2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın arkadaslar.premature hastane cikisi ariyorum ama hep 5li hic battaniyeli bulamadim bildiginiz bi site var mi acaba?
canim idil bebe nin internet sayfasina bak belki vardir. Ama zaten premature 10 lu olmasina gerek var mi. 5 li olsun aldigin diger battaniye vs. Parcalardan da goturursun. Olmadi ayri ayri bir iki parca eklersin.

herkese iyi pazarlar
umarım keyifler yerindedir hepinizin..
dün kontrolumuz vardı. rahım ağzım da normalmiş..
meleklerim de cok sukur iyiler kızım 750 gram oğlumda 700 civarı
kızım ağzını açmıştı, eşimle ekrandan gözümüzü alamadık..
gelgelelim doktorumun söylediklerine..
çarşı pazar gezmek, uzun yürüyüşler yapmak,
alışveris merkezinde onu mu alsam bunu mu alsam diye saatlerce durmak yok..
raporu boşuna vermiyorum evde dinleniceksin bol bol dedi..
gözlerimi bi actımm nasıl yani dedim
iyi hoş da ben daha alışverş yapmadım ki
eşim zaten üstüme çok düsüyordu şimdi kapıdan dışarı çıkarmıcak

Ne guzel haberler almissin cnmm masallah bebelere guzel buyumusler tam 25 haftalikmisiniz

Ayy Allah yardımcin olsun canim.Bebişlerine sevindim.Nazar değmesin maaşallah!

Ins cok isterim valla cok severdim ben Ankarayi.
Kocatepe, haci bayramin oralar, kitapcilar zafer carsisi ulus az mi gezdim gencligimde :)) Cok guzeldi
Sana seve seve rehberlik yaparım diyecektim ama sen epey biliyorsun Ankara'da mı okudun yoksa???

ben hala hissedmiyorum bebeğimi
Canim ben net bi sekilde 22. Hafta hissettim. Hala da oyle surekli net bise yok. Dun mesela gun boyu tek bi kipirti hissetmedim. Gece yattigimizda ufacik ufacik alta dogru sanki tekme atti. bugunde sabahtan beri bise yok henuz. yatisa gecince kipirdanir insallah. Sabirsizlikla geceyi bekliyorum. Kipirdayinca da heyecandan uykum kaciyo uyuyamiyorum bu sefer

Bunu bende merak ediyorum doktor değiştirdim ya devlette sezeryan yapmayız derlerse diye tedirginim açıkcası ???
Devlette de sezeryan yaparlar canim merak etme. Ben iki dr a gidiyorum biri ozelde biti devlette. Ozeldeki ben yasin itibariyle ilk gebeliginde oldugu icin belki ikinciyi de dusunur yaparsin diye normal dogum konusunda israrciyim dedi. Ama devletteki dr um normal dogum dusundurmuyo bile bi ara anneme belki hersey yolunda olursa normal dogum yapar filan gibi konusmus ama sonraki gitmelerimde sezeryandan konustu hep. Annem de seni normal doguma almaz o riski goze alamaz dedi. Zaten ben annem ve onun arkadaslari devlette hep o yuzden devlet hastanesinde yapcam dogumu.

Kizlar ben hamilelik oncesi enerjimi geri bulmustum iki gundur yerimde durmuyordum. bu gun uyariyi almis bulunmaktayim. Merdivenin demirine dizimi vurdum. Hem de oyle boyle degil. Diz kapagim sisti morardi. Kirik cikik yok sanirim ama bukemiyorum agrisindan yuruyemiyorum bile doru duzgun. Mecburen yatisa gececez artik. Belki de iki gunluk performansimin uzerine nazara geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…