Canım şu anda seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi üçlü taramada ama bişey aklıma takıldı senin hamile günlüğün 16. Hafta diyor ikili tarama 11. Hafta da olması gerekiyor ben mi yanlış anladım acaba bu üçlü değil demiyaş riski 1:506
biyokimyasal trisomy 21 1:65
kombine trisomy 21 1:164
trisomy 13/ 18 1:2500
cut off üstü
mutsuz
Benimde özellikle sağ tarafıma yattığımda kelebek çırpınıyormuş gibi hissediyorumSelam kızlarsanirim ben de bebisimi hissediyorum artik.karnimin icinde damar atmasi seyirme gibi bisey.dogru mu hissediyorum ki acep
Benimde özellikle sağ tarafıma yattığımda kelebek çırpınıyormuş gibi hissediyorumerken mi??
Ayy şahane duygular valla Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun :)Olabilir cnm hissediyo insan zaten.bir de hani bazen insanin kaslari istemsizce birkac saniye atar ya oyle gibi hissediyorum bende.
Yok benim 12. Haftada testim kötü çıkınca gittik 13. Haftada başka yerde yaptırdık ve onda da bu çıktı yani ikiside kötüCanım şu anda seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi üçlü taramada ama bişey aklıma takıldı senin hamile günlüğün 16. Hafta diyor ikili tarama 11. Hafta da olması gerekiyor ben mi yanlış anladım acaba bu üçlü değil demi
Bence Kafanı takma sonuçlarımız hemen hemen benzer bu testlere doktorlar bile itibar etmiyorYok benim 12. Haftada testim kötü çıkınca gittik 13. Haftada başka yerde yaptırdık ve onda da bu çıktı yani ikiside kötü
Cok gecmis olsun canim. Ailede olmasa bile gebelige bagli seker de olabiliyor ya. Benimki de tok karna bakildi 94 cikmisti Sekerim. Dusuk biraz dedi. Ailemde de var ama bakalim bilmiyorum ne yapicam... bakmadilarmi kandan sekerine.dr a gittim cnm enfeksiyon görülmedi ama sekerden şüphelendiler o kadar dikkat etmeme rağmen
Kiz olsaydi ben Asya dusunurdum canim. Esimde elifim elifim diye seviyordu karnimi baslarda. Ama Adem Ayazimiz pipisini gosterdi esimin hayalleri suya dustuKizlar doktor kizim olacagini soyledi ama kiz ismi fazla bilmiyorum cunku ben yabanciyim eşim turk :) yabanci isim pek koymayi dusunmuyorum. O yuzdende sizden ricam guzel prensess isimleri onerebilirmisiniz. Once erkek demisti dr Pars olacakti ismi :)
Canim bende yaptirmadim ucluyu. Ikili normal cikmisti. Ona guvendim valla.Ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor ve burun kemiğine bakılıyor bir de kan tahlili onda da down sendromu riskini ölçüyorlar ikili tarama taramaların arasında en güvenilir olanmış inşallah iyi çıkar benim iyi çıkmıştı sonra üçlü tarama yaptırdığıma pişman oldum bir çok doktor ikili tarama iyi çıkarsa diğerlerine gerek duymuyormuş tecrübe sahibi bi çok arkadaşımda yaptırmamış hiç strese girmemiş aklında olsun canım
Gozun aydin cnim. Allah esirgesin pasayiBiz geeldik kzlar... Çok şükür bu sorun yok oglusumu gördüm bol bol :) herşey iyiydi bi sorun yoktu keyifci bizim oğlan sağ kolu basinin altina almis yatiyodu Dr dedi ilk kez bu kadar büyük bi bebegin kolunu bu kadar ustaca sakladigini ggördüm dedi.Dr esimi ve ailesini taniyo eşimin tarafı da hep gobeklidir bu bebek de size çekmiş göbeği büyük dedi :) Allahim yazarlardan saklasin hepimizin bebeğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?