- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Amin canim amin. Hic korkma sende problem yoksa erkekten kaynaklanan sorun cok onemli olmuyobiziM De oyle canim. %1 normal sperm oranimiz. bu durum beni korkutuyor... ama siz simdi botle cevaplar verince rahatladim. Sagolasin cnm ugrasmissin hamile halinle bakmissin. Cok sagol... insallah evladini saglikla kucagina alasin sende.
Bide patliyomusuuzzz
Amin canim amin. Hic korkma sende problem yoksa erkekten kaynaklanan sorun cok onemli olmuyolizz_1702 in dedigi gibi. Dr bana en yakisiklisini seceriz demisti :)
Ayy ne guldum kizz :)) patlamadan doguralim bi bebelerimizi görelim beni bu uyluk kemigi agrisi deli edecek zatenBide patliyomusuuzzzevlerden irak
Bence o fiyatlara bulmuşken al birkaç tane. Ben o fiyata bulamıyorum bulsam da o zamanki bedenim ne olur çok bilemiyorum...cnm yasadigim yerde bir ic camasir magzasinda sordumm orda buldumm tesadufenn ve cok guzellerdii nette dudak ucuklatacak fiyatlar varr bnde gordummm
Cnm istersenn ben senn bedenine goree yollayabilirimmBence o fiyatlara bulmuşken al birkaç tane. Ben o fiyata bulamıyorum bulsam da o zamanki bedenim ne olur çok bilemiyorum...
Ay canım çok incesin ya. Çok sağol ama gerek yok şimdi hem yormayayım seni hem de sonlara doğru bedenim ne olur çok kestiremiyorum nereden baksan 2 aydan fazla var top olup yuvarlanmak için yeterli bir süreCnm istersenn ben senn bedenine goree yollayabilirimm
Benim eşim de ilk çıkışta 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. Sonra 450 bine yükseldi. Icinden 5 10 tanesi ise yarardi ve ben ikinci denemede hamile kaldım çok şükür. Rabbim ol deyince hersey olur bir tanesi yeterMerhabalar arkadaslar. Sizleri okuyorum takip ediyorum. Masallah.. insallah yakin zamanda katilacagim sizlere..inaniyorum katilacagima...
bir sey sormak istiyorum. Lutfen cvp verirseniz beni cok memnun edersiniz.
aranizda esinin sperm sayisi cok dusuk olup gebe kalan varmi?
bende bir sorun yok. Sorunumuz cok dusuk sperm sayimiz. Azosperm degil ama ciddi oligosperm.
Benim eşim de ilk çıkışta 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. Sonra 450 bine yükseldi. Icinden 5 10 tanesi ise yarardi ve ben ikinci denemede hamile kaldım çok şükür. Rabbim ol deyince hersey olur bir tanesi yeter
Sağol canım benim :) Rabbim sanada bugünleri göstersin. Tüm isteyenlere evlat nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahMasallahh canim
Cevabim.icin cok tesekkurederim.
saglikla al evladini kucagina insAllah.
benim.icin de dua.edersen cok memnun olurum. Yarın opu gunum
Amiiin canim insallah. Benim de 2. Denemem olacak. ilkinde devlet hastanesinde olmustum. Simdi özeldeyim ve inaniyorum olacak Rabbim verecek inaniyorum. Ve sizin araniza katilacagim insAllahSağol canım benim :) Rabbim sanada bugünleri göstersin. Tüm isteyenlere evlat nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Amin inşallah canım :) böyle olman çok güzel pozitif olmak .. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKAmiiin canim insallah. Benim de 2. Denemem olacak. ilkinde devlet hastanesinde olmustum. Simdi özeldeyim ve inaniyorum olacak Rabbim verecek inaniyorum. Ve sizin araniza katilacagim insAllah
Allah razi olsun hepinizden canim.Caniimm ne diyim bilemedimki ama inan gece senin icin uyanip cook dua ettim birbirimizi belki burada hic birimiz tanımıyoruz ama dualarimiz gidecegi adresleri iyi biliyor rabbim yardimcin olsun
Canım "CAN"IMIZ nasıl ? Sen nasılsınAllah razi olsun hepinizden canim.
Eve geldigim ilk gece hala narkoz etkisinde gibiydim. Esime "sanki hastaneye apandistimi birakip gelmis gibiyim" dedim. Öyle hizli yasandiki butun korkular, telaslar, heyecanlar, umutlar... sütümü sagip oglum icin biriktirdikce analigim oturuyor icime, dolu doluveriyor gözlerim. Hergun sabah 11'i bekliyorum oglumdan haber almak icin. "Stabil" denmesi bile su serpiyor icimize. Gelisme olmadigina uzulemiyoruz gerileme olmadigina sevindigimiz icin. Haber aldiktan sonra yine duruyor zaman 24 saatligine. Güclü olmasa oglum anasi gibi gelmezdi bu kadar erken dimi? Kücücük bedeniyle mücadele ediyor simdi. Dua edin arkadaslar. Dua edin CAN'imiza... dualariniz kadar can katin canina...Ceviz de eh iste aklima geldikce. Troid benim de sinirda bakalim. Simdilik gerek kalmadi ilaca cok sukur.
efenim teveccuhunuz
yok canim ya saka bir yana ben de burdaki ozellikle haftasi benden ileri arkadaslari cok sikistirmisligim vardir. Su soyle mi bu boylemi ay kasigim agriyor sende de var mi.....
@umuts76 ve @Pbb nin kulaklari cinlasin :)
pbb de dogum yapacakti. Ne yapti acaba
ay ne guzel topigin ilk oglu geldi.. adi da cok guzel ismiyle musemma olsun. Rabbim bir an once kucagina alip doya doya emzirip koklamayi nasib etsin. Lutfen pozitif ol. Sen mutlu ol. Bol bol sutun gelsin o biran once toparlar cikar merak etme. Allahimo gunleri de en kisa zamanda gostersin insaAllah kucagina alip evine dondugun gunleri. gozlerim dolu dolu okudum. Annelik cok daha baska biseymis asil simdi basliyor degil mi?
dualarimdasin canim benim ben de sabirsizlikla gelmeni bekliyordum. Sevindim tesekkur ederiz haber verdigin icin. Yarin da bir tanidigim girecek ameliyata onun da 28 de haftasi.Eve geldigim ilk gece hala narkoz etkisinde gibiydim. Esime "sanki hastaneye apandistimi birakip gelmis gibiyim" dedim. Öyle hizli yasandiki butun korkular, telaslar, heyecanlar, umutlar... sütümü sagip oglum icin biriktirdikce analigim oturuyor icime, dolu doluveriyor gözlerim. Hergun sabah 11'i bekliyorum oglumdan haber almak icin. "Stabil" denmesi bile su serpiyor icimize. Gelisme olmadigina uzulemiyoruz gerileme olmadigina sevindigimiz icin. Haber aldiktan sonra yine duruyor zaman 24 saatligine. Güclü olmasa oglum anasi gibi gelmezdi bu kadar erken dimi? Kücücük bedeniyle mücadele ediyor simdi. Dua edin arkadaslar. Dua edin CAN'imiza... dualariniz kadar can katin canina...
Oglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.dualarimdasin canim benim ben de sabirsizlikla gelmeni bekliyordum. Sevindim tesekkur ederiz haber verdigin icin. Yarin da bir tanidigim girecek ameliyata onun da 28 de haftasi.
Canim stabil olmasi da guzel suan anne karninda gibi gun dolduruyor. Kuveze alma sebepleri genelde vucut isisi ve beslenme oluyormus. 32 den sonra emme yutma refleksleri de gelisiyormus. Kendi kendine beslenmeye baslayinca cikarirlar diye dusunuyorum ben. Biyerde oyle okumustum. Sakin gun icinde bos yere aglayip canini sikip Can' ini anne sutunden etme olur mu.
Gun icinde sadece bir kere mi gosteriyorlar. Yogun bakima girebiliyor musun. Dokunmana kucagina almana izin veriyorlar mi
Ayy canim seni gordugume ne kadar sevindim anlatamam inşallah zamanlar su gibi akacak canin gercekten caniniza can katacak.rabbim yardimcin olsunAllah razi olsun hepinizden canim.
Ben dusunuyorum canim resim atar fiyatlandirirsan sevinirimcanim arkadaslarim dogum parami cikartmak icin bebek sekerleri digumdan sinra dagitmak icn miknatisli lohusa taci lohusa bardk susu satiorum ve disarinin yari fiyatina dusunen varsa yorumlarinizi bekliorumm kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?