2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yok benim 12. Haftada testim kötü çıkınca gittik 13. Haftada başka yerde yaptırdık ve onda da bu çıktı yani ikiside kötü
Canım aslında bunlar tarama testi sonuçta itibar etmemek lazım en iyi şeyi ya amniyosentez ya da ayrıntılı ultrason söyler demişti benim doktorum ben açıkcası ayrıntılı ultrason haftasını dört gözle bekliyorum sende şimdi bu testi unut ayrıntılı ultrason haftasının gelmesini bekle Allah'ın izniyle çok sağlıklı bebişlerimiz

Canim bende yaptirmadim ucluyu. Ikili normal cikmisti. Ona guvendim valla.
En iyisini yapmışsın canım valla stresten başka birşey değil benimde ikili iyi çıkınca üçlü de iyi çıkar nasılsa diye rahattım hiç böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi, ama en mantıklısı senin yaptığın

Günaydın kızlar Nasılsıniz
merhaba cantan sen tüp bebek transferininden sonraki günlerinde neler yaşadın yani transfer sonrası 8. 9. günlerde mesale benim bugün 9.günüm kasık agrım bel agrım kahverengi leke sonrada pembe leke geldi bende dr aradım yarın kan ver bi dediler yardımcı olursan sevinirim teşekkürler şimdeden buara hayırlı olsun bebiş ALLAH analı babalı büyütmenizi nasip etsin birde sizin sebebiniz neydi bizim azosperm

Kızlar sizde gobeginizi izliyor musunuz. ? O güzel hareketler nasilda dışardan belli oluyor oglum kıpır kıpır maşallah

Ben henüz görmüyorum ama görmeyi çok istiyorum gün içerisinde kıpır kıpır ama gece tam biz yatarken kuduruyor resmen babası karnımdan dinlerken tekmeler, hareketler nasıl hızlanıyor anlatamam bizim oğlan babacı olacak sanırım

Merhaba canım inşallah sende aramıza katilirsin. Benimde kasık ağrım oluyordu. Sık idrara çıkma da oldu. 9.gun idrar testi silik çıktı. 10.gun kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Benimde eşim azosperm hastasiydi. 1 yıl iğne ve bitkisel tedavi gördü. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükür darısı sana ve diğer tüm arkadaşlara olsun :)
BBen de bi kere tam karnima bakarken bi kpirti gordum daha da gormedim :) guzeldir bebisini ciplak gozle gormek :)
Benimki çok fena Deniz dalgası gibi inip kalkıyor masallah

Buna gore bizimki anneci olacak ben esime koy elini bak kipirdiyo diyorum. Esim elini koyunca tik yok. Daha sadece bi kere hissedebildi yazik esimde diyo bu cocugun benimle bi sorunu var diye beni paylasamiyodur seninle diyorum. Iki erkegin arasinda kalcam ama senin hic sansin yok diyorum

Ay maşallah canım inşallah sizde göreceksiniz

kizlar kar gorenler keyfini cikarsin... mubarek bizim burlara ugramazz.. burda da osmaniyede yani hava soguk ve 3 gundur yagmur nerdeyse hic durmadan yagdi. Bende cayimi aldim keyifteyim. Allahim bozmasin insallah keyiflerimiZi..
Valla ben istanbul da yaşıyorum heryer kar. Kapıdan çıkmak yok

Günaydın herkese :)

Merhaba öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alın inşallah bebisinizi Sanirim romatoid artrit nedeniyle tup bebek denediniz.ben de artrit hastasıyım. .eşim dede ufak bir problem vardı bu nedenle beklemeyelim daha fazla dedik tup bebek sürecine başladık. Size tedavide kaç embriyo yerleştirildi? Benim korkum artrit nedeniyle ikiz olursa nasıl taşır nasıl bakarım o yüzden 1 tane düşünüyorum inşallah her şey yolunda giderse:) ama ikiz gebelik için de.doktoruma danışacagim.
siz doktorunuzla hiç konustunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…