- 2 Nisan 2015
- 269
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.261
Ne dışarısı bize,balkondan bile bakınamıyorumbn 10 dak.bile disari cikamiyrm evin icinde bile hareketlerim sinirli dr.kalkmican diyor delircem artik
Yaptim galiba canim, yawas yawas ogrenicem artikcanım sağ üst tarafda adın yazar kelebekcik34 diye onun üstüne gel kişisel bilgileriniz yazan yere tıkla , sayfa acıldıktan sonra kendi bilgilerini görüceksin biraz alta in orda ''hamilelik takvimi '' yazar , oraya 23-06-2015 diye aynen bu şekilde yaz sonra degişiklikleri kaydet de olur
Tesekkurler canim bu aradacanım sağ üst tarafda adın yazar kelebekcik34 diye onun üstüne gel kişisel bilgileriniz yazan yere tıkla , sayfa acıldıktan sonra kendi bilgilerini görüceksin biraz alta in orda ''hamilelik takvimi '' yazar , oraya 23-06-2015 diye aynen bu şekilde yaz sonra degişiklikleri kaydet de olur
aynen canim cok sklmaya basladm bnde havalarda guzellestikce insan kendini disari atmak istiyor 1 ay daha boyleyim allahin izniyle gecicek bu gunlerdeNe dışarısı bize,balkondan bile bakınamıyorumgecicek az kaldı diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama günler de uzadı iyice..ne yapacağını bilemiyor insan.
Doğumdan sonra 5 dk uyku için kıvrılıp. kalicam bi yerlerde biliyorum..şu nisan hayırlı sıyla bi bitse..
Allaha sukur acilma yok ama bebek asagida malesefSeninde mi acilman war canim
cok sagol canım.Ben henuz hazirlamadim ama koyacaklarimi kafamda toparladim.
10'lu hastane cikisi
5'li hastane cikisi
Bez, biberon, gogus pompasi(her ihtimale karsi bunlar)
Bir penye battaniye, yedek zibin-alt, salya onlugu
Bir iki cift corap
Pamuklu mendil
Kendim icin
Gecelik-sabahlik
Pijama takimi
Gogus pedi
Ic camasiri, mesane pedi
Emzirme sutyeni
Gogus ucu kremi
Kalin corap ve hirka mutlaka alin hangi dogum olursa olsun cok usuyebiliyomus insan kan kaybindan dolayi
Terlik-tac
Makyaj malzemesi
Ayna.
Simdilik bunlar, aklima gelince yazarim
Rica ederim canim:)cok sagol canım.
mesane pedi iyi fikir!
biberon koymuştum ama sütün gelmese bile hemşireler kabul etmiyor enjektör yada kaşıkla besliyor bebeği biberona alışmasın diye sonra anne memesi alması zor oluyormuş..Ben henuz hazirlamadim ama koyacaklarimi kafamda toparladim.
10'lu hastane cikisi
5'li hastane cikisi
Bez, biberon, gogus pompasi(her ihtimale karsi bunlar)
Bir penye battaniye, yedek zibin-alt, salya onlugu
Bir iki cift corap
Pamuklu mendil
Kendim icin
Gecelik-sabahlik
Pijama takimi
Gogus pedi
Ic camasiri, mesane pedi
Emzirme sutyeni
Gogus ucu kremi
Kalin corap ve hirka mutlaka alin hangi dogum olursa olsun cok usuyebiliyomus insan kan kaybindan dolayi
Terlik-tac
Makyaj malzemesi
Ayna.
Simdilik bunlar, aklima gelince yazarim
InsalllahhhAllah sürekli yatmak zorunda olan hamilelere kolaylık versin hiç kolay değil herzaman hareketli olup 9 ay yatmak zorunda kalmak inşallah hayırlısıyla atlatırız hepimiz bu süreci çoğu bitti azı kaldı bakalım
meraba evet kimsecikler yok haftasonu diye sanırım..Kizlar selam kimsecikler yok bugün burda ya bizde kocacikla yürüyüş yaptik bugün kendimden beklemedigim bi perfornans gösterdim baya yürüdümzaten arabayla ciksak yolda kalirdik kesin bütün yollari kapatmislar acilis varmis cumhurbaskani gelecekmis sanirim
Benimki en son kontrolümde başaşağı duruyordu. 30+2 de. Ama doktor daha pozisyon değiştirebilir demişti. Ama ben ayaklarını mideme yakın hissediyorum hep. Sanırım o günden beri hep başaşağı kaldı. 1.500 kiloydu bi de spn kontrolde. Şimdi 2.000 olmuştur. Bebekler son hafta bile doğum pozisyonu alabilirmiş ki merak etme sen. Döner seninki de.Hatunlar merhabalar,bebekleriniz doğum pozisyonu aldımı?benimki hala dönmedi 2kiloyu bulmuş olmalı,dönmesi zor olmazmı bu saatten sonra?sizinki nezaman dönmüştü?
Çook güzeller. Sade ve şık tam benim tarzımBunlari da bgn aldiiimm masalima
evet canım dediğin gibi bendede hemen tuvalet ihtiyacı oluyor sanırım artık iyice mesaneme baskı yapmaya başladı aman dikkat et idrar yolu enfeksiyonuna ilaç falan verdiyse doktorun kullan ama çok kötü değilsen suyla da atlatabilirsin geçmiş olsunmeraba evet kimsecikler yok haftasonu diye sanırım..
ne güzel yürümeyi bende özledim..10 dk yürüsem hemen lavobo ihtiyacım oluyor
daha alışverişe çıkmadım çarşıda hiç wc ye gidemem nasıl yapacam düşünüyorum hafif bir idrar yolu iltahabım vardı bol su içiyorum geçsinde bakalım bende başlayacam artık alışverişe...
Hayirli olsun canim. Cok guzeller. Gule gule giysin MasalcikBunlari da bgn aldiiimm masalima
Evet bnde duymustum bebek bezini, aslinda depend diye bisey war onlar nasil olur dye dusunuyorumbiberon koymuştum ama sütün gelmese bile hemşireler kabul etmiyor enjektör yada kaşıkla besliyor bebeği biberona alışmasın diye sonra anne memesi alması zor oluyormuş..
mesane pedi almayı bende düşünüyorum ama ince mi olur acaba
daha önceki doğumda gece pedi ve diğer uzun pamuklu pedlerden ikisini kullanmıştım şimdi o pedden bulamıyorum ama..
çok yoğun kanaması olan arkadaşlar bebek bezi kullanmışlar nasıl olur bir fikrim yok bu konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?