2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sende etkilenme diye anlatmamıştır herhalde canım. Kabuslar bi bitmedi gitti, zaten uyuyamıyorum belim ağrıyo, kollarım bacaklarım ağrıyo. Haziran gelsin artık yaaaa.
Yine uykusuz kalicaz haziranda da ama en azindan kuzumuz yanimizda olucak. Bu bulantiymis o agrisiymis kasilmaymis riskmis onlardan kurtulmus olucaz. Bence de gelsin haziran.

Canım ben eğer kolumun üzerine yatarsam kolum uyuşuyor genelde onun dışında buna benzer bişey yaşamadım ama hamileliğin ilerleyen aylarında parmaklarımızın felan şişeceğini duymuştum belki ödem oluşmuş olabilir istersen bi doktoruna ya da sağlık ocağına danış. belki test felan isteyebilirler.

Sende etkilenme diye anlatmamıştır herhalde canım. Kabuslar bi bitmedi gitti, zaten uyuyamıyorum belim ağrıyo, kollarım bacaklarım ağrıyo. Haziran gelsin artık yaaaa.
Kaç gecedir uyuyamıyorum bel ağrımdan...tek taraflı bıçak saplanır gibi...
Sonunda yastık dayadım o tarafıma...
Bütün gece havada kaldı orası..
Bugün rahatım elhamdülillah..
O kas ağrıları da birden geliyor..
Koluna bacağına sızı gibi splanıyor...
Hayırlısıyla gelecek haziran...
Allahım yardımcımız olsun :)

Gözün aydın canııımmm...
Artık her geçen gün kuvvetleşen tekmelere merhabaaa

Ben boydan kurtariyorum yoksa bu kiloyu bu bunye kaldiramaz.173 benimde boyum ama 90 her boya fazla yani en iyi ihtimal 95 kgla bitirmem lazim hamileligi ki o da imkansiz gorunuyooorr
Moralını bozma canım benim...
Resimlerinde hiç de öyle abartı kilolu durmuyorsun...
dediğin gibi boydan yırtıyorsun
eminim doğumdan sonra ilk sen verirsin kiloları

ne güzel tekemeleri hissetmek benim oğlumda 4 gündür hiç durmuyordu dün akşamdan beri hiç tık yok korkuyorum neden acaba neyseki yarın şeker yüklemem var doktora gidicem özledi herhalde annesini:)

Canım benim..
Rabbim korusun sizi..
yapman gereken en önemli şey sakin olup bol bol dinlenmek... bir şey olmayacak tamam mı , kötü düşünceleri at kafandan hemeeen... :)

kızlar dün ana kucağını aldım bebek arabası konusunda son iki seçeneğe düştüm park yatak konusundada kraft 006 ve pierre cardin arasında kaldım ama pierre cardini bulup bi yerde inceleyemedim bileniniz var mı

Sislik degil de canim agri oluyo parmaklarimda gidicem bugun saglik ocagina sorarim bakalim neden oluyomus

Ayyy!! Gozun aydin canimmm:)))
Cok guzel bi his dimi??
Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin:))

ne güzel tekemeleri hissetmek benim oğlumda 4 gündür hiç durmuyordu dün akşamdan beri hiç tık yok korkuyorum neden acaba neyseki yarın şeker yüklemem var doktora gidicem özledi herhalde annesini:)
Naz yapiyodur canimm konusmani istiyodur belki yaramazin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…