evet bende herşeyi kendim hazırlamayı düşünüyorum Eminönü'nde herşey var tabi bidr oraya gitmek sorun bakalım hayıtlısı40 mevlüdü için mi canım?
ben her şeyi elimle yapmak istiyorum Allah o gücü verirse inşallah...
Insallah canim ben progestani 3 tane kulkaniyorum ve donaxyl diyede bi vajinal fitil kullaniyorum evet hassas dönemler geçiriyorum tecrubelerimidr paylaşıyorumki benim gibi kimse korkmasin:)sorma 4. Ayda ben kakao yagi kullanmaya basladim kokulara hassas oldugum icin devam ettiremedim gerci de ilk surup yattigimda esim yanima gelince ne kokuyo bur da yatakda abur cubur mu yedin demisti bana. Ben de kakaolu gofret gibi kokuyordum. Simdi yeniden basladim kakao yagina.
canim o amniyon sivisi olsaydi o cubukla ya da turnusol kagidiyla hemen anliyorlar merak etme. Akintin fazla olmustur. Benim progestani ikiye cikardiklarindan beri cok yogun akintim var. Sanki altima kaciriyormusum da hissetmemisim gibi. Bir de sen suan o konuda hassassin ya hepten korkmussundur.
Lutfen kotu seyleri dusunme. Kendini baskalarinin yasadiklariyla bagdastirma. Soyle dusun. Rabbim o bebegin omrunu o kadar vermis. Eger erken alinsaydi da o kadar yasayacakti. 27 de alinsa bile 33. Haftasinda baska bir sebepten yine kaybedebilirdi. Rabbim herseyin en iyisini bilir. Kurani kerimde hizir aleyhisselamla musa peygamberin bir kissasi var. Biliyorsundur belki. Internetten de okuyabilirsin. Onu ilk duydugum andan itibaran hayata bakisim degismisti benim. Gercekten oyle ser gorduklerimizde hayir, hayir gorduklerimizde ser olabiliyor. Rabbim unutturmasin. Sen baskalariyla kiyaslama kendini. Sonu guzel olacak ins
Hep yatiyorum gorevimi layikiyla yerine getiriyorum zaten:)insallah hersey hepimiz için yolunda gider.army bizim transferlerimiz ayni gundu bem takvimi transfer gunune gore yaptigim icin senden geri gorunuyorum senin bebeklerin gr nasildi?geçmiş olsun canım sen dinlen hiç iş yapma en büyük görevin yatmak şuan:)
biz ikiz anneleri olarak moralimiizi hep yüksek tutmamız lazım..
cevreden bende olumsuz cok sey duyuyorum
bizim bebeklerimiz saglıkla zamanında doğacaklar hep böyle düşünelim..
allah yardımcı olsun gercekten zor bir durum...
Evet cok sukur o yasiyor allahim ona hayirli uzun omur versin insallahAy allah korusun.aman canim dikkat et kendine.sen ve bebisin allaha emanet olun.zavalli kadininda allah yardimcisi olsun cok zor ama 27 de almaya cesaret edememislerdir.sonucta ne kadar durursa o kadar iyi.diger cocuk yasiyor ve saglikli di mi?insallah dogru anlamisimdir
Canim ben 16 17. Haftadan beri yanlis hatirlamiyosam mide yanmasi cekiyorum ve his bise ise yaramiyo. Sut iciyorum soda iciyorum yaglilardan uzak durmaya calisiyorum. Gaviscon surubu kafaya dikiyorum resmen sakiz cigniyorum cenem kopana kadar. Hepsi anlik rahatlatiyo. Yarim saat bi saat sonra yine ayni. Hamilelikten oncede midem hassasti. Ona bagliyorum ben bu kadar mide yanmasini.. Benim denediklerimi dene bi istrsen belki sana faydasi olur.Kızlar merhabalar.. Dünden beri midem yanıyor yemeklerden sonra.. Erken değil mi mide yanmaları içinyediklerim çıkacak gibi resmen..
Bende 2 3 aylik gibi dusunuyorum canim Sunnetini. Hastane de kestirip evde bi mevlut okuturum sonrada. Cok buyumeden halletmek en iyisiymis cevreden duyduklarima gore. aynen ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyormus. Bi kac gunlukken kiyamam sanirimOğluşu olacak anneler sünnetle ilgili ne düşünüyorsunuzBttgmgn Mevlüt kiyafeti yazınca aklıma geldi, ben bir kaç gün sonra yaptıracağım sanırım yeni doğanlar acı hissetmiyormuş hemde çok çabuk iyileşiyormuş
Canim ben 16 17. Haftadan beri yanlis hatirlamiyosam mide yanmasi cekiyorum ve his bise ise yaramiyo. Sut iciyorum soda iciyorum yaglilardan uzak durmaya calisiyorum. Gaviscon surubu kafaya dikiyorum resmen sakiz cigniyorum cenem kopana kadar. Hepsi anlik rahatlatiyo. Yarim saat bi saat sonra yine ayni. Hamilelikten oncede midem hassasti. Ona bagliyorum ben bu kadar mide yanmasini.. Benim denediklerimi dene bi istrsen belki sana faydasi olur.
Günaydın kızlar. E bebek indiriminden biseyler alan var mi.bugun arabalarda indirimvarmis sanirim.
canım yediklerinle ya da yediğinin içindeki yağlarla da alakalı olabilir. bende yanma yok yediğime çok dikkat ediyorum ama azıcık fazla yesem ya da azıcık fazla su içsem hemen ağzıma geliyor. midemdeki baskı çok fazla... sen de köfte kıyma falan yeme ben bütün et yemeye çalışıyorum olabildiğince ya da ne bileyim ne yiyorsun normalde bilmiyorum ama yanmaya sebebiyet verecek şeyler yeme...
Bunlarda bizim cicislerimiz teyzeleri
Ben kaç haftadır çekiyorum o agriyi ne otura biliyorsun nede yatabiliyorsunsensizim89 mide yanmasimi ayy butun gece uyuyamiyoruz mide yuzunden bu haftada kuyruk kemiginde agri basladi onla basim dertte
Bende bebek Mevlüt'ü ile sünnet Mevlüt'ünü bir arada yapacağım inşallahBende 2 3 aylik gibi dusunuyorum canim Sunnetini. Hastane de kestirip evde bi mevlut okuturum sonrada. Cok buyumeden halletmek en iyisiymis cevreden duyduklarima gore. aynen ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyormus. Bi kac gunlukken kiyamam sanirim
Daha alirsin cnm bnm bu aydan sonra bizde beze yatirima gidioruz iki paket yeni dogdu alsak yeter herhaldeHepsi çok güzeller.. Hayırlısı ile kucağına alıp giydirmek nasip olsun.. Ben hiçbirşey almadım henüz.. sadece 2 paket bez aldık.. Beze yatırım yapıyoruz :) :)
Benim de arkadaşlar diyorlar babyshower yap diye de benim hiç mecalim yok. Bir iki saat ayakta durunca bile çok yoruluyorum hiç onlarla uğraşamayacağım. Bir de haber okudum geçen gün kadın babyshower partisi verirken 8 aylık gece fenalaşıyor. Bebeğini kaybediyor kendisi de yoğun bakımdaymış. O Yüzden sırf o anlık eğlence için kendimi zorlamayayım sonraya bırakayım diyorum...İnşaallah canım gönlüne göre olsun herşeyBende taşlı pembe tesbihler düşünüyordum demekki bir çok kişi aynı fikirde.Benim pasta kurabiye yapan çok marifetli bir arkadaşım var oda çoşmuş "babyshower yapalım,sonra yarı kırk,sonra kırk,sonrada diş partisi " deli yaaa işimiz gücümüz yok sürekli etkinlik yapacağız,ay ben düşünürken bile içim şişti
Hastane içinde melek kanatları içinde uyuyan bebek sabunlarını düşünüyorum.Benim bir arkadaşım minik kavonozlarda gül ve patlıcan reçeli koyup süslemiş stiker de yapıştırmış oldukça şıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?