2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hep yatiyorum gorevimi layikiyla yerine getiriyorum zaten:)insallah hersey hepimiz için yolunda gider.army bizim transferlerimiz ayni gundu bem takvimi transfer gunune gore yaptigim icin senden geri gorunuyorum senin bebeklerin gr nasildi?

canım gecen hafta kontrolde kızım 600 gram oğluşumda 550 gramdı..
inşallah hep boyle güzel gider seninkiler nasıllar?
bu arada takvimim son regle gore ayarlı 1 eylül..
doktorum yumurta toplamaya göre hesaplıyor aynı cıkıyor zaten 1,2 gun olsa bile ferk etmez..
sen proluton iğne oluyomusun cnm

Yok yok hiç kurt düşürme içine:) beta hcg düşmeye başlıyor ya bulantılar yavas yavas bitiyor sonra tarifsiz bi iştah oluyr kendimi devamlı buzdolabının önünde buluyorum.

zaten şu günlerde iştahım arttı olsun ama bebeğim ii olsun da ben de yiyim bol bol

Kızlar bu arada Mevlüt düşünüyoruzda Çoğumuzun sanki Ramazan'a geliyor 40 bitimi en azından benim öyle

Kızlar bu arada Mevlüt düşünüyoruzda Çoğumuzun sanki Ramazan'a geliyor 40 bitimi en azından benim öyle
Benim Allah nasip ederse Ramazan'da ama ben Mevlüt'ü iyice kendine geldikten sonra tatilci akrabalar tatilden dönünce düşünüyorum sanırım kurban bayramı sonrası olacak bebiş te iki buçuk aylık falan oluyor

hoşgeldin antan3m, post: 39436248, member: 482919"]Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Duramiyorsan acile git canım
hoşbulduk sayfanız mükemmel sizi takip edince benim de yavrum böyle büyüyecek benim içimde diyorum.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.amin[/QUOTE]
Amin inşallah canım :) bende senin haftanda iken aylar gecermi diyordum Şimdi 6 ay bitiyor bak

Canim benimde kizim 450 oglum 525 ti 23.haftada.kizda gelisim geriligi olabilir dedi inssllah mesafe daha fazla acilmazsa problem olmazmis.zaten esimde bende yspili degiliz minyonuz.benim hiiic iştahım yok zorla yemek yiyorum ama gecen haftadan sonra zorlada olsa sut pekmez meyve yemeye calisiyorum.prolutan rahim agzimda aciklik gordukten sonra kullandirtmaya basladi haftada 1 oluyorum ama yarim.neden yarim bilmiyorum.3 tanede progestan kullaniyorum.

nefise erdem Hepimiz aynı aşamalarda geçtik,ben sayfayı takip ettiğimde 15 haftalara heves ederdim görürmüyüm o günleri gelir mi derdim bak yarıyı aştım.Doktorumun dediği gibi yokuş aşağı gidiyorsun sende sağlıkla ulaşacaksın inşaallah canım

Son düzenleme:
Ayy canim maşallah subhanallah barekallah demeyi unutmusumrabbim nazarlardan saklasin inşallah

Merhabalar arkadaslar. Sizleri okuyorum takip ediyorum. Masallah.. insallah yakin zamanda katilacagim sizlere..inaniyorum katilacagima...
bir sey sormak istiyorum. Lutfen cvp verirseniz beni cok memnun edersiniz.
aranizda esinin sperm sayisi cok dusuk olup gebe kalan varmi?
bende bir sorun yok. Sorunumuz cok dusuk sperm sayimiz. Azosperm degil ama ciddi oligosperm.

Hoşgeldinzmirinsani, post: 39445753, member: 642045"]Merhabalar arkadaslar. Sizleri okuyorum takip ediyorum. Masallah.. insallah yakin zamanda katilacagim sizlere..inaniyorum katilacagima...
bir sey sormak istiyorum. Lutfen cvp verirseniz beni cok memnun edersiniz.
aranizda esinin sperm sayisi cok dusuk olup gebe kalan varmi?
bende bir sorun yok. Sorunumuz cok dusuk sperm sayimiz. Azosperm degil ama ciddi oligosperm.[/QUOTE]
Hosgeldin canim ins sende en kisa zamanda aramiza katilirsin. Dedigin gibi bi sorun bizde vardi hatta opu gunu esimden 3 kere ornek almislar ilk ikisinde canli sperm bulamamislar ucuncu de ancak bulabilmisler. Ama korkma erkekten kaynakli tup bebek tedavilerinden genellikle olumlu sonuc aliniyor

canim insallah sen de biranonce tadarsin bu guzel duygulari.. bizlerinkini de tamamina erdirir Rabbim insallaH. Bizimde sorunumuz esimin sperm sayisi azdi. Cok sukur ilk denemede guzel sonuc aldik. Darisi senin basina olsun...

Hosgeldin canim ins sende en kisa zamanda aramiza katilirsin. Dedigin gibi bi sorun bizde vardi hatta opu gunu esimden 3 kere ornek almislar ilk ikisinde canli sperm bulamamislar ucuncu de ancak bulabilmisler. Ama korkma erkekten kaynakli tup bebek tedavilerinden genellikle olumlu sonuc aliniyor[/QUOTE]

Allah razi olsun canim Cevabin icin. Bizde 300 bin cikti en son sperm. ama saglikli sperm de var dedi dr. 300 binle 500 bin arasi da benim icin fark yok dedi. saglikli kaliteli olani sececegiz dedi.ama okuduklarim beni korkututor. 8 tane yumurtam var. Yarin toplanacak. Rabbim kucaklarimizi bos koymasin guzel adlarının yuzusuyu hurmetine...benim icin dualarinizi eksik etmeyin nolur.

canim insallah sen de biranonce tadarsin bu guzel duygulari.. bizlerinkini de tamamina erdirir Rabbim insallaH. Bizimde sorunumuz esimin sperm sayisi azdi. Cok sukur ilk denemede guzel sonuc aldik. Darisi senin basina olsun...

Sagolasin kardesim Allah razi olsun. Insallah... 300 bin biziM Sperm. sizin kacti

Kizlar ben aksam yemeginde oyle cok yedimki karnim iyce gerildi agriyo resmen simdi halbuki ekmek yemedim ama iki buyuk bardak ayran ictim. Simdilerde boyleysem 9. Ayimda Allah yardimcim olsun. Patladi patliycak sanki

Kizlar ben aksam yemeginde oyle cok yedimki karnim iyce gerildi agriyo resmen simdi halbuki ekmek yemedim ama iki buyuk bardak ayran ictim. Simdilerde boyleysem 9. Ayimda Allah yardimcim olsun. Patladi patliycak sanki
Şifa olsun tatlım kan can olsun oğluşuna :) Evde yürüyüş yap canım hazmın kolaylaşır,sakız çiğne

Sagolasin kardesim Allah razi olsun. Insallah... 300 bin biziM Sperm. sizin kacti
Canim test sonucuna bAktim simdi hatirlamiyordum. 11milyon yaziyor ama sekiL bozuklugu da vardi normal sperm orani yuzde1. canlilarin hepsi normal degildi yAni. Ve dr bize tup bebek sizin tek sansiniz demisti.

Canim test sonucuna bAktim simdi hatirlamiyordum. 11milyon yaziyor ama sekiL bozuklugu da vardi normal sperm orani yuzde1. canlilarin hepsi normal degildi yAni. Ve dr bize tup bebek sizin tek sansiniz demisti.

biziM De oyle canim. %1 normal sperm oranimiz. bu durum beni korkutuyor... ama siz simdi botle cevaplar verince rahatladim. Sagolasin cnm ugrasmissin hamile halinle bakmissin. Cok sagol... insallah evladini saglikla kucagina alasin sende.

Şifa olsun tatlım kan can olsun oğluşuna :) Evde yürüyüş yap canım hazmın kolaylaşır,sakız çiğne
sakiz alamam simdi canim da bi tura cikcam evin icinde.. bide bulasiklari filan dizersem biraz rahatlarim sanirim. Karnimin eti aciyo ya valla bida bu kadar abartmiycam hep esimin yuzunden. Sana ne oluyo boyle gozum kotktu doyuramiycam diye filan dedi. Nazara getirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…