- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.221
ben mi telas ediyrm acaba.
Ben rahimden en az 20 kere muayene olmusumdr. Ve bir kerede rahimdeki yaralar yakildi. Kac kez smear verdim. Hiiiic korkmayin ne acilar var bunun yaninda. Iki dakikalik birsey ve biz hallerz rabbimin izniyleamnisure testi yaptırmak zorunda kalmıştım ben de 24. hafta. hemşireye ayaklarımı tutmasını korkudan tekme atabileceğimi falan dahi söylemiştim. psikolojisi zor o çatal denilen şeyin ama neticede abartılacak bir şey yok.
bazı durumlar harici de normal doğum zihnimizde canlandığı gibi cıyak cıyak bağıralacak bir durum değil. sancınız kısa bir süreliğine tırmanıyor. veee hoppp bir anda kesiliyor.
Ben rahimden en az 20 kere muayene olmusumdr. Ve bir kerede rahimdeki yaralar yakildi. Kac kez smear verdim. Hiiiic korkmayin ne acilar var bunun yaninda. Iki dakikalik birsey ve biz hallerz rabbimin izniyleamnisure testi yaptırmak zorunda kalmıştım ben de 24. hafta. hemşireye ayaklarımı tutmasını korkudan tekme atabileceğimi falan dahi söylemiştim. psikolojisi zor o çatal denilen şeyin ama neticede abartılacak bir şey yok.
bazı durumlar harici de normal doğum zihnimizde canlandığı gibi cıyak cıyak bağıralacak bir durum değil. sancınız kısa bir süreliğine tırmanıyor. veee hoppp bir anda kesiliyor.
bnm kiz tatliyi sevmiyor sanirsam ne zamn yesem hic tepki vermiyor bugunde vermedibence telaş yapıyosun ondan da hissetmiyo olabilirsin tatlı bişeler ye bakalım konuş da sesini duysun biraz dürt karnını hareket ettir şimdi 1 bardak süt içtim başladı hareket etmeye aslında bişe yok ta biz pimpirikliyiz
http://www.butikbebe.com/Urun/moda-baby/bebek-tulum-camel,UK_2168394.html#.VSO3fWiDPMI
bak erkekler icin de boyle seyler var bence cok tatlılar
bnm kiz tatliyi sevmiyor sanirsam ne zamn yesem hic tepki vermiyor bugunde vermedi
zaten yavas yavas hareket ediyor goruyrm gobegim dalgalaniyor ama normalde hic durmaz bugun bole yavas ve nadiren hareket ediyor olunca panikledim her zmnki ben:)
Yapacak birsey yok ona sekerim inşallah ikinci kiz olurevet teyzemiz almış aynısından seneye kurban da giyer anca :):)ya var da renksiz işte mavi kahve krem ben de hiç sevmem bu tür renkleri alternatif yok erkek bebekte hep pembeli membeli şeyler seviyorum ben
Yapacak birsey yok ona sekerim inşallah ikinci kiz olur
Bende kiz istiyordum herkes erkek kesin seninki diyordu doktor kiz deyince bi garipsedim bendeamiin kız çok istemiştim ama pipili geliyo işte hatta doktor erkek dediğinde bi ağladım ki günlerce tövbe tövbe Allah affetsin
maralcım bebeğinin küçük küçük adımlar atmasına çok sevindim, geldiğini seni nasıl hissetmiş yavrum benim..dualarımdasınız canım..rabbim en kısa zamanda kavuşturacak musab hamzayı anneciğine , babacığına, abisine..güçlü bir çocuk geliyor dünyaya maşallah..heyyttt beee çekilin önümden, ben nerden nereye geldim dicek bak :) insanlığa size hayırlı bir evlat olsun inş.. annesi içini ferah tut, sen iyi oldukça o zaten iyi olacak inş emin ol..
cnm benim bebeğim 3 hafta önden gidiyor, doktor insülinden büyük ihtimalle dedi, çünkü ben 2 kilo doğmuşum, eşim 3,5. normali doğmuşuz ama oğlumuz azıcık yapılı olacak, annesi biraz fazla beslenmiş:)
Ben rahimden en az 20 kere muayene olmusumdr. Ve bir kerede rahimdeki yaralar yakildi. Kac kez smear verdim. Hiiiic korkmayin ne acilar var bunun yaninda. Iki dakikalik birsey ve biz hallerz rabbimin izniyle
2 gun once cok oldu canım yaa şimdi o kadar cok yok ..1 saatte 1 yada 2 kez oluyor bugun mesela eger artarsa arayım dr.umu bide psikolojik olarakta etkileniyorum korkuyorumcanımm sen bence hemen git.. senınkı düzenli geliyor anlaşılan normal diil doktorun baksın sana bi
aynen hele şu kocaman kocaman çiçekli taçlar yokmu bayılıyorum onlara :) inşallah Allah ikinciyi kız nasip eder bizde o zaman alırız hevesimizi :)kız anaları şanslı ya biz napalım erkeklere göre böyle şeyler yok benimde bazen elim gidiyo almaya ama sonraki anam benimki erkek ti deyip vazgeçiyorum
aynen hele şu kocaman kocaman çiçekli taçlar yokmu bayılıyorum onlara :) inşallah Allah ikinciyi kız nasip eder bizde o zaman alırız hevesimizi :)
amanınnn çilek yiyince lekeli mi oluyomusben bir cilek yedimki sorma bide agzimi yuzumu batiriyodum yerken artik nasil hevesli yediysem:))
hicte dusunmedim bi yerinde bisy olcak mi die bosver ii dusun ii olsun.benim cevremdede var oyle soyleyenler ama napim yani canm istiyor hastalik degil ya bu
Ben zaten diyorum keşke şöyle sadece hamilelere özel bir yerler yapsalar.Hepimiz tatlı,şişik göbeklerimizle salınsak ortada kimsenin ölçülerine,düz göbeğine falan bakmasak :)) Araştırıyorum hamileler için kurs ne bilim yoga yapılan bir yerler falan ama Trabzon da hiç sanmam ki olsunAyneeeennn yahumgel bir sarilayim sana. Her hareketi batiyor. Niye soyle yapti niye suraya bakti nereye bakti kimle konuştu resmen kendimi begenmedigimden hep.
Doğumdan sonra da korkuyorum kendime vakit ayiramazsam diye....
inşallah öyle olmaz
2 gun once cok oldu canım yaa şimdi o kadar cok yok ..1 saatte 1 yada 2 kez oluyor bugun mesela eger artarsa arayım dr.umu bide psikolojik olarakta etkileniyorum korkuyorumyüzümde endişeli bi ifade Allah yardımcımız olsun inşallah..
Bende arastirdim zamaninda canim malesef bulamadim. Olsa giderdik ne güzel.Ben zaten diyorum keşke şöyle sadece hamilelere özel bir yerler yapsalar.Hepimiz tatlı,şişik göbeklerimizle salınsak ortada kimsenin ölçülerine,düz göbeğine falan bakmasak :)) Araştırıyorum hamileler için kurs ne bilim yoga yapılan bir yerler falan ama Trabzon da hiç sanmam ki olsun
Ben ilk oglumda 37. Haftaya kadar caliistim. Bundada rapor alacgm ama o kadar halsz oluyorum ki bazen galiba yapamayacgm diyorum
Canım çamaşırını takip et.akıntı yada hafiften olsa pembe kanama olmasın.artik son haftalardayiz.Rabbim cumlemize hayırla kurtarsın inşay hiç bilemedim şimdi yaa.. benim ilk muayenemdi. yani hamilelikte ilk bi de ömrüm boyunca da ilk. hatta korktum epey kastım kendimi. bi de serviks çatın çok dar normal yani dedi doktor. hof bilemedim yaa.
bebeğimin hareketlerinde bi sıkıntı yok ama maşallah. tepiş tepiş içerde her zamanki gibi
acıdı benim birascık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?