- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.661
Allah korusun.kizlar karda disari cikmayin yabizde esimle az once yuruyise ciktik ise gidemedi arabalar calismiyordu. Yolda dustm karın ustune dustum ama ins bisey olmaz yaa
Simdiki bedenine gore al oyle aliniyor zatenys ben internet alamiyrm nedense bu gecelik vs.9 ay sonunda kac beden olacagimi kestiremiyrmsen simdiki bedenine gore mi aliyorsun cnm?
ne bilim az hava alayim dedim ama burnumdan geldiAllah korusun.kizlar karda disari cikmayin ya
Benimde sağ kaburgamın altı günlerdir ağrıyor. Hatta dr.a bile gitmeyi düşünmüştüm. Ama ben iç çamaşırına bağladım bu durumu. Çünkü iş yerinde genelde çok ağrıyor bide oturunca kaburga iyice sıkıştırıyor heralde. Eve gelince hemen çıkarıyorum üstümden çamaşırı ve tabi uzandığım içinde ağrımıyor. Bide telli iç çamaşırı rahatsız ediyor Beni
benide rahtasiz ediyor telli olanlar.artik onlari giymiyrm zaten evde hic kullanmiyrm.umarim ileryen zamanlarda daha kotu olmaz
canım düşüğüm yok ama rahim anamolim var 3 aylıkken kanamam oldu sonrasında progestan iğne kullanmaya başladım zaten dr endişeleniyordu kısalacağından sık sık kontrole gdiyorduk. benimde diken üstünde gecen bi hamileliğim var hele 3 . ve 4. aylarımı hatrlamak istemiyorum...inşallah seninde skıntsz geçer atlatırız bebeğimizi kucağımıza aldıkmı hepsini bırakacagz geride.. Allah hepimizin yardımcısı olsunCnm onceden dusugun var mi?? benim 18 haftalik bi dusugum vardi. doktor ona da dayanarak Surekli takip etti. 14.haftada dikiş atariz dedi. 11+6da kontrole gittigim gun alttan muayene etti ve rahim agzinin yumusadigini soyledi. Eve bile yollamadi o gun dikisim atildi. O hafta 2.3cm idi rahim agzi uzunlugu. Suan icin iyi gidiyor da ins sonrasi da boyle olur. Diken üstünde geciyor tabi gunlerim.
panik yapma canım minik derken bebeğin boyundan biraz büyük yani öyle hantal kötü değil gayet kullanışlı ve güzel.ya ben görmedim canım çok mu küçük
bizim otobüsler çalışıyor canım çok şükür merkezde oturuyoruz ama çok fazla kar vardı bizde gittik geldik ama düşmemek için sıktım kendimi galiba karnım kasıldı eve gelincebizde esimle az once yuruyise ciktik ise gidemedi arabalar calismiyordu. Yolda dustm karın ustune dustum ama ins bisey olmaz yaa
Benimde tahim kalp seklinde. Ve rahimde sekil bozuklugu olanlatda genelde acilma oluyor malesef... doktor bu rahimle zaten acilacak dedi. Dikise karar verdik... sana tavsiyem cok dinlen ayrica doktor dikis tavsiye ederse mutlaka attir. Cunku 2cm.zaten allah korusun dogum demek.. dikis varsa 0 da bile tutabiliyor. Ve inan canin hic acimiyor. Su an dinlenmene bak. Benim 2.3 idi 2.8 oldu. Simdi ne durumda bilmiyorum. Allah bebislerimizi bize bagislasinñcanım düşüğüm yok ama rahim anamolim var 3 aylıkken kanamam oldu sonrasında progestan iğne kullanmaya başladım zaten dr endişeleniyordu kısalacağından sık sık kontrole gdiyorduk. benimde diken üstünde gecen bi hamileliğim var hele 3 . ve 4. aylarımı hatrlamak istemiyorum...inşallah seninde skıntsz geçer atlatırız bebeğimizi kucağımıza aldıkmı hepsini bırakacagz geride.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar selam. 5 aylik gebeyim gogus ucumdan hafif su geliyo bugun farkettm. Doktorumu aradim sutyen takma ve skma erken dogum baslayablr yoksa dedi. Basina gelen varmi korkuy
Duymuatum canim goguslerle oynanmamasi gerekiyor erken dogumu tetikleyip kasilmaya sebep oluyormuss. Ama sutyeni de ilk defa duyuyorum. Hos zaten takamiyorum cok rahatsi ediyor. Amannnn salın gitsinKizlar selam. 5 aylik gebeyim gogus ucumdan hafif su geliyo bugun farkettm. Doktorumu aradim sutyen takma ve skma erken dogum baslayablr yoksa dedi. Basina gelen varmi korkuyorm..
o zaman ılac yazdır sen magnezıum her keste ıse yaradı otsa.Haftada bır olmaz canım ılac yazdır mutlaka kabıza ıyı gelıyorİçiyorum canım ama fayda etmiyor haftada bir çıkarsam çıkıyorum çok sancı çekiyorum bu yüzden
ay ne ıyı bı sey yapmıssın ınsallah barısırlar canım kafana takma cokkızlar biliyorsunuz dün kocamı hastaneye kaldırdılar. bende bu vesileyle kocamın 2 yıldır görüşmediği babasına olayı azcık abartarak aktardım. belki barışırlar die. atlamış otobüse geliyormuş. hamilelerin duası kabul olurmuş ya nolurrr dua edin araları düzelsin. . hiç yoktan küstüler çünkü, inatlarından da geri dönemediler. ben görüşüyorum kayınpederimle. o oğlunu soruyor, oğlu babasını. vesile olsun bitsin bu saçma gururları
Canım serklaj genel anesteziyle yapılıyor zaten bi 20 dk falan uyutuluyorsun. Uyandığında da ağrı kesici ve serumlar veriyorlar öyle çok ağrın olmuyor. Ama serklajdan sonra da dikkat etmek gerekiyor. Ben evde olduğum sürece yatıyorum. Hamileliğim şimdiye kadar iyiydi ama bu ara kasılmalarım çok oluyorcanım nasıl bir işlem agrı duydunmu şimdi nasıl gidiyor hamileliğin
ınsallah duzelır canım bol bol dınlen,bılıyosun hamılelıkte en onemlı sey dınlenme,bebişinı de vaktınde alırsın kucagınasenin kaç cm ken atılmıştı canım serklaj ve sonrasında bi sıkıntı yasadınmı nasıl gidiyor hamileliğin
Canım benim bebeğim de aynı hiç durmuo sürekli hareket halinde belki uyurken falan da dönüyorlar dirKızlar bebeğim karnımda hemen hemen hiç uyumuyo sürekli hareket halinde normalmi sizce?
Saol canim bende esenyurttayim ama merkezde degilim burasi ohal bolge resmen terkedilmis kasaba gibi ne araba var ne insan var disardabizim otobüsler çalışıyor canım çok şükür merkezde oturuyoruz ama çok fazla kar vardı bizde gittik geldik ama düşmemek için sıktım kendimi galiba karnım kasıldı eve gelinceAllah korur canım merak etme dinlen biraz bi sıkıntın olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?