2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bembeyaz bir günden günaydın sizlere.kızlar biraz haddimi aşabilirim ama kusura bakmayın gerçekten çok sinirleniyorum.canan karatay ortaya bi laf attı birçok insanın aklı karıştı.şeker yüklemesinde verilen şeker bir dilim yaş pastadaki kadarmış.bu konuda birçok kadındoğum uzmanı canan hanım a dava açtılar.allah korusun çocukta veya annede birşey varsa ve sana uyup tahlil yaptırmıyorlarsa sonucuna kim katlanacak diye?yurtdışında yapılmıyormuş...hikaye!zorunlu sağlık ocakları tarafından yapılıyor.benim bir arkadaşımda şeker bir tanesinde gizli hamilelik şekeri çıktı.tabii ki rabbim bilir ama farkedilmeseydi sıkıntı yaratacak bir durumdu.tamam canan profesor ama beslenme uzmanı.kadın doğum değil.ya bu bayan değil miydi dolandırıcılara para kaptıran...yüzbin dolarını yol kenarına bırakan.ben yaptırdım.herkes tabii ki kendisi bilir ama allah korusun içimizden biri bu konuda sıkıntı yaşarsa gerçekten çok üzülürüm.

Kizlar bende yaptirmicam gibi duruyo cunku benim esimde hipoglisemi var ve o seker yuklemesinin ne hale soktugunu gordum ilk once aclik tokluk sekerine baktirim eger bi sikinti cikarsa seker yuklemesi yaptiririm diye dusunuyorum evet bi dilim pasta yiyoruz ama seker zaten 3 beyaz zehirden biri degil mi normalde bile yemek zararliyken nasil seker yuklemesi yapilir diyor canan karatay

e cok iyi çıkmış sonuçların canım
Cok tesekkur ederim cnm bugun dr gitmistik 4lü testte gerek yok dedi o kadar cok sevindim ki anlatamam. Bir de kizim olacakmış :) ikili testte erkej demisti başka dr. kendimi erkege hazirlamistim esim o kadar cok kiyafet getirmisti ki hatta bebek arabasi bile almistik. Suan soktayim kiza alismam lazim

eğer kuşkuların varsa hangi şehirdesin bilmiyorum ama iyi bir perinatologdan randevu al ve detaylı ultrasonu ona yaptır canım
İstanbul Büyükçekmece'deyim cnm Çapa ya gidiyorum tup bebek dr.um beni birakmadi 3 aydan sonra. Ayni doktora devam ediyorum detayliyi kendim yapacam dedi bakalim hayirlisi. :)

Ayy cok güzel hayırlı olsun cnm
Cok rahatlamissindir yavas yavas ilaclardan da kurtulursun. Ikili testin de iyi cikar insallah....

Kizlar doktor kizim olacagini soyledi ama kiz ismi fazla bilmiyorum cunku ben yabanciyim eşim turk :) yabanci isim pek koymayi dusunmuyorum. O yuzdende sizden ricam guzel prensess isimleri onerebilirmisiniz. Once erkek demisti dr Pars olacakti ismi :)

Canim haklisin kesinlikle ama benim yaptirmk istemememde ki sebep başka tanidigim bi abla seker yuklemesinden dolayı bebeğini kaybetmişti korkum bundan dolayı..

Kizlar doktor kasilma icin magnezyum verdi kullanmama gerek varmi siz kullaniyomusunuz
Bende kullanıyorum düzenli kullandım ilk gittiğinde kasılmalar geçmiş dedi bende düzenli kullanmayı bıraktım geçen gittim sen magvitali kullanmıyor musun yine kasılma var dedi şok oldum artık bırakmam onu

Benim kızım oldaydı nisa koyacaktım ama Asya ismini de çok beğeniyorum

İns canim ikili test nasıl yapiliyor
Ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor ve burun kemiğine bakılıyor bir de kan tahlili onda da down sendromu riskini ölçüyorlar ikili tarama taramaların arasında en güvenilir olanmış inşallah iyi çıkar benim iyi çıkmıştı sonra üçlü tarama yaptırdığıma pişman oldum bir çok doktor ikili tarama iyi çıkarsa diğerlerine gerek duymuyormuş tecrübe sahibi bi çok arkadaşımda yaptırmamış hiç strese girmemiş aklında olsun canım

Kizlar doktor kasilma icin magnezyum verdi kullanmama gerek varmi siz kullaniyomusunuz
Kullaniyoruz canim kullan mutlaka sende. Hatta kasilmalardan dolayi be im bir ara ikiye cikardilar.
htirliyorum kacak dr olayini. Ama iyi yapmistin. Ben kacak dr.a gidrken kendi dr.uma yakalandim e haliyle tanidik olunca ikisi de :))
En guzelini yapiyorsun. Keyfine bak mis gibi.
Bu arada sen daha 22 desin. 23 24 de cok net hissediyorsun. Benim iki tane olmasina ragmen hissedemedim o haftalarda merak etme insan sabirsizlaniyor ama ben son bir iki gundur agridan uyuyamiyorum ya bazen sabahlari tam uykuya dalacam bir hareketleniyorlar. Ustelik ikisi de ayni yere calisiyor. Uyu uyuyabilirsen. Accik bi durun da uyuyayim moduna giriyoruz simdiden. Her ani farkli hamileligin tadini cikar

canim bilemiyorum ben bu konuda bu kadar keskin konusamiyorum. Seker olup olmadigini baska turlu de anlayabilmeliler tip bu kadar ilerlemisken. Ben komaya giriyordum cunku yuklemeden sonra. Sanki konusmustuk senle
iki saat sonra vucudumda kalanini kustum da biraz gozum acildi. Bir de yukleme yapildiginda ilk yarim saat kipir kipirlardi ama daha oyle hareketlilik hissetmedim icimde resmen cirpindilar ve sonra iki gun hareket hissedemedim. Ikinci gun de kasilma oldu acile gittik yine cok sukur bisey cikmadi. Yaptirdim ama bir o kadar da korktum bisey diyemiyorum onun icin. Esim dalga geciyordu kafayi buldu cocuklar icerde diye :))

Banada doktor biri kizbiri erkek dedi degisme olasiligi varmii
valla degisme degil de yanilma diyelim biz o yanilmayi yasadik. Yazmistim daha once :))
14 de birine erkek digeri belli degil dedi
16 da biri kesin erkek biri kiz gibi belli degil hala dedi
18 de biri kesin erkek digeri kesin kiz dedi
20 de perinatolog ikisi de erkek dedi
22 de baska bir dr.a teyit ettirdik ikisi de erkek dedi
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…