2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

yaş riski 1:506
biyokimyasal trisomy 21 1:65
kombine trisomy 21 1:164
trisomy 13/ 18 1:2500
cut off üstü

mutsuz

yaş 32. kötü işte ya iki yerde yaptırdım down sendromu ilkinde 1/300 diye gittim devlet hastanesinde yaptırdım o daha beter
Yanlış anlamadım değil mi ikili tarama testi sonucu bu değerlerin?
Şayet öyle ise çok üzülme derim,Bu değerler down sendromu olduğunun garanti sonuçları değil.Senin yaş riskin çok iyi 506 kişide bir benim ise 31 kişide bir idi.ben ikili ve dörtlü test yaptırdım birde renkli ultrason hepsinde ufak tefek pürüzler var birinin degeri düşük birinin yüksek falan filan.Ben ne istediğime baktım Rabbimin bana verecegi bebeği her şekilde istiyorum tabi ilk isteğim sağlıklı olması .Sende üzülme ne istediğini bil bol boool dua et canım.Doktorlar biraz korkutmayı sever haberin olsun.Yavrunu sağlıkla kucagına alacaksın inşaallah .

Biz geeldik kzlar... Çok şükür bu sorun yok oglusumu gördüm bol bol :) herşey iyiydi bi sorun yoktu keyifci bizim oğlan sağ kolu basinin altina almis yatiyodu Dr dedi ilk kez bu kadar büyük bi bebegin kolunu bu kadar ustaca sakladigini ggördüm dedi.Dr esimi ve ailesini taniyo eşimin tarafı da hep gobeklidir bu bebek de size çekmiş göbeği büyük dedi :) Allahim yazarlardan saklasin hepimizin bebeğini :)

.cnm resmini verdilermi net belli dimi yuzu bende yarin giricem

:)

Ohh gozun aydin canikom insallah hepimizinki saglikla dogar bizde persembe gunu gidicez ozledim oglumu yaa

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Keske renkli olsaydi ama olsun gormussun bebisi bakalim yarin icin bende heyecanliyim
Canım sıra sende bakalım. Inşallah sende nde güzel haberler duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…