Samanpazarı o çıkrıkçılar yokuşu da güzeldi bi de orası acayip pazarlık yapılıyor süslere falan bayıldım eşimde gitmiştim bi de annemle gideceğim orayaSağol canım teşekkür ederime bebeğide gezeceğiz tekrar, birde konya sokaktaki mağazalara bakacağız. babymall da fiyatlar iyi bence, sende gidip görmelisin.
inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Allah bi daha bunlara muhtaç etmesin inşallah. Rabbim bundan sonraki gebeliğimizi doğal yollardan nasip etsin inş.
Ben ilk denememi yaptirdim fethiye ersanda hic memnun kalmadim tedavi surecinde ilgileniyolar tedaviden sonra kimseye ulasamiyosun olumsuz sonuckandi kimsenin umrunda olmuyosun sonra adana acibademde yaptirdim doktor prof surekli doktorla muhatap oluyosun hemsireyle degil. Sonrasindada doktor cok ilgilendi bebisler 3 ayluk olana kadar ilgileniyolar ben uzak old icin tlf iletişim e gectim
canım ilk seferde tutmamasına üzüldüm. seninle ilgilenmemelerine çok şaşırdım. ben 6 haftalık hamileyim her hafta mutlaka arayıp beni takip ediyorlar.ne zaman arasam ulaşıyorum cep telefonları var arayabiliyorum. Rabbim herkese güven duyduğu merkezi nasip etsin. ben de ankaradan hiç memnun kalmamıştım. bi arkadaşım çok memnun kaldı.nasip demek ki
dediğin doğrudur belki. şu an bizim için önemli olan kimin vesile olduğu değil Rabbimin bize evlat nasip etmesi.doktorların çoğu sonuca odaklı tutmayın işleri bitiyor tutunca da ilgileniyorlar. ankarada doktor benimle konuşmaya bile tenezzül etmedi.aşılamam tutmayınca sekreteri aradım tersleyip kapattı. Bazı doktorlar para odaklı ve çok vicdansız. Allah böyle insanlardan bizi uzak tutsun
öncelikle ikinizde inş.sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.Ben DR. Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum 3 aylık bir kızım var.Doktor Hanım ve ekibinin ilgisi,bilgisi,titizliği kesinlikle mükemmel.Tedavim,hamileliğim,doğum sonrasında benimle çok ilgilendiler kesinlikle ilgisiz yorumlarına katılmıyorum.Doktor hanımın Ankaradan gelen hastaları bile vardı o da doğum yapmış.Hamile olduğunuz için ilgeniyorlar demişsiniz o bayanın doktor hanımla ilk tedavisinden düşüğü var sonrasında Ankaradan gene doktor Fethiye Ersana gelmiş.İlgisiz bir ekip olsaydı gelmezdi herhalde linklerini ekleyeyim bir okuyun lütfen....http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5 http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5Sen hamile kaldigin icin ilgilenmisler olumsuz sonuc alsaydin kimseyi bulamazdin
Ben ilk denememi yaptirdim fethiye ersanda hic memnun kalmadim tedavi surecinde ilgileniyolar tedaviden sonra kimseye ulasamiyosun olumsuz sonuckandi kimsenin umrunda olmuyosun sonra adana acibademde yaptirdim doktor prof surekli doktorla muhatap oluyosun hemsireyle degil. Sonrasindada doktor cok ilgilendi bebisler 3 ayluk olana kadar ilgileniyolar ben uzak old icin tlf iletişim e gectim
Sevgili Malatyalı arkadaşlar ben Malatyalı değilim fakat son 3 senedir eşimin işi gereği Malatyadaydık.Şimdi Ankaradayız.8 yaşında bir oğlum var İstanbulda Memorialda microenjeksiyon ile oldu.Kardeş istediğimiz için önce Memorialda donurulmuş transferi oldu 4 sene önce olmadı. Geçen sene Malatyada DR.fFETHİYE ERSAN tüp bebek merkezinde bir denememiz oldu fakat düşükle sonuçlandı.Bu arada genetik tahliller olmak üzere çeşitli tahliller yapıldı.Bilmediğim bir çok rahatsızlığım öğrendim.Tedavi öncesi bunları kontrol altına almak gerekiyordu. Sürekli Ankarada tahlillerimi yaptırdım.Doktorum Fethiye Hanım ilaçlarımı ona göre düzenledi aylar öncesinden.3. tüp denemesi için tekrar Malatyaya geldim.Tedavimi olup geri döndüm.Çok şükür 13 haftalık hamileyim.Ara ara kanamalarım oldu tahlillerimi ve ilaçlarımı tedavide sonrada planlamaya devam ediyor.Burada 3 farklı doktora gittim. Onun ilgisinin 100 de 1 ni bulamadım. Birisi burada büyük bir özel hastanede Prof.Artık Ankarda yaşadığım için kontrolum burada yapılıyor fakat doktorumla sürekli irtibat halindeyim.Malatyayla irtibatım kopmadı çok yakın arkadaşlarım var biz Malatya insanını çok sevdik hala çok özlüyoruz.Bende buradan takibe devam edicem.Malatyada iyi bir tüp bebekçi,kadın doğumcu,riskli gebelik takibi yapan doktor arayan arkadaşlara DR.FETHİYE ERSANI tavsiye ederim. Türkiyenin en iyi 4 tüp bebek merkezinin arasında sayılan Memorialın ameliyathanesine gören biri olarak Fethiye Ersan tüp bebek merkezinin ameliyathanesi kıyas kabul edilemiyecek kadar daha steril buluyorum.Bu arada benim ablam İzmirde dahiliye uzmanı çok yakın arkadaşı Şifa hastanesinde yrd.doç.tüp bebekçi ve İzmirde büyük bir merkezin ortağı ailemde İzmirde orda bu tedavim benim için maddi olarak çok daha uygun olabilirdi ama doktorunuza inanmak çok önemli ben inandığım için başka yere gitmeyi hiç düşünmedim. Doktoruma ilgisi,titizliği,hastaya yaklaşımı için çoook teşekkür ederim.İnş. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Linklerde sorun oldu yukarıdaki yorumu alıntıladım bir okuyun lütfen....öncelikle ikinizde inş.sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.Ben DR. Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum 3 aylık bir kızım var.Doktor Hanım ve ekibinin ilgisi,bilgisi,titizliği kesinlikle mükemmel.Tedavim,hamileliğim,doğum sonrasında benimle çok ilgilendiler kesinlikle ilgisiz yorumlarına katılmıyorum.Doktor hanımın Ankaradan gelen hastaları bile vardı o da doğum yapmış.Hamile olduğunuz için ilgeniyorlar demişsiniz o bayanın doktor hanımla ilk tedavisinden düşüğü var sonrasında Ankaradan gene doktor Fethiye Ersana gelmiş.İlgisiz bir ekip olsaydı gelmezdi herhalde linklerini ekleyeyim bir okuyun lütfen....http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5 http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5
Ay o cikrikcilar yokusu :))Samanpazarı o çıkrıkçılar yokuşu da güzeldi bi de orası acayip pazarlık yapılıyor süslere falan bayıldım eşimde gitmiştim bi de annemle gideceğim oraya
Evet canim.ben kismen biliyorum.serviks boyum kisaldiginda 30 hafta olsun ciger gelistirici igne yapalim demisti doktorlarim.min 2 doz yapilmasi iyiymis ama tabi kortizon iceren bir sey.benim ikiz oldugu icin ekstra ihtiyac duyulabilir demislerdi.hani ikizlerde cogunlukla erken dogum oluyor ya.pazartesi diger dr.la randevum var.onada soracagim bakalim ne diyecek?yazarim pazartesi gunuKızlar Erken doğum riskine karşı Ciğer geliştirici iğne varmış erken doğarsa diye bilginiz varmı ??
Evet tatlim 24 saat arayla iki kere ikiser doz yaptilar bana. Ise yaramasi icin igne yapinca ustunden 24 saat gecmesi gerekiyomus. 27+3 de geldi benim CAN'im.ama bu igneyi ya erken dogarsa diye yapmiyolar. Erken dogacaksa yapiyolar.Kızlar Erken doğum riskine karşı Ciğer geliştirici iğne varmış erken doğarsa diye bilginiz varmı ??
Hala aynı valla biri bana bi şeyi çok ısrar ederse çıkrıkçılar esnafını geçtim derimAy o cikrikcilar yokusu :))
adamlar tutup resmen seni magazaya sokmaya calisiyorlardi. Girmeyecegim yerlerdeki adamlarla gozgoze gelmeyim diye nasil caba harcardim. Gozgoze gelirsen yandin :)
hala oyle mi bilmiyorum ama Ankaraya gelmeyeli bir 4 5 yil oldu. Ozlemisim . Gozumde canlandi simdi
Kocatepe, haci bayramin oralar, kitapcilar zafer carsisi ulus az mi gezdim gencligimde :)) Cok guzeldiHala aynı valla biri bana bi şeyi çok ısrar ederse çıkrıkçılar esnafını geçtim derimama kıyasıya bi rekabet ve acayip pazarlık var Ankara'ya gelirsen alışveriş için değilse bile eğlenmek için git bence :)
canım sana kesinlikle katılıyorum. ben 4 YIL boyunca ankara ve urfa ya gittim hepsi nin tek derdi para idi.hastayı deneme Tahtası gibi kullanıyorlar.fethiye hanım çok titizlikle tedavi etti beni hiçbirşeyi riske etmiyor.hala görüşürüz. Birçok personeli ile dışarıda da görüşürüz. herkese tavsiye ederim.öncelikle ikinizde inş.sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.Ben DR. Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum 3 aylık bir kızım var.Doktor Hanım ve ekibinin ilgisi,bilgisi,titizliği kesinlikle mükemmel.Tedavim,hamileliğim,doğum sonrasında benimle çok ilgilendiler kesinlikle ilgisiz yorumlarına katılmıyorum.Doktor hanımın Ankaradan gelen hastaları bile vardı o da doğum yapmış.Hamile olduğunuz için ilgeniyorlar demişsiniz o bayanın doktor hanımla ilk tedavisinden düşüğü var sonrasında Ankaradan gene doktor Fethiye Ersana gelmiş.İlgisiz bir ekip olsaydı gelmezdi herhalde linklerini ekleyeyim bir okuyun lütfen....http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5 http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5
Canim ben kizimi erken dogumla kaybettigim icin bu hamileligimde 2doz sabah 2doz aksam olmak uzere 28. Haftada vuruldum ama herkese degil risk buyuk olmali oyle vuruyorlar erken dogum riskin mi var tatlim?Kızlar Erken doğum riskine karşı Ciğer geliştirici iğne varmış erken doğarsa diye bilginiz varmı ??
Aksam gittim bebislere baktilar durumlari iyi dedi doktor serum verdiler ama oksurugume faydasi olmadi pekmez, balli sut, limonlu corba hiçbir sey fayda etmiyor zencefilin zarari olurmu bize onuda denemeye dysunuyorum balla karistirinca iyi geliyomus oksuruge[/QUOTE][QUOTE="melina1983, post: 39542277, member: 356263"ce bir git canım her ihtimale karşı belki ilaç verir.
ben kullandım canım hastalığımda bir çay kaşığı toz zencefil, bir çay kaşığı toz zerdeçal ve bir çay kaşığı tarçını balla karıştır iyice macun gibi olsun. onu kaşık kaşık ye sabah akşam. boynunu da sürekli bir şeyle sar. gece yatarken bile sarılı olsun. ben öyle toparladım.[/QUOTE]melina .!.:Aksam gittim bebislere baktilar durumlari iyi dedi doktor serum verdiler ama oksurugume faydasi olmadi pekmez, balli sut, limonlu corba hiçbir sey fayda etmiyor zencefilin zarari olurmu bize onuda denemeye dysunuyorum balla karistirinca iyi geliyomus oksuruge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?