2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar..ben bal yiyemiyorum.her yemekten sonra 2-3 kuru kayısı bi bardak su iciyorum.hic kabız olmadım şükür. 9 ay kayısı ya devam..
Kimyonusa teni duydum.sizden öğrenilecek çok şey var

Doktora gitmende fayda var canim... Geçmiş olsun .. değişik yiyip içtiğin bir şey mi olldu acaba...?

Doktora gitmende fayda var canim... Geçmiş olsun .. değişik yiyip içtiğin bir şey mi olldu acaba...?
Ben et yemezdim. Hamile oldugumu öğrendiğim gün eşimle yemeğe çıkmıştık. O akşam et yedim. Ve ilk kızarıklık o gece oldu. beni uykumdan uyandırdı kaşıntı. Bugün de bacagımda çıktı işte

günaydın hanımlar,
minnak bir derdim var: aslında internetten şöyle bir bakıverdim ama size de danışayım: benim dün başlayan ve bu sabah da devam eden kahvemsi akıntım var. kafayı çizmek üzereyim. pek önemli değil, normal diye yazmış bazı siteler ama doktora danışmadım. önümüzdeki hafta randevum var zaten. eee durumum ne benim şimdi?

Arkadaşlar kabızlık için hoşaf öneriyorum. Çok az şeker ekleyerek yaptım kuru erik, kayısı ve şeftali hoşafı. Bana iyi geldi.

Doktora görünmelisin arkadaşım. Bazı durumlarda ilaç veriliyor düşük riskine karşı.

Hmm... olabilir canım , sen doktora git görün en iyisi , ihmale gelmez , inşaAllah geçer hemencecik

Doktora görünmen gerekiyor canım , hele ki devam ediyorsa büyük ihtimalle ilaç verir doktorun.. ihmal etme...

Kızlaaaaaaaarrrrr Günayddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :) :)
Çok mutluyummm az önce doktordan gelddddiiik. Eşimde bende ilk defa gözlerimiz doldu.
Miniğimin kalp atışlarııı Allah'ım rabbim herkese tattırsın bu hissiyadı. Çok güzel bişey ilk defa böyle hissettim canım benm biriciğim gayet herşey normalmiş, 2 ay bitmek üzere dedi. :)
DArısı Sİzlerin BAŞıNa İNŞALLAAAHHHHHHHHHHH

Günaydın annişler..
karın şişliği, kabızlığı olan annişler kolaylıklaaaarrrr
öneriler gayet güzel umarım herkese faydalı olur..
bir arkadaşımız sorularına cevap verilmediğini ve burdaki herkesin kendini düşündüğünü yazmış üzüldüm
kendi adıma söylüyorum sabah 8 akşam 5 çalışıyorum haftasonu ve 5 tren sonraları topikte olamıyorum bu nedenle sabahları topiğe girip önce geçmişi okuyup neler olmuş bakıp işime başlıyorum ve gün içinde ara ara yazabiliyorum..
bu nedenle her soruyu yada yazılanı göremiyorum
burdaki herkesin paylaşımları benim için özel ve önemli
güzel bir gün diliyorummm,
pıt pıtları duyan annişlerr sevincinize bende ortak olabilirim umarım
bu akşam bizimde randevumuz vaaarrrr

Oh süper habeeer , hadi gözünüz aydıın , muthiş bir duygu o kalp atışlarını görmek...

Ohh senden de güzel haberler gelecek inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…