2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

biziM De oyle canim. %1 normal sperm oranimiz. bu durum beni korkutuyor... ama siz simdi botle cevaplar verince rahatladim. Sagolasin cnm ugrasmissin hamile halinle bakmissin. Cok sagol... insallah evladini saglikla kucagina alasin sende.
Amin canim amin. Hic korkma sende problem yoksa erkekten kaynaklanan sorun cok onemli olmuyo lizz_1702 in dedigi gibi. Dr bana en yakisiklisini seceriz demisti :)

cnm yasadigim yerde bir ic camasir magzasinda sordumm orda buldumm tesadufenn ve cok guzellerdii nette dudak ucuklatacak fiyatlar varr bnde gordummm
Bence o fiyatlara bulmuşken al birkaç tane. Ben o fiyata bulamıyorum bulsam da o zamanki bedenim ne olur çok bilemiyorum...

Cnm istersenn ben senn bedenine goree yollayabilirimm
Ay canım çok incesin ya. Çok sağol ama gerek yok şimdi hem yormayayım seni hem de sonlara doğru bedenim ne olur çok kestiremiyorum nereden baksan 2 aydan fazla var top olup yuvarlanmak için yeterli bir süre

Benim eşim de ilk çıkışta 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. Sonra 450 bine yükseldi. Icinden 5 10 tanesi ise yarardi ve ben ikinci denemede hamile kaldım çok şükür. Rabbim ol deyince hersey olur bir tanesi yeter

Masallahh canim
Cevabim.icin cok tesekkurederim.
saglikla al evladini kucagina insAllah.
benim.icin de dua.edersen cok memnun olurum. Yarın opu gunum

Sağol canım benim :) Rabbim sanada bugünleri göstersin. Tüm isteyenlere evlat nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Amiiin canim insallah. Benim de 2. Denemem olacak. ilkinde devlet hastanesinde olmustum. Simdi özeldeyim ve inaniyorum olacak Rabbim verecek inaniyorum. Ve sizin araniza katilacagim insAllah

Eve geldigim ilk gece hala narkoz etkisinde gibiydim. Esime "sanki hastaneye apandistimi birakip gelmis gibiyim" dedim. Öyle hizli yasandiki butun korkular, telaslar, heyecanlar, umutlar... sütümü sagip oglum icin biriktirdikce analigim oturuyor icime, dolu doluveriyor gözlerim. Hergun sabah 11'i bekliyorum oglumdan haber almak icin. "Stabil" denmesi bile su serpiyor icimize. Gelisme olmadigina uzulemiyoruz gerileme olmadigina sevindigimiz icin. Haber aldiktan sonra yine duruyor zaman 24 saatligine. Güclü olmasa oglum anasi gibi gelmezdi bu kadar erken dimi? Kücücük bedeniyle mücadele ediyor simdi. Dua edin arkadaslar. Dua edin CAN'imiza... dualariniz kadar can katin canina...

dualarimdasin canim benim ben de sabirsizlikla gelmeni bekliyordum. Sevindim tesekkur ederiz haber verdigin icin. Yarin da bir tanidigim girecek ameliyata onun da 28 de haftasi.
Canim stabil olmasi da guzel suan anne karninda gibi gun dolduruyor. Kuveze alma sebepleri genelde vucut isisi ve beslenme oluyormus. 32 den sonra emme yutma refleksleri de gelisiyormus. Kendi kendine beslenmeye baslayinca cikarirlar diye dusunuyorum ben. Biyerde oyle okumustum. Sakin gun icinde bos yere aglayip canini sikip Can' ini anne sutunden etme olur mu.
Gun icinde sadece bir kere mi gosteriyorlar. Yogun bakima girebiliyor musun. Dokunmana kucagina almana izin veriyorlar mi

Oglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…