2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Aa bende ist. Tup emre by doktorum senin problem neydi arkadasim
Sebebi bilinmeyen infertilite canim bulamadilar yumurta takibi falanda yaptirdik hersey gayet guzel yumurtalar gelisiyo falan ama dollenmiyodu en son artik dedik tup bebek ama aret beyde cok iyi bi doktor emre bey galiba benim yumurta toplama islemimi yapmisti

Günaydın canım. Artık evde dinleneceksin, ne güzel bebeklerine hazırlanacaksın kontrolden sonra yazarsan sevinirim.

Günaydın canım. Artık evde dinleneceksin, ne güzel bebeklerine hazırlanacaksın kontrolden sonra yazarsan sevinirim.

evet canım artık sadece bebeklerimi ve onların hazırlığını düşünücem.
en keyifli zamanlara geçiş yapıyoruz hep birlikte
yapacak çok iş var.. oda hazırlığı, süsler, alışveriş...
hazırlık konusunda sen ne alemdesin cnm bişeyler yaptın mı?
kontrolden sonra yazarım tabi. bakalım ne kadar olmuşlar..

nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Canım ben Antalya Ivf Vital Tüp Bebek merkezinde yaptırdim.Alabileceğim.en iyi hizmeti aldığımi düşünuyorum.Hergun igne saatlerimi hatirlatici mesaj gelirdi.Kaç yumurta buyümus ozel olarak tel. Edip bilgi verirlerdi.Sormak istedigim bir soru oldugunda doktora not birakirdim bana sekreteri tel.. Randevusu verir o saatte doktorla tel.dan gorusup sorularimi sorardim.Gün gün embriyolarimin durumunu.arayip rapor ettiler.gebelik testimi kan verdim.Domtorum arayip müjdeledi.Merkez son derece donanimli steril tüm çalışanlar güler yüzlü ve ilgili.Geçen hafta beni merkezden aradilar bebeğimin durumunu sordular. Kiminle takip yaptiğımın bilgisini aldilar.Doktorum ünlü ve 20 yıldir bu işin içinde olan Kemal Özgür ondan ve ekibinden Allah razi olsun yurt dişından bile o kadar hastasi var ki hakediyorlar.

canım ilk seferde tutmamasına üzüldüm. seninle ilgilenmemelerine çok şaşırdım. ben 6 haftalık hamileyim her hafta mutlaka arayıp beni takip ediyorlar.ne zaman arasam ulaşıyorum cep telefonları var arayabiliyorum. Rabbim herkese güven duyduğu merkezi nasip etsin. ben de ankaradan hiç memnun kalmamıştım. bi arkadaşım çok memnun kaldı.nasip demek ki

Sen hamile kaldigin icin ilgilenmisler olumsuz sonuc alsaydin kimseyi bulamazdin

Sen hamile kaldigin icin ilgilenmisler olumsuz sonuc alsaydin kimseyi bulamazdin
dediğin doğrudur belki. şu an bizim için önemli olan kimin vesile olduğu değil Rabbimin bize evlat nasip etmesi.doktorların çoğu sonuca odaklı tutmayın işleri bitiyor tutunca da ilgileniyorlar. ankarada doktor benimle konuşmaya bile tenezzül etmedi.aşılamam tutmayınca sekreteri aradım tersleyip kapattı. Bazı doktorlar para odaklı ve çok vicdansız. Allah böyle insanlardan bizi uzak tutsun

Biraz kıyafet aldık şimdilik. bebek arabası, ana kucağı ve park yatak bakıyoruz. aklımızda bir model belirdi. geçen hafta babymall' da baktık güzel, kullanışlı bir modeldi. oda şimdilik düşünmüyorum, odamız var onu epey bir yaşa getirecek kadar başkada bakalım ne hazırlıklar yapacağız.

Aldıklarınızı güle güle mutlu günlerde kullanın canım bende bi babymall e gitmedim nasıl fiyatlar orada, bu ay e-bebek te çok indirim vardı ben anakucsğı beğenmiştim 189 tl idi Şubat indiriminden 136 tl ye aldık bugün de bezler indirime girdi haberiniz olsun

Haklisin canim.bebimki baska merkrz ama tuttugu halde yine ilgilenmediler.kan testi yaptik sonuc cikinca biz sizi arariz dediler . Bi daha ne arayan ne soran.biz esimle sitelerinden ogrendik sonucu. Ben son bi kontrol ysparlar saniyodum ama oyle olmsdi. Tuttu diye kendilerini bssarili saydilsr ama hala devam edip etmedigini bilmiyolar. Allah korusun bikac hsfta icinde dusseydi basarili bi drneme sayilmazdi bence.

inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Allah bi daha bunlara muhtaç etmesin inşallah. Rabbim bundan sonraki gebeliğimizi doğal yollardan nasip etsin inş.

Sağol canım teşekkür ederim e bebeğide gezeceğiz tekrar, birde konya sokaktaki mağazalara bakacağız. babymall da fiyatlar iyi bence, sende gidip görmelisin.

Kızlar Erken doğum riskine karşı Ciğer geliştirici iğne varmış erken doğarsa diye bilginiz varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…