2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdik
Arkadaşım sezaryen doğumdan sonra kullanmış ve memnun kalmamış, dikişleri kapattığı için hava aldırmadığı için enfeksiyon kapmış. Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim mesane pedi aldım

Ozaman sezaryen olanlar mutlaka depend kullansin eger ince camasir gibi biseyse normal dogum yapanlarda kullanir, ama kalinsa mesane pedini tercih edelim

merhaba kızlar kac gundur benım mınnak delı delı hareket edıyor yaa bıde sankı alt tarafıma ıgne batıyor gıbı oluyor ayagım bıle sekıyor yanı yururken benım haftada olanlardada boylemıı ? tabı bel agrısı cabası :S

aynen canim cok sklmaya basladm bnde havalarda guzellestikce insan kendini disari atmak istiyor 1 ay daha boyleyim allahin izniyle gecicek bu gunlerde
55 gün görünüyor, 30 gün daha dayanabilsek 36. Bitiririz inş. Allah im hepimize sağlık,sabir versin inş

yok ödemiyor. ben de solgar ın camcium 600 vardı onu içiyordum.
Ilk dogum senin sanirim .bir tek sana gun vermisler.by arada Kizlar Ben kilo almiyorum ya sort kilo aldim sadece.Ayrica aranizda ayak kemikleri dizleri agriyan varmi

canım ben istemiştim geldi numune.
canım numune gönderirken kargo poşedinde geldi dimi yani reklam gibi üzerinde markası yazıyor muydu ben çalışıyorum da gündüz evde olmuyorum işyerine istemeyi düşünüyorum ondan sordum sonra reklam olmayalım millete

Nehir cnm bi sorun mu Varmi hareket edince sevindin

Canım dün gece çok kasılmam oldu ilk defa bu kadar kasıldım karnım sertleşti , farklı farklı yerlerde toplanıp durdu .. bugünde kızım çok hareketsizdi hiç hissetmedim diyebilirim yemek yedim , çikolatalı şeyler tükettim hareket etmedi sonra bol bol su icmeye basladım sıvı seyler tükettim sol tarafıma yatıp dinlendim simdiye kadar biraz önce hareketlendi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…