Canım ikili test sonucumu bu ? bir de doktorun ne dedi,yaş kaç?yaş riski 1:506
biyokimyasal trisomy 21 1:65
kombine trisomy 21 1:164
trisomy 13/ 18 1:2500
cut off üstü
mutsuz
yaş 32. kötü işte ya iki yerde yaptırdım down sendromu ilkinde 1/300 diye gittim devlet hastanesinde yaptırdım o daha beterCanım ikili test sonucumu bu ? bir de doktorun ne dedi,yaş kaç?
Yanlış anlamadım değil mi ikili tarama testi sonucu bu değerlerin?yaş 32. kötü işte ya iki yerde yaptırdım down sendromu ilkinde 1/300 diye gittim devlet hastanesinde yaptırdım o daha beter
Nisayi begendim guzel isimmis cnm cok sagolBenim kızım oldaydı nisa koyacaktım ama Asya ismini de çok beğeniyorum
Aslında bebeklerime bişeyler yapmak istiyorum ama örgü pek bereceremiyorum kanaviçe yapıyorum odalarınaGünaydın şekerim ne örüyorsun öyle harıl harıl
Aslında bebeklerime bişeyler yapmak istiyorum ama örgü pek bereceremiyorum kanaviçe yapıyorum odalarına
Biz geeldik kzlar... Çok şükür bu sorun yok oglusumu gördüm bol bol :) herşey iyiydi bi sorun yoktu keyifci bizim oğlan sağ kolu basinin altina almis yatiyodu Dr dedi ilk kez bu kadar büyük bi bebegin kolunu bu kadar ustaca sakladigini ggördüm dedi.Dr esimi ve ailesini taniyo eşimin tarafı da hep gobeklidir bu bebek de size çekmiş göbeği büyük dedi :) Allahim yazarlardan saklasin hepimizin bebeğini :)
Evet canim verdiler ama bizim burada yani adiyamanda renkli usg yokmuş reklamlarina aldandim.cnm resmi verdilermi net belli dimi yuzu bende yarin giricem
Iyi bari canım önemli bir şey çıkmasın da... Ama ikiz hamileliği böyle işte her gün ayrı bir yanın acıyor :)))cnm yaptırdım tahlil enfeksiyon yok dedi sadece şekerden şüphelendiler .magnezyum verdi onu içmeye başladım
:)Kullaniyoruz canim kullan mutlaka sende. Hatta kasilmalardan dolayi be im bir ara ikiye cikardilar.
htirliyorum kacak dr olayini. Ama iyi yapmistin. Ben kacak dr.a gidrken kendi dr.uma yakalandim e haliyle tanidik olunca ikisi de :))
En guzelini yapiyorsun. Keyfine bak mis gibi.
Bu arada sen daha 22 desin. 23 24 de cok net hissediyorsun. Benim iki tane olmasina ragmen hissedemedim o haftalarda merak etme insan sabirsizlaniyor ama ben son bir iki gundur agridan uyuyamiyorum ya bazen sabahlari tam uykuya dalacam bir hareketleniyorlar. Ustelik ikisi de ayni yere calisiyor. Uyu uyuyabilirsen. Accik bi durun da uyuyayim moduna giriyoruz simdiden. Her ani farkli hamileligin tadini cikar
canim bilemiyorum ben bu konuda bu kadar keskin konusamiyorum. Seker olup olmadigini baska turlu de anlayabilmeliler tip bu kadar ilerlemisken. Ben komaya giriyordum cunku yuklemeden sonra. Sanki konusmustuk senle
iki saat sonra vucudumda kalanini kustum da biraz gozum acildi. Bir de yukleme yapildiginda ilk yarim saat kipir kipirlardi ama daha oyle hareketlilik hissetmedim icimde resmen cirpindilar ve sonra iki gun hareket hissedemedim. Ikinci gun de kasilma oldu acile gittik yine cok sukur bisey cikmadi. Yaptirdim ama bir o kadar da korktum bisey diyemiyorum onun icin. Esim dalga geciyordu kafayi buldu cocuklar icerde diye :))
valla degisme degil de yanilma diyelim biz o yanilmayi yasadik. Yazmistim daha once :))
14 de birine erkek digeri belli degil dedi
16 da biri kesin erkek biri kiz gibi belli degil hala dedi
18 de biri kesin erkek digeri kesin kiz dedi
20 de perinatolog ikisi de erkek dedi
22 de baska bir dr.a teyit ettirdik ikisi de erkek dedi
:))
Ohh gozun aydin canikom insallah hepimizinki saglikla dogar bizde persembe gunu gidicez ozledim oglumu yaaBiz geeldik kzlar... Çok şükür bu sorun yok oglusumu gördüm bol bol :) herşey iyiydi bi sorun yoktu keyifci bizim oğlan sağ kolu basinin altina almis yatiyodu Dr dedi ilk kez bu kadar büyük bi bebegin kolunu bu kadar ustaca sakladigini ggördüm dedi.Dr esimi ve ailesini taniyo eşimin tarafı da hep gobeklidir bu bebek de size çekmiş göbeği büyük dedi :) Allahim yazarlardan saklasin hepimizin bebeğini :)
Evet canim verdiler ama bizim burada yani adiyamanda renkli usg yokmuş reklamlarina aldandimama tabi diğer ultrasona gore daha net :)
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBiz geeldik kzlar... Çok şükür bu sorun yok oglusumu gördüm bol bol :) herşey iyiydi bi sorun yoktu keyifci bizim oğlan sağ kolu basinin altina almis yatiyodu Dr dedi ilk kez bu kadar büyük bi bebegin kolunu bu kadar ustaca sakladigini ggördüm dedi.Dr esimi ve ailesini taniyo eşimin tarafı da hep gobeklidir bu bebek de size çekmiş göbeği büyük dedi :) Allahim yazarlardan saklasin hepimizin bebeğini :)
Canım sıra sende bakalım. Inşallah sende nde güzel haberler duyarizKeske renkli olsaydi ama olsun gormussun bebisi bakalim yarin icin bende heyecanliyim
öyle başlıyor önce sonra tekmeler geliyorSelam kızlarsanirim ben de bebisimi hissediyorum artik.karnimin icinde damar atmasi seyirme gibi bisey.dogru mu hissediyorum ki acep
Telden giriyorum hep bi türlü beceremedim canım yaGerçekten miiii oy ben çok severim kanaviçeyi.Fotosunu yüklermisin şekerim :)
Altta dosya yükle var cep telefonundan çektiğin fotoyu yüklüyorsun canımTelden giriyorum hep bi türlü beceremedim canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?