2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağol canım teşekkür ederim e bebeğide gezeceğiz tekrar, birde konya sokaktaki mağazalara bakacağız. babymall da fiyatlar iyi bence, sende gidip görmelisin.
Samanpazarı o çıkrıkçılar yokuşu da güzeldi bi de orası acayip pazarlık yapılıyor süslere falan bayıldım eşimde gitmiştim bi de annemle gideceğim oraya

Sen hamile kaldigin icin ilgilenmisler olumsuz sonuc alsaydin kimseyi bulamazdin
öncelikle ikinizde inş.sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.Ben DR. Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum 3 aylık bir kızım var.Doktor Hanım ve ekibinin ilgisi,bilgisi,titizliği kesinlikle mükemmel.Tedavim,hamileliğim,doğum sonrasında benimle çok ilgilendiler kesinlikle ilgisiz yorumlarına katılmıyorum.Doktor hanımın Ankaradan gelen hastaları bile vardı o da doğum yapmış.Hamile olduğunuz için ilgeniyorlar demişsiniz o bayanın doktor hanımla ilk tedavisinden düşüğü var sonrasında Ankaradan gene doktor Fethiye Ersana gelmiş.İlgisiz bir ekip olsaydı gelmezdi herhalde linklerini ekleyeyim bir okuyun lütfen....http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5 http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5

Linklerde sorun oldu yukarıdaki yorumu alıntıladım bir okuyun lütfen....

Samanpazarı o çıkrıkçılar yokuşu da güzeldi bi de orası acayip pazarlık yapılıyor süslere falan bayıldım eşimde gitmiştim bi de annemle gideceğim oraya
Ay o cikrikcilar yokusu :))
adamlar tutup resmen seni magazaya sokmaya calisiyorlardi. Girmeyecegim yerlerdeki adamlarla gozgoze gelmeyim diye nasil caba harcardim. Gozgoze gelirsen yandin :)
hala oyle mi bilmiyorum ama Ankaraya gelmeyeli bir 4 5 yil oldu. Ozlemisim . Gozumde canlandi simdi

Kızlar Erken doğum riskine karşı Ciğer geliştirici iğne varmış erken doğarsa diye bilginiz varmı ??
Evet canim.ben kismen biliyorum.serviks boyum kisaldiginda 30 hafta olsun ciger gelistirici igne yapalim demisti doktorlarim.min 2 doz yapilmasi iyiymis ama tabi kortizon iceren bir sey.benim ikiz oldugu icin ekstra ihtiyac duyulabilir demislerdi.hani ikizlerde cogunlukla erken dogum oluyor ya.pazartesi diger dr.la randevum var.onada soracagim bakalim ne diyecek?yazarim pazartesi gunu

Kızlar Erken doğum riskine karşı Ciğer geliştirici iğne varmış erken doğarsa diye bilginiz varmı ??
Evet tatlim 24 saat arayla iki kere ikiser doz yaptilar bana. Ise yaramasi icin igne yapinca ustunden 24 saat gecmesi gerekiyomus. 27+3 de geldi benim CAN'im.ama bu igneyi ya erken dogarsa diye yapmiyolar. Erken dogacaksa yapiyolar.

Hala aynı valla biri bana bi şeyi çok ısrar ederse çıkrıkçılar esnafını geçtim derim ama kıyasıya bi rekabet ve acayip pazarlık var Ankara'ya gelirsen alışveriş için değilse bile eğlenmek için git bence :)

Ins cok isterim valla cok severdim ben Ankarayi.
Kocatepe, haci bayramin oralar, kitapcilar zafer carsisi ulus az mi gezdim gencligimde :)) Cok guzeldi

canım sana kesinlikle katılıyorum. ben 4 YIL boyunca ankara ve urfa ya gittim hepsi nin tek derdi para idi.hastayı deneme Tahtası gibi kullanıyorlar.fethiye hanım çok titizlikle tedavi etti beni hiçbirşeyi riske etmiyor.hala görüşürüz. Birçok personeli ile dışarıda da görüşürüz. herkese tavsiye ederim.

Canim ben kizimi erken dogumla kaybettigim icin bu hamileligimde 2doz sabah 2doz aksam olmak uzere 28. Haftada vuruldum ama herkese degil risk buyuk olmali oyle vuruyorlar erken dogum riskin mi var tatlim?

[QUOTE="melina1983, post: 39542277, member: 356263"ce bir git canım her ihtimale karşı belki ilaç verir.
Aksam gittim bebislere baktilar durumlari iyi dedi doktor serum verdiler ama oksurugume faydasi olmadi pekmez, balli sut, limonlu corba hiçbir sey fayda etmiyor zencefilin zarari olurmu bize onuda denemeye dysunuyorum balla karistirinca iyi geliyomus oksuruge[/QUOTE]
ben kullandım canım hastalığımda bir çay kaşığı toz zencefil, bir çay kaşığı toz zerdeçal ve bir çay kaşığı tarçını balla karıştır iyice macun gibi olsun. onu kaşık kaşık ye sabah akşam. boynunu da sürekli bir şeyle sar. gece yatarken bile sarılı olsun. ben öyle toparladım.

ben kullandım canım hastalığımda bir çay kaşığı toz zencefil, bir çay kaşığı toz zerdeçal ve bir çay kaşığı tarçını balla karıştır iyice macun gibi olsun. onu kaşık kaşık ye sabah akşam. boynunu da sürekli bir şeyle sar. gece yatarken bile sarılı olsun. ben öyle toparladım.[/QUOTE]
Zencefil baal karisimi yedim öksürük daha zararlı dir diye düşünüyorum ama duzelmiyornedense

Günaydın arkadaslar.premature hastane cikisi ariyorum ama hep 5li hic battaniyeli bulamadim bildiginiz bi site var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…