Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın. Artık alış veriş islerini eşin yapsın :)herkese iyi pazarlar
umarım keyifler yerindedir hepinizin..
dün kontrolumuz vardı. rahım ağzım da normalmiş..
meleklerim de cok sukur iyiler kızım 750 gram oğlumda 700 civarı
kızım ağzını açmıştı, eşimle ekrandan gözümüzü alamadık..
gelgelelim doktorumun söylediklerine..
çarşı pazar gezmek, uzun yürüyüşler yapmak,
alışveris merkezinde onu mu alsam bunu mu alsam diye saatlerce durmak yok..
raporu boşuna vermiyorum evde dinleniceksin bol bol dedi..
gözlerimi bi actımm nasıl yani dedim
iyi hoş da ben daha alışverş yapmadım ki
eşim zaten üstüme çok düsüyordu şimdi kapıdan dışarı çıkarmıcak
Kızlar 11. Haftalık olduk elhamdilillah size bir sorum var ya benim belim az bi Yoruldum mu hemen agriyo hatta özellikle Afedersiniz kuyruk sokumum agriyo doğuma yakın bu ağrılar olur diyorlar sizde de oldumu acaba normalmi
canim internetten bakip kafanda netlestir. Listelerini ve alternatiflerini filan belirle. gittiginde gezmeye cok gerek kalmadan alisverisini yapip donersin. Ben oyleyim. Agrilarimdan yuruyemiyorum ama yapilacak isler de cok mecbur. Bir de cok sikintiliysan (soylemesi kulaga hos gelmiyor ama bana esimin teklifiydi utandim yapamadim ben) avm lerin girisinde engelli sandalyesi oluyor. Esinin yardimiyla o sekilde de gezebilirsinherkese iyi pazarlar
umarım keyifler yerindedir hepinizin..
dün kontrolumuz vardı. rahım ağzım da normalmiş..
meleklerim de cok sukur iyiler kızım 750 gram oğlumda 700 civarı
kızım ağzını açmıştı, eşimle ekrandan gözümüzü alamadık..
gelgelelim doktorumun söylediklerine..
çarşı pazar gezmek, uzun yürüyüşler yapmak,
alışveris merkezinde onu mu alsam bunu mu alsam diye saatlerce durmak yok..
raporu boşuna vermiyorum evde dinleniceksin bol bol dedi..
gözlerimi bi actımm nasıl yani dedim
iyi hoş da ben daha alışverş yapmadım ki
eşim zaten üstüme çok düsüyordu şimdi kapıdan dışarı çıkarmıcak
yok Ankara da okumadim ama okurken surekli Ankaraya gelirdik gezmeye. Cok incesin tesekkur ederim. Neden olmasin bigun ins.Sana seve seve rehberlik yaparım diyecektim ama sen epey biliyorsun Ankara'da mı okudun yoksa???
Benim de sirtimin üstü agriyorr ama olsun şükürOyy oy o agriyi ben hep cekiyorum senin erken baslamis benim 1 aydir varr sormaa onu
gözün Aydın canım haydi şimdi bol bol dinlen bebişine kendine dikkat ethayırlı akşşamlar hamileyim kızlarr değer 552 çıktı çok mutluyum allahım herkese veersin ya
konya sokağın orada ne mağazaları var kızlar?Samanpazarı o çıkrıkçılar yokuşu da güzeldi bi de orası acayip pazarlık yapılıyor süslere falan bayıldım eşimde gitmiştim bi de annemle gideceğim oraya
konya sokağın orada ne mağazaları var kızlar?Samanpazarı o çıkrıkçılar yokuşu da güzeldi bi de orası acayip pazarlık yapılıyor süslere falan bayıldım eşimde gitmiştim bi de annemle gideceğim oraya
Kizlar ben hamilelik oncesi enerjimi geri bulmustum iki gundur yerimde durmuyordum. bu gun uyariyi almis bulunmaktayim. Merdivenin demirine dizimi vurdum. Hem de oyle boyle degil. Diz kapagim sisti morardi. Kirik cikik yok sanirim ama bukemiyorum agrisindan yuruyemiyorum bile doru duzgun. Mecburen yatisa gececez artik. Belki de iki gunluk performansimin uzerine nazara geldim
Konya sokağı bilmiyorum orada genelde elektrikçiler falan varmış sen çıkrıkçılar yokuşunu çık özellikle sol tarafta bebe mağazaları var, oranın en sonuda saman pazarı oluyor zatenkonya sokağın orada ne mağazaları var kızlar?
Umarım benim doktorumda aynı zihniyettedir haftaya gidince konuşacağım bu konuyu yapmam derse boşuna orda vakit kaybetmeyim bari Offff ya doktorda bu kadar çıkmaza düşeceğimi hiç düşünmezdim de bunda da var bir hayır, bu arada da çok geçmiş olsun canımDevlette de sezeryan yaparlar canim merak etme. Ben iki dr a gidiyorum biri ozelde biti devlette. Ozeldeki ben yasin itibariyle ilk gebeliginde oldugu icin belki ikinciyi de dusunur yaparsin diye normal dogum konusunda israrciyim dedi. Ama devletteki dr um normal dogum dusundurmuyo bile bi ara anneme belki hersey yolunda olursa normal dogum yapar filan gibi konusmus ama sonraki gitmelerimde sezeryandan konustu hep. Annem de seni normal doguma almaz o riski goze alamaz dedi. Zaten ben annem ve onun arkadaslari devlette hep o yuzden devlet hastanesinde yapcam dogumu.
çıkrıkçıları biliyorum da orada daha çok süs malzemeleri oluyor bir de kışın ve hamileyken tırmanmakKonya sokağı bilmiyorum orada genelde elektrikçiler falan varmış sen çıkrıkçılar yokuşunu çık özellikle sol tarafta bebe mağazaları var, oranın en sonuda saman pazarı oluyor zaten
Bunu bende merak ediyorum doktor değiştirdim ya devlette sezeryan yapmayız derlerse diye tedirginim açıkcası ???
Bende oluyordu ve hala oluyor canımKızlar 11. Haftalık olduk elhamdilillah size bir sorum var ya benim belim az bi Yoruldum mu hemen agriyo hatta özellikle Afedersiniz kuyruk sokumum agriyo doğuma yakın bu ağrılar olur diyorlar sizde de oldumu acaba normalmi
erkek cnm.yani hissettim gibi dun sonra gaz mı dedim acaba emın değilim hala cnmBu gunlerde hissedersin cnm merak etme bende yeni hissetmeye başladım. Bebisin erkekmi? Kiza gore biraz gec hissedilirmis erkek bebekler. Moralini bozma cnm :)
evet cnm dun bende kgaz gibi hissettim sankı bağırsaktır diye artık inanmayıorum yanı elimi koyduğumda anne ben burdayım ışte demesini temennı ediyorum benimde erkek canmTatlım üzme kendini ben 22. haftada gaz gibi hissettim düşün daha iki kere dışarıdan gördüm hareketini .nazlı benim kız
maşallah kuzuya darısı bıze inşallah dun hafif hissettim gibi ama gaz yada bağırsaktır diye düşündüm.Canim ben net bi sekilde 22. Hafta hissettim. Hala da oyle surekli net bise yok. Dun mesela gun boyu tek bi kipirti hissetmedim. Gece yattigimizda ufacik ufacik alta dogru sanki tekme atti. bugunde sabahtan beri bise yok henuz. yatisa gecince kipirdanir insallah. Sabirsizlikla geceyi bekliyorum. Kipirdayinca da heyecandan uykum kaciyo uyuyamiyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?