- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Canım idrar yollarında bir sıkıntı olabilir doktora bir görün istersen. Gerçi kesik kesik gelme tarifini bilmiyorum ama genelde idrarda yanma gibi şikayetler oluyor.herkese günaydın arkadaşlar.kızlar bir şey sormak istiyorum benim üç gündür ağrılarım cok dr a söyledim normal dedi.fakat idrar yaparken idrar kesik kesik geliyor ve sancı giriyor.bence bu normal değil.üşütmüş olabilir mıyım diyecem ama cok dikkat ediyorum bilmiyorum kafam karıştı
Enfeksiyon kapmış olabilirsin canımherkese günaydın arkadaşlar.kızlar bir şey sormak istiyorum benim üç gündür ağrılarım cok dr a söyledim normal dedi.fakat idrar yaparken idrar kesik kesik geliyor ve sancı giriyor.bence bu normal değil.üşütmüş olabilir mıyım diyecem ama cok dikkat ediyorum bilmiyorum kafam karıştı
Ne güzel canım baya gezmissin. Ben anca evin çevrelerinde geziyorum. Esim fazla müsade etmiyor anneme bile gitmedim kaç ay oldu hep o geliyorGünaydın kızlar keyifler yerindedir inşallah! sizi takip ediyorum yazmaya fırsat bulamadim.Sömestr tatilinde ucak yolculugu yapip gezdik çok güzeldi.Kızıma gittigim yerlerden ufak tefek şeyler almaya başladım.Aslında annemin yanıma gelmesini bekliyorum önümüzdeki ay gelecek o zaman tüm ihtiyaçlar için alışveriş yapacağız.Göbeklerinizi gördüm maaşallah iyi şişmişler bende hala çok belirgin degıl kız olduğu için diyorlar.Neyse çok yazdım öpüyorum
Yok cnm idrarda yanma yok ama idrar yaparken kasiklarim ağrıyor dr à i ki defa sorduk rahim büyüyor dur dedi ama bana öyle gelmiyor ilk önce adet ağrısı gibiydi şimdi ise sanki aşırı usutmusum gibi TEK korkum bebeğim Allahım esirgesin onu ben herseye katlanırim yeterki zarar görmesinCanım idrar yollarında bir sıkıntı olabilir doktora bir görün istersen. Gerçi kesik kesik gelme tarifini bilmiyorum ama genelde idrarda yanma gibi şikayetler oluyor.
Canim usutmus olabilirsin. bi sure cok dikkat et ayaklarini hep sicak tut. Birde enfeksiyon da olsa oyle yanma filan olmayabiliyo. Benim idrarimda enfeksiyon cikti. Hic oyle belli bi sikayetim de yoktu.sadece sanki kacirdim kaciracakmisim gibi wc ye dar dusuyordum. Ama cok da yapamiyordum. Dr da bana ilac vrmek istemiyorum boool bolll su ic deDi en az 3 lt su iciyorum gnluk. Bi dene istrsen. Hemen iki gunde rahtladim ben.Yok cnm idrarda yanma yok ama idrar yaparken kasiklarim ağrıyor dr à i ki defa sorduk rahim büyüyor dur dedi ama bana öyle gelmiyor ilk önce adet ağrısı gibiydi şimdi ise sanki aşırı usutmusum gibi TEK korkum bebeğim Allahım esirgesin onu ben herseye katlanırim yeterki zarar görmesin
Kizlar uzun bi aradn sonra agdaya gidcem bugunnasil ozledim o tertemiz olmayi. Ilk 3 ay yaptirma demisti dr artik bise olmaz sanirim bebisde iyce yukari cikti zaten artik bu arada dr un serbest demesine ragmen esim hala uzak duruyo benden... Kanama da olunca iyce korktu.dr bise olmaz dedi diyorum. Yok diyo. az kaldi ben atliycam uzerine
Eki Görüntüle 1407036 duramadim Bu Da benim gobus daha dogrusu oglusiyce inceledim oyle atiyorum abooow diycek kadar deil sanirm 22 haftadir ye ye yat sonucu
e cok iyi çıkmış sonuçların canımB-hcg: 76.890
Papp-a: 2.359
Adjusted risk:
Trisomy21: 1:4177
Trisomy13/18: 1:10718
Boyle cikmisti cnm
idear testi vermene tam idrar tetkiki iste 2 saat içinde çıkıyor sonuç hatta daha bile önce. Eğer enfeksiyon varsa tedavisine başlarsınherkese günaydın arkadaşlar.kızlar bir şey sormak istiyorum benim üç gündür ağrılarım cok dr a söyledim normal dedi.fakat idrar yaparken idrar kesik kesik geliyor ve sancı giriyor.bence bu normal değil.üşütmüş olabilir mıyım diyecem ama cok dikkat ediyorum bilmiyorum kafam karıştı
eğer kuşkuların varsa hangi şehirdesin bilmiyorum ama iyi bir perinatologdan randevu al ve detaylı ultrasonu ona yaptır canımİnşallah cnm ayrintili ultrasonu mutlaka yaptiracam cnm tesekkur ederim :)
Size de kocaman bi masallahEki Görüntüle 1407036 duramadim Bu Da benim gobus daha dogrusu oglusiyce inceledim oyle atiyorum abooow diycek kadar deil sanirm 22 haftadir ye ye yat sonucu
Bak sen zilliye.annesine heyecan yaratiyor.foto icin niye bekliyosun.herkesin gobisi kendineGünaydın fıstık anneleeer,şimdi sağlık ocağından geldim kızcemin kalp atışlarını dinledim hımmm nefis bir duygu ama benim zilli kız öyle hareket etti ki arada kesiliyordu kalp atışları.Amaaa bende öyle göbek var ki hareketlerini hala hissetmiyorum o yüzden foto yükleyemeyeceğim zaten sizleri gördükçe oflayıp pofluyorum .90 kilo üzeri birileri foto yüklerse o zaman düşünürüm.Kendime arkadaş arıyorum anlıyacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?