2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

allah yardımcın olsun inşallah hiç bir şey olmayacak sağ sağ lim alırsın kucağına hayırlısıyla fazla düşünüp stres yapma annesi bebeğimize oda etkilenmesin

vebahargeldi çok geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın umduğumuza Nail etsin hepimizi de hayat böyle bişey demekki hepimizde de çıktı bişeyler
Ne guzel dua Amin canim Amin hepimiz icin Amin

Canim bahsettigin agri ve böbrek büyümesi bende de verdi agrim geçti bugünlerde böbrek büyümesi için de doktorun önemli bisey değil demişti neden bebeği erken almaktan bahsetti drun? Çok çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin..[/QUOTE]
Oyle dr. Cok rahat soyledi zaten. Senin yapabilecegin bisey yok. Devam ederse erken aliriz bebekleri. Onlar icin ne kadar rahat bebekleri erken almak ne kadar siradan bir dusunce ondan sonra ver mamayi. Bakalim bir de uroloji ile gorusecegim hafta sonuna. O ne diyecek. Gittigim dahileyeci cok gencmis ben cok bisey bilmiyorum bu konuda kendi kd dr.una sor dedi. O da senin yapabilecegin bisey yok. Bol su ic istirahat halinde ol dedi. Bakalim
Gorelim Mevlam neyler
Neylerse guzel eyler....
Canimi sikmiyorum cok sukur Rabbim metanet veriyor. evet Rabbim bilir onlarin zamanini erken gelecekse de zamanini dolduracaksa da. Bakalim. Sadece dr.un bu kadar raahat erken aliriz demesi uzdu. Onlara da biseu diyemiyorum. Demek ki bebeklerden dolayi yapilacak bisey yok. Ama her zaman ikinci birinin fikri de onemlidir bakalim bir de urologla goruseyim. Zaten buyume devam etmezse sorun olmayacaktir Allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin.

Evet ben de senin sabrina hayranin canim gipta ediyorum. Cok pozitif bir insansin. Allah razi olsun insaAllah sorunsuz bitirecez.

allah yardımcın olsun inşallah hiç bir şey olmayacak sağ sağ lim alırsın kucağına hayırlısıyla fazla düşünüp stres yapma annesi bebeğimize oda etkilenmesin
cok tesekkur ederim. inaniyorum. Rabbimin izniyle bu da gececek. Kanama dedik dusuk dedik kasilna dedik. Hayirlisyla bunu da geride birakiriz.Sipalar bir degil iki tane olunca iste yazik onlara da bisey diyemiyorum gidecek yer bulamayip mesaneye bobrege yaslanmislar gariplerim.

Cok tesekkurler hepinize. Hakikaten burasi baska. Annemi ablami arayamadim bugun haberleri yokgelir gelmez burada paylastim. Allah razi olsun hepinizden

Selam kzlar... Yarin ayrintili ultrasonumuz var çok merak ediyorum oğlumu :). Bide drum seker yuklemesi yapmam gerektiğini söyledi kafam karisti iyice bu hafta evdeyim rapor aldim 5 gun dinlenecegum

Selam kzlar... Yarin ayrintili ultrasonumuz var çok merak ediyorum oğlumu :). Bide drum seker yuklemesi yapmam gerektiğini söyledi kafam karisti iyice bu hafta evdeyim rapor aldim 5 gun dinlenecegum
Ne guzel canim tadini cikar 5 gunun. Gerci ben hep evdeyim sanki calisiyomus gibi konustum ama annem calisiyo ondan biliyorum hAfta sonlarini iple cekiyo garibim. git gor kuzucugunu. Insallah hersey yolundadir. Mutlu mutlu yazarsin yarin bize bu arada bise sorcam sekerine baktirdin mi kac cikti. Neye gore yaptirman gerektigini soyledi dr. Ben yaptirmiycam sanirim ama babamda seker var. Gerci babamin sulalesi seker hastasi. Kafam da karisik yani.

vebahargeldi napim cAnim. olumlu olmaya calisiyorum. Azcik esereklensem bi yere sigamiyorum. Kacak kacak dr a filan gitmek zorunda kaliyorum.esimle annem hep bastiriyolar beni. Mesela hareketlerini cok hissetmiyorum diye uzuluyorum. Annem Hemen senin pinpiriklenmenden cocukta kipirdayacak hal kalmiyoki diyo. O yuzden elimden gelen sadece bol bol duami edip Allahtan istemek herseyi...

Yok canim yaptirmadim bir daha ki gidisimde yapacak ama ben de isteiyorum. Dr bu test bizim icin onemli dedi htta bana bi kagit verdi bunu oku karar ver diye bilmiyorum ne yapicam

ki

Kizlar doktor kasilma icin magnezyum verdi kullanmama gerek varmi siz kullaniyomusunuz
canım ihmal etme kesinlikle kullan.Ablam gecen yıl dogum yapti magnezyum ilaci vermemisti doktoru kasılmalardan agliyordu cok zor zamanlar gecirdi en sonunda tip fak.ne gitti ordaki profosor magnezyum niye yazmamis doktorun dedi sonra gecte olsa basladi ve daha rahatladi.Hafife alinacak seyler degil bunlar çünkü.

ayrıntılı ultrasyon da keyifli oluyor her yeri daha net olduğundan , benim oğluşumda 24 haftaya girdiğimde konturolde 1 kğ olmuştu büyüyorlar ne güzel bide doğuca günler çabucak gelseydi hayırlısıyla inşallah haftalar ilerledikçe heycanlanıyor insan

Kasilma ara sira oluyo duzenlimi icmem gerekiyor

dr a gittim cnm enfeksiyon görülmedi ama sekerden şüphelendiler o kadar dikkat etmeme rağmen

cnm yaptırdım tahlil enfeksiyon yok dedi sadece şekerden şüphelendiler .magnezyum verdi onu içmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…