2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlar. E bebek indiriminden biseyler alan var mi.bugun arabalarda indirimvarmis sanirim.

Insallah canim ben progestani 3 tane kulkaniyorum ve donaxyl diyede bi vajinal fitil kullaniyorum evet hassas dönemler geçiriyorum tecrubelerimidr paylaşıyorumki benim gibi kimse korkmasin:)

Hep yatiyorum gorevimi layikiyla yerine getiriyorum zaten:)insallah hersey hepimiz için yolunda gider.army bizim transferlerimiz ayni gundu bem takvimi transfer gunune gore yaptigim icin senden geri gorunuyorum senin bebeklerin gr nasildi?

Evet cok sukur o yasiyor allahim ona hayirli uzun omur versin insallah

Kızlar merhabalar.. Dünden beri midem yanıyor yemeklerden sonra.. Erken değil mi mide yanmaları için yediklerim çıkacak gibi resmen..
Canim ben 16 17. Haftadan beri yanlis hatirlamiyosam mide yanmasi cekiyorum ve his bise ise yaramiyo. Sut iciyorum soda iciyorum yaglilardan uzak durmaya calisiyorum. Gaviscon surubu kafaya dikiyorum resmen sakiz cigniyorum cenem kopana kadar. Hepsi anlik rahatlatiyo. Yarim saat bi saat sonra yine ayni. Hamilelikten oncede midem hassasti. Ona bagliyorum ben bu kadar mide yanmasini.. Benim denediklerimi dene bi istrsen belki sana faydasi olur.

Bende 2 3 aylik gibi dusunuyorum canim Sunnetini. Hastane de kestirip evde bi mevlut okuturum sonrada. Cok buyumeden halletmek en iyisiymis cevreden duyduklarima gore. aynen ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyormus. Bi kac gunlukken kiyamam sanirim

Canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için.. Kusmalar daha yeni bitmişti :) yanmalar başladı.. Söylediklerini denerim bakalım inşallah faydası olur.. Ben de çok mide rahatsızlığı geçirdim daha önceden.. Ondan olabilir dediğin gibi.. Amaaannn minnoşlarımız sağlıklı olsunlar da inşallah bikaç ay daha idare ederiz

Annisler napiyosunuz bakim benim dun gece atesim cikti evde icebilicegim ilacta yoktu alnima havlu islatip koydum o dusurdu atesimi sabahda tup bebek doktorumu aradim 38.5 atese kadar riskli degil dedi ama tekrar atesin cikarsa parol icebilirsin dedi oglene dogru tekrar cikti bende eczaneden parol aldim yarisini kirip ictim Allah a sukur dustu atesim cok dikkat etmek lazim herkes hasta bulasiyo

Günaydın kızlar. E bebek indiriminden biseyler alan var mi.bugun arabalarda indirimvarmis sanirim.

Bugün eşimle e bebeğe baktık.. Markasını hatırlamıyorum ama araba ve puseti 350 tl idi.. Hatta biz ordayken telefon ile arayıp soran müşteriler oldu.. İçimiz gitti kıyafetlere filan ama hiçbirşey almadık.. Şimdiye kadar sadece 2 paket bez aldım oğluşuma.. Beze yatırım yapıyoruz

Teşekkür ederim cevabın için canım.. Sanırım yediklerimden dolayı çünkü yemekten yarım saat sonra başlıyo yanma.. Açken daha iyiyim :) pazartesi doktora sorarım bakalım.. gerçi ilaç da kullanmak istemiyorum ama dikkat ederim artık..

Bende bebek Mevlüt'ü ile sünnet Mevlüt'ünü bir arada yapacağım inşallah

Hepsi çok güzeller.. Hayırlısı ile kucağına alıp giydirmek nasip olsun.. Ben hiçbirşey almadım henüz.. sadece 2 paket bez aldık.. Beze yatırım yapıyoruz :) :)
Daha alirsin cnm bnm bu aydan sonra bizde beze yatirima gidioruz iki paket yeni dogdu alsak yeter herhalde

Benim de arkadaşlar diyorlar babyshower yap diye de benim hiç mecalim yok. Bir iki saat ayakta durunca bile çok yoruluyorum hiç onlarla uğraşamayacağım. Bir de haber okudum geçen gün kadın babyshower partisi verirken 8 aylık gece fenalaşıyor. Bebeğini kaybediyor kendisi de yoğun bakımdaymış. O Yüzden sırf o anlık eğlence için kendimi zorlamayayım sonraya bırakayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…