2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar ben uzun süredir penye emzirme sütyeni kullanıyorum. cok rahat tavsiye ederim.
telli ve balenliler rahatsız etmişti.

benide rahtasiz ediyor telli olanlar.artik onlari giymiyrm zaten evde hic kullanmiyrm.umarim ileryen zamanlarda daha kotu olmaz

canım düşüğüm yok ama rahim anamolim var 3 aylıkken kanamam oldu sonrasında progestan iğne kullanmaya başladım zaten dr endişeleniyordu kısalacağından sık sık kontrole gdiyorduk. benimde diken üstünde gecen bi hamileliğim var hele 3 . ve 4. aylarımı hatrlamak istemiyorum...inşallah seninde skıntsz geçer atlatırız bebeğimizi kucağımıza aldıkmı hepsini bırakacagz geride.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bizde esimle az once yuruyise ciktik ise gidemedi arabalar calismiyordu. Yolda dustm karın ustune dustum ama ins bisey olmaz yaa
bizim otobüsler çalışıyor canım çok şükür merkezde oturuyoruz ama çok fazla kar vardı bizde gittik geldik ama düşmemek için sıktım kendimi galiba karnım kasıldı eve gelince Allah korur canım merak etme dinlen biraz bi sıkıntın olmaz inşallah

Benimde tahim kalp seklinde. Ve rahimde sekil bozuklugu olanlatda genelde acilma oluyor malesef... doktor bu rahimle zaten acilacak dedi. Dikise karar verdik... sana tavsiyem cok dinlen ayrica doktor dikis tavsiye ederse mutlaka attir. Cunku 2cm.zaten allah korusun dogum demek.. dikis varsa 0 da bile tutabiliyor. Ve inan canin hic acimiyor. Su an dinlenmene bak. Benim 2.3 idi 2.8 oldu. Simdi ne durumda bilmiyorum. Allah bebislerimizi bize bagislasinñ

Kizlar selam. 5 aylik gebeyim gogus ucumdan hafif su geliyo bugun farkettm. Doktorumu aradim sutyen takma ve skma erken dogum baslayablr yoksa dedi. Basina gelen varmi korkuyorm..

Selam kizlarr tokluk şekerim 83 çıktı çok şükür. Tetanoz aşımı da oldum. Yarın diğer tahlil sonuçlarımı da alcam inşallah iyi çıkar. Kan degerim düşük çıkacak o kesin :/

ay ne ıyı bı sey yapmıssın ınsallah barısırlar canım kafana takma cok

canım nasıl bir işlem agrı duydunmu şimdi nasıl gidiyor hamileliğin
Canım serklaj genel anesteziyle yapılıyor zaten bi 20 dk falan uyutuluyorsun. Uyandığında da ağrı kesici ve serumlar veriyorlar öyle çok ağrın olmuyor. Ama serklajdan sonra da dikkat etmek gerekiyor. Ben evde olduğum sürece yatıyorum. Hamileliğim şimdiye kadar iyiydi ama bu ara kasılmalarım çok oluyor Rahim ağzı uzunluğum 37 mm di sanırım

Kızlar bugün baya sinirim bozuldu sağlık ocaginda. Benimle ilgilenen ebe şeker gibi bi hatun onla sorunum yok.ama onun dışındaki Ebelerin hepsinin suratı mi mahkeme duvarı olur. Tokluk şekeri için kahvaltini et 2 saat sonra gel dedi kendi ebem. Bi saat ayarladik ona göre gidecektim.isim çıktı kahvaltımi geç yaptım doğal olarak sozlestigimiz saatten geç gittim, gittiğimde 2 saat im tam dolmuştu. Benim ebenin de işi çıkmış e kaldım sap gibi süreyi de gecirmemem gerek mahkeme suratlinin birine rica ettim bakarmisınız sekerime diye. Ayy neden ayarlamiyorsunuz saati kendi ebeniz baksin ben kimsenin hastasına bakmam falan bi sürü tiriviri. Ben de bi sinirlendim derse yetismem gerek keyfimdenböle gelmedim altı üstü parmağındam kan alıp cihazla olceceksiniz sanki beyin ameliyatı yapacaksınız hoş yapamazsınız zaten dedim.sonra sesimizi duyan başka bi ebe gelip olctu şekerimi sonunda. Belki hemşire ya da ebe olaniniz vardır aranızda ama her zaman büyük antipatim olmuştur kendilerine tabiki istisnalari tenzih ederim.

Saol canim bende esenyurttayim ama merkezde degilim burasi ohal bolge resmen terkedilmis kasaba gibi ne araba var ne insan var disarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…