allah yardımcın olsun inşallah hiç bir şey olmayacak sağ sağ lim alırsın kucağına hayırlısıyla fazla düşünüp stres yapma annesi bebeğimize oda etkilenmesinHanimlar merhabalar
konuya Reha Muhtar gibi giriyorum. Gun gecmiyor ki sevgili anneler bir sorunla karsilasmayalim. Bugunun surprizi bobrek buyumesi malesef. Dularinizi eksik etmeyin nolur. Bir kac gundur dayanilmaz hale gelmisti bugun dahiliyeye gittim. Sag gogsumun altinda ve arka sag tarafimda cok keskin agrilar vardi. Safra kesesi korkusuyla gittik. Sag bobregimde buyume varmis. Ne kadarlik bir buyume bilmiyorum. Kendi dr.uma soyledim bol su ic yapabilecegimiz bisey yok.duruma gore erken aliriz diyor. Ben 38 leri umit ederken dr 32 den bahsetti. Daha 26 yiz.
Dualarinizi eksik etmeyin. Ozellikle istiyorum.
Ne guzel dua Amin canim Amin hepimiz icin Aminvebahargeldi çok geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın umduğumuza Nail etsin hepimizi de hayat böyle bişey demekki hepimizde de çıktı bişeyler
Canim bahsettigin agri ve böbrek büyümesi bende de verdi agrim geçti bugünlerde böbrek büyümesi için de doktorun önemli bisey değil demişti neden bebeği erken almaktan bahsetti drun? Çok çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin..[/QUOTE][QUOTEbahsettiğim agruldi, post: 39328754, member: 304858"]Hanimlar merhabalar
konuya Reha Muhtar gibi giriyorum. Gun gecmiyor ki sevgili anneler bir sorunla karsilasmayalim. Bugunun surprizi bobrek buyumesi malesef. Dularinizi eksik etmeyin nolur. Bir kac gundur dayanilmaz hale gelmisti bugun dahiliyeye gittim. Sag gogsumun altinda ve arka sag tarafimda cok keskin agrilar vardi. Safra kesesi korkusuyla gittik. Sag bobregimde buyume varmis. Ne kadarlik bir buyume bilmiyorum. Kendi dr.uma soyledim bol su ic yapabilecegimiz bisey yok.duruma gore erken aliriz diyor. Ben 38 leri umit ederken dr 32 den bahsetti. Daha 26 yiz.
Dualarinizi eksik etmeyin. Ozellikle istiyorum.
Canimi sikmiyorum cok sukur Rabbim metanet veriyor. evet Rabbim bilir onlarin zamanini erken gelecekse de zamanini dolduracaksa da. Bakalim. Sadece dr.un bu kadar raahat erken aliriz demesi uzdu. Onlara da biseu diyemiyorum. Demek ki bebeklerden dolayi yapilacak bisey yok. Ama her zaman ikinci birinin fikri de onemlidir bakalim bir de urologla goruseyim. Zaten buyume devam etmezse sorun olmayacaktir Allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin.Canimm nolur sıkma canini gelen bize gelsin onlara bisey olmasın diyoruz anne merhameti dayanirsin insallah vakitlicede dogarsin.artik dr.larin dediklerine kafa takmamayi ogrendim hatra birdaha ki kontrolumde ölüyorsun dese bile aa olabilir gayet normal demeyi düşünüyorum cunku korktukca hasta uzerinde egolarini tatmin ediyorlar.Allahin dedigi olur...
Evet ben de senin sabrina hayranin canim gipta ediyorum. Cok pozitif bir insansin. Allah razi olsun insaAllah sorunsuz bitirecez.Canim bana da aynen sag bobrekte buyume var dedi. 14. Haftada filan. Ama buyuk bi problem deil bu gebelige bagli muhtemelen dedi. Hic oyle erken dogumdan filan bahsetmedi. Benimde suan belimde ve sirtimda cok siddetli agrilar var ozellikle aksamlari oluyo. Oturamiyorum o agri tutunca. Mesajini okuyunca korkmaya basladm valla. Ama Kalbimizi ferah tutmamiz lazim. Allaha emanet bebislerimiz... dualarimiz hep birbirimize canm.
cok tesekkur ederim. inaniyorum. Rabbimin izniyle bu da gececek. Kanama dedik dusuk dedik kasilna dedik. Hayirlisyla bunu da geride birakiriz.Sipalar bir degil iki tane olunca iste yazik onlara da bisey diyemiyorum gidecek yer bulamayip mesaneye bobrege yaslanmislar gariplerim.allah yardımcın olsun inşallah hiç bir şey olmayacak sağ sağ lim alırsın kucağına hayırlısıyla fazla düşünüp stres yapma annesi bebeğimize oda etkilenmesin
Ne guzel canim tadini cikar 5 gunun. Gerci ben hep evdeyim sanki calisiyomus gibi konustum ama annem calisiyo ondan biliyorum hAfta sonlarini iple cekiyo garibim. git gor kuzucugunu. Insallah hersey yolundadir. Mutlu mutlu yazarsin yarin bizeSelam kzlar... Yarin ayrintili ultrasonumuz var çok merak ediyorum oğlumu :). Bide drum seker yuklemesi yapmam gerektiğini söyledi kafam karisti iyicebu hafta evdeyim rapor aldim 5 gun dinlenecegum
Yok canim yaptirmadim bir daha ki gidisimde yapacak ama ben de isteiyorum. Dr bu test bizim icin onemli dedi htta bana bi kagit verdi bunu oku karar ver diye bilmiyorum ne yapicamNe guzel canim tadini cikar 5 gunun. Gerci ben hep evdeyim sanki calisiyomus gibi konustum ama annem calisiyo ondan biliyorum hAfta sonlarini iple cekiyo garibim. git gor kuzucugunu. Insallah hersey yolundadir. Mutlu mutlu yazarsin yarin bizebu arada bise sorcam sekerine baktirdin mi kac cikti. Neye gore yaptirman gerektigini soyledi dr. Ben yaptirmiycam sanirim ama babamda seker var. Gerci babamin sulalesi seker hastasi. Kafam da karisik yani.
Ne guzel canim tadini cikar 5 gunun. Gerci ben hep evdeyim sanki calisiyomus gibi konustum ama annem calisiyo ondan biliyorum hAfta sonlarini iple cekiyo garibim. git gor kuzucugunu. Insallah hersey yolundadir. Mutlu mutlu yazarsin yarin bizebu arada bise sorcam sekerine baktirdin mi kac cikti. Neye gore yaptirman gerektigini soyledi dr. Ben yaptirmiycam sanirim ama babamda seker var. Gerci babamin sulalesi seker hastasi. Kafam da karisik yani.
canım ihmal etme kesinlikle kullan.Ablam gecen yıl dogum yapti magnezyum ilaci vermemisti doktoru kasılmalardan agliyordu cok zor zamanlar gecirdi en sonunda tip fak.ne gitti ordaki profosor magnezyum niye yazmamis doktorun dedi sonra gecte olsa basladi ve daha rahatladi.Hafife alinacak seyler degil bunlar çünkü.Kizlar doktor kasilma icin magnezyum verdi kullanmama gerek varmi siz kullaniyomusunuz
ayrıntılı ultrasyon da keyifli oluyor her yeri daha net olduğundan , benim oğluşumda 24 haftaya girdiğimde konturolde 1 kğ olmuştu büyüyorlar ne güzel bide doğuca günler çabucak gelseydi hayırlısıyla inşallah haftalar ilerledikçe heycanlanıyor insanSelam kzlar... Yarin ayrintili ultrasonumuz var çok merak ediyorum oğlumu :). Bide drum seker yuklemesi yapmam gerektiğini söyledi kafam karisti iyicebu hafta evdeyim rapor aldim 5 gun dinlenecegum
Kasilma ara sira oluyo duzenlimi icmem gerekiyorcanım ihmal etme kesinlikle kullan.Ablam gecen yıl dogum yapti magnezyum ilaci vermemisti doktoru kasılmalardan agliyordu cok zor zamanlar gecirdi en sonunda tip fak.ne gitti ordaki profosor magnezyum niye yazmamis doktorun dedi sonra gecte olsa basladi ve daha rahatladi.Hafife alinacak seyler degil bunlar çünkü.
dr a gittim cnm enfeksiyon görülmedi ama sekerden şüphelendiler o kadar dikkat etmeme rağmenCanim usutmus olabilirsin. bi sure cok dikkat et ayaklarini hep sicak tut. Birde enfeksiyon da olsa oyle yanma filan olmayabiliyo. Benim idrarimda enfeksiyon cikti. Hic oyle belli bi sikayetim de yoktu.sadece sanki kacirdim kaciracakmisim gibi wc ye dar dusuyordum. Ama cok da yapamiyordum. Dr da bana ilac vrmek istemiyorum boool bolll su ic deDi en az 3 lt su iciyorum gnluk. Bi dene istrsen. Hemen iki gunde rahtladim ben.
idear testi vermene tam idrar tetkiki iste 2 saat içinde çıkıyor sonuç hatta daha bile önce. Eğer enfeksiyon varsa tedavisine başlarsın[/QUOTE
cnm yaptırdım enfeksiyon yok dedi sadece şekerden şüphelendiler ama ne bizzde ne eşimin ailesinde şeker yok[/QUOTE]idear testi vermene tam idrar tetkiki iste 2 saat içinde çıkıyor sonuç hatta daha bile önce. Eğer enfeksiyon varsa tedavisine başlarsın
yaptırdım cnm bişey çıkmadı magnezyum verdi onu iiyorum birde ekerden şüphelendilercanım içini rahatlatmak için idrar testi yaptır istersen. lökositin yüksek çıkarsa doktoruna söylersin..
Geçmiş olsun canımdr a gittim cnm enfeksiyon görülmedi ama sekerden şüphelendiler o kadar dikkat etmeme rağmen
cnm yaptırdım tahlil enfeksiyon yok dedi sadece şekerden şüphelendiler .magnezyum verdi onu içmeye başladımDoktor öyle dediyse doğrudur canım muhtemelen içine sinmediyse başka bir doktora daha sor istersen.
Ama kasıklarda Ağrı falan da normal bende de geçen haftalarda feci bir anüs ağrısı vardı ne oturabiliyordum ne yapabiliyordum çok kötüydüm birkaç hafta sürdü sonra geçti. Belki senin de geçer biraz zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?