2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

evet bende herşeyi kendim hazırlamayı düşünüyorum Eminönü'nde herşey var tabi bidr oraya gitmek sorun bakalım hayıtlısı
Evet Eminönü'nde her şey var. Zaten artık her şeyi internetten de sipariş verebiliyorsunuz. Yeter ki o gücü kendinde bulmak. Ben öyle kalabalıklara giremiyorum. Insanlar çok saygısız haldır huldur gelip çarpıyorlar falan korkuyorum...

Zaten gaviscon falan veriyorlar şurup o da kana karışmadan atılıyor rahatlatıyor bazen ben çok darda kalınca alıyorum sadece. Gerekirse alırsın o kadar zora sokma kendini...

Ben de hemen yaptırmayı düşünüyorum eğer kiloları falan yerindeyse hemen yoksa da çok büyümeden bir iki ay içerisinde...

Günaydın kizlar ayrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor tam olarak. Bide yaglanirken veya kremlenirken göğüs uclariniza da suruyormusunuz benim cok kasiniyor ve sisti kasimaktan. Neyapayim ki....
Canım Göğüs uçlarına sürmeyin erken doğum riskini arttırıyor diyor doktorlar. Ama benim de çok kabuk oldu kuruluk hissediyorum ilk gittiğimde soracağım ne yapabilirim diye.

Kizlar yaa benim bu ates ilac icince dusuyo ilacin etkisi gecince yukseliyo napsam ki acile gitsem mi simdi dustu yine ama ilacin etkisi gecince yine cikicak

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de ilk denemem de hamile kaldım çok şükür. benim bebeğim henüz 5 haftalık. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Kizlar yaa benim bu ates ilac icince dusuyo ilacin etkisi gecince yukseliyo napsam ki acile gitsem mi simdi dustu yine ama ilacin etkisi gecince yine cikicak
Duramiyorsan acile git canım

hoşgeldin antan3m, post: 39436248, member: 482919"]Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Duramiyorsan acile git canım[/QUOTE]
hoşbulduk sayfanız mükemmel sizi takip edince benim de yavrum böyle büyüyecek benim içimde diyorum.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.amin

hoşgeldin antan3m, post: 39436248, member: 482919"]Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Duramiyorsan acile git canım
hoşbulduk sayfanız mükemmel sizi takip edince benim de yavrum böyle büyüyecek benim içimde diyorum.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.amin[/QUOTE]

Hosgeldin insallah buyusunde annesine hosgelsin amin insallah Rabbim hepimize kucaga almayi nasip etsin

Kizlar bende sizin gibu dogumdan bir ay sonra sunnet dusumuyorum ve mevlut icinde netten ogluma cok guzel sehzade mevlut kiyafetleri var kaftanli falan bakmanizi onerurim obur ay siparis verecemm bende

Ve ben kendim icin birsey almadim kizlar alaniniz var mi bugun lohusa pjama takimlarini sordum 20 den baslioo 65 e kadar fiyat var emzirme sutyenleri 20 den baslioo ve yarin mlzme alip lohusa serbet bardaginin suslemesini yapacam satin almaktan daha ucuz ve bire bir aynisi oluooo

hoşbulduk sayfanız mükemmel sizi takip edince benim de yavrum böyle büyüyecek benim içimde diyorum.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.amin

Hosgeldin insallah buyusunde annesine hosgelsin amin insallah Rabbim hepimize kucaga almayi nasip etsin [/QUOTE]
hoşbuld

Nerden sipsris veriyorsun canim internettenmi ben ist degilim buralarda yok internetten bulamadim

evet ilk tüp bebek denemem. daha önce aşılama yaptım olmadı. ondan önce de 3 yıl saçma sapan tedaviler uyguladılar. Doktorlar deneme Tahtası gibi kullandılar. şimdi Rabbim emeklerimi boşa çıkarmadı çok şükür.

Kizlar bende sizin gibu dogumdan bir ay sonra sunnet dusumuyorum ve mevlut icinde netten ogluma cok guzel sehzade mevlut kiyafetleri var kaftanli falan bakmanizi onerurim obur ay siparis verecemm bende
Bende bgn alışveriş yaptım biraz Mevlüt kıyafetleri ağzıma layık tam yemelikti ama Mevlüt tarihi değişir bebiş acaba kilo lü mu olur zayıf mı olur kara veremedim en iyisi Mevlüt tarihi belli olduktan sonra almak dedim ve alamadım ;( ama başka ciciler aldım çok keyifliydi kendime de hamilelik alacaktım unutmuşum ne kadar kendimi kaybettiğimi düşünün artık :)

nefise erdem hoş geldin aramıza Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah o geçen kötü günleri de unutacaksın çok keyifli günler seni bekliyor ruyacn çokgeçmiş olsun bence doktora gitseydin parol etkisi geçince tekrar çıkıyorsa ateş doktor başka şeye yönlendirir gitmende fayda var canım rabbîm şifa versin

Ben de hemen yaptırmayı düşünüyorum eğer kiloları falan yerindeyse hemen yoksa da çok büyümeden bir iki ay içerisinde...
Canım al benden de o kadar dışarı çıkamıyorum biri çarpar diye arkadaşlarım dalga geçiyor sen psikopat bir anne olacaksın diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…