2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar hastane çantasına ne koymak gerekiyor? hazırlandınız mı çantaları? ne zaman hazirlamak lazım?
Ben henuz hazirlamadim ama koyacaklarimi kafamda toparladim.
10'lu hastane cikisi
5'li hastane cikisi
Bez, biberon, gogus pompasi(her ihtimale karsi bunlar)
Bir penye battaniye, yedek zibin-alt, salya onlugu
Bir iki cift corap
Pamuklu mendil
Kendim icin
Gecelik-sabahlik
Pijama takimi
Gogus pedi
Ic camasiri, mesane pedi
Emzirme sutyeni
Gogus ucu kremi
Kalin corap ve hirka mutlaka alin hangi dogum olursa olsun cok usuyebiliyomus insan kan kaybindan dolayi
Terlik-tac
Makyaj malzemesi
Ayna.
Simdilik bunlar, aklima gelince yazarim

Kizlar selam kimsecikler yok bugün burda ya bizde kocacikla yürüyüş yaptik bugün kendimden beklemedigim bi perfornans gösterdim baya yürüdümzaten arabayla ciksak yolda kalirdik kesin bütün yollari kapatmislar acilis varmis cumhurbaskani gelecekmis sanirim

Bende biraz yuruyim dedim kocis iste. Onbes dakika yurumeden karnimda bi agri biseyler yiyip ewe dondum. Bugun bi garip benim oğluş.

Bende biraz yuruyim dedim kocis iste. Onbes dakika yurumeden karnimda bi agri biseyler yiyip ewe dondum. Bugun bi garip benim oğluş.
Aman canim dikkat et yalniz cikma bende de yürüyünce o agrilar oluyor nedense ama esim de her zaman beni yürütmeye calisiyor normal doguma faydasi var diye artik az kaldi eskisi gibi degiliz çabuk yoruluyoruz canim

Aman canim dikkat et yalniz cikma bende de yürüyünce o agrilar oluyor nedense ama esim de her zaman beni yürütmeye calisiyor normal doguma faydasi var diye artik az kaldi eskisi gibi degiliz çabuk yoruluyoruz canim
Benim durumun biraz farkli yurumek yasak canim maksimum 10 dakika

Selam kizlar bende bugun bebisin esyalarini yikadim.
Arada evi kaldirdim ve esya sevmiyor olmanin getirdigi hirsla kiyafet ayakkabi tabak takimlari nevresimler,yorgan, yatak ortusu, bir kisim teknoloji aletleri ve daha neler neleri belediyeye yolladim.

Yazlik kislik ayrimini 4 gozle bekliyorum

Canım benim de 2 hafta önce olmuştu Cumartesi sabahtan pazar sabaha kadar sürdü acile gittim 2 serum verdiler.. çok su içmen lazım en az 3 litre günde bu kasılmalarını rahatlatır...

Bugünden beri de cok hareketsiz canım kasılmadan dolayımı oluyor acaba su icmeyede devam ediyorum sol tarafıma yattım dinleniyorum

aynısı bende de var bir kaç gündür. bende korkuyorum nedir bu. bunların yalancı kasılma oldugunu nerden bilicez. erken dogurucam gibi gelmeye başladı

Aynen valla canım dün o kadar toplandı ki karnım , bende cok korktum farklı farklı yerlerde toplanıp durdu taş gibi oldu magnezyum ictim hemen

inşallah öyledir canım yaa ilk kez böyle oldugu icin tedirgin oldum bende bu arada senin hamilelik takvimini nasıl yapacagını sölim canım son adet tarihin neydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…