- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ankarayı soruyorsan anatolia ama hiç memnun kalmadım ben çok ilgisizler bir soru soruyorsun cevap alamıyorsun makina gibi olmuşlar anca parayı almayı biliyorlarnerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Anladım canım ben bir kere merih bayrama gittim ama ağzından kerpetenle laf alıyorsun resmen bir de tüp bebek olmadı önemli değil benim için falan dedi bu kafa da olduğu için sezeryan falan yapmaz sanırım başka birine gideceğim bu sefer ama kim ??? Kararsızlık çok kötü orda sezeryanı garantiliyemezsem özel Keçiören hastanesine gideceğim Engin furtun diye bir doktor var çok yoğun olduğundan genelde sezeryan yapıyormuş, şu kar bi dinsin de Gazi'ye tekrar gidip görüşeceğim senin tavsiye edeceğin biri var mı orda Mehmet ve Ahmet hoca tamamen ilişiğini kesti diye duymuştum amacdevam ediyorlar demekki
Canım bebeğin nasıl, sen nasılsınkanbolat canimmm ne kadar sevindim can'inin durumuna anlatamam... Goslerim dolu dolu oldu.. Insallah cok cok daha iyi olacak, sizinle en kisa zamanda evinize gelip neseniz olacak. Bugunleri cook gerilerde birakacak kadar mutlu olacaksiniz. Dualarim seninle ve bebeginle. Ve tabi bebegine kavusmayi bekleyen herkesle. Allah yavrularimiza saglikli mutlu uzun omurler versin.
canim mutlu haberini yeni okudumm o kadar sevindim ki mutlulugunuz hep boyle daim olsunSamsun medical park mehmet cetinkaya. Dr.undan hasta bakicisina sonsuz guvenebilirsin.@ays-sin
Canım iyce alıştık birbirimize. Sesimi duyunca elimi koyunca bi sakinleşiyor ben de bi mutlu oluyorumm.. Geceleri göğsüme yatırınca hemen uyuyor. Resmen biliyor 9 aydır ben burdaydım diye. Çok harika bir duygu. Allah isteyen herkese versin. Sizleri de sağlıkla kavuştursun inşallahh..işler yoğun tabi ama yine de sizleri takip etmeye çalışıyorumm...Canım bebeğin nasıl, sen nasılsın
Samsun medical park mehmet cetinkaya. Dr.undan hasta bakicisina sonsuz guvenebilirsin.@ays-sin
nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Maşallah canım amin inşallah. Rabbim korusun meleğini. Bizlerde görürüz o günleri nasıl duygular yasamiz oluruzCanım iyce alıştık birbirimize. Sesimi duyunca elimi koyunca bi sakinleşiyor ben de bi mutlu oluyorumm.. Geceleri göğsüme yatırınca hemen uyuyor. Resmen biliyor 9 aydır ben burdaydım diye. Çok harika bir duygu. Allah isteyen herkese versin. Sizleri de sağlıkla kavuştursun inşallahh..işler yoğun tabi ama yine de sizleri takip etmeye çalışıyorumm...
Maşallah canım. ..sağlıkla büyüsün kuzunKan testi sonucum 154.4 cok.sukur. 10gun sonra ilk muanemizi olucaz
ankarayı soruyorsan anatolia ama hiç memnun kalmadım ben çok ilgisizler bir soru soruyorsun cevap alamıyorsun makina gibi olmuşlar anca parayı almayı biliyorlar
kızlarrr.....şuan burada da kar yağıyor eve gidince oturayım pencerenin önüne çayımı da alıp karlı baraj keyfi yapayım bari
Eveeetttt canimmmmOoo sende karı gördün sonunda lizzciğim, dün kızıyordun bizeDemek ki kara aşerdin diye allah sanada gösterdi. Keyfini çıkar arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?