2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın. Artık alış veriş islerini eşin yapsın :)

Kızlar 11. Haftalık olduk elhamdilillah size bir sorum var ya benim belim az bi Yoruldum mu hemen agriyo hatta özellikle Afedersiniz kuyruk sokumum agriyo doğuma yakın bu ağrılar olur diyorlar sizde de oldumu acaba normalmi

Kızlar 11. Haftalık olduk elhamdilillah size bir sorum var ya benim belim az bi Yoruldum mu hemen agriyo hatta özellikle Afedersiniz kuyruk sokumum agriyo doğuma yakın bu ağrılar olur diyorlar sizde de oldumu acaba normalmi

Oyy oy o agriyi ben hep cekiyorum senin erken baslamis benim 1 aydir varr sormaa onu

canim internetten bakip kafanda netlestir. Listelerini ve alternatiflerini filan belirle. gittiginde gezmeye cok gerek kalmadan alisverisini yapip donersin. Ben oyleyim. Agrilarimdan yuruyemiyorum ama yapilacak isler de cok mecbur. Bir de cok sikintiliysan (soylemesi kulaga hos gelmiyor ama bana esimin teklifiydi utandim yapamadim ben) avm lerin girisinde engelli sandalyesi oluyor. Esinin yardimiyla o sekilde de gezebilirsin

Sana seve seve rehberlik yaparım diyecektim ama sen epey biliyorsun Ankara'da mı okudun yoksa???
yok Ankara da okumadim ama okurken surekli Ankaraya gelirdik gezmeye. Cok incesin tesekkur ederim. Neden olmasin bigun ins.

offf ne acımıştır yaa çok geçmiş olsun. dinlenmek gerek bol bol

konya sokağın orada ne mağazaları var kızlar?
Konya sokağı bilmiyorum orada genelde elektrikçiler falan varmış sen çıkrıkçılar yokuşunu çık özellikle sol tarafta bebe mağazaları var, oranın en sonuda saman pazarı oluyor zaten

Umarım benim doktorumda aynı zihniyettedir haftaya gidince konuşacağım bu konuyu yapmam derse boşuna orda vakit kaybetmeyim bari Offff ya doktorda bu kadar çıkmaza düşeceğimi hiç düşünmezdim de bunda da var bir hayır, bu arada da çok geçmiş olsun canım

Konya sokağı bilmiyorum orada genelde elektrikçiler falan varmış sen çıkrıkçılar yokuşunu çık özellikle sol tarafta bebe mağazaları var, oranın en sonuda saman pazarı oluyor zaten
çıkrıkçıları biliyorum da orada daha çok süs malzemeleri oluyor bir de kışın ve hamileyken tırmanmak

Tatlım üzme kendini ben 22. haftada gaz gibi hissettim düşün daha iki kere dışarıdan gördüm hareketini .nazlı benim kız
evet cnm dun bende kgaz gibi hissettim sankı bağırsaktır diye artık inanmayıorum yanı elimi koyduğumda anne ben burdayım ışte demesini temennı ediyorum benimde erkek canm

Slm güzel anneler, nasılsiniz? Doğumu yaklasanlara hayırlı sağlıklı kolay bir doğum la yavrularinizi kucaklamanizi diliyorum. Ben pek giremiyorum internete, takip konusunda zayıf im. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Ben hala şeker yuklemesi yaptırmadım. Aile hekimliği bu konuda ısrarcı. Ama yaptırmayan da cokmus. İlk yuklemede 50 mg şeker yükleniyor muş. Peki 50 mg bir bardak kola ile aynı oranda şeker içeriyor olabilir mi? Ya da daha az veya fazla midir? Sizin doktorlarınız nasıl bir yaklaşımda bulundu? Ben su an 27. Haftadayim. Geç kalmış olabilir miyim şeker yuklemesi için?
Kızlar çok soru sordum kusura bakmayın. Bu konuda net bir kararı sizin sayenizde veri cem. Lütfen cevaplayin. Teşekkür ler.

maşallah kuzuya darısı bıze inşallah dun hafif hissettim gibi ama gaz yada bağırsaktır diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…