2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım benimle de ilk Hakan hoca konuştu. ama birdaha hiçbir işlemime girmedi. mehtap hoca girdi bütün işlemlere. doktorlara soru sormak istediğimde de hep hemşirelerle muhatap olmak zorunda kaldım. onlar da ters ters konuşuyorlar sanki sen her şeyi bilmek zorundaymışsın gibi cevap veriyorlar. bir de herkese aynı dozaj mı veriyorlar nedir bana hiç test falan yapmadan belli bir dozaj başladı. o dozaj da çok geldi. bütün vücudum tepki verdi zaten normalde de ağır o ilaçlar. soruyorum niye böyle diye hiçbir şey söylemiyorlar. Allaha şükür şu an hamileyim ama kimseye tavsiye etmem orayı...

C
cok şükür güçlü, savaşçı bi oglumuz var. Kucucuk bedeniyle ne buyuk mucadele veriyor yavrum Masallah süblan allah...

nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Istanbul tup bebek aret kamar

Sagol canim 4,5 aylik hamileyim 3 kez grip oldum
Gecmis olsun.ben de bikac gun once agir grip oldum ve cok uzun surdu.basta ilac kullanamam diye gitmedim dr.a ama daha da agirlasti ve gittim.antibiyotik verdi.bence ihmal etme cunku hamilelik doneminde direncin daha dusuk oldugu icin zor geciyo.

aost: 39532688 .!.:
nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
canım ben malatya Dr. Fethiye Ersan da yaptırdım. ilk denememde tuttu.tüp ekip tek kelimeyle mükemmel.çok ilgileniyorlar.bayan elemanlar var hep.misafirhanesi de var.tavsiye ederim

Bahçelievler medical park latif kupeliogluna yaptirdim ama umurlarinda degilsin hic bir ilgi alaka yok sonrasinda drla tlfn görüşmek imkansiz.malum ben baska sehirdeyim problem olunca aradigimda duvar misali cvp yok

[QUOTE="melina1983, post: 39542277, member: 356263"ce bir git canım her ihtimale karşı belki ilaç verir.[/QUOTE]
Aksam gittim bebislere baktilar durumlari iyi dedi doktor serum verdiler ama oksurugume faydasi olmadi pekmez, balli sut, limonlu corba hiçbir sey fayda etmiyor zencefilin zarari olurmu bize onuda denemeye dysunuyorum balla karistirinca iyi geliyomus oksuruge

"sahra10, post: 39544651, member: 379391"]Gecmis olsun.ben de bikac gun once agir grip oldum ve cok uzun surdu.basta ilac kullanamam diye gitmedim dr.a ama daha da agirlasti ve gittim.antibiyotik verdi.bence ihmal etme cunku hamilelik doneminde direncin daha dusuk oldugu icin zor geciyo.[/QUOTE]
Tesekkk

Tesekkk[/QUOTE]
Tesekkur ederim gittim serum verdiler antibiyotik varmis icinde agri kesici geniz akintisinada iui geliyomus 3 kez doktora teyit ettirdim zarari olurmy diye

canımya Dr. Fethiye Ersan da yaptırdım. ilk denememde tuttu.tüp ekip tek kelimeyle mükemmel.çok ilgileniyorlar.bayan elemanlar var hep.misafirhanesi de var.tavsiye ederim
Ben ilk denememi yaptirdim fethiye ersanda hic memnun kalmadim tedavi surecinde ilgileniyolar tedaviden sonra kimseye ulasamiyosun olumsuz sonuckandi kimsenin umrunda olmuyosun sonra adana acibademde yaptirdim doktor prof surekli doktorla muhatap oluyosun hemsireyle degil. Sonrasindada doktor cok ilgilendi bebisler 3 ayluk olana kadar ilgileniyolar ben uzak old icin tlf iletişim e gectim

Bahçeci umut doktorum ulun Uluğ yalnız ulun bey klinikten ayrıldı özel muaynanesi var kontrollerime orda devam ediyorum

Günaydın kızlar

günaydınnnn tatlı anneler

bugün işte son günüm..
vedalaşıyorum herkesle.. artık ne zaman dönerim meçhul.
onlar beni bekliyorlar da ben işe dönebilirmiyim iki bebeğimle bakalım..
bugün kontrolümüz var teyzelerimiz umarım iyilerdir bebişlerim.
herkese musmutlu keyifli haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…