ayyy masallah maşallah
Maşallah rabbim nazarlardan saklasın
Amin canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bol bol yat dinlen lekelenme oluyor genelde kanama olursa doktora git.bol su ve istirahat etMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin sağlıkla gelsin bebislerimiz ben de aramıza katılmak istiyorum bir tane blast birinci kalite donmus transferim oldu 8. Gün beta 164.3 12. Gün beta 973.2 15. Gün beta 3557 sonuncu bugün yapıldı 16 sına çağırdı ya doktorum ama iki gündür lekelenmemler var her bugün bi iğne yaptırdım sözlerde yasayan var mi
Allahim yardimciniz olsun canim sakin tereddut etme rizik Allahtadir hic farkina varmazsiniz birde bakarsiniz oyle bir yerden oyle bir kapi acildiki sasirir kalırsıniz.rabbim boyle saskinliklara ugratsin inşallah.birde hergun 1 tane Vakıa suresi okumani tavsiye ederimKızlar sizden bişey isticem bizim için dua eder misiniz eşim Bi aydır işsiz iş bulamıyor çok büyük sıkıntıdayız zaten bebeği kredi çekip öyle yaptık bide simdi ki masraflar canım sıkkın yani
Tamm cnm inşallah gerek kalmaz da geçer bide çalışıyorum sorun olmaz dedi doktorum bende iyi düşünüyorum iyi olsunAmin canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bol bol yat dinlen lekelenme oluyor genelde kanama olursa doktora git.bol su ve istirahat et
Anaaa kiz ikizmiydi senin baya buyumusGunaydin annler bu daaa benEki Görüntüle 1405977
Masallah cok tatli bi göbüs olmus.cok da fitsin ayricaGunaydin annler bu daaa benEki Görüntüle 1405977
Masallah gayet iyi gorunuyorsun.ben baya kilolu sanmistim seni.oyle degimissin
Tskur ederim canimMasallah gayet iyi gorunuyorsun.ben baya kilolu sanmistim seni.oyle degimissin
10 kilocuk tatlimayyy masallah maşallahsenin sadece göbiş var kızzzz.kac kilo almıştın ki sen
Amin cumlemizi insallah :) seni de gorelim :)Maşallah rabbim nazarlardan saklasınaynı benim gobekte böyle
Yok canim ikiz degil ama artik buyudu oglum teyzesiAnaaa kiz ikizmiydi senin baya buyumuslizz_1702 ikiz mi seninkide buyuk degilmis kiz sen kocaman diyodun bende dedim buyuk heralde
Anaaa kiz ikizmiydi senin baya buyumuslizz_1702 ikiz mi seninkide buyuk degilmis kiz sen kocaman diyodun bende dedim buyuk heralde
Maşallah Maşallahne güzelsiniz
Tesekkurler kizlarMasallah cok tatli bi göbüs olmus.cok da fitsin ayrica
İste fit bir anne daha :) maasallah ikinize de :)Gunaydin annler bu daaa benEki Görüntüle 1405977
Bende test tarihine kadar izin aldim sonra calismaya devam ettim ikizler yolda :))Tamm cnm inşallah gerek kalmaz da geçer bide çalışıyorum sorun olmaz dedi doktorum bende iyi düşünüyorum iyi olsun
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende test tarihine kadar izin aldim sonra calismaya devam ettim ikizler yolda :))
Ayni bizde öyleyiz heryerimiz ayrı hava çalıyor.Uyku sorunları başladı eyvah eyvah sağa ve yüz üstü yatmaya korkumdan kaygılı yatıyorum devamlı uyanıyorum sanırım oturarak uyumayı Alışkanlık edeceğim hersey kızım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?