2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Su an cezim konusundayim canim. Bize tecvid kurallarini ogreterek kurana geciriyorlar 1-2 haftaya gecerim insaallah. Aslında daha once baslayabilsem 1 sene falan devam edebilsem daha cok ogrenirdim ama mayis ortasi gibi o vakte kadar gidebilicem malum dogum falan ondan sonra bebis. kendim gelistiricem artik biraz ogreneyim de :)
evde vardi oyle bir kuran canim ondan baslayayim o zaman :) ben heves edip kendime pembe bir kuran aldim da pembeyi cok seviyorum heheh :) allah insaallah layikiyla okumayi nasip eder :)

Gunaydin kizlar
24 ocakta 50 kiloydum bugun tartildim 51.70 olmusum yani yaklasik 2 kilo almisim bir ayda. Ama bunu genele yayinca kalan 3 ayimda her ay 2 kilo alirsam ayvayi yedim demektir biselerden kesmem lazim dikkat edicem bundan sonra yediklerime

Kiz 52 kgsin kalan 3ay var 58 kg olsan nolur :) ben 90 kg oldum daha simdiden

Eczacı ne bilsin erken doğumların sebebini canım benim ya... Kendince yorum yapmış işte. Bebeğin erken doğmasının en büyük sebebi annelerin rahatsızlıkları oluyor ki. Folik asitin, vitaminin ne günahı var?

the walking dead kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca True Detective, the 100, 12 monkeys, shameless, forever dizilerini öneririm. şu anda aklıma gelenler bunlar..

folik asit zararı olan bişey değil kızlar..bu dönemde fazla alınırsa tehlikeli olan vitamin a vitamini.. d vitamini eksikliği olmamalı vücutta..inş kullandığınız vitaminlerin içinde d vitamini vardır.. erken doğumla folik asitin bir ilgisi yok.. öyle olsa kadın doğumcular 9 ay kullandırmazlar..bu arada bacak kramplarımdan dolayı doktorum magnezyum başladı..inş kabızlığım da yok olur gider bu arada.. :)

günaydın annişler ve güzel kızları yakışıklı oğulları
sabah oğlumun tekmeleriyle uyandım.."annneeeeee acıktımmmmm" tekmeleri bayağı etkili oldu hemen kahvaltıya koşturdum... :) bu arada dün kontrolüm vardı..1 ay sonunda buluştuk oğlumla..30 cm olmuş boyu ve 767 gr dedi doktorum..gelişimi gayet iyi dedi..9 kilo almıştım çok olmuş, alma artık dedi...spora başlıyorum , artık 8 den sonra bişey yemek yok.. hepinizi öpüyoruzzzz

orası ölede canım boyum 1.55 civarı bu boya çok kilo almamam lazım yoksa top gibi yuvarlanırım :)))) ama alırsamda yapcak bişey yok doğum sonrası yavas yavas veririm artık
Ben boydan kurtariyorum yoksa bu kiloyu bu bunye kaldiramaz.173 benimde boyum ama 90 her boya fazla yani en iyi ihtimal 95 kgla bitirmem lazim hamileligi ki o da imkansiz gorunuyooorr

Arkadaşlar bir şey soracagım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsunuz yoksa hap olarak mı? Ben fitil olarak kullanıyorum.Acaba hangisi daha etkilidir .
ilk aylarda ağız yoluyla almıştım ama sarsmıştı bunyemi baya. doktoruma sordum fitil olarak al zaten daha etkili olur bu şekilde dedi canım 1-2 ay kullanmıştım o şekilde.

Kizlar gunaydin herkese.
ben uzun zamandir sabahlari uyandigimda ellerimde uyusma ve agri oluyo.
Uyusma hemen geciyo ama agri cok oluyo parrmaklarimi acip kaparken zorlaniyorum sinra hafifliyo agri da.
Kalsiyum eksikliginden mi olur acaba ya da baska bi sebebi mi vardir??
Benim gibi olan var mi aranizda???

Ben boydan kurtariyorum yoksa bu kiloyu bu bunye kaldiramaz.173 benimde boyum ama 90 her boya fazla yani en iyi ihtimal 95 kgla bitirmem lazim hamileligi ki o da imkansiz gorunuyooorr
olmuşa çare yok canım aldıysan sıkma canını :)))) bu saatten sonra vermek için uğraşsan bide yanlış bişey yaparız vitaminden besinlerden felan eksik kalırız tansiyonumuz felan düşer o yuzden artık almamaya dikkat edicez mecbur :)))

cnm erken doğum riskin var bu durumda şimdiden itibaren evde yatardım senın yerınde olsam. doktorlar gerek yok vs dıyebılır ama bak 23. haftadasın yolun yarısını geçtik sen rapor almaya çalış heyet raporu. yat evınde cnm evde bile çok dolaşma şiş yapma. hele ki kasılmaların varsa nst diye bi alet var ordan takıp ediyorlar. geçen hafta bende de olmuştu toplanma hissi ama ama öyle üst üste diil arada oluyordu gittim doktorum nst ye bağladı bışı çıkmadı bebek hareketiymiş artık buyuduler ya popolarını bi yana yaslayınca geriliyormuş ama duzenlı olursa bu kasılmadır demektri dedi.
sen nerdesin istanbuldaydan doktor önerebilirim. riskli gebelik uzmanına gıdıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…