Canım aslında bunlar tarama testi sonuçta itibar etmemek lazım en iyi şeyi ya amniyosentez ya da ayrıntılı ultrason söyler demişti benim doktorum ben açıkcası ayrıntılı ultrason haftasını dört gözle bekliyorum sende şimdi bu testi unut ayrıntılı ultrason haftasının gelmesini bekle Allah'ın izniyle çok sağlıklı bebişlerimizYok benim 12. Haftada testim kötü çıkınca gittik 13. Haftada başka yerde yaptırdık ve onda da bu çıktı yani ikiside kötü
En iyisini yapmışsın canım valla stresten başka birşey değil benimde ikili iyi çıkınca üçlü de iyi çıkar nasılsa diye rahattım hiç böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi, ama en mantıklısı senin yaptığınCanim bende yaptirmadim ucluyu. Ikili normal cikmisti. Ona guvendim valla.
merhaba cantan sen tüp bebek transferininden sonraki günlerinde neler yaşadın yani transfer sonrası 8. 9. günlerde mesale benim bugün 9.günüm kasık agrım bel agrım kahverengi leke sonrada pembe leke geldi bende dr aradım yarın kan ver bi dediler yardımcı olursan sevinirim teşekkürler şimdeden buara hayırlı olsun bebiş ALLAH analı babalı büyütmenizi nasip etsin birde sizin sebebiniz neydi bizim azospermGünaydın kızlar Nasılsıniz
BBen de bi kere tam karnima bakarken bi kpirti gordum daha da gormedim :) guzeldir bebisini ciplak gozle gormek :)Kızlar sizde gobeginizi izliyor musunuz. ? O güzel hareketler nasilda dışardan belli oluyor oglum kıpır kıpır maşallah
Kızlar sizde gobeginizi izliyor musunuz. ? O güzel hareketler nasilda dışardan belli oluyor oglum kıpır kıpır maşallah
Merhaba canım inşallah sende aramıza katilirsin. Benimde kasık ağrım oluyordu. Sık idrara çıkma da oldu. 9.gun idrar testi silik çıktı. 10.gun kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Benimde eşim azosperm hastasiydi. 1 yıl iğne ve bitkisel tedavi gördü. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükür darısı sana ve diğer tüm arkadaşlara olsun :)merhaba cantan sen tüp bebek transferininden sonraki günlerinde neler yaşadın yani transfer sonrası 8. 9. günlerde mesale benim bugün 9.günüm kasık agrım bel agrım kahverengi leke sonrada pembe leke geldi bende dr aradım yarın kan ver bi dediler yardımcı olursan sevinirim teşekkürler şimdeden buara hayırlı olsun bebiş ALLAH analı babalı büyütmenizi nasip etsin birde sizin sebebiniz neydi bizim azosperm
Benimki çok fena Deniz dalgası gibi inip kalkıyor masallahBBen de bi kere tam karnima bakarken bi kpirti gordum daha da gormedim :) guzeldir bebisini ciplak gozle gormek :)
Buna gore bizimki anneci olacakBen henüz görmüyorum ama görmeyi çok istiyorumgün içerisinde kıpır kıpır ama gece tam biz yatarken kuduruyor resmen babası karnımdan dinlerken tekmeler, hareketler nasıl hızlanıyor anlatamam bizim oğlan babacı olacak sanırım
Ay maşallah canım inşallah sizde göreceksinizBen henüz görmüyorum ama görmeyi çok istiyorumgün içerisinde kıpır kıpır ama gece tam biz yatarken kuduruyor resmen babası karnımdan dinlerken tekmeler, hareketler nasıl hızlanıyor anlatamam bizim oğlan babacı olacak sanırım
Merhaba canım inşallah sende aramıza katilirsin. Benimde kasık ağrım oluyordu. Sık idrara çıkma da oldu. 9.gun idrar testi silik çıktı. 10.gun kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Benimde eşim azosperm hastasiydi. 1 yıl iğne ve bitkisel tedavi gördü. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükür darısı sana ve diğer tüm arkadaşlara olsun :)
aminn inşallahh evet sık idrarda var ama bu pembe leke korkutuyo benii hayırlısı artık teşekkürler tekrardan
Valla ben istanbul da yaşıyorum heryer kar. Kapıdan çıkmak yokkizlar kar gorenler keyfini cikarsin... mubarek bizim burlara ugramazz.. burda da osmaniyede yani hava soguk ve 3 gundur yagmur nerdeyse hic durmadan yagdi. Bende cayimi aldim keyifteyim. Allahim bozmasin insallah keyiflerimiZi..
yağmur yine iyi canım buralar kar kış :)Gunaydin herkese :) biz iyiyiz teyzeler evde dinleniyoruz keyfimiz yerindeama bugün adiyaman çok soğuk ve yagmurlu :)
a hemşehrim :))Günaydın herkese karlı ankara sabahından :)) bizde gayet iyiyiz çok şükür. Güzel keyifli birgün olması dileğiyle..
Allah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirtsin hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişlerini...Merhaba anne adaylari bende tup bebekle ikizlerime hamileyim cogunuz yolu yarilamissiniz ben daha basinda sayilirim
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba anne adaylari bende tup bebekle ikizlerime hamileyim cogunuz yolu yarilamissiniz ben daha basinda sayilirim
Hayirli olsun cAnim. Allah hepimize kucaklarimiza almayi nasip etsinMerhaba anne adaylari bende tup bebekle ikizlerime hamileyim cogunuz yolu yarilamissiniz ben daha basinda sayilirim
Buyur sana anında kar manzarası :)kizlar kar gorenler keyfini cikarsin... mubarek bizim burlara ugramazz.. burda da osmaniyede yani hava soguk ve 3 gundur yagmur nerdeyse hic durmadan yagdi. Bende cayimi aldim keyifteyim. Allahim bozmasin insallah keyiflerimiZi..
Günaydın herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?