2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Peki adjusted risk kaç çıkmıştı önemli olan o. İkili test sonucunda papp-a mom ve free b-hcg mom sonuçların kaç çıkmıştı?
B-hcg: 76.890
Papp-a: 2.359
Adjusted risk:
Trisomy21: 1:4177
Trisomy13/18: 1:10718
Boyle cikmisti cnm

İnşallah cnm ayrintili ultrasonu mutlaka yaptiracam cnm tesekkur ederim :)

Kizlar merhaba benim sat 8 ocak 2015,dondurulmus 5.gün embriyosundan 1 tane 26 ocak günü transfer edildi ge 9. Gün bhcg 257,11.gün 543 cikti Allahin izniyle hamileyim,peki ne kadarlik hamile oluyorum,nasil hesaplaniyor,5.haftanin icerisinde mi oluyorum acaba

Oncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) hoş geldin aramıza. Adetin birinci gününden itibaren hesapliyorsun canım

Ayy maaşallah çok güzel ciciler alınmış güle güle sağlıklı günlerde giysinler , göbüş fotoları atılmış hepinize maaşallah ben henüz 3 kilo aldım tahmin edersiniz ki göbüş yok çektim foto ama belli olmuyor hiç iyice büyüyünce bende atacağım :) yeni aramıza katılan arkadaşlara da hayırlı olsun Rabbim kucaklarına Almayıda nasip etsin

Uyku sorunları başladı eyvah eyvah sağa ve yüz üstü yatmaya korkumdan kaygılı yatıyorum devamlı uyanıyorum sanırım oturarak uyumayı Alışkanlık edeceğim hersey kızım için
Bende Öyleyim ama daha göbüşüm bile tam değil çok erken başladı tedirginliğim

Gunaydin kizlar.. İste buda benim gobegim Eki Görüntüle 1405921
Ben de koyacaktim ama utandim ya masallah sizinkiler gobekse benimki baska bise valla kocamaan ben simdiden egilip dogrulamiyorum.Toplamda 9 kilo aldim. gerci cok da takmiyoruM. Normalde kiloma cok dikkat ederdim. 55e yaklastigim an rejime baslardim. Simdi 70e dogru yol aldim 75i bulurum gibi duruyo.. oglusum dogduktan sonra veririm artik

Uyku sorunları başladı eyvah eyvah sağa ve yüz üstü yatmaya korkumdan kaygılı yatıyorum devamlı uyanıyorum sanırım oturarak uyumayı Alışkanlık edeceğim hersey kızım için
Aynı durum bende şimdiden başladı oturarak bile bazen uyuyamıyorum hamile yastığı aldım o da pek etki etmedi

herkese günaydın arkadaşlar.kızlar bir şey sormak istiyorum benim üç gündür ağrılarım cok dr a söyledim normal dedi.fakat idrar yaparken idrar kesik kesik geliyor ve sancı giriyor.bence bu normal değil.üşütmüş olabilir mıyım diyecem ama cok dikkat ediyorum bilmiyorum kafam karıştı

Günaydın kızlar keyifler yerindedir inşallah! sizi takip ediyorum yazmaya fırsat bulamadim.Sömestr tatilinde ucak yolculugu yapip gezdik çok güzeldi.Kızıma gittigim yerlerden ufak tefek şeyler almaya başladım.Aslında annemin yanıma gelmesini bekliyorum önümüzdeki ay gelecek o zaman tüm ihtiyaçlar için alışveriş yapacağız.Göbeklerinizi gördüm maaşallah iyi şişmişler bende hala çok belirgin degıl kız olduğu için diyorlar.Neyse çok yazdım öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…