2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kanbolat canimmm ne kadar sevindim can'inin durumuna anlatamam... Goslerim dolu dolu oldu.. Insallah cok cok daha iyi olacak, sizinle en kisa zamanda evinize gelip neseniz olacak. Bugunleri cook gerilerde birakacak kadar mutlu olacaksiniz. Dualarim seninle ve bebeginle. Ve tabi bebegine kavusmayi bekleyen herkesle. Allah yavrularimiza saglikli mutlu uzun omurler versin.

canım evet Ahmet ve Memet hoca hastalarına orda bakmıyor. Sadece tahliller için Gaziye yönlendiriyor.
Dışarda özelde bakıyorlar. Balgatta muayenesi tavsiye ederim canım.
Birde gazide Nuray Bozkurt var ondan da memnun kalmıştım cok iyi bir doktor..
Bence keçiören hast düşünme, üni. hastanelerini tercih et.

Canım bebeğin nasıl, sen nasılsın

Canım bebeğin nasıl, sen nasılsın
Canım iyce alıştık birbirimize. Sesimi duyunca elimi koyunca bi sakinleşiyor ben de bi mutlu oluyorumm.. Geceleri göğsüme yatırınca hemen uyuyor. Resmen biliyor 9 aydır ben burdaydım diye. Çok harika bir duygu. Allah isteyen herkese versin. Sizleri de sağlıkla kavuştursun inşallahh..işler yoğun tabi ama yine de sizleri takip etmeye çalışıyorumm...

b
nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?

ben acıbadem maslak ta yaptırdım caım. dr bulent tıraş. allAhım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllh.

vebahargeldi hoşgeldin yokluğun hemen fark ediliyor kanbolat çok duygulandım ya Rabb'ime binlerce kes şükürler olsun bu bizim Can bebek bildiğin Aslan parçası çıktı , yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler hayırlı uğurlu olsun bebişler mutluluk getirsin inşallah. Ayrıca bu topik bana uğurluymuş gibi geliyor herkese Uğur getirir inşallah.

Son düzenleme:
Maşallah canım amin inşallah. Rabbim korusun meleğini. Bizlerde görürüz o günleri nasıl duygular yasamiz oluruz

ankarayı soruyorsan anatolia ama hiç memnun kalmadım ben çok ilgisizler bir soru soruyorsun cevap alamıyorsun makina gibi olmuşlar anca parayı almayı biliyorlar

Canım bende tedaviye anatolyada başlayacaktım. hakan hocayla görüştük, bize tam 1 saat anlattı ne olacak, nasıl yapılacak falan diye. tedaviye başlama günü falan belirlendi, hatta ilk iğnemi yani lucrini de aldım ama içim hiç rahat etmedi. Bir türlü orası bana güven vermedi. tedaviye 2 gün kala Novaart' a gittim ve Mehmet Hoca ile başladım, çok şükür çok memnunum kendisinden. şimdi gebelik takibini de onunla devam ediyoruz. Doktor konusunda güven çok önemli. Hakan hoca ile görüştüğümüz ilk gün öncesinde Mehmet Hoca ile 5-10 Dk görüştük. ve o kısacık süre bana çok güven verdi. Oysaki ne herhangi bir taahhütte bulundu, ne laf kalabalığı ile ikna etmeye uğraştı. Dediğin gibi Anatolyanın tek bildiği para. İnternette okumuşsundur belki, tüp bebek konusunda insanların umutlarıyla nasıl oynamışlar. Neyse sen en azından çok şükür hamile kalmışsın. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Önemli olan mutlu son.

Iyi aksamalr kizlar ben yine grip oldum bu ucuncu gribim oksurunce karnim agriyor atesim yok ama halsizim doktora gitmeme gerek var mi korkuyorum bebislerime bisey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…