2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hatunlar merhabalar,bebekleriniz doğum pozisyonu aldımı?benimki hala dönmedi 2kiloyu bulmuş olmalı,dönmesi zor olmazmı bu saatten sonra?sizinki nezaman dönmüştü?

canım sağ üst tarafda adın yazar kelebekcik34 diye onun üstüne gel kişisel bilgileriniz yazan yere tıkla , sayfa acıldıktan sonra kendi bilgilerini görüceksin biraz alta in orda ''hamilelik takvimi '' yazar , oraya 23-06-2015 diye aynen bu şekilde yaz sonra degişiklikleri kaydet de olur

bn 10 dak.bile disari cikamiyrm evin icinde bile hareketlerim sinirli dr.kalkmican diyor delircem artik
Ne dışarısı bize,balkondan bile bakınamıyorum gecicek az kaldı diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama günler de uzadı iyice..ne yapacağını bilemiyor insan.

Doğumdan sonra 5 dk uyku için kıvrılıp. kalicam bi yerlerde biliyorum..şu nisan hayırlı sıyla bi bitse..

Yaptim galiba canim, yawas yawas ogrenicem artik

Tesekkurler canim bu arada

aynen canim cok sklmaya basladm bnde havalarda guzellestikce insan kendini disari atmak istiyor 1 ay daha boyleyim allahin izniyle gecicek bu gunlerde

cok sagol canım.
mesane pedi iyi fikir!

biberon koymuştum ama sütün gelmese bile hemşireler kabul etmiyor enjektör yada kaşıkla besliyor bebeği biberona alışmasın diye sonra anne memesi alması zor oluyormuş..
mesane pedi almayı bende düşünüyorum ama ince mi olur acaba
daha önceki doğumda gece pedi ve diğer uzun pamuklu pedlerden ikisini kullanmıştım şimdi o pedden bulamıyorum ama..
çok yoğun kanaması olan arkadaşlar bebek bezi kullanmışlar nasıl olur bir fikrim yok bu konuda...

meraba evet kimsecikler yok haftasonu diye sanırım..
ne güzel yürümeyi bende özledim..10 dk yürüsem hemen lavobo ihtiyacım oluyor
daha alışverişe çıkmadım çarşıda hiç wc ye gidemem nasıl yapacam düşünüyorum hafif bir idrar yolu iltahabım vardı bol su içiyorum geçsinde bakalım bende başlayacam artık alışverişe...

Hatunlar merhabalar,bebekleriniz doğum pozisyonu aldımı?benimki hala dönmedi 2kiloyu bulmuş olmalı,dönmesi zor olmazmı bu saatten sonra?sizinki nezaman dönmüştü?
Benimki en son kontrolümde başaşağı duruyordu. 30+2 de. Ama doktor daha pozisyon değiştirebilir demişti. Ama ben ayaklarını mideme yakın hissediyorum hep. Sanırım o günden beri hep başaşağı kaldı. 1.500 kiloydu bi de spn kontrolde. Şimdi 2.000 olmuştur. Bebekler son hafta bile doğum pozisyonu alabilirmiş ki merak etme sen. Döner seninki de.

evet canım dediğin gibi bendede hemen tuvalet ihtiyacı oluyor sanırım artık iyice mesaneme baskı yapmaya başladı aman dikkat et idrar yolu enfeksiyonuna ilaç falan verdiyse doktorun kullan ama çok kötü değilsen suyla da atlatabilirsin geçmiş olsun

Evet bnde duymustum bebek bezini, aslinda depend diye bisey war onlar nasil olur dye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…