2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

öncelikle herkese günaydın kızlar... :):)
canım şeker yüklemesi ben de yaptırmayı düşünmüyordum açıkcası ve yaşadığım yer küçük bi yer özel muayenehane yok gibi neredeyse olan da devlet hastanesinden beter kalabalık dr arayışım bile 2 ay sürdü sonunda buldum iyi bi dr en son muayeneye gittiğimde bidahaki kontrolde gel şekere bakalım dedi ben yaptırmayı düşünmüyorum diyince de ikna etmek için bişeyler söyledi bi yazı okuttu bana ikna oldum açıkcası bebeklerimizi emanet ettiğimiz drlara güvenmekten başka çaremiz yok sonuçta :) detaylarını konusmadık ne kadar bü yükleme yapılacak falan onları bilmiyorum ama druma güveniyorum yaptırıcam yüklemeyi.. bana ilk gittiğimde gebelik takip programı vermişti orada 24-26 hafta arası diyordu zamanı ama geç kalmış olur musun bilmiyorum 1 haftayla bişey olmaz sanırım..

Canim bende yaptirmsk istemedim dr umda israr etmedi benum zaten erken dogum riskim var bi seker yuklemesinden dolayi yavrularimin solunum problemi çekmesini istemiyorum.saglik Ocakları dusuk yada ölü dogumlarda surekli suçlanan kurumlar oldugu icin herseyin yaptırılmasıni istiyorlar.gecen gittik tansiyonun 13e 8 bacakkarim benim normalden kalindir sıktı ödem var dedi bende bacaklarum kalin ödemim fskan yok dedim yok git kadindogum hastanesine ptotein kacagi mi var baktır dedi.yani temkinli davranıyorlar.tabiiki bu benim fikrim gerusi sana kalmış

erkek cnm.yani hissettim gibi dun sonra gaz mı dedim acaba emın değilim hala cnm
Once gaz gibi hissedersin minik minik biseyler sonra netlesmeye baslar birde her bebek her bunye farkli kimisi gec hisseder kimisi erken hisseder 20 hafta gayet normal 18-24 haftalar arasi hissedilirmis ilk gebeliklerde he ben 16.haftada hissetmistimo da belki zayifim ondandir diye dusunuyorum

kızlar bugün 20. haftayı doldurdum çok şükür. ama hala bebeğimi belli belirsiz hissedebiliyorum. galiba benim yağ tabakasını geçemiyo bebeğim :) eşim karnımı dinlediğinde "pat pat" diye sesler geliyo diyo. O an çok seviniyorum. Allahım oğlumun içimde yaşadığını bilmek çok güzel bir duyguymuş :)

merhaba canım şeker yüklemesi için son haftandasın. İlk düşündügümde bana da ürkütücü gelmişti ama bu testi yapmamak olası riskler varsa bilmemek demek ve hamilelik şekeri ciddi bir konu. Bende korka korka yaptırdım hemde 100 mglık yapıldı çok şkür birşey çıkmadı. Doktorlarımıza güvenmek zorundayız.. bebeklerimiz allaha emanet..

Bende normal isterim ama bi taraftanda ailem falan tüp bebekte normali hiç duymadım diyorlar kafsm karışıyor

normal yolla olmadı bebeklerimiz ama su anda diğer bebeklerden farkları yok diye düşünüyorum ben ama doktorumlada hiç konuşmadım bu konuyu bilmiyorum normalde nasıl yaptırıyor

Kızlar ben ilk tetenoz aşımı Aralık'ta vuruldum 2. İçin doktoruna danış 14 şubatta gel dedi sağlık ocağı doktorum vur dedi sizde 2. Oldunuz mu ??

Merhaba arkadaşlar tetanos asisini mutlaka olcakmiyiz bugun saglik ocagindan aradilar yarin gel asin var dediler. Sizde yaptirdinizmi

erkek cnm.yani hissettim gibi dun sonra gaz mı dedim acaba emın değilim hala cnm
Canim ilk basta sanki karninda tisortunun altinda bocek geziniyomus gibi oluyo ondan sonra zaten gaz hareketlerine cok benziyo. Soyle anlatiyim benim karnimin cok ic tarafinda hatta sirtima dogru icerde su doluymusta suyun icine yavasca tasi birakinca lomp eder ya oyle olmustu. Iki gundur yine pek bi uysallasti bizim pasa. Cok nadir hissediyorum gunde ya bir ya iki. Bu sefer esim bnden daha telasli. O hareketi hissetmenin tadini aldi bi kere simdi duramiyo hissedemeyince dr a gidelim diyip duruyo

Merhaba arkadaşlar tetanos asisini mutlaka olcakmiyiz bugun saglik ocagindan aradilar yarin gel asin var dediler. Sizde yaptirdinizmi
sağlık ocağın da ki ebeler bana tetonozu düzenli bir şekilde yaptırırsanız ikinci gebelikte gerek kalmıyor aşıya dediler ve ömür boyu bizi korurmuş

sağlık ocağın da ki ebeler bana tetonozu düzenli bir şekilde yaptırırsanız ikinci gebelikte gerek kalmıyor aşıya dediler ve ömür boyu bizi korurmuş
Teşekkür ederim cnm 2 kez yapiyorlarmis galiba. Bende yarin gidiym yaptiriym o zmn.

Cvp veren arkadaşlarım çok sağolun. Bugün istemesem de ne olur ne olmaz korkusundan yaptırdım. 50 mg yükleme yapıldı. Sonuç yarın belli olacak. Umarım bebegime bir zararı olmamıştır. Rabbim hepimizin yavrularını bilerek veya bilmeden yaptığımız hatalardan korusun.

Şimdi yeni sorun hepimiz için aynıdır. Normal doğum mu ? Sezeryan mi? Normalse Epidural mi? Sezeryansa epidural mi genel anestezi mi?.
Ne kadar zor karar vermek. Şahsi fikrim normal doğum. Ama sırf tüp bebek diye hemen sezeryan diyorlar. Herşey normal gelisiyorsa niye normal doğum olmasın?

Sizlerin doktor ları nasıl bir yol düşünüyor arkadaş lar? Herkes için en sağlıklısı en doğru karar neyse rabbim onu nasip etsin inşallah.

Kızlar ben ilk tetenoz aşımı Aralık'ta vuruldum 2. İçin doktoruna danış 14 şubatta gel dedi sağlık ocağı doktorum vur dedi sizde 2. Oldunuz mu ??
Tetenoz da ayrı bir soru işareti bebeği mi koruyor bizi mi koruyor zaten tedaviyle hamile kaldık kullandığımız iğne ilacın hatti hesabı yok bi bu eksikti dedirtiyor yani hangi devirdeyiz de küflü birşey ile karşılaşacağız demekten de kendimi alamıyorum ama doktor yaptır derse yaptıracağım ya ;(

Merhaba kizlar,
Yoga egitmenimizin yeni actigi sinifi paylamak istedim sizinle. Ucretsiz olacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…