- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.281
sagolun kizlar kendi dr.da gostercem haftaya bu kadar fark olur mu senin dediginle diye bakalim ne dicek.iyi olsunda kuzucuklarimiz
hemde ne hassaslik sorma zaten bunaldm evden cikamamaktanKiyamam sana... Üzülmen çok normal hele ki hamilelikte daha hassas oluyoruz...
Sıkma canını artık Bebisin değerleri gayet guzel haftasıyla uyumlu görünüyor :)
sagol canm onde gtsin istiyrm zaten erken dogum riskim var o yuzden bnm icin cok onemli kilosuson ucun gayet iyi hatta bazı ölçümlerde önde bile görünüyor
amin canim bi dogsalar saglikla en guzel sekilde bakariz biz kuzucuklaragayet ii kilosu maşallah ve cihazdan cihaza ölçüm değişebiliyomuş cnm sıkıntı yapma aramızda 1 hata fark var ama benim kızçem gün itibari ile 1380 gr :) babası gibi minik doğacak gibi geliyor gerçi bellide olmaz gelişimlerinde sıkıntı olmadığı sürece doğduklarında biz onlara aldırırz kilocukları :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeterki..
Benimki 1 buçuk 2 haftadır böyle canim...benim karnım 2-3 gündür çok sert ama kızımın hareketleri gayet normal.
Karnımın her yeri sert, sizde de var mı böyle bir durum.
Benimki 1 buçuk 2 haftadır böyle canim...
Artık sert bir karna sahibim yumusaklik kalmadı, doktora da gittim bugun her şey yolunda şükür, demek ki normal artık sertlesmesi...:)
Oh iyi o zaman problem yok. Teşekkürler canim :)Bende de oluyor kuzum o, arkadaşım yeni doğum yaptı, ona söylemiştim de gayet normal benim de o haftalarda başlamıştı dedi bana :)
aynı şeyi yaşamışız... hayatım boyunca hep kız annesi olmak istedim, hamile kaldığımdada kendimi hiç erkeğe hazırlamamışım... doktor "al bak bu da pipisi" dediğinde şok olmuştum... bütün gün ağlamıştım :) ama sonra mecbur alışıyorsun.. gerçi kız çocuklarına hala içim gidiyor... bakalım 2.yi düşünürsek umarım o kız olur :)
canım SAT a göre 29 hafta 2 günlük, ultrasona göre 30 hafta 2 günlük bebeğinKizlar buda ölçümler sanirm
Kizlar buda ölçümler sanirm
benim karnım 2-3 gündür çok sert ama kızımın hareketleri gayet normal.
Karnımın her yeri sert, sizde de var mı böyle bir durum.
bebeğin erkek mi canım ? bendede oluyor sanki bebek birtarafta yatıyor öylece. ben çalışıyorum sürekli dik pozisyonda oturuyorum ben ona yoruyorum artık.
amin canim bi dogsalar saglikla en guzel sekilde bakariz biz kuzucuklara
Yarın Allah nasip ederse saçlarımı kestirmeye karar verdim.
Ne olur olmaz artık bazı şeylerimi ertelemeyeceğim.
Kızımda erteledim erteledim erken doğdu.
1-4 ama en coook 4
kralın oglu süpermiş:)
Bende saçlarımı kestirmek istiyorum doğumdan sonra kestir iyi değil diyorlar.. Ama çok uzadı
ayyy yapmayın allah aşkına çileğin ne zararı olabilir, en fazla hepsi hormonlu olduğu için sağlıklı değil o kadar, lekeydi çilekti benekti çıkartmaz, içiniz rahat olsun :)amanınnn çilek yiyince lekeli mi oluyomusben cok yiyorum haftada4-5 kez yiyorumdur. ben çilek yiyince pıt pıtırdıyo oğlum içerde bnde mutlu oluyo diye yedikçe yiyorum.ayy cok takılırım ben böyle seylere 6 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle ciğerciye kutlamaya gitmiştik ben cok seviyorum diye. bu dangozluğu nasıl yaptım diye 6 aydr kendi kendime hayıflanıyodum. bu da ikinci dangozluğum oldu çok da yedim bişey olmasa bari
cnm tüm bunlar evde kalmandan kaynaklanıyor, birşey yok aslında da, insan bazen kendi senaryosunu yazıp kendi oyunun başrolünü oynuyor, kaptırıp gidiyor kendini, az kaldı, çıksan şöyle bir gezinsen, temiz hava alsan, farklı bişeyler yapsan bunlar olmaz tabii..şimdi yapabileceğin tek şey sürekli bebeğe odaklanmak olunca, illaki pimpirikleniyor insan..sen sıkma canını, haziran sezonunun tüm bebekleri sağlıkla gelecekler inş annelerine ..hemde ne hassaslik sorma zaten bunaldm evden cikamamaktan
sagol canm simdi bnde baktim netten olcumlere normal gorunuyor cok sukur
sagol canm onde gtsin istiyrm zaten erken dogum riskim var o yuzden bnm icin cok onemli kilosu
Ne demek caniiimmmSabah annem bendeydi normal kızım merak etme dese de sizlere sormadan edemedim.
Sağol canım içim rahatladı valla.
Bende saçlarımı kestirmek istiyorum doğumdan sonra kestir iyi değil diyorlar.. Ama çok uzadı
cnm tansiyonun yüksek değil, ama küçükle büyük arasındaki fark açılınca o da rahatsız ediyor, ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen biraz, su iç, düzelir inş.kızlar tansiyonum yükseldi herhalde ölçtüm de büyük 11 küçük 4 bende anlamadım normali 10 6 olurdu ayy birden bi fenalık bişeler olduğunu hissettim neyden oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?