2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım doğumun hayırlı uğurlu olsun.Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun seni bebeğine de bol sağlık diliyorum.Bizim konuda ilk doğum yapan kişi sen oldun.Umarım hayırlara vesile olursun.Sevgiler <3

rvb, post: 39439833, member: 328466"] nefise erdem hoş geldin aramıza Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah o geçen kötü günleri de unutacaksın çok keyifli günler seni bekliyor ruyacn çokgeçmiş olsun bence doktora gitseydin parol etkisi geçince tekrar çıkıyorsa ateş doktor başka şeye yönlendirir gitmende fayda var canım rabbîm şifa versin[/QUOTE]
hoşbulduk Rabbim o güzel günleri hepimize nasip etsin inşallah

Canım al benden de o kadar dışarı çıkamıyorum biri çarpar diye arkadaşlarım dalga geçiyor sen psikopat bir anne olacaksın diyorlar :)
Ben de kalabalık yerlere giremiyorum. Haksız da sayılmayız ama insanlar Öküz gibi sen hamile misin Nesin hiç bakmıyor ezip geçiyorlar düz yolda yürürken. Sen kaldırımın kenarından yürümeye çalışıyorsun karşından gelenler 3 Kişi kol kola giriyor ayrılmıyor da seni ezmek pahasına...

Canım nerede gördün 20 den başlayan loğusa pijamasını her yerde 90-100 civarı

Annisler gunaydin atesik cikmadi tekrardan Allah a sukur ama su an bogazlarim o kadsr cok agriyor ki ne yapabilirim bunun icin birde burnum akiyor bi tikali sesimde degisik cikiyo

ayyuzlu arkadasimmm sana yanlis cvp werdim kus bakmaa netten dgl yasadigim yerde ic camasir magzasi var orada sordumm nette cok pahalii

Hanimlar gunaydin. mutlu pazarlar
sizce b7 takim kiz icin mi erkek icin mi yoksa ikisine de kullanilabilir mi
%100 organik boyasiz krem rengi dikisler de kahverengi

mrb kızlar bi sorum olacaktı 12. haftayı bitirmek üzereyim kusmalarım geçti mide bulantılarım da her geçen gün azalıyo sizce bu normal bi süreç mi? 1 aydır dr da gitmedim yarın gidicem inşallah

mrb kızlar bi sorum olacaktı 12. haftayı bitirmek üzereyim kusmalarım geçti mide bulantılarım da her geçen gün azalıyo sizce bu normal bi süreç mi? 1 aydır dr da gitmedim yarın gidicem inşallah
Evet canim normal 3.aydan sonra artik azalmaya basliyor bulantilar ve kusmalar azalmasi iyi kiminin daha gec bitiyo ve ya bitmiyo bile

sağol canım ama içime bazen kurt düşüyo işte inş yarın güzel haberler alırım..
Yok yok hiç kurt düşürme içine:) beta hcg düşmeye başlıyor ya bulantılar yavas yavas bitiyor sonra tarifsiz bi iştah oluyr kendimi devamlı buzdolabının önünde buluyorum.

Eki Görüntüle 1416470 Hanimlar gunaydin. mutlu pazarlar
sizce b7 takim kiz icin mi erkek icin mi yoksa ikisine de kullanilabilir mi
%100 organik boyasiz krem rengi dikisler de kahverengi
canım bence erkek kız farkemez ortak bi renk zaten :) ben olsam ikisine de kullanırım :) zaten organiklerde renk olmuyor desen de çok önemli değil bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…