- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.281
Cok sagol canim insallah saglikla giyer cicilerini hepimizin bebisleriÇook güzeller. Sade ve şık tam benim tarzımKızın prenses olucak maşallah
Cok Sagol cnm InsallahHayirli olsun canim. Cok guzeller. Gule gule giysin Masalcik
Canim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdikHanimlar depent almayi düşünüyorum ben de. Normal doğum yapanlar çok memnun kalmis.
bende almayı düşünüyorum canım ne olur ne olmaz yanımda bulunsun hasta bezi gibi değilde çamaşır gibi olanlardan alcamHanimlar depent almayi düşünüyorum ben de. Normal doğum yapanlar çok memnun kalmis.
canım sayfasına girdiğin zaman numune gönderiyorlar sanırım bende şimdi baktım en azından 1 tane de gönderseler bedenine bakarızCanim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdik
Arkadaşım sezaryen doğumdan sonra kullanmış ve memnun kalmamış, dikişleri kapattığı için hava aldırmadığı için enfeksiyon kapmış. Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim mesane pedi aldımCanim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdik
Ozaman sezaryen olanlar mutlaka depend kullansin eger ince camasir gibi biseyse normal dogum yapanlarda kullanir, ama kalinsa mesane pedini tercih edelimArkadaşım sezaryen doğumdan sonra kullanmış ve memnun kalmamış, dikişleri kapattığı için hava aldırmadığı için enfeksiyon kapmış. Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim mesane pedi aldım
Evett iyi fikir, sen siparis verdin micanım sayfasına girdiğin zaman numune gönderiyorlar sanırım bende şimdi baktım en azından 1 tane de gönderseler bedenine bakarız
55 gün görünüyor, 30 gün daha dayanabilsek 36. Bitiririz inş. Allah im hepimize sağlık,sabir versin inşaynen canim cok sklmaya basladm bnde havalarda guzellestikce insan kendini disari atmak istiyor 1 ay daha boyleyim allahin izniyle gecicek bu gunlerde
canım ben istemiştim geldi numune.Canim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdik
Guzel biseymis, en azindan bakariz:) bende siparis wereyimcanım ben istemiştim geldi numune.
Ilk dogum senin sanirim .bir tek sana gun vermisler.by arada Kizlar Ben kilo almiyorum ya sort kilo aldim sadece.Ayrica aranizda ayak kemikleri dizleri agriyan varmiyok ödemiyor. ben de solgar ın camcium 600 vardı onu içiyordum.
Ne siparisi cnmGuzel biseymis, en azindan bakariz:) bende siparis wereyim
vermedim daha yeni gördüm canım ama vermeyi düşünüyorum doğum yapacağım hastane hasta bezi veriyormuş ama bilemedim şimdi alsam mıEvett iyi fikir, sen siparis verdin mi
canım numune gönderirken kargo poşedinde geldi dimi yani reklam gibi üzerinde markası yazıyor muydu ben çalışıyorum da gündüz evde olmuyorum işyerine istemeyi düşünüyorum ondan sordum sonra reklam olmayalım milletecanım ben istemiştim geldi numune.
Tesekkurler canim bu arada
Nehir cnm bi sorun mu Varmi hareket edince sevindinEvet canım olmuş önemli degilBu arada benim minnakım hareket etti biraz önce şükürler olsun nası mutlu oldum anlatamam
Nehir cnm bi sorun mu Varmi hareket edince sevindin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?