2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım içini rahatlatmak için idrar testi yaptır istersen. lökositin yüksek çıkarsa doktoruna söylersin..

Doktor öyle dediyse doğrudur canım muhtemelen içine sinmediyse başka bir doktora daha sor istersen.
Ama kasıklarda Ağrı falan da normal bende de geçen haftalarda feci bir anüs ağrısı vardı ne oturabiliyordum ne yapabiliyordum çok kötüydüm birkaç hafta sürdü sonra geçti. Belki senin de geçer biraz zamanla.

Hanimlar merhabalar
konuya Reha Muhtar gibi giriyorum. Gun gecmiyor ki sevgili anneler bir sorunla karsilasmayalim. Bugunun surprizi bobrek buyumesi malesef. Dularinizi eksik etmeyin nolur. Bir kac gundur dayanilmaz hale gelmisti bugun dahiliyeye gittim. Sag gogsumun altinda ve arka sag tarafimda cok keskin agrilar vardi. Safra kesesi korkusuyla gittik. Sag bobregimde buyume varmis. Ne kadarlik bir buyume bilmiyorum. Kendi dr.uma soyledim bol su ic yapabilecegimiz bisey yok.duruma gore erken aliriz diyor. Ben 38 leri umit ederken dr 32 den bahsetti. Daha 26 yiz.
Dualarinizi eksik etmeyin. Ozellikle istiyorum.

Canım Allah yardımcın olsun Gücünü arttırsın inşallah sana müsade eder de bu durum bebeklerin belli bir büyüklüğe gelirler...

Amin canim amin. Nelerden korkarken ne cikti. InsaAllah bunu da geciririz. Yatarsam azaliyor agrilar ama buyumenin durmasina etkisi olur mu bilmem. Sonucta bebek basi yapiyor. Bebek buyudukce de artik ultrasonla kontrol edilecekmis.
insaAllah dedigin gibi Rabbim musade eder de bu agrilardan kurtulup daha fazla tasirim onlari
Canım Allah yardımcın olsun Gücünü arttırsın inşallah sana müsade eder de bu durum bebeklerin belli bir büyüklüğe gelirler...

Gecmis olsun canim.herkesin durumu farklidir ama belki icini rahatlatir diye yaziyorum.arkadasima da ayni sey soylenmisti.ona 30.haftada ciger gelistirici igne olursun 1 2 hafta sonra bebegi aliriz demislerdi.zaman gectikce ya acisi azaldi ya da aciyla yasamayi ogrendi.sikayetleri azalinca dr.mudaheleye gerek yok dedi.39.haftada yapti dogumunu.ben yine de dua edecegim rabbim yardimcin olsun diye.sen de ici i ferah tut olur mu

Cok tesekkur ederim. Inan aciyla yasamasini ogrenirim yeter ki daha fazla kalsinlar. Moral oldu bana arkadasin tesekkur ederim. Inaniyorum ben de zamanini getirecekmisim gibi geliyor ama iste buyume olmamasi lazim. Boyle kalirsa ben acisini cekmeye raziyim. Suan ne kadar istesem bile sagima donmuyorum. Simdilik yapabildigim bu bir de su icmeye calismak. Rabbim dualarinizi dualarimizi kabul etsin.

Yatmanın büyümeye etkisi olacağını çok sanmıyorum canım sonuçta bütün hamileliğini yatarak geçirenler var ilk üç ay ben de hep yattım. Sen yine de sorarsın doktora ama senin en rahat olduğun pozisyon hangisi ise öyle durman en iyisi. Allah yardımcın olsun ne diyeyim vardır her işte de bir hayır kötü düşünmemek lazım...

Canim sadece yatinca agrim hafifliyor hel oturmak imkansiz. Ayaga kalkmak kismen rahatlatiyor. Oyle vardir bir hayir.

Canım Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun. Benimde 9. Haftadan beri sağ göğüs altı ve sırtım ın sağ tarafında ağrı vardı. Bende korktum o zamanlar safra kesesi diye bende bişey çıkmadı böbrekler de normal .. e bende niye oluyor peki anlamadım

Canim ben gogus altindaki agrinin filan bobrekten oldugunu dusunmuyorum zaten. Dr.da cok bagdastirmadi sirt agrisi yapabilir ama karna bisey demedi.bu bahaneyle cikmis oldu bobrek diye dusunuyorum ben.
Mideden olabilir dedi cok yogun reflu de yapabilirmis bu gogus altindaki agriyi. Sabah ogle aksam ve yatarken ikiser olcek gaviscon icmemi soyledi bu reflu tetiklerini azaltmak icin. Ikiser olcek icemesem de deneyecem icmeyi bakalim azalacak mi

Inşallah azalır canım Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize

vebahargeldi çok geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın umduğumuza Nail etsin hepimizi de hayat böyle bişey demekki hepimizde de çıktı bişeyler

[QUOTEbahsettiğim agruldi, post: 39328754, member: 304858"]Hanimlar merhabalar
konuya Reha Muhtar gibi giriyorum. Gun gecmiyor ki sevgili anneler bir sorunla karsilasmayalim. Bugunun surprizi bobrek buyumesi malesef. Dularinizi eksik etmeyin nolur. Bir kac gundur dayanilmaz hale gelmisti bugun dahiliyeye gittim. Sag gogsumun altinda ve arka sag tarafimda cok keskin agrilar vardi. Safra kesesi korkusuyla gittik. Sag bobregimde buyume varmis. Ne kadarlik bir buyume bilmiyorum. Kendi dr.uma soyledim bol su ic yapabilecegimiz bisey yok.duruma gore erken aliriz diyor. Ben 38 leri umit ederken dr 32 den bahsetti. Daha 26 yiz.
Dualarinizi eksik etmeyin. Ozellikle istiyorum.[/QUOTE]
Canim bahsettigin agri ve böbrek büyümesi bende de verdi agrim geçti bugünlerde böbrek büyümesi için de doktorun önemli bisey değil demişti neden bebeği erken almaktan bahsetti drun? Çok çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin..

Masallah prensese Allah esirgesin canimmm. Bende fotkgrafimi cektim baya bi inceledim oyle attim bizim burda saglik ocaginda ne kalp dinletiyolar ne ultrasonda gosteriyolar. Ben 4 5 gundur baya net hissediyorum artk hareketlerini. Esim bile bi kere elini koydugunda hissetti cook sukur. Bende bugun agdaya gittim sonunda rahatladim vallaAma kufordeki agdaci yuz ustu yatamadigim icin baya sekilden sekile soktu beni

Canimm nolur sıkma canini gelen bize gelsin onlara bisey olmasın diyoruz anne merhameti dayanirsin insallah vakitlicede dogarsin.artik dr.larin dediklerine kafa takmamayi ogrendim hatra birdaha ki kontrolumde ölüyorsun dese bile aa olabilir gayet normal demeyi düşünüyorum cunku korktukca hasta uzerinde egolarini tatmin ediyorlar.Allahin dedigi olur...

Canim bana da aynen sag bobrekte buyume var dedi. 14. Haftada filan. Ama buyuk bi problem deil bu gebelige bagli muhtemelen dedi. Hic oyle erken dogumdan filan bahsetmedi. Benimde suan belimde ve sirtimda cok siddetli agrilar var ozellikle aksamlari oluyo. Oturamiyorum o agri tutunca. Mesajini okuyunca korkmaya basladm valla. Ama Kalbimizi ferah tutmamiz lazim. Allaha emanet bebislerimiz... dualarimiz hep birbirimize canm.

Ben bugun yeni dr.başladım arkadaşlar bebegimin ilk defa kalp atışlarını duydum cok guzelbir duygu allahım herkese nasip eder inş.8hafta 1günlük olmuş bebişim ilişki kesinlikle yask dedi esrofemi bıraktırdı progestron jelide 12 haft boyunc kulln dedi folik asit kullanacam bide ayda bir kg alcksın dedi bol bol dinlen dedi sinir stresten uzak dur dedi kan ve idrr tahlili yptı önümüzdeki ay ikili test yapılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…