2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Iyi aksamlar kizlar bugun aaksama kadar hastanedeydim bronsit olmusum nefes alamama sorunun vardi serum verdiler birde oksijen . Doktor miflonide diye ilac verdi astimlilar kullaniyomus zarari yok dedj doktorkullanan varmi bu ilaci arkadaslar yadaastimli olup hamile olan varmi

Merhaba teyzeler ve bebisler.bizim bugun dr.kontrolumuz vardi.cok sukur cok guzel haberlerle geldik.cocuklar 1.300 olmuskizda oglanda ellerinizden opuyor.serviks de 3 cm cikti.kiloma cok ama kizdi.onumuzdeki ay kesin tansiyon falan baslar diye giydirdi sureklihalbuki 3 haftada 3 kilocuk almisimciger gelistirici igneyi sordum.30.hafta doluca yaptiralim malum ikiz buyuk ihtimalle erken olacak dedi.hicbir zarari yok dedi.2 doz sabah 2 doz aksam olacak sekilde yaptiracagim.hayirlisi artik

Beeeenn 6 yasindan beri astimli biri olarak cevap veriyim miflonide ben kullaniyorum su ara hic sikintim olmadi hic kullanmadim hamilelik etkilemedi ama hep ilacim vardir evde

Kızlar ben ilk tetenoz aşımı Aralık'ta vuruldum 2. İçin doktoruna danış 14 şubatta gel dedi sağlık ocağı doktorum vur dedi sizde 2. Oldunuz mu ??
tetenoz asisi icin cok az ya da nadir de olsa kasilmalara sebep oluyor dedikleri icin dr.a danisin diyorlar. Eger kasilman yoksa nst de agri sanci cikmiyorsa rahim boyun iyiyse bir sakincasi yok dedi bana saglik ocagi hemsiresi. Ikinciyi korkarak bir kac gun once oldum.

Teşekkür ederim cnm 2 kez yapiyorlarmis galiba. Bende yarin gidiym yaptiriym o zmn.
Hamilelikte iki kez sonrasinda da 3 kez daha yapiliyor. Eger tek doz yaptirirsan bir korumasi yok. 2. Dozu yaptirirsan 2-3 sene seni ve bebegi koruyor. Dogumdan sonra diger dozlarina da devam edip 5 i tamamlarsan en az 5 yil korumuz oluyor. Bu surecteki hamilelikte de gerek almiyor. Ama omur boyu koruma olayini tam hatirlayadim
canim hem bebegi hem bizi koruyormus. Dr.lar yaptirin sorun yok diyor. Ama saglik ocagi hemsireleri ozel durumun varsa temkinli yaklasiyor. Bilemiyorum ben de ayni dusuncedeydim. Yok iste tetenoz ignesi olmadiginda bebegin gobek kordonu kesilirken bulasma ihtimali filan diye fosillesmis bir yazi okudum. Tabi yumusak ynimiz bebekler olunca eskisini yenisini dusunmeden yaptirdim.

Ayyy valla eskiler ne rahatımıştı Bi hamile olduklarını öğreniyorlarmış bi de doğuma gidiyorlarmış ikîli tarama üçlü yok şeker yükleme hamileliği stresli yaşamamıza neden oluyorlar

kızlar ben kızımda da oğlumda da şeker testni yaptırdım (drum ne derse o başkasını dinlemem ) ikisinde de şekerim çıktı ve diyet yatım bir sıkıntı olmadı :) drunuzu dinleyin sadece :) tetanozu drum istemedi vurulmadım :)
doğuma gelince ikisi de tüp bebek ilkini normal doğurdum bugün drum kontrol etti bir sıkıntı olmazsa bunu da normal doğuracağım ama bunlara ben karar vermedim druma güveniyorum o derse o :)

canım maşallahhhhhh :) bende 4 doz vuruldum ciğer geliştirici :) psikolojik rahatlattı hem beni :)
bende drdaydım birsey demeden normal doğum olsun dedi ama bir sıkıntı olursa hiç sormam sezaryene dönerim dedi :) siz ne derseniz dedim :) çatıya baktı 2cm açılma varmıs nstde kasılma çıktı :) sancın olursa kanama su gelirse ara dedi :) bekliyoruzzzzzz :)

Ayyy inanmiyorum ya.bende yarin seni arayacaktim dr. Ne dedi diye.acilma mi 2 cm mi normal dogum mu?allahim yarabbim saka gibi.butun acilarimiz geride kalacak alacagiz bu defa kucagimiza.cok ama cok duygulandim.ne yazsam bilemedim.dur ben bi aglayayim

Beeeenn 6 yasindan beri astimli biri olarak cevap veriyim miflonide ben kullaniyorum su ara hic sikintim olmadi hic kullanmadim hamilelik etkilemedi ama hep ilacim vardir evde
Miflonide nin hamilelikte zarari varmi acaba doktor kullanabilirsin dedi ama cocuklara zarari olurmu diye kafama takiyorm.cuma gununden beri nefes darligim var hic birsey rahatlatmiyor doktor sen nefes alamazsan cocuklarda alamaz dedi kullanimmi kararsizim

http://www.bebefix.com/Babymax-Bed-Side-Oyun-Parki-BH-01_43453.html#0 kizlar bi bakabilir misiniz size zahmet bana biraz basit gibi gorundu gozume ama kullanisli biseye benziyo. Ben besigi anne yani da olabilen normal de kullanilabilen bi besik dusunuyorum. Bunu bana annem gosterdi. Ben sizi boyle bi besikte buyuttum ikinizi de dedi. Bunu al demedi ama buna benzer bise bak dedi.

Kızlar 11. Haftalık olduk elhamdilillah size bir sorum var ya benim belim az bi Yoruldum mu hemen agriyo hatta özellikle Afedersiniz kuyruk sokumum agriyo doğuma yakın bu ağrılar olur diyorlar sizde de oldumu acaba normalmi
Valla ben gittim gecen hafta nasıl yorulmuştum eve geldiğimde uyumam bir oldu, ama süsleri almak için tekrar gidecem mecbur
tahmin edebiliyorum canım. özellikle yokuş ve merdiven beni de mahvediyor. düz yol olsa yine yürürüm bir şekilde...

Ayyy valla eskiler ne rahatımıştı Bi hamile olduklarını öğreniyorlarmış bi de doğuma gidiyorlarmış ikîli tarama üçlü yok şeker yükleme hamileliği stresli yaşamamıza neden oluyorlar
Di mi dert yok tasa yok :)
canim ben park yatak alacagim icin cok arastirdim. Sakin 60×110 120 neyse alma. 60 cm. Cok dar bebek donmeye baslayinca besigin kenarlwrina degecek. bir de park besiklerde alacagin markanin kumasinin sertifikasi filan varmiymis sor. Kraftin urunlerinin var genel olarak. En az 70 eninde bir besik al. Hatta 76 ya 110 lari var onlardan tavsiye ederim. Benim i tane oldugu halde ilk etapta bir park besik alacam ikisini bir kac ay birlikte yatiracam sonra cocuklarin huylari ya da duruma gore odadir ayri yataktir bakacam.
Besikleri gorumce alacaksa sana seyi tavsiye ederim 750 liracik :)
baby tech kral besik yada baby tech beyaz kelebekler diye arattir bak onlarda cok guzel. Bir de icindeki tekstil urunleri yatagi vs. Birlikte geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…