- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.241
Ben henuz hazirlamadim ama koyacaklarimi kafamda toparladim.kızlar hastane çantasına ne koymak gerekiyor? hazırlandınız mı çantaları? ne zaman hazirlamak lazım?
Bubarada kac haftalikdin canim?kızlar hastane çantasına ne koymak gerekiyor? hazırlandınız mı çantaları? ne zaman hazirlamak lazım?
Bende biraz yuruyim dedim kocis iste. Onbes dakika yurumeden karnimda bi agriKizlar selam kimsecikler yok bugün burda ya bizde kocacikla yürüyüş yaptik bugün kendimden beklemedigim bi perfornans gösterdim baya yürüdümzaten arabayla ciksak yolda kalirdik kesin bütün yollari kapatmislar acilis varmis cumhurbaskani gelecekmis sanirim
Aman canim dikkat et yalniz cikma bende de yürüyünce o agrilar oluyor nedense ama esim de her zaman beni yürütmeye calisiyor normal doguma faydasi var diye artik az kaldi eskisi gibi degiliz çabuk yoruluyoruz canimBende biraz yuruyim dedim kocis iste. Onbes dakika yurumeden karnimda bi agribiseyler yiyip ewe dondum. Bugun bi garip benim oğluş.
Benim durumun biraz farkliAman canim dikkat et yalniz cikma bende de yürüyünce o agrilar oluyor nedense ama esim de her zaman beni yürütmeye calisiyor normal doguma faydasi var diye artik az kaldi eskisi gibi degiliz çabuk yoruluyoruz canim
Amiinn. Ohh super guzel havanin keyfini cikardinBizz piknik yaptıkdisari cikip temiz hava almak cok iyi geldi. Allah kimseyi hasta yatagina mahkum etmesin.
bn 10 dak.bile disari cikamiyrm evin icinde bile hareketlerim sinirli dr.kalkmican diyor delircem artikBenim durumun biraz farkliyurumek yasak canim maksimum 10 dakika
Seninde mi acilman war canimbn 10 dak.bile disari cikamiyrm evin icinde bile hareketlerim sinirli dr.kalkmican diyor delircem artik
sayisini takip et cok fazla olmamali devam ederse doktorunla gorus canm
Canim bi bardak sut ic, sirt ustu yat hafif sola dogru. Oda care olmazsa ara yada git doktora.Canım hareketlerini de çok hissetmemeye başladım ,yemek yedim çikolatalı şeyler tukettim ama hissedemedim halabiraz daha bekleyip doktora gidicem
Canım benim de 2 hafta önce olmuştu Cumartesi sabahtan pazar sabaha kadar sürdü acile gittim 2 serum verdiler.. çok su içmen lazım en az 3 litre günde bu kasılmalarını rahatlatır...
aynısı bende de var bir kaç gündür. bende korkuyorum nedir bu. bunların yalancı kasılma oldugunu nerden bilicez. erken dogurucam gibi gelmeye başladı
Canim bi bardak sut ic, sirt ustu yat hafif sola dogru. Oda care olmazsa ara yada git doktora.
Kiyamam, saklanmis uyumustur annesiDoktoru aradım canım bu haftalardan itibaren kasılmalar normal diyor , takip et sıklaşırsa hastaneye git dedi .. Dinleniyorum hala ama hissedemedim hala kuzumu
16 eylul caniminşallah öyledir canım yaa ilk kez böyle oldugu icin tedirgin oldum bendebu arada senin hamilelik takvimini nasıl yapacagını sölim canım son adet tarihin neydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?