Canım ilkebebe.com a bi bak istersen. Çok çeşit vardıı...Günaydın arkadaslar.premature hastane cikisi ariyorum ama hep 5li hic battaniyeli bulamadim bildiginiz bi site var mi acaba?
canim idil bebe nin internet sayfasina bak belki vardir. Ama zaten premature 10 lu olmasina gerek var mi. 5 li olsun aldigin diger battaniye vs. Parcalardan da goturursun. Olmadi ayri ayri bir iki parca eklersin.Günaydın arkadaslar.premature hastane cikisi ariyorum ama hep 5li hic battaniyeli bulamadim bildiginiz bi site var mi acaba?
Ne bilim takim olsun istedim taze heves istecanim idil bebe nin internet sayfasina bak belki vardir. Ama zaten premature 10 lu olmasina gerek var mi. 5 li olsun aldigin diger battaniye vs. Parcalardan da goturursun. Olmadi ayri ayri bir iki parca eklersin.
Hemen bakıyorum:)Canım ilkebebe.com a bi bak istersen. Çok çeşit vardıı...
..HAYIRLI Akşamlar bugün pazar gezmelerindeyiz galiba sessizlik var
herkese iyi pazarlar
umarım keyifler yerindedir hepinizin..
dün kontrolumuz vardı. rahım ağzım da normalmiş..
meleklerim de cok sukur iyiler kızım 750 gram oğlumda 700 civarı
kızım ağzını açmıştı, eşimle ekrandan gözümüzü alamadık..
gelgelelim doktorumun söylediklerine..
çarşı pazar gezmek, uzun yürüyüşler yapmak,
alışveris merkezinde onu mu alsam bunu mu alsam diye saatlerce durmak yok..
raporu boşuna vermiyorum evde dinleniceksin bol bol dedi..
gözlerimi bi actımm nasıl yani dedim
iyi hoş da ben daha alışverş yapmadım ki
eşim zaten üstüme çok düsüyordu şimdi kapıdan dışarı çıkarmıcak
Ayy Allah yardımcin olsun canim.Bebişlerine sevindim.Nazar değmesin maaşallah!herkese iyi pazarlar
umarım keyifler yerindedir hepinizin..
dün kontrolumuz vardı. rahım ağzım da normalmiş..
meleklerim de cok sukur iyiler kızım 750 gram oğlumda 700 civarı
kızım ağzını açmıştı, eşimle ekrandan gözümüzü alamadık..
gelgelelim doktorumun söylediklerine..
çarşı pazar gezmek, uzun yürüyüşler yapmak,
alışveris merkezinde onu mu alsam bunu mu alsam diye saatlerce durmak yok..
raporu boşuna vermiyorum evde dinleniceksin bol bol dedi..
gözlerimi bi actımm nasıl yani dedim
iyi hoş da ben daha alışverş yapmadım ki
eşim zaten üstüme çok düsüyordu şimdi kapıdan dışarı çıkarmıcak
Sana seve seve rehberlik yaparım diyecektim ama sen epey biliyorsun Ankara'da mı okudun yoksa???Ins cok isterim valla cok severdim ben Ankarayi.
Kocatepe, haci bayramin oralar, kitapcilar zafer carsisi ulus az mi gezdim gencligimde :)) Cok guzeldi
Bunu bende merak ediyorum doktor değiştirdim ya devlette sezeryan yapmayız derlerse diye tedirginim açıkcası ???Kızlar tüp bebekde doğum illa sezeryan mı oluyor
Canim ben net bi sekilde 22. Hafta hissettim. Hala da oyle surekli net bise yok. Dun mesela gun boyu tek bi kipirti hissetmedim. Gece yattigimizda ufacik ufacik alta dogru sanki tekme atti. bugunde sabahtan beri bise yok henuz. yatisa gecince kipirdanir insallah. Sabirsizlikla geceyi bekliyorum. Kipirdayinca da heyecandan uykum kaciyo uyuyamiyorum bu seferben hala hissedmiyorum bebeğimi
Devlette de sezeryan yaparlar canim merak etme. Ben iki dr a gidiyorum biri ozelde biti devlette. Ozeldeki ben yasin itibariyle ilk gebeliginde oldugu icin belki ikinciyi de dusunur yaparsin diye normal dogum konusunda israrciyim dedi. Ama devletteki dr um normal dogum dusundurmuyo bile bi ara anneme belki hersey yolunda olursa normal dogum yapar filan gibi konusmus ama sonraki gitmelerimde sezeryandan konustu hep. Annem de seni normal doguma almaz o riski goze alamaz dedi. Zaten ben annem ve onun arkadaslari devlette hep o yuzden devlet hastanesinde yapcam dogumu.Bunu bende merak ediyorum doktor değiştirdim ya devlette sezeryan yapmayız derlerse diye tedirginim açıkcası ???
Adanada canim. Turan Cetin de yaptirdim ben.nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
Hayirli olsun canim. Rabbim hepimize kucaklarimiza almayi nasip etsin...hayırlı akşşamlar hamileyim kızlarr değer 552 çıktı çok mutluyum allahım herkese veersin ya
Hayirli olsun canim. Rabbim hepimize kucaklarimiza almayi nasip etsin...
hayırlı akşşamlar hamileyim kızlarr değer 552 çıktı çok mutluyum allahım herkese veersin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?