsun canım aslında dürüst olmak gerekirse ben ilkinde de seni yazdım sanıyordum telden giriyorum nasıl olduysa armmy olmuş( tabiki sende hep duamdasın ama ayuzlu şu günleri sıkıntılı diye biraz torpilli ) sonra üzerinden zaman geçtiği için düzenleme yapamadım tekrar yayınladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım bende proluton kullanıyorum dördüncüyü oldum iki gün sonra ölçüm de 5 çıktı seninki de öyle olur inşallah :)Canimmm allah razi olsun ne yalan soyliyim ilk army yazmıştın icimden keşke bana da ozel dua etse demistim dua yerine gecmis rabbim binlerce defa razi gelsin cok mutlu oldummm:)
Allahim korur ins cok guzellerAnneler oğluşumun cicişleriEki Görüntüle 1405390
Çok Sağol canım umarım dörtlü taramam iyi çıkar ama çok can sıkıcı değil senin sonucun sınır 200 senin sınırın biraz altında çıkmış seninle aynı değerlere sahip 180 kadından bir tanesinin bebeği hasta olur anlamında benim 1:50 çıktı direk amniyosrntez demişti tüp bebek doktoruma gittim de çok şükür için rahatladı en iyi ölçüm de ayrıntılı ultrason dedi doktorum onu da mutlaka yaptır sende :) inşallah sağlıkla gelir bebişlerimizMervecim geçmiş olsun cnm benimde ikili testte biochemistry risk: 1:180 cikmisti dr.um bebekle alakali degil senle alakali demisti cok korkuyorum bende dortlu test yapilacak banada. Benle alakali neymiski detayli da anlatmadi allah yardimcimiz olsun bende senin gibi rahatlarim insallah. Pzrtesi kismetse kontrol var.
Allahim korusun bebegini ins.cok guzel hepsiAnneler oğluşumun cicişleriEki Görüntüle 1405390
Hepsi çok güzel rabbim Güle güle giydirmek nasip etsin :) ayaksiz takımda al bence benim yigen 2 3 aylık ayaklilar olmuyorAnneler oğluşumun cicişleriEki Görüntüle 1405390
Aynen göbek göbek dedi kendi göbeği yokAmin canım benim, hepimiz sağlıkla sonuna ulaşalım inşallahsenin göbişi de görelim, hadi bakalım furyayı sen başlattın canım.
hepsi birbirinden güzel bunların
Allahim korur ins cok guzeller
Hepsi çok güzel rabbim Güle güle giydirmek nasip etsin :) ayaksiz takımda al bence benim yigen 2 3 aylık ayaklilar olmuyor
Evet sabah ilk isim aticam canimAmin canım benim, hepimiz sağlıkla sonuna ulaşalım inşallahsenin göbişi de görelim, hadi bakalım furyayı sen başlattın canım.
Yesinler cicilerini :) donatmissin pasayi annesi :) çok güzeller güle ggüle giydir hepsiniAnneler oşumun cicişleriEki Görüntüle 1405390
Yarin buyuk gobegimi sizlerle paylasicam kizlaaarrrrAynen göbek göbek dedi kendi göbeği yok
Anneler oğluşumun cicişleriEki Görüntüle 1405390
Ay ben bu gazlarla sabah hamurisi oglen pasta borek aksam fast food seklinde yemek duzeni olusturdum.bugun full sagliksizdim.6 aydir ilk defa bu kadar sagliksiz beslendim ve ne yalan soyleyeyim hic pisman degilim41 kere maasallah ıkınızede canlar :):) kılo falan yok cok fitsinizRabbim sonuna kadar goturmeyı nasıp etsın...
Bu arada kizlar bugun annemdeydim be benim bebek esyalarimi cikartti annem. Bunu da oglusum icin kullanmaya karar verdim. Anneden ogulaAy ben bu gazlarla sabah hamurisi oglen pasta borek aksam fast food seklinde yemek duzeni olusturdum.bugun full sagliksizdim.6 aydir ilk defa bu kadar sagliksiz beslendim ve ne yalan soyleyeyim hic pisman degilim
Maşallah ne güzel hamarat bir annesi Var ben yemekte iyiyimsağolun teyzeleri, daha iyisi arkadaşlarına olsun :)) alırız cantan3m teyzesi. bu arada yeleği ben ördüm :))
Büyük gün yarın demekYesinler cicilerini :) donatmissin pasayi annesi :) çok güzeller güle ggüle giydir hepsini
Yarin buyuk gobegimi sizlerle paylasicam kizlaaarrrr
Yemek tarzımız çok uyumlu aynen bende öyleyim öyleydim ve öyle olmak istiyorum içimdeki kurabiye canavarı dışarı çıkacakAy ben bu gazlarla sabah hamurisi oglen pasta borek aksam fast food seklinde yemek duzeni olusturdum.bugun full sagliksizdim.6 aydir ilk defa bu kadar sagliksiz beslendim ve ne yalan soyleyeyim hic pisman degilim
Ayyy cok guzel.cok tatli cok anlamli cok duygusal.cok begendim iyi gunlerde giysin insallahAfiyet olsun arkadasim sana da bebise de yarasin :)
Bu arada kizlar bugun annemdeydim be benim bebek esyalarimi cikartti annem. Bunu da oglusum icin kullanmaya karar verdim. Anneden ogulaEki Görüntüle 1405680
Valla bir guncuk.baska yok.6 aydir asiri saglikli olusuma bir gunluk kacamaktan bisey olmaz.senide yoldan cikarmayayim ama.hadi siz uyuyun bakalim.opuldunuz cokYemek tarzımız çok uyumlu aynen bende öyleyim öyleydim ve öyle olmak istiyorum içimdeki kurabiye canavarı dışarı çıkacaken iyisi biz uyuyalim
Insallah canim rabbim edilen duaların yüzüsuyu hurmetine sonumuzu hayredecek insallah:)ben 20.haftaya kadar ne prolutan ne progestan kullanmamistim bu problemlerden sonra başladi dr 3 hafta daha kullan dedi bakalim ne olacaksenden de Allah razı olsun canım aslında dürüst olmak gerekirse ben ilkinde de seni yazdım sanıyordum telden giriyorum nasıl olduysa armmy olmuş( tabiki sende hep duamdasın ama ayuzlu şu günleri sıkıntılı diye biraz torpilli ) sonra üzerinden zaman geçtiği için düzenleme yapamadım tekrar yayınladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım bende proluton kullanıyorum dördüncüyü oldum iki gün sonra ölçüm de 5 çıktı seninki de öyle olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?