2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Buyur sana anında kar manzarası :)Eki Görüntüle 1410285
Tsk ederim cnm benim manzara super valla bugun sozde esimle osmaniye merkezdeki avm ye gidecektik. Esim tedavi goruyo bacagindan dolayi.. randevusu vardi. unutmusuz. Kuzeni aradi esimin bacaginin bu durumuna sebep olan kuzeni. Adanaya gittiler ikisi dr a.. anestezi veriyolar bi igne yapiyolar bugunu gectim yarin oburgun de gidemeyiz. Iki uc gun uyusukluk oluyo. bnde mutfaga girip biseler hazirlamaya karar verdim bugun kocaciga..bugunde boyle olsun bakalim. Avmye gidersem ogluma ve kendime ciciler alcam. Burda kiyafet bulamiyorum kendime ya. Kici kirik bi tayta kaldim

Idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı Dr enfeksiyon ileriki haftalarda sorunmuş
Gecmis olsun canm. Benimde idrarda enfeksiyon cikti ama ilac yazmak istemiyorum dedi. En az 3 litre su ic gunluk demisti. Bnde hala oyle yapiyorum. Suyu cok ictigim surece bnde rahatim dk basi wc ziyaretini saymazsak

Çok geçmiş olsun canım
Taytlar benim de en yakın dostum oldular valla onlar da olmasa ne yapacağım bilmiyorum

Gecmis olsun canm. Benimde idrarda enfeksiyon cikti ama ilac yazmak istemiyorum dedi. En az 3 litre su ic gunluk demisti. Bnde hala oyle yapiyorum. Suyu cok ictigim surece bnde rahatim dk basi wc ziyaretini saymazsak
Bu arada günde 3 lt su nasıl içiyorsun Allah Aşkın'a bana da söyle. Ben bir bardak içiyorum ağzıma geliyor yemek yiyorum üstüne su içemiyorum. Hep bir su sıkıntım var bırak 3 ü 2 lt yi bulamıyorum (

Icemeyen icemiyo hakkaten.. canim onceden de suyla aram iyiydi. nereye gitsem yanimda suyum olurdu 1bucuk litrelik bi pet siseyi gunde iki kere bitiriyorum. Yanimda surekli. Yalniz eger normal dogum dusunuyosan yani aklinin bi kenarindan geciyosa suyu bol icmek kolaylastiriyomus aklinda bulunsun

Çok geçmiş olsun canım
Taytlar benim de en yakın dostum oldular valla onlar da olmasa ne yapacağım bilmiyorum
Tayti giyiyorum canm bide belini gobegimin altina kiviriyorum. ilcede yasiyoruz kucuk sayilir. Hic bi konuda aradigimi bulamiyorum. Lcw de var sadece hamile giyim o da 3 5 cesit. Defactoya gittim hamile giyim yok dediler. Normal bi kiyafet alsam beli olsa alt taraf cuval gibi duruyo. Esim onceden taytla disari cikmama asla izin vermezdi. Biraz basenimle kalcam var yapi olarAk. Simdi el mecbur sesini cikarmiyo

[QUOTEgeçmiş olsun, post: 39372070, member: 455912"]Idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı Dr enfeksiyon ileriki haftalarda sorunmuş[/QUOTE]
Canim gecmis olsun bende de vardi ilacsiz bol su içerek üstesinden geldik.. Son tahlilim temiz cikti çok şükür sende bol su tuket..

Gözün aydin canim nasildi yüzünü gördün mu :)

Gözün aydin canim nasildi yüzünü gördün mu :)
Yuzunu gordum ama net degil resim de bile anlasilmiyo donmediki yandan gordum gercekten esime benziyo ult. Dan sonra dosyasini verdi bi kagit bulgular yaziyo sanada verildimi o ordada yaziyo plesanta onde bu kafama takildi

Gözün aydın canım maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar selam.bisey sorucam size.2 gundur ozellikle ayaga kalktigimda kasiklarimda agri oluyo.biraz kambur yuruyorum.sizce normal mi

Tek kullanımlık bir ilaç verdi banada daha önceden vardı geçmedi çünkü

Yuzunu gordum ama net degil resim de bile anlasilmiyo donmediki yandan gordum gercekten esime benziyo ult. Dan sonra dosyasini verdi bi kagit bulgular yaziyo sanada verildimi o ordada yaziyo plesanta onde bu kafama takildi
Ayni kaderi paylasiyoruz canimcim. Evet plesantanin onde olmaSi oluyo o. Benimkide oyle. Dr bana biseler dedi. Bebegin sagligi acisindan hicbi sekilde sorun deilmis. Sadece foto alamayiz bu durumda dedi. Sanki onunde bi perde var gibiydi. Yuzu bile net deildi benim gittigiMde. Bi de esinin onde olmasi hareketlerini net hissetmeni zorlastirir dedi. ha eger gebeligin sonuna kadar bu durumda olursa normal dogum yapman kolay olur dedi. Zaten sen bebek bu pozisyonda olurda sezeryan yaparsan yazik olur dedi.

Dediğin gibi lcw de var ama onlar da hep baskılı. Ben baskılı şeyleri çok sevmiyorum. Defactoda var aslında ama belki senin sorduğun yerde yoktur. Internet sayfasında vardır muhtemelen. Ama onların modelleri lcw ile aşağı yukarı aynı. Benim pantalonlarım hiç olmuyor olsa bile daralmaya gelemiyorum tayt daha rahatıma gidiyor. Üzerine de bol uzunca bir tunik giyiyorum bu Kışı komple bu kreasyonla geçireceğim gibi. Aman aha da şişersem ne olur bilmem
Elbise giymeyi özledim sevdiğim elbiselerimi falan... Eski halime dönebilecek miyim acaba diyorum kendi kendime...

Yok normal doğum düşünemiyorum ikizler olduğu için pek mümkün değil. Doktorların çoğu riskli Görüyor. Bir de miyom çıkmıştı hamileliğimin başında gerçi şimdi herhalde çok küçüldü falan görünmüyor ama onu da almak gerek sezeryanla Demişti doktor. Ben de su içmeye alışayım ki süt gelsin hemen istiyorum ama mide ve baskı vs problemlerden olmuyor çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…