Afiyet olsun arkadasim sana da bebise de yarasin :)
Bu arada kizlar bugun annemdeydim be benim bebek esyalarimi cikartti annem. Bunu da oglusum icin kullanmaya karar verdim. Anneden ogula Eki Görüntüle 1405680
Teşekkür ederiz teyzesi :)) daha güzelleri arkadaşlarına olsun dün öyle serince hepsini çok heyecanlıydı, biran evvel zaman geçse de kavuşsak yavrularımıza. Hepimize Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
Teşekkür ederiz teyzesi :)) daha güzelleri arkadaşlarına olsun dün öyle serince hepsini çok heyecanlıydı, biran evvel zaman geçse de kavuşsak yavrularımıza. Hepimize Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
Kızlar sizden bişey isticem bizim için dua eder misiniz eşim Bi aydır işsiz iş bulamıyor çok büyük sıkıntıdayız zaten bebeği kredi çekip öyle yaptık bide simdi ki masraflar canım sıkkın yani
[QUOTEYARDIMCINIZda, post: 39310163, member: 640874"]Kızlar sizden bişey isticem bizim için dua eder misiniz eşim Bi aydır işsiz iş bulamıyor çok büyük sıkıntıdayız zaten bebeği kredi çekip öyle yaptık bide simdi ki masraflar canım sıkkın yani[/QUOTE]
Allah yardimciniz olsun canim.inşallah meleginiz kismetiyle gelip sizi rahatlatır..
[QUOTEYARDIMCINIZda, post: 39310163, member: 640874"]Kızlar sizden bişey isticem bizim için dua eder misiniz eşim Bi aydır işsiz iş bulamıyor çok büyük sıkıntıdayız zaten bebeği kredi çekip öyle yaptık bide simdi ki masraflar canım sıkkın yani
Allah yardimciniz olsun canim.inşallah meleginiz kismetiyle gelip sizi rahatlatır..[/QUOTE]
İnşallah canım ya bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici işte kredi derdi var olsun yine şükürler olsun ki karşılığını aldık ya olmasaydı bebişimiz
Kızlar sizden bişey isticem bizim için dua eder misiniz eşim Bi aydır işsiz iş bulamıyor çok büyük sıkıntıdayız zaten bebeği kredi çekip öyle yaptık bide simdi ki masraflar canım sıkkın yani