2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin sağlıkla gelsin bebislerimiz ben de aramıza katılmak istiyorum bir tane blast birinci kalite donmus transferim oldu 8. Gün beta 164.3 12. Gün beta 973.2 15. Gün beta 3557 sonuncu bugün yapıldı 16 sına çağırdı ya doktorum ama iki gündür lekelenmemler var hep bugün bi iğne yaptırdım sizlerde yasayan var mi

Amin canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bol bol yat dinlen lekelenme oluyor genelde kanama olursa doktora git.bol su ve istirahat et

Allahim yardimciniz olsun canim sakin tereddut etme rizik Allahtadir hic farkina varmazsiniz birde bakarsiniz oyle bir yerden oyle bir kapi acildiki sasirir kalırsıniz.rabbim boyle saskinliklara ugratsin inşallah.birde hergun 1 tane Vakıa suresi okumani tavsiye ederim

Amin canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bol bol yat dinlen lekelenme oluyor genelde kanama olursa doktora git.bol su ve istirahat et
Tamm cnm inşallah gerek kalmaz da geçer bide çalışıyorum sorun olmaz dedi doktorum bende iyi düşünüyorum iyi olsun

Masallah gayet iyi gorunuyorsun.ben baya kilolu sanmistim seni.oyle degimissin
Tskur ederim canim

ayyy masallah maşallahsenin sadece göbiş var kızzzz.kac kilo almıştın ki sen
10 kilocuk tatlim

Maşallah rabbim nazarlardan saklasın aynı benim gobekte böyle
Amin cumlemizi insallah :) seni de gorelim :)

Anaaa kiz ikizmiydi senin baya buyumus lizz_1702 ikiz mi seninkide buyuk degilmis kiz sen kocaman diyodun bende dedim buyuk heralde
Yok canim ikiz degil ama artik buyudu oglum teyzesi

Anaaa kiz ikizmiydi senin baya buyumus lizz_1702 ikiz mi seninkide buyuk degilmis kiz sen kocaman diyodun bende dedim buyuk heralde

Maşallah Maşallah ne güzelsiniz

Masallah cok tatli bi göbüs olmus.cok da fitsin ayrica
Tesekkurler kizlar ruyacn ikiz degil zayiftim baya ben kilo aldim biraz ne biliim biraz buyuk duruyo bide top gibi SERENAD_1 teskler cnm sendebcok tatli cikmissin sahra10 zayiftim cmm zaten ben C A N O cnmm sen atacakmisin resim sizleride merak ediyorumm :)

Uyku sorunları başladı eyvah eyvah sağa ve yüz üstü yatmaya korkumdan kaygılı yatıyorum devamlı uyanıyorum sanırım oturarak uyumayı Alışkanlık edeceğim hersey kızım için
Ayni bizde öyleyiz heryerimiz ayrı hava çalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…