- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.241
Şükür iyiyim canım.evet ilk hedef 30 du tamamladık.simdi 32 yi dört gözle bekliyoruz. Pazar Dr gelicek yine.dilerim herşey yolunda devam ederiz beklemeye. Dr risk almak istemiyor.rahat davranmaya gayret ediyorum. Yoksa çok heyecan yapicam.canım nasılsınn nasıl gidiyor , 31. haftana da girmişsin maşallah az kaldı bebekler iyi mi
dün akşam bacak kasık ve bel ağrım vardı çokca. yani ağlatıcak kadar yürüyemiyodum bile. korktum hastaneye gittik. daha haftan değil ama yine de açılman var mı diye bakalım erken doğum riski olabilir dedi. o yüzden baktılar kuzum.Evet normal canim. Niye muayene etti. Erken degl mi ki
evet bana da dün acilde öyle dediler. bol bol su iç dediler.bu tarz durumlarda bol su içmek lazımmış. su fayda ediyormuş cnm.
pembe ya da kırmızı değil işte. böyle kahve. adetin son gününde falan olur ya öyle..Canım çamaşırını takip et.akıntı yada hafiften olsa pembe kanama olmasın.artik son haftalardayiz.Rabbim cumlemize hayırla kurtarsın inş
Cidden zor oluyor benim oglum 40+5 dort saat suni sanci sonrasi sezaryen ile dogdu. Belirsizlik cok gicik. Ama kycagina almak harika
tamam canım benimmbu tarz durumlarda bol su içmek lazımmış. su fayda ediyormuş cnm. sen bol bol su iç şimdi ama devame derse git şakaya gelmez benım doktor 4 kez olursa bı satatte tehlikeli demişti çunku.
benımde gun içinde oluyor ama üst üste diil çok şükür..
1-4 ama en coook 4kızlar cuma eşimin doğum gunusu kendi hediyem dışında bide bebeğimizin adına hediye almak istiyorum hangisi daha anlamlı ya da daha guzel ??? sıralamaya gore yardımcı olursanız sevinirim :)))Eki Görüntüle 1484163 Eki Görüntüle 1484164 Eki Görüntüle 1484165 Eki Görüntüle 1484166
kralın oglu süpermiş:)kızlar cuma eşimin doğum gunusu kendi hediyem dışında bide bebeğimizin adına hediye almak istiyorum hangisi daha anlamlı ya da daha guzel ??? sıralamaya gore yardımcı olursanız sevinirim :)))Eki Görüntüle 1484163 Eki Görüntüle 1484164 Eki Görüntüle 1484165 Eki Görüntüle 1484166
Evet canım bende çok baktım ama yok,mahrumiyet bölgesi gibi zaten buralar :))Bende arastirdim zamaninda canim malesef bulamadim. Olsa giderdik ne güzel.
kızlar cuma eşimin doğum gunusu kendi hediyem dışında bide bebeğimizin adına hediye almak istiyorum hangisi daha anlamlı ya da daha guzel ??? sıralamaya gore yardımcı olursanız sevinirim :)))Eki Görüntüle 1484163 Eki Görüntüle 1484164 Eki Görüntüle 1484165 Eki Görüntüle 1484166
Şükür iyiyim canım.evet ilk hedef 30 du tamamladık.simdi 32 yi dört gözle bekliyoruz. Pazar Dr gelicek yine.dilerim herşey yolunda devam ederiz beklemeye. Dr risk almak istemiyor.rahat davranmaya gayret ediyorum. Yoksa çok heyecan yapicam.
Senin kuzu nasıl?
Geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce inşallah zamanında doğacak bebişlerimiz.ya bacak bel ve kasıklarıma kramp giriyomuş gibi oldu akşam geçmedi bi türlü bi saat falan bekledim yani geçer diye normalde de oluyodu çünkü kasılmalarım. acı eşiğim de yüksektir normalde ama dünküler fenaydı baya korktum bildiğin ağladım acıdan , hastaneye gittik jinekolojik muayneyle açılmam var mı diye baktılar. ilk kez öyle bakıldığı için de kanamam oldu biraz ama normalmiş darlıktan ve ilk muayene olmasından dolayı, ufak bi açılma olmuş ama doğum için yeterli olmaz dedi. plesanta aşağıda mı diye baktı normal çıktı, nstye bağladılar küçük küçük sancılar var erken doğum riski olabilir dedi. ay o an aklım gitti. bi de ben ilk kez çatalda muayene oldum dün o da çok fena bi duyguymuş , ne biliyosam okudum kendi kendimi sakinleştirdim. yavaş yavaş sakinleştim kramplar yok oldu ay film gibiydi yaa töbe estafurullah resmen sır kapısı dizisinden kesitler yaşadımsonra kanama olursa suyun gelirse sancın 2dk ya düşerse gel dediler yolladılar. benim oğluşum daha mimmaacık Tabi Rabbim bilir doğrusunu ama şimdilik çok şükür ikimiz de iyiyiz teyzeler
maşallah canım. artık büyüdü bebişlerimiz. zaman geçiyor. sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görmemize az kaldı :)Selam annisleerrr ...
Guzel kızımı görduk bugun... 30 +2 yiz, 1 kilo 536 gram 40 cm olmuş melegim...
Nstye de baglandik ilk defa... MaasAllah kuşum nstyi hedef aldı bugun ultrason aletinden sonra tekmecikler attı :)
Gayet iyiyiz şükür. Doktorumuz 3 hafta sonrasi için çağırdı yine daha evvel ayda bir çağırırdi.. yavaş yavaş yaklaşıyoruz mutlu sona dimek kiiii:))))
ayy canım takma hiç öyle insanları ya gerçi bana deseler ben de bozulurudm ama değmez yani. Kıskançlıktan diyodur onlar belki de.Kizlar gunaydin. Bugün okula süslenip geldim o kadar. Bana "senin güzelliğini kizin aldi herhalde , neyse doğumdan sonra normale donersin , eskiden nasil çiti piti çok güzeldin" filan gibi moralbozucu ccümleler kuran insanlarla ayni ortamda calismaktan igreniyorumVe bir an ince izne ayrilmak istiyorum. O kadar da suslendim makyaj yaptim hamiş kiyafetleri giydim
çok şükür canım bi sorun olmamasına sevindim. nst sonucunu da hemşire söylemiştir doktora normal çıkmıştır o yüzden bşy dememişlerdir içini ferah tutGünaydın annişler dün saat sekizden dörde kadar hastanedeydim.
Biliyorsunuz bebeğin gelişiminde sıkıntı var demişlerdi. Renkli dopplere girdim detaylıca baktı doktor bebeğinde bir sorun yok sana bunu kim dedi diye sordu adını verdim doktorun. Kesinlikle yanlış ölçülmüş dedi. Yalnız bebeğin eşi aşağıdaymış ve bebeğin ayakları rahim yolundaymış çok canın acır dedi. :)
Allahım dedim bu da sonradan yalanlansa ama yükselir değişir bebek döner vs diye telkin etti doktor. Yeni gittiğim doğumevinde tam gönme göre bir doktor bulmuştum kadına bakınca huzur geliyordu bana yani onla doğum yapmayı çok istiyorsum ama gitmiş istifa etmiş. Yeni başladığı hastane de yeterli değil bilmiyorum ne yapıcam.
Aldım elime doppler sonuçlarını kontrol amaçlı sistemin otomatik attığı bir doktora gittim doktor da görmeniz lazım zombilere inandım eli ayağı titriyo kambur olmuş halen çalışıyor kadın. Baktı seni nst ye sokmamız lazım dedi.
Nst ye girdim bu sefer ilk ölçümde yarım saat tek başıma bekledim sonra gelsi biri ölçülmüyor ki git bişiler ye öyle gel dedi sinir oldum iyice meyve suyu içtim çünkü ağzıma kadar toktum o sıra bi daha girdim hiç bir şey de söylemediler nst kağıdını da vermediler eve geldim hiçbirşey anlamadım yani :)))
o stres hep oluyo canım ben de cuma gidicem kısmetse. Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar gunaydın bugun kontrolum var ınsallah kızımın gelişimi iyı bu hafta ,her doktora gıttıgımde ıyıce stres oluyorum
kızlar bakın annemler uyku setimizi almış :) karaca home dan
Eki Görüntüle 1484252
aynı şeyi yaşamışız... hayatım boyunca hep kız annesi olmak istedim, hamile kaldığımdada kendimi hiç erkeğe hazırlamamışım... doktor "al bak bu da pipisi" dediğinde şok olmuştum... bütün gün ağlamıştım :) ama sonra mecbur alışıyorsun.. gerçi kız çocuklarına hala içim gidiyor... bakalım 2.yi düşünürsek umarım o kız olur :)amiin kız çok istemiştim ama pipili geliyo işte hatta doktor erkek dediğinde bi ağladım ki günlerce tövbe tövbe Allah affetsin
inşallah canım benimm :)ayy çok tatlı güle güle kullansın seyit bebek:)
Çok güzel canım güle güle kullansın Seyit bebiş,bir şey soracağım şimdi bunun içinde yorgan var birde nevresim yazıyor.Yorgana takmak için değil mi yani çok saçma bir soru farkındayım ama hiç çıkıp bakmadım bilemiyorum o yüzden :)))kızlar bakın annemler uyku setimizi almış :) karaca home dan
Eki Görüntüle 1484252
Allah razı olsun canım, yatamam, çalışıyorum ama ağır zor bi iş değil oturuyorum tüm gün. evet Allah'ın izniyle sağlıklarıyla gelsinler de artık riskli dönemleri atlattık çok şükür..Geçmiş olsun canım yat dinlen güzelce inşallah zamanında doğacak bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?