2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet canım yorgana takmak için oluyor nevresimi daha annemler getirmedi incelemedim eskişehirdeler doğuma yakın gelirler :) ama yastığı falan varmış içinde bebeğe uygun formda tabi ilk zamanlar yastıksız yatcakda sonraki aylarda kullanmak amaçlı. kenar korumalıkları falanda varmış gelince görcem bakalım

sagol canim zaten 1 hafta snr kendi dr.la randevumuz var.sorma kizimi uzdum diye daha cok uzuldumdaha uzmem artik yawrumu

benim karnım 2-3 gündür çok sert ama kızımın hareketleri gayet normal.

Karnımın her yeri sert, sizde de var mı böyle bir durum.

canım 1409 gr ağırlığında 29artı 1 günlük gelişimi
yani bence gelişimide kilosuda cok iyi maşallah
sagol canm bnm dr.gecen hafta 1422 olcmustu cihazlardan mi boyle farkli oluyor acaba hatta kendi dr.um onde gidiyor demisti sevinmistim bnde neyse bunada sukur

evlendik eşim hemen ilk aydan istedi bebek ben de erkek olur diye yapmadım düşünebiliyomusun o kadar kafayı sıyırmışım kız diye ilk zamanlar oğlum diyemedim dilim varmadı eşim bi kere desene ya diyodu içimden gelmiyo zorlama diyodum ama sonra 3 lü testim riskli çıktı ayrıntılı da ensesinde ödem var dedi böbrek büyümesi çıktı o kadar pişman oldum ki Allaha yalvardım beni affet çok şükür şimdi herşey yolunda evladın kızı erkeği olmaz en kötüsü evlatsız kalmak inşallah 2. kız olur ne diyelim Allahım isteyen herkese nasip etsin

sagolun kizlar kendi dr.da gostercem haftaya bu kadar fark olur mu senin dediginle diye bakalim ne dicek.iyi olsunda kuzucuklarimiz
Kiyamam sana... Üzülmen çok normal hele ki hamilelikte daha hassas oluyoruz...
Sıkma canını artık Bebisin değerleri gayet guzel haftasıyla uyumlu görünüyor :)

sagolun kizlar kendi dr.da gostercem haftaya bu kadar fark olur mu senin dediginle diye bakalim ne dicek.iyi olsunda kuzucuklarimiz
Olur canım ben bir gün arayla farklı doktorlara gidince birinde 1300 gr birinde 1120 gr çıktı kilosu,kafa çapı zaten iki hafta kadar önde benimkinin.Kilosu falan da öyle,hiç takma ikili test sırasında 6 gün geriden geliyordu her şeyi düzeldi kapattı arayı yavrum çok şükür.Doktoruna sor için rahat etsin,zaten yatıyorsun aman sıkıntı etme kendine bunları.Bebeğinin görünen her şeyi çok normal maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…