- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Evet Eminönü'nde her şey var. Zaten artık her şeyi internetten de sipariş verebiliyorsunuz. Yeter ki o gücü kendinde bulmak. Ben öyle kalabalıklara giremiyorum. Insanlar çok saygısız haldır huldur gelip çarpıyorlar falan korkuyorum...evet bende herşeyi kendim hazırlamayı düşünüyorum Eminönü'nde herşey var tabi bidr oraya gitmek sorun bakalım hayıtlısı
Zaten gaviscon falan veriyorlar şurup o da kana karışmadan atılıyor rahatlatıyor bazen ben çok darda kalınca alıyorum sadece. Gerekirse alırsın o kadar zora sokma kendini...Teşekkür ederim cevabın için canım.. Sanırım yediklerimden dolayı çünkü yemekten yarım saat sonra başlıyo yanma.. Açken daha iyiyim :) pazartesi doktora sorarım bakalım.. gerçi ilaç da kullanmak istemiyorum ama dikkat ederim artık..
Ben de hemen yaptırmayı düşünüyorum eğer kiloları falan yerindeyse hemen yoksa da çok büyümeden bir iki ay içerisinde...Oğluşu olacak anneler sünnetle ilgili ne düşünüyorsunuzBttgmgn Mevlüt kiyafeti yazınca aklıma geldi, ben bir kaç gün sonra yaptıracağım sanırım yeni doğanlar acı hissetmiyormuş hemde çok çabuk iyileşiyormuş
Canım Göğüs uçlarına sürmeyin erken doğum riskini arttırıyor diyor doktorlar. Ama benim de çok kabuk oldu kuruluk hissediyorum ilk gittiğimde soracağım ne yapabilirim diye.Günaydın kizlar ayrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor tam olarak. Bide yaglanirken veya kremlenirken göğüs uclariniza da suruyormusunuz benim cok kasiniyor ve sisti kasimaktan. Neyapayim ki....
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de ilk denemem de hamile kaldım çok şükür. benim bebeğim henüz 5 haftalık. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Duramiyorsan acile git canımKizlar yaa benim bu ates ilac icince dusuyo ilacin etkisi gecince yukseliyo napsam ki acile gitsem mi simdi dustu yine ama ilacin etkisi gecince yine cikicak
hoşbulduk sayfanız mükemmel sizi takip edince benim de yavrum böyle büyüyecek benim içimde diyorum.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.amin[/QUOTE]hoşgeldin antan3m, post: 39436248, member: 482919"]Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Duramiyorsan acile git canım
hoşbulduk sayfanız mükemmel sizi takip edince benim de yavrum böyle büyüyecek benim içimde diyorum.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.amin
Amin ilk tedavi galiba dimi evet tup bebek cok yipratici bi surec ama evlatlarimiz icin yeterki olsun katlanabiliyoruz herseyeamin teşekkür ederim. çok yıprandım tedavi sürecinde çok şükür Rabbim nasip etti.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Nerden sipsris veriyorsun canim internettenmi ben ist degilim buralarda yok internetten bulamadimVe ben kendim icin birsey almadim kizlar alaniniz var mi bugun lohusa pjama takimlarini sordum 20 den baslioo 65 e kadar fiyat var emzirme sutyenleri 20 den baslioo ve yarin mlzme alip lohusa serbet bardaginin suslemesini yapacam satin almaktan daha ucuz ve bire bir aynisi oluooo
Amin ilk tedavi galiba dimi evet tup bebek cok yipratici bi surec ama evlatlarimiz icin yeterki olsun katlanabiliyoruz herseye
Bende bgn alışveriş yaptım biraz Mevlüt kıyafetleri ağzıma layık tam yemeliktiKizlar bende sizin gibu dogumdan bir ay sonra sunnet dusumuyorum ve mevlut icinde netten ogluma cok guzel sehzade mevlut kiyafetleri var kaftanli falan bakmanizi onerurim obur ay siparis verecemm bende
Canım al benden de o kadar dışarı çıkamıyorum biri çarpar diye arkadaşlarım dalga geçiyor sen psikopat bir anne olacaksın diyorlar :)Ben de hemen yaptırmayı düşünüyorum eğer kiloları falan yerindeyse hemen yoksa da çok büyümeden bir iki ay içerisinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?