2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım idrar yollarında bir sıkıntı olabilir doktora bir görün istersen. Gerçi kesik kesik gelme tarifini bilmiyorum ama genelde idrarda yanma gibi şikayetler oluyor.

Enfeksiyon kapmış olabilirsin canım
Ne güzel canım baya gezmissin. Ben anca evin çevrelerinde geziyorum. Esim fazla müsade etmiyor anneme bile gitmedim kaç ay oldu hep o geliyor

Canım idrar yollarında bir sıkıntı olabilir doktora bir görün istersen. Gerçi kesik kesik gelme tarifini bilmiyorum ama genelde idrarda yanma gibi şikayetler oluyor.
Yok cnm idrarda yanma yok ama idrar yaparken kasiklarim ağrıyor dr à i ki defa sorduk rahim büyüyor dur dedi ama bana öyle gelmiyor ilk önce adet ağrısı gibiydi şimdi ise sanki aşırı usutmusum gibi TEK korkum bebeğim Allahım esirgesin onu ben herseye katlanırim yeterki zarar görmesin

Canim usutmus olabilirsin. bi sure cok dikkat et ayaklarini hep sicak tut. Birde enfeksiyon da olsa oyle yanma filan olmayabiliyo. Benim idrarimda enfeksiyon cikti. Hic oyle belli bi sikayetim de yoktu.sadece sanki kacirdim kaciracakmisim gibi wc ye dar dusuyordum. Ama cok da yapamiyordum. Dr da bana ilac vrmek istemiyorum boool bolll su ic deDi en az 3 lt su iciyorum gnluk. Bi dene istrsen. Hemen iki gunde rahtladim ben.

Kizlar uzun bi aradn sonra agdaya gidcem bugun nasil ozledim o tertemiz olmayi. Ilk 3 ay yaptirma demisti dr artik bise olmaz sanirim bebisde iyce yukari cikti zaten artik bu arada dr un serbest demesine ragmen esim hala uzak duruyo benden... Kanama da olunca iyce korktu.dr bise olmaz dedi diyorum. Yok diyo. az kaldi ben atliycam uzerine

ağda konusunu içimde derin bir yaradır geçen hafta gittim ben de çoktandır gitmemiştim ayıptır söylemesi epey uzamıştı canım çıktı inanki acıdan 3 gün oturup kalkarken ağrıdı insallah sen benim kadar uzatmamışsındır da çok acımaz eşin konusunda söylenecek bişey yok valla dirayetli çıktı ama senin için zor bi durum insan farklı duygular yaşayabiliyor

Eki Görüntüle 1407036 duramadim Bu Da benim gobus daha dogrusu oglus iyce inceledim oyle atiyorum abooow diycek kadar deil sanirm 22 haftadir ye ye yat sonucu

maaşallah maaşallah hepiniz fitsiniz bide yok kilo aldım yok çok şiştim diye yazıp durdunuz sizi gidiler sizi çok ktatlı görünüyosun canım Allah sonunu getirsin inşallah :) oğluna ne isim düşünmüştün bu arada :)

Yok canim cok uzatmadim hatt en son kendim yapabildigim kadar agda yapmaya calistim ama ondan once hep permatik kullanmistim. Azicikdi baya gurlesti aynen esimle en son transferden once birlikte olmustuk. Diyorum sisko oldum diye cekici bulmuyomusun beni diye. Esim zaten mittirikli. Tertemiz bakimli kadin ister yaninda. Begenmiyo mu acaba diyorum bazen. Ama sorunca karninda oglum varken senden guzel kadin mi olur benim icin diyo. Hersey oglum icin alinganlik yapma diyo. bakalim artik neeye kdar oglusumun adi buyuk ihtimalle Adem Ayaz canim. Adem kendi babamin ismi

lizz_1702 alinti yapmayi unutmusum canm anlarsin sen :) ayrica tsk ederim guzel seyler duymak mutlu ediyo. Bana tup bebek tedavisi oldugumu bilen iki kisi karnin baya buyumus ikiz mi dedi. Bende gicigina birine yooo gormuyo musun koca gobegi ucuz ucuz dedim

idear testi vermene tam idrar tetkiki iste 2 saat içinde çıkıyor sonuç hatta daha bile önce. Eğer enfeksiyon varsa tedavisine başlarsın

Günaydın fıstık anneleeer,şimdi sağlık ocağından geldim kızcemin kalp atışlarını dinledim hımmm nefis bir duygu ama benim zilli kız öyle hareket etti ki arada kesiliyordu kalp atışları.Amaaa bende öyle göbek var ki hareketlerini hala hissetmiyorum o yüzden foto yükleyemeyeceğim zaten sizleri gördükçe oflayıp pofluyorum.90 kilo üzeri birileri foto yüklerse o zaman düşünürüm.Kendime arkadaş arıyorum anlıyacağınız

Eki Görüntüle 1407036 duramadim Bu Da benim gobus daha dogrusu oglus iyce inceledim oyle atiyorum abooow diycek kadar deil sanirm 22 haftadir ye ye yat sonucu
Size de kocaman bi masallahkoca koca gobislerimizin fotosunu da paylasalim insallah.bende aylar sonra cuma gunu gittim agdaya.insan nasil rahatliyor nasil bir temizlik alisik olana.gerci ben bayaa gerildim.kiz diyor abla merak etme diye sagolsun kucuk kicuk yapti

Bak sen zilliye.annesine heyecan yaratiyor.foto icin niye bekliyosun.herkesin gobisi kendinekoy da sevelim yegenimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…