2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım nasılsınn nasıl gidiyor , 31. haftana da girmişsin maşallah az kaldı bebekler iyi mi
Şükür iyiyim canım.evet ilk hedef 30 du tamamladık.simdi 32 yi dört gözle bekliyoruz. Pazar Dr gelicek yine.dilerim herşey yolunda devam ederiz beklemeye. Dr risk almak istemiyor.rahat davranmaya gayret ediyorum. Yoksa çok heyecan yapicam.

Senin kuzu nasıl?

Evet normal canim. Niye muayene etti. Erken degl mi ki
dün akşam bacak kasık ve bel ağrım vardı çokca. yani ağlatıcak kadar yürüyemiyodum bile. korktum hastaneye gittik. daha haftan değil ama yine de açılman var mı diye bakalım erken doğum riski olabilir dedi. o yüzden baktılar kuzum.

bu tarz durumlarda bol su içmek lazımmış. su fayda ediyormuş cnm.
evet bana da dün acilde öyle dediler. bol bol su iç dediler.

Canım çamaşırını takip et.akıntı yada hafiften olsa pembe kanama olmasın.artik son haftalardayiz.Rabbim cumlemize hayırla kurtarsın inş
pembe ya da kırmızı değil işte. böyle kahve. adetin son gününde falan olur ya öyle..

Cidden zor oluyor benim oglum 40+5 dort saat suni sanci sonrasi sezaryen ile dogdu. Belirsizlik cok gicik. Ama kycagina almak harika

Ay hic gecmemistir o son gunler. Sag salim kucamiza almak cumlemize nasib olur insaallah. Ama hamilelik benim icin zor ve yorucu oldu . dogum sancisi ameliyat acisi falan hic yok gozumde.

tamam canım benimm

saol cnm benımkı de iyi. bende 2,5 hafta sonra çalışmayı bırakıyorum. doktorum çalışabilir raporu vermem artık yeter dedi.
sen rahat ol cnm bak ne güzel 32 ye ulaştın sayılır sonrası daha güzel geçicek. ne kadar durularsa kardır bebişler

arkadaşlar 1 numara bezden kaç adet aldınız ..daha önce kaç tane aldığımı da hatırlayamadım..
bir de doğumun ardından sizler hangi kadın bağını kullanacaksınız..benim daha önceki aldığım ped piyasadan kalkmış..
Depend emici külotlar rahat mıdır acaba yada mesane bezi yetersiz midir..büyük kaba kullanamıyorum ben..sizler hangisini tercih edeceksiniz?
depend marka ücretsiz numune veriyor ama doğuma kadar da geç olur belki...

Geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce inşallah zamanında doğacak bebişlerimiz.
maşallah canım. artık büyüdü bebişlerimiz. zaman geçiyor. sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görmemize az kaldı :)
ayy canım takma hiç öyle insanları ya gerçi bana deseler ben de bozulurudm ama değmez yani. Kıskançlıktan diyodur onlar belki de.
çok şükür canım bi sorun olmamasına sevindim. nst sonucunu da hemşire söylemiştir doktora normal çıkmıştır o yüzden bşy dememişlerdir içini ferah tut
kızlar gunaydın bugun kontrolum var ınsallah kızımın gelişimi iyı bu hafta ,her doktora gıttıgımde ıyıce stres oluyorum
o stres hep oluyo canım ben de cuma gidicem kısmetse. Güzel haberlerini bekliyoruz

amiin kız çok istemiştim ama pipili geliyo işte hatta doktor erkek dediğinde bi ağladım ki günlerce tövbe tövbe Allah affetsin
aynı şeyi yaşamışız... hayatım boyunca hep kız annesi olmak istedim, hamile kaldığımdada kendimi hiç erkeğe hazırlamamışım... doktor "al bak bu da pipisi" dediğinde şok olmuştum... bütün gün ağlamıştım :) ama sonra mecbur alışıyorsun.. gerçi kız çocuklarına hala içim gidiyor... bakalım 2.yi düşünürsek umarım o kız olur :)

cok gerginim agla agla bosaldim iice
bebegin kalp atslarini dinlemeye saglik ocagina gidelim diye esimi cagrdim bahsetmistm burda
bnm kocamda illaki burda bi ozel hastane var ona gidelim dedi dr.arkadasini aramis fln tamam dedim
neyse biz ailden grdik dedim sadece kalp atslarini duymak istyrm.biz sizi kadin dogumcumuza yonlendirelim diye gonerdiler bizi kayt acmaya ya diyrm esime gerek yok gtseydik surdan saglik ocagina bnmki diyor yok gel buraya gidelim guzelce baksinlar neyse gittik kadinin odasinin oraya bekle bekle 20 dak fln gecti tabi bana gelenler gelmeye basladi.sira bize geldi grdik kadin kilomu adet tarihimi fln soruyor,dedimki biz acilden giris yaptik bnm su an tek istedigim bebegin kalp atslarini duymak snrsasinda gereken biilgileri size veririm bu kadin bi bozuldu,bi tripler fln bilgilerinizi almadan nasil bakayim fln diyor hala peki gecin dinletim size kalp atislarini dedi odaya grdim bu sefer sekreteri bana atarlaniyor delirdim resmen.dr.kisaca geldi bakti kalbini dinledik kizimn.ultrasonda olctu fln hic bir sey demiyor bana bnde sormuyrm.neyse kalktik odadan cikicaz esim dediki bizim kendi dr.muz ayaga kalkma yasagi verdi sizce durumu nasil fln die sordu.bence gebelikte bi sknti yok diye,suratimiza bile bakmadan cevap verdi.resmen cildrdim cildirdm cocugumun kilosunu boyunu bile ogrenemedim o kadar bakmaina ragmen.tabii arabaya bindik bn esimin basinin etini yedim niye getrdiin beni buraya diye bide bas hekim arkadsin da doylede boylede agladim durdum snr bebgimide strese soktum diye bi boy agladim.yeni kendime geldim size yazarsam rahatlicami dusundum.zaten butun gun evde yalniz yat yat kafayi yicem bu tarz olaylara hic katlanmiyrm cok yazdm ama idare edin artik beni
bide olcumlerin oldugu bi kagidi elimize tutusturuverdi onun fotosnu atimda bana biz cozumleyiverin ya kafam calismiyor resmen

kızlar bakın annemler uyku setimizi almış :) karaca home dan
Eki Görüntüle 1484252
Çok güzel canım güle güle kullansın Seyit bebiş,bir şey soracağım şimdi bunun içinde yorgan var birde nevresim yazıyor.Yorgana takmak için değil mi yani çok saçma bir soru farkındayım ama hiç çıkıp bakmadım bilemiyorum o yüzden :)))

Geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce inşallah zamanında doğacak bebişlerimiz.
Allah razı olsun canım, yatamam, çalışıyorum ama ağır zor bi iş değil oturuyorum tüm gün. evet Allah'ın izniyle sağlıklarıyla gelsinler de artık riskli dönemleri atlattık çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…