2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben rahimden en az 20 kere muayene olmusumdr. Ve bir kerede rahimdeki yaralar yakildi. Kac kez smear verdim. Hiiiic korkmayin ne acilar var bunun yaninda. Iki dakikalik birsey ve biz hallerz rabbimin izniyle

Ben rahimden en az 20 kere muayene olmusumdr. Ve bir kerede rahimdeki yaralar yakildi. Kac kez smear verdim. Hiiiic korkmayin ne acilar var bunun yaninda. Iki dakikalik birsey ve biz hallerz rabbimin izniyle

bnm kiz tatliyi sevmiyor sanirsam ne zamn yesem hic tepki vermiyor bugunde vermedi
zaten yavas yavas hareket ediyor goruyrm gobegim dalgalaniyor ama normalde hic durmaz bugun bole yavas ve nadiren hareket ediyor olunca panikledim her zmnki ben:)

bnm kiz tatliyi sevmiyor sanirsam ne zamn yesem hic tepki vermiyor bugunde vermedi
zaten yavas yavas hareket ediyor goruyrm gobegim dalgalaniyor ama normalde hic durmaz bugun bole yavas ve nadiren hareket ediyor olunca panikledim her zmnki ben:)

iyileer merak etme telaşlanacak bişe yok sadece biz bazen hissedemiyoruz o kadar Allahım hayırlısıyla zamanında bi doğursaydık sıkıldım valla bu hamilelikten sürekli aklım bebekte niye hareket emedi niye aşşağıda niye sancım var en azından doğunca gözümün önünde olur

İnşallahhhhh canım aminnnn inşallahhhhh.inşallah hep hisseder beni hep hisseder dualarimi, dualarimizi ve hic pes etmez inşallah.

canımm sen bence hemen git.. senınkı düzenli geliyor anlaşılan normal diil doktorun baksın sana bi
2 gun once cok oldu canım yaa şimdi o kadar cok yok ..1 saatte 1 yada 2 kez oluyor bugun mesela eger artarsa arayım dr.umu bide psikolojik olarakta etkileniyorum korkuyorum yüzümde endişeli bi ifade Allah yardımcımız olsun inşallah..

kız anaları şanslı ya biz napalım erkeklere göre böyle şeyler yok benimde bazen elim gidiyo almaya ama sonraki anam benimki erkek ti deyip vazgeçiyorum
aynen hele şu kocaman kocaman çiçekli taçlar yokmu bayılıyorum onlara :) inşallah Allah ikinciyi kız nasip eder bizde o zaman alırız hevesimizi :)

amanınnn çilek yiyince lekeli mi oluyomus ben cok yiyorum haftada4-5 kez yiyorumdur. ben çilek yiyince pıt pıtırdıyo oğlum içerde bnde mutlu oluyo diye yedikçe yiyorum.ayy cok takılırım ben böyle seylere 6 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle ciğerciye kutlamaya gitmiştik ben cok seviyorum diye. bu dangozluğu nasıl yaptım diye 6 aydr kendi kendime hayıflanıyodum. bu da ikinci dangozluğum oldu çok da yedim bişey olmasa bari

Ben zaten diyorum keşke şöyle sadece hamilelere özel bir yerler yapsalar.Hepimiz tatlı,şişik göbeklerimizle salınsak ortada kimsenin ölçülerine,düz göbeğine falan bakmasak :)) Araştırıyorum hamileler için kurs ne bilim yoga yapılan bir yerler falan ama Trabzon da hiç sanmam ki olsun

bu tarz durumlarda bol su içmek lazımmış. su fayda ediyormuş cnm. sen bol bol su iç şimdi ama devame derse git şakaya gelmez benım doktor 4 kez olursa bı satatte tehlikeli demişti çunku.
benımde gun içinde oluyor ama üst üste diil çok şükür..

Bende arastirdim zamaninda canim malesef bulamadim. Olsa giderdik ne güzel.

Ben ilk oglumda 37. Haftaya kadar caliistim. Bundada rapor alacgm ama o kadar halsz oluyorum ki bazen galiba yapamayacgm diyorum

Benimde psikolojim iyi degil oyle olunca karnim tas kesiliyor. Malesef hic saygilari duyarliliklari yok. Keske dayanabilseydim

Canım çamaşırını takip et.akıntı yada hafiften olsa pembe kanama olmasın.artik son haftalardayiz.Rabbim cumlemize hayırla kurtarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…