Geçmiş olsun canımIyi aksamalr kizlar ben yine grip oldum bu ucuncu gribim oksurunce karnim agriyor atesim yok ama halsizim doktora gitmeme gerek var mi korkuyorum bebislerime bisey olacak diye
canım benimle de ilk Hakan hoca konuştu. ama birdaha hiçbir işlemime girmedi. mehtap hoca girdi bütün işlemlere. doktorlara soru sormak istediğimde de hep hemşirelerle muhatap olmak zorunda kaldım. onlar da ters ters konuşuyorlar sanki sen her şeyi bilmek zorundaymışsın gibi cevap veriyorlar. bir de herkese aynı dozaj mı veriyorlar nedir bana hiç test falan yapmadan belli bir dozaj başladı. o dozaj da çok geldi. bütün vücudum tepki verdi zaten normalde de ağır o ilaçlar. soruyorum niye böyle diye hiçbir şey söylemiyorlar. Allaha şükür şu an hamileyim ama kimseye tavsiye etmem orayı...Canım bende tedaviye anatolyada başlayacaktım. hakan hocayla görüştük, bize tam 1 saat anlattı ne olacak, nasıl yapılacak falan diye. tedaviye başlama günü falan belirlendi, hatta ilk iğnemi yani lucrini de aldım ama içim hiç rahat etmedi. Bir türlü orası bana güven vermedi. tedaviye 2 gün kala Novaart' a gittim ve Mehmet Hoca ile başladım, çok şükür çok memnunum kendisinden. şimdi gebelik takibini de onunla devam ediyoruz. Doktor konusunda güven çok önemli. Hakan hoca ile görüştüğümüz ilk gün öncesinde Mehmet Hoca ile 5-10 Dk görüştük. ve o kısacık süre bana çok güven verdi. Oysaki ne herhangi bir taahhütte bulundu, ne laf kalabalığı ile ikna etmeye uğraştı. Dediğin gibi Anatolyanın tek bildiği para. İnternette okumuşsundur belki, tüp bebek konusunda insanların umutlarıyla nasıl oynamışlar. Neyse sen en azından çok şükür hamile kalmışsın. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.Önemli olan mutlu son.
bence bir git canım her ihtimale karşı belki ilaç verir.Iyi aksamalr kizlar ben yine grip oldum bu ucuncu gribim oksurunce karnim agriyor atesim yok ama halsizim doktora gitmeme gerek var mi korkuyorum bebislerime bisey olacak diye
cok şükür güçlü, savaşçı bi oglumuz var. Kucucuk bedeniyle ne buyuk mucadele veriyor yavrum Masallah süblan allah...vebahargeldi hoşgeldin yokluğun hemen fark ediliyor kanbolat çok duygulandım ya Rabb'ime binlerce kes şükürler olsun bu bizim Can bebek bildiğin Aslan parçası çıktı , yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler hayırlı uğurlu olsun bebişler mutluluk getirsin inşallah. Ayrıca bu topik bana uğurluymuş gibi geliyor herkese Uğur getirir inşallah.
Istanbul tup bebek aret kamarnerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Aa bende ist. Tup emre by doktorum senin problem neydi arkadasimIstanbul tup bebek aret kamar
Gecmis olsun.ben de bikac gun once agir grip oldum ve cok uzun surdu.basta ilac kullanamam diye gitmedim dr.a ama daha da agirlasti ve gittim.antibiyotik verdi.bence ihmal etme cunku hamilelik doneminde direncin daha dusuk oldugu icin zor geciyo.Sagol canim 4,5 aylik hamileyim 3 kez grip oldum
Bahceci umut tup bebek merkezi.drum ulun ulug.nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
canım ben malatya Dr. Fethiye Ersan da yaptırdım. ilk denememde tuttu.tüp ekip tek kelimeyle mükemmel.çok ilgileniyorlar.bayan elemanlar var hep.misafirhanesi de var.tavsiye ederimaost: 39532688 .!.:nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Bahçelievler medical park latif kupeliogluna yaptirdim ama umurlarinda degilsin hic bir ilgi alaka yok sonrasinda drla tlfn görüşmek imkansiz.malum ben baska sehirdeyim problem olunca aradigimda duvar misali cvp yoknerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Tesekkk[/QUOTE]"sahra10, post: 39544651, member: 379391"]Gecmis olsun.ben de bikac gun once agir grip oldum ve cok uzun surdu.basta ilac kullanamam diye gitmedim dr.a ama daha da agirlasti ve gittim.antibiyotik verdi.bence ihmal etme cunku hamilelik doneminde direncin daha dusuk oldugu icin zor geciyo.
Ben ilk denememi yaptirdim fethiye ersanda hic memnun kalmadim tedavi surecinde ilgileniyolar tedaviden sonra kimseye ulasamiyosun olumsuz sonuckandi kimsenin umrunda olmuyosun sonra adana acibademde yaptirdim doktor prof surekli doktorla muhatap oluyosun hemsireyle degil. Sonrasindada doktor cok ilgilendi bebisler 3 ayluk olana kadar ilgileniyolar ben uzak old icin tlf iletişim e gectimcanımya Dr. Fethiye Ersan da yaptırdım. ilk denememde tuttu.tüp ekip tek kelimeyle mükemmel.çok ilgileniyorlar.bayan elemanlar var hep.misafirhanesi de var.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?