2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sagolun kizlar kendi dr.da gostercem haftaya bu kadar fark olur mu senin dediginle diye bakalim ne dicek.iyi olsunda kuzucuklarimiz

gayet ii kilosu maşallah ve cihazdan cihaza ölçüm değişebiliyomuş cnm sıkıntı yapma aramızda 1 hata fark var ama benim kızçem gün itibari ile 1380 gr :) babası gibi minik doğacak gibi geliyor gerçi bellide olmaz gelişimlerinde sıkıntı olmadığı sürece doğduklarında biz onlara aldırırz kilocukları :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeterki..

Kiyamam sana... Üzülmen çok normal hele ki hamilelikte daha hassas oluyoruz...
Sıkma canını artık Bebisin değerleri gayet guzel haftasıyla uyumlu görünüyor :)
hemde ne hassaslik sorma zaten bunaldm evden cikamamaktan
sagol canm simdi bnde baktim netten olcumlere normal gorunuyor cok sukur

son ucun gayet iyi hatta bazı ölçümlerde önde bile görünüyor
sagol canm onde gtsin istiyrm zaten erken dogum riskim var o yuzden bnm icin cok onemli kilosu

amin canim bi dogsalar saglikla en guzel sekilde bakariz biz kuzucuklara

benim karnım 2-3 gündür çok sert ama kızımın hareketleri gayet normal.

Karnımın her yeri sert, sizde de var mı böyle bir durum.
Benimki 1 buçuk 2 haftadır böyle canim...
Artık sert bir karna sahibim yumusaklik kalmadı, doktora da gittim bugun her şey yolunda şükür, demek ki normal artık sertlesmesi...:)

Benimki 1 buçuk 2 haftadır böyle canim...
Artık sert bir karna sahibim yumusaklik kalmadı, doktora da gittim bugun her şey yolunda şükür, demek ki normal artık sertlesmesi...:)

Sabah annem bendeydi normal kızım merak etme dese de sizlere sormadan edemedim.

Sağol canım içim rahatladı valla.

Doktor bana sormuştu sen ne hissediyorsun diye.. Kız demiştim, öyle istediğim için yani.. Erkek dedi.. Yok kızdır dikkatli bakın dedim.. Bak pipisi dedi Hiç oğlum olacağını düşünmemiştim o ana kadar.. Ama ben aslaaa ağlamadım.. Oğluşum olcak annesini korucak dedim Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.. Kız-Erkek farketmez

Kizlar buda ölçümler sanirm
benim karnım 2-3 gündür çok sert ama kızımın hareketleri gayet normal.

Karnımın her yeri sert, sizde de var mı böyle bir durum.

bebeğin erkek mi canım ? bendede oluyor sanki bebek birtarafta yatıyor öylece. ben çalışıyorum sürekli dik pozisyonda oturuyorum ben ona yoruyorum artık.

Yarın Allah nasip ederse saçlarımı kestirmeye karar verdim.

Ne olur olmaz artık bazı şeylerimi ertelemeyeceğim.

Kızımda erteledim erteledim erken doğdu.

bebeğin erkek mi canım ? bendede oluyor sanki bebek birtarafta yatıyor öylece. ben çalışıyorum sürekli dik pozisyonda oturuyorum ben ona yoruyorum artık.

Benim bebeğimi sorduysan kız canım.

Demek herkeste oluyor ve bu dönemlerde normal.

Yarın Allah nasip ederse saçlarımı kestirmeye karar verdim.

Ne olur olmaz artık bazı şeylerimi ertelemeyeceğim.

Kızımda erteledim erteledim erken doğdu.

Bende saçlarımı kestirmek istiyorum doğumdan sonra kestir iyi değil diyorlar.. Ama çok uzadı

kızlar tansiyonum yükseldi herhalde ölçtüm de büyük 11 küçük 4 bende anlamadım normali 10 6 olurdu ayy birden bi fenalık bişeler olduğunu hissettim neyden oldu acaba

1-4 ama en coook 4

kralın oglu süpermiş:)

fikir için tşk ederim kızlar bu ikisini aldım eşim biraz egosittir de egoları tatmin olsun dedim bide üstüne dokunaklı bi not yazarım veririm babalık zevkini tatsın koçişimm :))) oda bana bebek ayakkabısı almıştı o zmn hamile değildim ama çok bebek istiyorduk :))) 2 ay sonra geldi bıdığınn haberi

Bende saçlarımı kestirmek istiyorum doğumdan sonra kestir iyi değil diyorlar.. Ama çok uzadı

Daha 15 dk. önce bir arkadaşta bana dedi ama ben kestirmeye karar verdim, çok fazla uzadılar, beni rahatsız ediyorlar, kat kattı modeli küte dönmek istiyorum.

Batıl inanç gibi geliyor bana.

ayyy yapmayın allah aşkına çileğin ne zararı olabilir, en fazla hepsi hormonlu olduğu için sağlıklı değil o kadar, lekeydi çilekti benekti çıkartmaz, içiniz rahat olsun :)
ben de deli gibi kokoreç aşermiştim de daha hamilelğin başında yemiştim, şimdi birtek ona hayıflanıyorum (( yemeseydim keşke diye..

hemde ne hassaslik sorma zaten bunaldm evden cikamamaktan
sagol canm simdi bnde baktim netten olcumlere normal gorunuyor cok sukur
sagol canm onde gtsin istiyrm zaten erken dogum riskim var o yuzden bnm icin cok onemli kilosu
cnm tüm bunlar evde kalmandan kaynaklanıyor, birşey yok aslında da, insan bazen kendi senaryosunu yazıp kendi oyunun başrolünü oynuyor, kaptırıp gidiyor kendini, az kaldı, çıksan şöyle bir gezinsen, temiz hava alsan, farklı bişeyler yapsan bunlar olmaz tabii..şimdi yapabileceğin tek şey sürekli bebeğe odaklanmak olunca, illaki pimpirikleniyor insan..sen sıkma canını, haziran sezonunun tüm bebekleri sağlıkla gelecekler inş annelerine ..

hamileyken saç kestirmek günah mı? Dini açıdan gerekli olduğu takdirde hamileyken saç kestirmenin herhangi bir mahzuru yoktur ve sağlık açısından hamilelikte saç kestirmekte olumsuz bir duruma neden olmaz. Gebelikte saç kestirmenin uğursuzluk getirdiğine dair batıl bir inanış bulunmaktadır. Gerek hamile iken, gerek sair zamanlarda hanımların saçını kesmelerine iki açıdan bakmak gerekir. Birincisi: Saç kadının süsü ve zinetidir. Bir yerde kadını erkekten ayıran en önemli bir özelliğidir. Bundan dolayı hiçbir meşru sebep yokken ve mazeret bulunmazken kadının saçını kesmesine müsaade edilmez. Ancak bakımında ve kurutulmasında birtakım zorluklarla karşılaşırsa kısaltmasında bir mahzur olmamalıdır. Hamile ve lohusa olan bir hanım için bu gerekçe makul ve yerindedir. Demek ki, hamile bir hanım isterse saçını kısaltabiliyor. Bunun sünnette bir delilinin varlığına gelince; Kenzü’l-Ummal’da şu meâlde bir hadis-i şerif kaydedilmektedir: ''Ezvac-ı tâhirat, Peygamberimizin hanımları kulak yumuşağını geçmeyecek miktarda saçlarını kısaltırlardı.'' Burada gözden uzak tutulmaması gereken önemli diğer bir nokta da, kadının saçını keserken erkeğe benzeme gibi bir niyetinin bulunmaması lâzımdır. Çünkü hadis-i şerifte Peygamber Efendimiz, ''Allah, kadınlardan erkeğe benzemeye özenenleri İlâhi rahmetten uzak kılsın ''buyurmaktadır.

Kaynak Linki : http://www.manevihayat.com/forum/konu/hamileyken-sac-kestirmek-gunahmi.3222/

yazıyor canım.

kızlar tansiyonum yükseldi herhalde ölçtüm de büyük 11 küçük 4 bende anlamadım normali 10 6 olurdu ayy birden bi fenalık bişeler olduğunu hissettim neyden oldu acaba
cnm tansiyonun yüksek değil, ama küçükle büyük arasındaki fark açılınca o da rahatsız ediyor, ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen biraz, su iç, düzelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…