2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
amin canım inşallah. teşekkür ederim

kasılmayı önleyici adalat diye hap verdi dr.um. aklında bulunsun canım. Allah yardımcımız olsun

Kizlar selam. 5 aylik gebeyim gogus ucumdan hafif su geliyo bugun farkettm. Doktorumu aradim sutyen takma ve skma erken dogum baslayablr yoksa dedi. Basina gelen varmi korkuyorm..
bnmde gecen gun 1 damla gibi ic camasirimda gordum ama cok onemsemedim devami gelmedi cnk

kasılmayı önleyici adalat diye hap verdi dr.um. aklında bulunsun canım. Allah yardımcımız olsun
Amin canım. Ben progestan, proluton iğne, magnezyum, ferro sanol bi de elevit kullanıyorum. Doktorum daha fazla ilaç kullanmamı istemiyor sanırım

Arkadaslar sampuan bakım yağı vs.gibi ürünleri hangi marka tercih ettiniz veye düşünüyorsunuz?

Bu konuda fikirlere ihtiyacım var
Ben parça parça değil de bakım seti olarak almayı düşünüyorum.
Chicco ve Uni Baby iyi diye duydum ama bilmiyorum.

chicco ve semabed iyi canim ben chicco alcam

Decavit kullaniyorum doktorum elevitle ayni dedi. Ya bana kasilma icin bisey vermedi. Prolutonu da basindan beridir haftada bir oluyorum. Progestan gunde 1 ama 200luk olani.

sikayet ediceksin boylelerini saglik bakanligina hos ordanda bir sey cikmazda.nedir bu ya isiniz ne ki karsindaki kadin hamile yardimci olsun nolur.neyse gecmis olsun cnm

ben mustela almayi dusunuyrm cnm kendimde su anda catlaklar,gogus,bacak icin kullaniyrm memnunum.2.tercihimde sebamed olur heralde

canım ben sebamed aldım kendim de kullanmıstım urunlerını memnundun bi arkadas da tavsiye etti bende şampuan, banyo köpüğü, bebek yağı ve pişik önleyici kremini aldım şimdi bide vücut losyonunu almayı düşünüyorum onu amayı unutmuşumbide chicconun pişik kremi var internetten göğüs pedini almıştım nedense pişik kremi göndermişler

ben mustela almayi dusunuyrm cnm kendimde su anda catlaklar,gogus,bacak icin kullaniyrm memnunum.2.tercihimde sebamed olur heralde

Mustela'dan bende memnunum canım ama uni baby hakkındada çok güzel yorumlar okudum ve duydum.
Aradan çıkartayım diyorum bunuda ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…