2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

yaş riski 1:506
biyokimyasal trisomy 21 1:65
kombine trisomy 21 1:164
trisomy 13/ 18 1:2500
cut off üstü

mutsuz
Canım şu anda seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi üçlü taramada ama bişey aklıma takıldı senin hamile günlüğün 16. Hafta diyor ikili tarama 11. Hafta da olması gerekiyor ben mi yanlış anladım acaba bu üçlü değil demi

Yok benim 12. Haftada testim kötü çıkınca gittik 13. Haftada başka yerde yaptırdık ve onda da bu çıktı yani ikiside kötü

Yok benim 12. Haftada testim kötü çıkınca gittik 13. Haftada başka yerde yaptırdık ve onda da bu çıktı yani ikiside kötü
Bence Kafanı takma sonuçlarımız hemen hemen benzer bu testlere doktorlar bile itibar etmiyor

dr a gittim cnm enfeksiyon görülmedi ama sekerden şüphelendiler o kadar dikkat etmeme rağmen
Cok gecmis olsun canim. Ailede olmasa bile gebelige bagli seker de olabiliyor ya. Benimki de tok karna bakildi 94 cikmisti Sekerim. Dusuk biraz dedi. Ailemde de var ama bakalim bilmiyorum ne yapicam... bakmadilarmi kandan sekerine.

Kiz olsaydi ben Asya dusunurdum canim. Esimde elifim elifim diye seviyordu karnimi baslarda. Ama Adem Ayazimiz pipisini gosterdi esimin hayalleri suya dustu zeynep ve narin de benim sevdigim isimlerden. Bi tanidigim zeynep hira koydu kizinin adini benim hosuma gitti valla.

Canim bende yaptirmadim ucluyu. Ikili normal cikmisti. Ona guvendim valla.

Gozun aydin cnim. Allah esirgesin pasayi benimki hiiic poz vermiyo esi ondeymis. Yuzunu bile net secemiyorum bebisimin .. ama napim o iyi olsun da foto olmasa da olur

Kizlar bugun cook guzel bi gunduu paylasmak istedim... anacigimin dogum gunuydu. Yemege cagirdim annemle babami. Hediyesini alDim.. birde pastayla pogaca yaptim.. eliini optum Allah seni bsimizdn eksik etmesin dedim... bi kac gundur geceleri uyuyamiyorum belim agriyo cok nefesim daraliyo snki. Bi de sacma salak ruyalar ustune cabasi. Dedim ben dha simdiden anne olmanin guzelliginin yaninda sikintilarini korkularini cok dhaa iyi anladim. Senin hakkin odenmez anne dedim sarIldim. Gozlerimiz doldu babamin bile. Canim annem benim. Ben sizin icin herseye seve seve katlandim dedi. off demedim dememde dedi. Anne olmak gercekten oyle biseymis ki benim gibi cazgir hatunu bile uysallastirdi simdiden

CoTE="sensizim89, post: 39362789, member: 625169"]Kizlar bugun cook guzel bi gunduu paylasmak istedim... anacigimin dogum gunuydu. Yemege cagirdim annemle babami. Hediyesini alDim.. birde pastayla pogaca yaptim.. eliini optum Allah seni bsimizdn eksik etmesin dedim... bi kac gundur geceleri uyuyamiyorum belim agriyo cok nefesim daraliyo snki. Bi de sacma salak ruyalar ustune cabasi. Dedim ben dha simdiden anne olmanin guzelliginin yaninda sikintilarini korkularini cok dhaa iyi anladim. Senin hakkin odenmez anne dedim sarIldim. Gozlerimiz doldu babamin bile. Canim annem benim. Ben sizin icin herseye seve seve katlandim dedi. off demedim dememde dedi. Anne olmak gercekten oyle biseymis ki benim gibi cazgir hatunu bile uysallastirdi simdiden [/QUOTE]
Cok duygusal olmusuz biz yaaa yazdiklarini okurken benimde gozleeim doldu. Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin.. Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…