- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.821
Iyiyim elhamdulillah...
Ayin 2 sini bekliyorum muayene ve seker gunumuz teyzesi...
Kuran kursu nasıl gidiyor...
3. donem kayidi oldun sen sanirim...
Hizli bi sekilde gecersin insaallah okumaya...
Bende 3 sene once 1 sene gittim 2. Sene tecvid icin gitmedim...
Surekli donuyorum hatimi evde zaten insan okuya okuya tecvid yerine oturuyor...
Birde daha kolay ogrenmek icin sana bi tavsiyem var...
Renkli kuran aldim ben her tecvid ayri renk kelime okunusu ve her kelimenin meali altinda...
Inan daha kolay ogreniyor insan hem cok da zevkli oluyor...
Kiz 52 kgsin kalan 3ay var 58 kg olsan nolur :) ben 90 kg oldum daha simdidenGunaydin kizlar
24 ocakta 50 kiloydum bugun tartildim 51.70 olmusum yani yaklasik 2 kilo almisim bir ayda. Ama bunu genele yayinca kalan 3 ayimda her ay 2 kilo alirsam ayvayi yedim demektirbiselerden kesmem lazim dikkat edicem bundan sonra yediklerime
dün ayrıntılıya girdim çok şükür normal dedi.sadece kilosu 430 gr düşük dedi ve yüksek tansiyona meyilli olduğunu tuzu kesmemi söylediçok şükür her şey yolunda canım. sen de güzel haberlerle gel insallah.
Günaydın annişler ve minikleriii, sabahın köründe gene kabuslarla uyandım
Eczacı ne bilsin erken doğumların sebebini canım benim ya... Kendince yorum yapmış işte. Bebeğin erken doğmasının en büyük sebebi annelerin rahatsızlıkları oluyor ki. Folik asitin, vitaminin ne günahı var?Cnm telas yapma hemen...
Bana da durumumu anlattiklarinda gunlerce agladim...
Zamanla arastira arastira icim rahatladi...
ALLAH'IN dedigi olur...
Rabbim bize yardim edecektir...
Bol bol dua et ve dinlen...
Kizlar bu sene cok duyuyorum gecen eczaci abla da soyledi ayni seyi...
Bebekler etken geliyor...
Sukur yaşıyorlar ama nedense folik asite bagladi eczacim...
Folik asiti yukluyorlar gebelere ondan mi ne erken dogumlar patladı diyor...
Hazirliklari erken bitirin valla ben böyle düşünüyorum...
Zaten bana soylenen mayis başı sezeryan...
Nisan bitmeden herseyimin hazır olması lazim...
Rabbim hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...
the walking dead kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca True Detective, the 100, 12 monkeys, shameless, forever dizilerini öneririm. şu anda aklıma gelenler bunlar..game of thrones
under the dome
sherlock holmes
orphan black
wenthworth
forever bunları izledim hepsi güzeldi aslında breaking bad ve the walking dead başlamak istiyorum ama bi türlü başlayamadım
kitap da sarah jionun serisi güzeldi fatih murat arsalın kitapları da fena değil ama hep benzer konu 2 kitap sonra aynı gelmeye başladı pabucumun ajanı çok güzeldi 2.çıkmış onu alcambu ara çok kitap okudum ama aklıma gelmiyor gelirse yazarım
orası ölede canım boyum 1.55 civarı bu boya çok kilo almamam lazım yoksa top gibi yuvarlanırım :)))) ama alırsamda yapcak bişey yok doğum sonrası yavas yavas veririm artıkKiz 52 kgsin kalan 3ay var 58 kg olsan nolur :) ben 90 kg oldum daha simdiden
Eczacı ne bilsin erken doğumların sebebini canım benim ya... Kendince yorum yapmış işte. Bebeğin erken doğmasının en büyük sebebi annelerin rahatsızlıkları oluyor ki. Folik asitin, vitaminin ne günahı var?
Ben boydan kurtariyorum yoksa bu kiloyu bu bunye kaldiramaz.173 benimde boyum ama 90 her boya fazla yani en iyi ihtimal 95 kgla bitirmem lazim hamileligi ki o da imkansiz gorunuyooorrorası ölede canım boyum 1.55 civarı bu boya çok kilo almamam lazım yoksa top gibi yuvarlanırım :)))) ama alırsamda yapcak bişey yok doğum sonrası yavas yavas veririm artık
ilk aylarda ağız yoluyla almıştım ama sarsmıştı bunyemi baya. doktoruma sordum fitil olarak al zaten daha etkili olur bu şekilde dedi canım 1-2 ay kullanmıştım o şekilde.Arkadaşlar bir şey soracagım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsunuz yoksa hap olarak mı? Ben fitil olarak kullanıyorum.Acaba hangisi daha etkilidir .
olmuşa çare yok canım aldıysan sıkma canını :)))) bu saatten sonra vermek için uğraşsan bide yanlış bişey yaparız vitaminden besinlerden felan eksik kalırız tansiyonumuz felan düşer o yuzden artık almamaya dikkat edicez mecbur :)))Ben boydan kurtariyorum yoksa bu kiloyu bu bunye kaldiramaz.173 benimde boyum ama 90 her boya fazla yani en iyi ihtimal 95 kgla bitirmem lazim hamileligi ki o da imkansiz gorunuyooorr
Rahim seklim dusuge ve erken doguma sebebiyet verirmis bikortat uterus kalp seklindeymis rahmim. Ilk gebeligimi 8 haftalikken karnimda kalbi durdugu icin kaybettim kurtajla almislardi simdi kizimida kayvetmek istemiyorum. inaniyorum melegime birakmicak annesini ama korkuttular beni cok bugun. Bde karnim 10 defa toplaninca bi tarafa iyice morelim coktu
Sende etkilenme diye anlatmamıştır herhalde canım. Kabuslar bi bitmedi gitti, zaten uyuyamıyorum belim ağrıyo, kollarım bacaklarım ağrıyo. Haziran gelsin artık yaaaa.Ben kâbus görmedim ama benim kociş uykusunda ağladı bende korktum. Sabah ne gördün dedim anlatmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?